16. Adrian Nilsen Pereira
Re: 16. Adrian Nilsen Pereira
Έδειξε πιο πολύ αυτοπεποίθηση και όσο κυλούσαν τα λεπτά πατούσε καλύτερα . Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.
Δουλειά στην άμυνα κ να μάθει να μαρκάρει χωρίς χέρια .
Έχει ωραίες επαφές με τη μπάλα , παίζει με το κεφάλι ψηλά , καλές μεταβιβάσεις και σέντρες ξυράφι .. ψηλά χαμηλά .
Δουλειά στην άμυνα κ να μάθει να μαρκάρει χωρίς χέρια .
Έχει ωραίες επαφές με τη μπάλα , παίζει με το κεφάλι ψηλά , καλές μεταβιβάσεις και σέντρες ξυράφι .. ψηλά χαμηλά .
Τα έχουμε πει , εξαιρετική πρώτη ύλη , τελείως αδουλευτος και σωματικά και τακτικά ... του χρόνου με πολύ δουλειά μπορεί να τον δούμε σοβαρά ... τώρα μόνο εμπειριες .. δεν γίνεται να βασιστούμε ..
Το παλικαρι εχει πολλα ενδιαφεροντα στοιχεια αλλα ειναι ακομα πολυ αγουρος.Δεν μπορει αυτη τη στιγμη να σηκωσει το βαρος,ειδικα σε σημαντικα παιχνιδια και μαλιστα συνεχομενα αλλα αν δουλεψει εχει ολο το μελλον μπροστα του.
Βλέπει πιο πολύ γήπεδο από το Γιαννούλη. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι πίσω. Σαφώς βελτιωμένος όμως και πιστεύω ότι δουλευτηκε ατομικά. Αν τον δουλέψουν κι άλλο θα πάει καλύτερα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
για να δουμε ολα αυτα που λετε ο νιλσον θελει παιχνιδια και θα τα παρει τωρα . Ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται αρ. μπακ για πρωτο εχει περειρα...
απο αυτα που ειπε ο προπονητης καταλαβαινω οτι εφτασε η ωρα του
μαζι του και απο αυτα που βλεπω μου δημιουργειται η αισθηση οτι ειναι ποιο καλος απο τον... νοριτς...
απο αυτα που ειπε ο προπονητης καταλαβαινω οτι εφτασε η ωρα του
μαζι του και απο αυτα που βλεπω μου δημιουργειται η αισθηση οτι ειναι ποιο καλος απο τον... νοριτς...
μ αρέσει πολύ και πιστεύω ότι θα μας κάνει να γουστάρουμε στο μέλλον .....
- painkiller4
Πολύ καλός ο μικρός με περιθώρια βελτίωσης !!!Απλά θέλει παιχνίδια για να δέσει και να δείξει ισως και λίγα βάρη για ενδυνάμωση γιατί είναι σαν 14χρονο.
Πολυ θετικη εμφανιση η σημερινη βεβαια θα φανεί και με δύσκολο αντίπαλο..
Πολυ θετικη εμφανιση η σημερινη βεβαια θα φανεί και με δύσκολο αντίπαλο..
Το δύσκολο στα Μπακ είναι να έχουν καλή σέντρα κ πάσα ενα-δυο σε μικρό χώρο.αυτος έχει ξυράφια σέντρα κ καλή πάσα ,τα άλλα είναι πίσω αλλά φτιάχνονται .στα + ότι βάζει τα ποδαράκια κ το σώμα του στα - δεν ξέρει να μαρκάρει καλά ,δεν παίρνει καλές θέσης στο γήπεδο κ δεν έχει πολύ αυτοπεποίθηση .τον πιστεύω στο χέρι του είναι
- ΑποστόληςΑ
Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά η ερώτησή μου είναι αν θα τον εμπιστευτεί ο PG στο τηγάνι.
Δεν παιζει κατι τετοιο.Οκ υπαρχει κλιμα ευφοριας λογω νικης και εμφανισης ,γραφονται υπερβολες,αλλα το παλικαρι ακομα και σημερα εδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κενα αμυντικα.
- ΑποστόληςΑ
Άρα πάμε για βασικό αριστερό μπακ. Κατά προτίμηση δανεικό με option αγοράς.
.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά η ερώτησή μου είναι αν θα τον εμπιστευτεί ο PG στο τηγάνι.
Ξεκάθαρα ναι.
παιδί είναι ακόμα
μπορεί να εξελιχθεί, ναι οκ
αλλά τώρα είναι ακόμα σε πολύ ρηχά νερά
εντωμεταξύ και η φάτσα του, δε δείχνει 21χρονο
ίδια ηλικία με τον κωνσταντέλια φαίνεται
μπορεί να εξελιχθεί, ναι οκ
αλλά τώρα είναι ακόμα σε πολύ ρηχά νερά
εντωμεταξύ και η φάτσα του, δε δείχνει 21χρονο
ίδια ηλικία με τον κωνσταντέλια φαίνεται