ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγω δεν στεκομαι στο διαδικαστικο αλλα στο θεμα ουσιας.seaman έγραψε:Εύκολη η δικαιολογία, ακόμα και για τα "μέσα". Δεν σε έπαιρνα γιατί δεν χώραγες, σε πιστεύω. Φύγε εσύ έλα εσύ κατάσταση (και έτσι πρέπει να γίνει στο σημείο που βρισκόμαστε). Τι θα κάνει ο Κροάτης? μουτράκια? Αφού ξέρει επακριβώς τι συμβαίνει και πως έχουν τα πράγματα.Gospi έγραψε:Τον Τσολακ ο Γκαρσια δεν τον παιρνει καν αποστολη, πως θα του δωσει ξαφνικα ευκαιρια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3.5 εκ δώσαμε. Κάπως πρέπει να τα σώσουμε
Πως ακριβως στηριζεις εναν προπονητη οταν τον εξαναγκαζεις να δουλεψει με εναν φορ που σου εχει δειξει ξεκαθαρα και εμφατικα οτι δεν θελει να τον βλεπει?
bersekeros έγραψε:Έχει πληροφορίες και πολλές φορές τις αποδεσμεύει αφού πάρει το ok. (έτσι είπε ο ίδιος σε ένα από τα live που κάνει στο fb)dragon έγραψε:Αυτός ο στεργιαδης επειδή δεν τον παρακολουθω , έχει πετυχει τπτ ποτε;;;
τεραστια παπαρια!
Κανονικος δημοσιογραφος δεν υπαρχει περιπτωση να πει κατι τετοιο. Ειναι σαν να αποδεχεται κανονικα οτι ειναι φερεφωνο αυτου για τον οποιο γραφει.
Δηλαδη αν εχεις τετοιο καναλι που σου δινει τις πληροφοριες και τις δημοσιευεις οταν και αν εγκρινει, παει να πει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις ρεπορταζ και να βγαλεις πληροφοριες χωρις την εγκριση του, αρα εισαι απλα ενα τραγικο φερεφωνο.
Εν τω μεταξυ ολες αυτες οι ..δημοσιογραφαρες των αθλητικων, δεν το καταλαβαινουν καν οτι κατι τετοιο ειναι ξεφτιλα, το θεωρουν και μαγκια οτι εχουν δηθεν προσβαση. ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕ (κατα το τι ψηφισατε ρε)
400χιλιαρικα για το εξαμηνο ή για τον χρονο?seaman έγραψε:Όχι ρε φίλε 2,5 ευρώ ρήτρα. Σκότωμα.PAOK24
Ο μέσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκεζτέπε και οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις, με φόντο τον δανεισμό -αρχικά- του παίκτη και μία οψιόν αγοράς με φόντο το καλοκαίρι.
Ο Εσίτι πλησιάζει στην "μετακόμισή" του στην Τουρκία και μάλιστα είχε και μία επαφή με τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας, κάτι που δείχνει πως η υπόθεση προχωράει.
Στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, οι Τούρκοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν τις 300 από τις 400.000 ευρώ του φετινού συμβολαίου του Εσίτι, με τον Όλαφ Ρέμπε από τη μεριά του να θέλει ένα μεγαλύτερο ποσό, ενώ αναφορικά με την οψιόν που θα οριστεί για το καλοκαίρι, αυτή θα αγγίζει τα 2.5 ευρώ, με τις επαφές των δύο πλευρών να συνεχίζονται...
Τσίμπησε και το συμβόλαιο ένα 50ράκι στο εξάμηνο
Παιρνει δλδ ο Εσιτι 800χιλιαδες τον χρονο?????
Ω ναι 800αρι ο εσιταρος...
Ετσι δημιουργήθηκε το ffp. Ήμασταν large τυποι
Ετσι δημιουργήθηκε το ffp. Ήμασταν large τυποι
Τελος ο εσιτι χαιρετησε στην απογευματινη προπονηση!! Μαζεψε και τα πραγματα του! Παει τουρκια!!
