Στη σελίδα του στο ινσταNik1926 έγραψε:Gergeo4 που ανεβάζεις??gergeo4 έγραψε:Ανεβηκε το transfer update
Paokfcnea1926
Στη σελίδα του στο ινσταNik1926 έγραψε:Gergeo4 που ανεβάζεις??gergeo4 έγραψε:Ανεβηκε το transfer update
Βάλε κάτι ακόμα κυρ Στέφανε!!laska4 έγραψε:ο Χωριανοπουλος λεει ξεκινησαν οι διαπραγματευσεις με μπολονια και μπορει να προσφερει 6-7 εκατομμυρια
Βρε δώσε πριν αλλάξει γνώμηsourmenetes έγραψε:Βάλε κάτι ακόμα κυρ Στέφανε!!laska4 έγραψε:ο Χωριανοπουλος λεει ξεκινησαν οι διαπραγματευσεις με μπολονια και μπορει να προσφερει 6-7 εκατομμυρια
Τι ψίχουλα είναι αυτά....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φτανει βρεjoshua έγραψε:Kαι προσπαθουν να μας πεισουν καποιοι οτι εχουν προταθει στον Γκαρσια μπακ με καλο βιογραφικο απο μεγαλα πρωταθληματα και αυτος επιμενει οχι εγω θελω τον Φεραρι.
Ευχαριστώ πολυMitsospaoki4 έγραψε:Στη σελίδα του στο ινσταNik1926 έγραψε:Gergeo4 που ανεβάζεις??gergeo4 έγραψε:Ανεβηκε το transfer update
Paokfcnea1926
Θα το καψουμε αποψε κυρ Στεφανε !!!sourmenetes έγραψε:Βάλε κάτι ακόμα κυρ Στέφανε!!laska4 έγραψε:ο Χωριανοπουλος λεει ξεκινησαν οι διαπραγματευσεις με μπολονια και μπορει να προσφερει 6-7 εκατομμυρια
dragon έγραψε:Βρε δώσε πριν αλλάξει γνώμηsourmenetes έγραψε:Βάλε κάτι ακόμα κυρ Στέφανε!!laska4 έγραψε:ο Χωριανοπουλος λεει ξεκινησαν οι διαπραγματευσεις με μπολονια και μπορει να προσφερει 6-7 εκατομμυρια