Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Τα ποσα που ακούγονται για Σβι είναι εντελώς φυσιολογικά και θα έλεγα ότι είναι μίνιμουμ
Σιγά να μην πανηγυρίζουμε κιόλας που φεύγει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Εντάξει όλοι εσείς οι μπαλαδοφατσες που τον έχετε απαξιώσει αποδεικνύεστε για ακόμα μια φορά Φερειρα. Το να μην το παραδέχεστε και να λέτε ότι πιάνουμε κότσους ιταλικές ομάδες σας αφήνω να το σκεφτείτε μόνοι σας.
Ο Σβι ήταν καλή κίνηση για την ομάδα και όπως φαίνεται για ακόμα μια φορά τέτοιες περιπτώσεις είναι οδηγός για να γίνει η ομάδα επικερδής ... το κακό είναι ότι φέρνει πίσω πολύ λίγα ... λογικά έχουμε μπει και μέσα με όλα τα έξοδα.
Τέλος πάντων ... η αντικατάσταση είναι δύσκολη ... εγώ θα κρατούσα Τσολακ εκτός εάν μπορούν να τον δώσουν στα χρήματα που έδωσαν πριν τρεις μήνες. Και ας ρισκάρουν μετά σε κάποιον άλλον.
Πάντως αν η ομάδα μπορέσει να δώσει και Εσιτι Μπισε τότε νομίζω είμαστε σε καλό σημείο επανεκκίνησης. Θελουμε πλέον έξυπνες και προσεκτικές κινήσεις. Νομίζω ότι η παρουσία Ρεμπε είναι πολύ καλύτερη του προηγούμενου πορτοφολά. Μακάρι να τα καταφέρει
Σιγά να μην πανηγυρίζουμε κιόλας που φεύγει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Εντάξει όλοι εσείς οι μπαλαδοφατσες που τον έχετε απαξιώσει αποδεικνύεστε για ακόμα μια φορά Φερειρα. Το να μην το παραδέχεστε και να λέτε ότι πιάνουμε κότσους ιταλικές ομάδες σας αφήνω να το σκεφτείτε μόνοι σας.
Ο Σβι ήταν καλή κίνηση για την ομάδα και όπως φαίνεται για ακόμα μια φορά τέτοιες περιπτώσεις είναι οδηγός για να γίνει η ομάδα επικερδής ... το κακό είναι ότι φέρνει πίσω πολύ λίγα ... λογικά έχουμε μπει και μέσα με όλα τα έξοδα.
Τέλος πάντων ... η αντικατάσταση είναι δύσκολη ... εγώ θα κρατούσα Τσολακ εκτός εάν μπορούν να τον δώσουν στα χρήματα που έδωσαν πριν τρεις μήνες. Και ας ρισκάρουν μετά σε κάποιον άλλον.
Πάντως αν η ομάδα μπορέσει να δώσει και Εσιτι Μπισε τότε νομίζω είμαστε σε καλό σημείο επανεκκίνησης. Θελουμε πλέον έξυπνες και προσεκτικές κινήσεις. Νομίζω ότι η παρουσία Ρεμπε είναι πολύ καλύτερη του προηγούμενου πορτοφολά. Μακάρι να τα καταφέρει
- bersekeros
Να ξυπνήσουμε το πρωί και να δούμε μια ανακοίνωση για Μπισεσβαρ, Εσιτι, Τσολακ να γίνει σούπερ ο Ιανουάριος.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Μαζί σου σε όλα όσα λες! Τον Σβι έπρεπε να τον έχουμε αξιοποιήσει καλύτερα. Ελπίζω σε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που θέλω να πιστεύω ότι θα φέρει περισσότερα χρήματα από τη παρούσα μεταγραφή. Εδώ, με το καλό, θα είμαστε και θα τα λέμε.tad έγραψε:Τα ποσα που ακούγονται για Σβι είναι εντελώς φυσιολογικά και θα έλεγα ότι είναι μίνιμουμ
- bersekeros
Του Τσόλακ είναι φίλε το πιο δύσκολο.chri5ti9 έγραψε:Να ξυπνήσουμε το πρωί και να δούμε μια ανακοίνωση για Μπισεσβαρ, Εσιτι, Τσολακ να γίνει σούπερ ο Ιανουάριος.
