ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Dimg4
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Φυσικα και υπαρχουν στοχοι, αν δεν χαναμε απο ατρομητο και κερδιζαμε γαυρο, θα μπορουσαμε να τα ανατρεψουμε ολα στα πλει οφ.
Τωρα υπαρχει η 2η θεση και το κυπελλο
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Καλό θα ηταν να επεμβαίνεις στην έναρξη και να επιμεριζεις την ευθύνη αναλόγως της συμπεριφοράς. Δεν προκάλεσα ούτε χσρακτηρισα κανέναν πριν συμβούν και τα δυό εναντιον μου.sourmenetes έγραψε:Στην επόμενη κωστας 2019 και gospi δε θα γίνει παρατήρηση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για μενα παιδια ο μεγαλυτερος στοχος ειναι το πρωταθλημα του χρονου και μια παρα πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη. Conference η οπως αλλιως το λενε δεν με νοιαζει. Αν ειναι χαμηλοτερης δυναμικοτητας θελω να παω οσο το δυνατον ποιο ψηλα.Dimg4 έγραψε:Φυσικα και υπαρχουν στοχοι, αν δεν χαναμε απο ατρομητο και κερδιζαμε γαυρο, θα μπορουσαμε να τα ανατρεψουμε ολα στα πλει οφ.
Και για να το κανουμε αυτο πρεπει η ομαδα να αρχισει να διαμορφωνεται απο αυτην την μεταγραφικη περιοδο. Δεν θελω παλι καλοκαιρα σηριαλ. Αν βρουνε ας φερουν τουλαχιστον εναν καλο παικτη τωρα. Η οσους βρουνε. Αλλα με πλανο για την ομαδα της επομενης περιοδου.
- Dark Knight
Με αυτόν τον Badou Ndiaye που γράφει η Π@π@ροσπορτ, παίζει πραγματικά κάτι; Δεν φαίνεται κακή περίπτωση.
Μιλάς με γρίφους γέρονταtsaousila έγραψε:https://lexikolefkadas.gr/zagari-to/
Μονο και μονο απο την ετυμολογια του ονοματος του , απο μενα ναι ο ζαγαριτης .
-
Dimg4
Ναι φυσικα αλλα δε μπορεις να αμελησεις την 2η θεση που σ δινει εξτρα μυριο απο τα τηελοπτικα, πρεστιζ ψυχολογιας να πολεμησεις εως το τελος και φυσικα το κυπελλοTotem_pk έγραψε:Για μενα παιδια ο μεγαλυτερος στοχος ειναι το πρωταθλημα του χρονου και μια παρα πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη. Conference η οπως αλλιως το λενε δεν με νοιαζει. Αν ειναι χαμηλοτερης δυναμικοτητας θελω να παω οσο το δυνατον ποιο ψηλα.Dimg4 έγραψε:Φυσικα και υπαρχουν στοχοι, αν δεν χαναμε απο ατρομητο και κερδιζαμε γαυρο, θα μπορουσαμε να τα ανατρεψουμε ολα στα πλει οφ.
Και για να το κανουμε αυτο πρεπει η ομαδα να αρχισει να διαμορφωνεται απο αυτην την μεταγραφικη περιοδο. Δεν θελω παλι καλοκαιρα σηριαλ. Αν βρουνε ας φερουν τουλαχιστον εναν καλο παικτη τωρα. Η οσους βρουνε. Αλλα με πλανο για την ομαδα της επομενης περιοδου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα παρθεί και χαφ παιδιά.
Το είπε έμμεσα και ο Σνάουτσνερ σημερα
Να φύγει με το καλό ο Εσιτι και θα γίνει
Οι πληροφοριοδότες μας (Tsaousila, gergeo4, ginola) έχουν τίποτα νεότερο;
Το είπε έμμεσα και ο Σνάουτσνερ σημερα
Να φύγει με το καλό ο Εσιτι και θα γίνει
Οι πληροφοριοδότες μας (Tsaousila, gergeo4, ginola) έχουν τίποτα νεότερο;
- ΑποστόληςΑ
Αυτή τη λατρεία μας για τους Κ19 του βάζελου δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Ζαγαρίτης; Από που κι ως πού;
Έχουμε τρία αριστερά μπακ που περιμένουν την ευκαιρία τους.
Τσαούσης (γεν 2000)
Τάχατος (2001)
Αβεντισιάν (2002)
Με ποια λογική θα επενδύσουμε σε έναν άλλο παίκτη; Και τι θα γίνει με τους δικούς μας; Θα τους δίνουμε δανεικούς δεξιά και αριστερά και θα τους καταστρέψουμε για να σώσουμε τον κάθε Ζαγαρίτη;
ΕΛΕΟΣ!
Με την ίδια λογική ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) ενάντια στην μεταγραφή Pereira. Αν είχαμε κρατήσει Τσαούση περισσότερους αγώνες θα έπαιζε απ' ό,τι ο Pereira και θα γλιτώναμε και τις 800 χιλιάδες.
Η φουρνιά του 2000 και 2001 έχει βγάλει ωραία παικτάκια που θα πρέπει να τα εκμεταλλευθούμε. Εαν μάλιστα ήμουν Σαββίδης θα είχα απολύσει αυτούς που αγοράζουν νεαρούς παίκτες (αμφιβόλου αξίας) εις βάρος των δικών μας. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση, γι αυτό και οι χοντρές αστοχίες στις μεταγραφές.