Ξέραμε ότι παίρνει 700Κ. Σήμερα τα έκαναν 800Κ για να ξεχωρίσουν
Ναι φίλε μου. 700Κ ο Εσίτης.
Για το άλλο με τη στήριξη, αφού την ξέρεις την απάντηση. Ρητορικά τα ρίχνεις...

Ναι φίλε μου. 700Κ ο Εσίτης.
Για το άλλο με τη στήριξη, αφού την ξέρεις την απάντηση. Ρητορικά τα ρίχνεις...
Να σαι ο Σβαμπ και να παιρνεις 400 και να τσιμπαει ο Εσιτι 800...
Τεραστιες διαφορες και αντιθεσεις...
Αυτο δημιουργει τεραστιο θεμα.
Ποιος θα δωσει 800 για τον Εσιτι ετησίως?
Τζαμπα να τον δωσουμε κανενας δεν θα δωσει τοσα...
Οποιος τον εφερε μεγαλος εγκληματιας!
Τεραστιες διαφορες και αντιθεσεις...
Αυτο δημιουργει τεραστιο θεμα.
Ποιος θα δωσει 800 για τον Εσιτι ετησίως?
Τζαμπα να τον δωσουμε κανενας δεν θα δωσει τοσα...
Οποιος τον εφερε μεγαλος εγκληματιας!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτος τι λέει μας κάνει; δεν εχω ασχοληθεί. Ηταν ενεργός το τελευταίο διάστημα;
δεν εχει αδικο ο στραβοστομης. Ο Τσολακ δεν υπηρχε περιπτωση να αγγιξει τετοια νουμερα αν δεν ηταν Κροατης.kos έγραψε:Δεν είναι όλοι ΠΑΟΚ να αγοράζουν με brand name το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κροατίας και να ψάχνουν να τον σμπρωξουν στο τρίμηνο.stravostomis έγραψε:Όταν πουλάς Σβιντέρσκι, πουλάς περισσότερο brand name παρά τον ίδιο τον παίκτη. Δηλαδή πουλάς νεαρό Πολωνό σέντερ φορ. Δεν πουλάς σκέτο Κάρολ Σβιντέρσκι.
Υπάρχουν και σοβαρές ομάδες.
δεν εχει αδικο ο στραβοστομης. Ο Τσολακ δεν υπηρχε περιπτωση να αγγιξει τετοια νουμερα αν δεν ηταν Κροατης.kos έγραψε:Δεν είναι όλοι ΠΑΟΚ να αγοράζουν με brand name το πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κροατίας και να ψάχνουν να τον σμπρωξουν στο τρίμηνο.stravostomis έγραψε:Όταν πουλάς Σβιντέρσκι, πουλάς περισσότερο brand name παρά τον ίδιο τον παίκτη. Δηλαδή πουλάς νεαρό Πολωνό σέντερ φορ. Δεν πουλάς σκέτο Κάρολ Σβιντέρσκι.
Υπάρχουν και σοβαρές ομάδες.
- thanos-xanthi
ανοιχτο μπαρλοου ναιbarlow4 έγραψε:Eγω να το ανοιξω που ειμαι πολυ γουρληςthanos-xanthi έγραψε:για να περασουμε και στα σημαντικοτερα, επειδη πιασαμε και 499 σελιδα, κανονιστε ποιος γουρλης θ ανοιγει το μεταγραφεις χειμωνα vol 2
τζος συμφωνω με τις αποψεις σου για τη μεταγραφικη ενισχυση, αλλα καλυτερα μεινε μακρια απο αυτο το ανοιγμα τοπικ
Σε 10+ χρονια εδω εχω ανοιξει μονο του περεϊρα που θα τον ζηταει ολη η ευρωπη
συμφωνω με seaman, o Τσεχος φαινεται να αντεχει, ριχνει το ξυλο του