Δύσκολο να παραδεχτεί ο Ρέμπε την λάθος επιλογή του που στοίχισε 3-3.5Μ.
Αρκεί να μη δώσουν τα λεφτά για τίποτα 30+ πάλι και πάει χαμένο το ξεφόρτωμα του ρόστερ. Η Πολωνία πάντως έχει ψωμάκι, έστω και με δευτερότριτα ταλέντα, μια και τα τοπ πάνε κατευθείαν Μπουντεσλίγκα. Κι ελπίζω να μην πάμε τώρα για Δουβίκα και μας πιάσει τον κώλο ο Βόλος που θα ξέρει ότι καιγόμαστε για φορ. Κάποιον δανεικό με οψιόν η πιο σίγουρη επιλογή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnySSS την Τρί 19 Ιαν 2021, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτός πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος του ΠΑΟΚ. Τέτοια Projekt να τα πουλάει 15-20 μυρια. Και όχι 6. Για να γίνει αυτό όμως χρειαζόμαστε να ανέβουμε σαν ομάδα τουλάχιστον μια κλάση. Να μπούμε επιτέλους cl ή να έχουμε σταθερά ομάδα 32 στο europa.bersekeros έγραψε:Η ρήτρα του Σβι είχε μπει στα 20 μύρια.
Και οι αξίες από την ομάδα κρίνονται ... για αυτό όλη η προσοχή στον προπονητή και στο να έχουμε σταθερά ομαδάρα να γουστάρουν να παίζουν οι παίχτες ...
Τα χρήματα μετά ακολουθούν
Εκείνη η ψυχή ο Πέτρος ο Κοντε από το Γιάννενο τι να κάνει άραγε;;;
Ναι φίλε μου το ίδιο αισθανομαι και εγώ για την υπόθεση. Αναθαρρω όμως με τα δημοσιεύματα, που λένε πως σκέψεις και ενδιαφέρον για δανεισμό υπάρχουν αλλά περιμένουμε επίσημη πρόταση.bersekeros έγραψε:Του Τσόλακ είναι φίλε το πιο δύσκολο.chri5ti9 έγραψε:Να ξυπνήσουμε το πρωί και να δούμε μια ανακοίνωση για Μπισεσβαρ, Εσιτι, Τσολακ να γίνει σούπερ ο Ιανουάριος.
Δύσκολο να παραδεχτεί ο Ρέμπε την λάθος επιλογή του που στοίχισε 3-3.5Μ.
Eχει να παίξει ουσιαστική μπάλα από τον Ιανουάριο του 20. Κατά τα άλλα στην Baniyas που πήγε μετά τον πας σε δύο χρόνια έβαλε 25 γκολ σε 35 ματς. Τώρα τον Ιανουάριο του 21 πήγε δανεικός στην Αλ Νταφραpaoki19 έγραψε:Εκείνη η ψυχή ο Πέτρος ο Κοντε από το Γιάννενο τι να κάνει άραγε;;;
- john4serres
Μια χαρά χρήματα φέρνει ο Πολωνός. Μην ζητάμε και τα ρέστα.tad έγραψε:Αυτός πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος του ΠΑΟΚ. Τέτοια Projekt να τα πουλάει 15-20 μυρια. Και όχι 6. Για να γίνει αυτό όμως χρειαζόμαστε να ανέβουμε σαν ομάδα τουλάχιστον μια κλάση. Να μπούμε επιτέλους cl ή να έχουμε σταθερά ομάδα 32 στο europa.bersekeros έγραψε:Η ρήτρα του Σβι είχε μπει στα 20 μύρια.
Και οι αξίες από την ομάδα κρίνονται ... για αυτό όλη η προσοχή στον προπονητή και στο να έχουμε σταθερά ομαδάρα να γουστάρουν να παίζουν οι παίχτες ...