Τσαούσης (γεν 2000)
Τάχατος (2001)
Αβεντισιάν (2002)
Με ποια λογική θα επενδύσουμε σε έναν άλλο παίκτη; Και τι θα γίνει με τους δικούς μας; Θα τους δίνουμε δανεικούς δεξιά και αριστερά και θα τους καταστρέψουμε για να σώσουμε τον κάθε Ζαγαρίτη;
ΕΛΕΟΣ!
Με την ίδια λογική ήμουν (και εξακολουθώ να είμαι) ενάντια στην μεταγραφή Pereira. Αν είχαμε κρατήσει Τσαούση περισσότερους αγώνες θα έπαιζε απ' ό,τι ο Pereira και θα γλιτώναμε και τις 800 χιλιάδες.
Η φουρνιά του 2000 και 2001 έχει βγάλει ωραία παικτάκια που θα πρέπει να τα εκμεταλλευθούμε. Εαν μάλιστα ήμουν Σαββίδης θα είχα απολύσει αυτούς που αγοράζουν νεαρούς παίκτες (αμφιβόλου αξίας) εις βάρος των δικών μας. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση, γι αυτό και οι χοντρές αστοχίες στις μεταγραφές.
- stravostomis
Πρόσεξε το αυτό γιατί κάποιοι θα σε κατηγορήσουν ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ και ότι μισείς τον Ιβάν Σαββίδη. Βγήκαν τα ΠΑΟΚόμετρα, άρχισαν οι μετρήσειςΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς όμως δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση, γι αυτό και οι χοντρές αστοχίες στις μεταγραφές.
- sourmenetes
- Moderator
Που γράφτηκε αυτό;;
Για πείτε και σε εμάς!
Οι μετρήσεις θα φανουνε και καταλαβαίνει ο καθένας πολύ καλά που θα φανουνε.
Ας δείξουμε ότι μπορούμε!
Για πείτε και σε εμάς!
Οι μετρήσεις θα φανουνε και καταλαβαίνει ο καθένας πολύ καλά που θα φανουνε.
Ας δείξουμε ότι μπορούμε!
-
spiridoula
Δυσκολα.Δανεικος απο Στοουκ σε ΤουρκιαDark Knight έγραψε:Με αυτόν τον Badou Ndiaye που γράφει η Π@π@ροσπορτ, παίζει πραγματικά κάτι; Δεν φαίνεται κακή περίπτωση.
Γεια χαραΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτή τη λατρεία μας για τους Κ19 του βάζελου δεν μπορώ να την κατανοήσω.
Τσαούσης (γεν 2000)
Τάχατος (2001)
Αβεντισιάν (2002)
ΕΛΕΟΣ!
Συμφωνω οτι η Κ19 και γενικα δικοι μας νεαροι παικτες υποτιμουνται για να ερθουν ακριβοι και αμφιβολου ποιοτητας ξενοι
Το ότι μπορεί κάποιοι όπως εγώ, να αντικρούσουν αυτά που διαβάζουν για τον Ιβάν και την άδικη κριτική λόγω μη μεταγραφών (λες και κάθε ομάδα εχει συμβόλαιο με την επιτυχία κάθε χρόνο), σημαίνει ότι τον κατηγορούμε για παοκόμετρα κτλ;;;stravostomis έγραψε:Πρόσεξε το αυτό γιατί κάποιοι θα σε κατηγορήσουν ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ και ότι μισείς τον Ιβάν Σαββίδη. Βγήκαν τα ΠΑΟΚόμετρα, άρχισαν οι μετρήσειςΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς όμως δεν έχουμε σοβαρή διοίκηση, γι αυτό και οι χοντρές αστοχίες στις μεταγραφές.
Αντε, μάθατε μια καραμέλα και την πιπιλίζετε κιόλας
Οχι προς,Θεου οχι. Αλλα,προτιμω να βρουνε και να φερουνε εστω ενα πραγματικα καλο,παικτη σε θεση που ποναμε και να μην γεμισουν παλι την ομαδα με μπαλωματα η στοιχηματα.Dimg4 έγραψε:Ναι φυσικα αλλα δε μπορεις να αμελησεις την 2η θεση που σ δινει εξτρα μυριο απο τα τηελοπτικα, πρεστιζ ψυχολογιας να πολεμησεις εως το τελος και φυσικα το κυπελλοTotem_pk έγραψε:Για μενα παιδια ο μεγαλυτερος στοχος ειναι το πρωταθλημα του χρονου και μια παρα πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη. Conference η οπως αλλιως το λενε δεν με νοιαζει. Αν ειναι χαμηλοτερης δυναμικοτητας θελω να παω οσο το δυνατον ποιο ψηλα.Dimg4 έγραψε:Φυσικα και υπαρχουν στοχοι, αν δεν χαναμε απο ατρομητο και κερδιζαμε γαυρο, θα μπορουσαμε να τα ανατρεψουμε ολα στα πλει οφ.
Το κυπελο ειναι στοχος οπως και η 2μθεση οσο το δυνατον ποιο κοντα στον πρωτο. Να αρχισουμε απο φετος την πιεση.