Τα χρήματα μετά ακολουθούν
Στην Ευρώπη ήταν ανύπαρκτος.
12 συμμετοχές (1 ως βασικός)
1 γκολ (με Σλοβαν)
Παιδιά αν όντως πωληθεί με 6-6.5 ούτε του παπά. Τα νούμερα στο πρωτάθλημα τα είχε. Το θέμα είναι στο υπόλοιπο ενενηνταλεπτο, πέραν του γκολ, τι γινόταν και αν όντως τον νιωθαμε. Καλά χρήματα πήραμε, όσα πρέπει ισως και λίγα παραπάνω καθώς υπολόγιζα ότι θα πουληθεί στα 4.5 (θέλω για 6 μήνες μπαραλες και από καλοκαίρι ας αγοραστεί ο καραφλοδαιμων)
Γέφυρες στον ρουλη έριξε, λένε..paoki19 έγραψε:Εκείνη η ψυχή ο Πέτρος ο Κοντε από το Γιάννενο τι να κάνει άραγε;;;
Συγνώμη αλλά ο ίδιος ο Πολωνός θα έπρεπε να αξιοποιήσει τις ικανότητες του και να βελτιώσει τις αδυναμίες του στον ΠΑΟΚ.thomas Murg έγραψε:Μαζί σου σε όλα όσα λες! Τον Σβι έπρεπε να τον έχουμε αξιοποιήσει καλύτερα. Ελπίζω σε υψηλό ποσοστό μεταπώλησης που θέλω να πιστεύω ότι θα φέρει περισσότερα χρήματα από τη παρούσα μεταγραφή. Εδώ, με το καλό, θα είμαστε και θα τα λέμε.tad έγραψε:Τα ποσα που ακούγονται για Σβι είναι εντελώς φυσιολογικά και θα έλεγα ότι είναι μίνιμουμ
Αλλά δυστυχώς αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα πέρα από το γεγονός ότι έμαθε ποδοσφαίρο τακτικά,σε όλους τους άλλους τομείς η βελτίωση ( αν υπάρχει) είναι ελάχιστη.
Δούλεψε το σώμα του και την δύναμη?
Δούλεψε έκρηξη και ταχύτητα?
Δούλεψε τεχνική?
Θα μου πεις φταίει αποκλειστικά αυτός για όλα τα παραπάνω?
Φυσικά και όχι. Μαζί με αυτόν απέτυχε και ο σύλλογος να αναπτύξει και να βελτιώσει έναν ποδοσφαιριστή του.
Και γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικο το όλο γεγονός όταν βλέπεις ότι οι παίκτες που ( τουλάχιστον αθλητικά) βελτιώθηκαν πάρα πολύ ήταν αυτοί που έτρεχαν από μόνοι τους για Κρος φιτ καλοκαίριατικα σε προπονητές που καμία σχέση με την ομάδα ( ίσως και το άθλημα) έχουν
Ο Σφιντερσκι πρώτα υστερεί πνευματικά και μετά ποδοσφαιρικά. Δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν τον είδαμε τόσο εμείς όσο και οι προπονητές του σαν πρώτο βιολί. Οπότε τα νούμερα που ακούγονται είναι παραπάνω από ικανοποιητικά εφόσον έχουν δόση αλήθειας.
Από εκεί και πέρα πρέπει να μας προβληματίζει όντως το γεγονός ότι παιχτες της ομάδας απευθύνονται σε εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να εξελιχθούν σωματικά. Κάποτε θα πρέπει να το κοιτάξουμε πολύ σοβαρά αν θέλουμε να θεωρουμαστε ένα κλαμπ οργανωμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Από εκεί και πέρα πρέπει να μας προβληματίζει όντως το γεγονός ότι παιχτες της ομάδας απευθύνονται σε εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να εξελιχθούν σωματικά. Κάποτε θα πρέπει να το κοιτάξουμε πολύ σοβαρά αν θέλουμε να θεωρουμαστε ένα κλαμπ οργανωμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.