ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Λοιπόν το ΓΑΜΗΣΑΤΕ και ξαναψοφησε. Τα τελευταία παοκομετρα έφυγαν για άλλες πολιτείες. Την επόμενη φορά θα φύγει μαζί τους και ο δημιουργός τους. Μείνετε στις μεταγραφές. Άντε παλικάρια μου.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Εκτός από την ΠΑΟΚΑΡΑ μας τίποτα δεν είναι άσπρο - μαύρο !
Και η δυο πλευρές έχουν τα δίκια τους
μην προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο ότι έχετε δίκιο σε όλα .
ΔΕΝ γίνετε να έχουμε συνέχεια θετική ενέργεια αλλά ούτε συνέχεια γκρίνια για όλα !
μπορεί να εκνευρίζομαι για πολλά της ΠΑΕ , να απογοητεύομαι μετά από γκέλες αλλά περιμένω πως και πως το επόμενο ματς για να το την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπράβο ρε μεγαλε, κρατησες ολα τα ποστ π αναφερονται σε μενα κ εσβησες τα δικα μου.
Τι παλικάρι εισαι συ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολλοί διαφωνούσαν και για τον παίκτη ουαρντα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν με κάτι που γίνεται στον ΠΑΟΚ δεν συμφωνείς τότε αμέσως δεν είσαι ΠΑΟΚ. Αν πεις ότι οι μεταγραφικές κινήσεις που κάνουμε τα τελευταία 2 χρόνια δεν είναι επιτυχημένες και θες μεγαλύτερη οργάνωση στο αγωνιστικό και διοικητικό δεν θες τον Σαββίδη και αυτομάτως θες τον ΠΑΟΚ τέταρτοπέμπτο και φωτοτυπία του Ηρακλέους. Η συλλογιστική σας καλή δεν λέω αλλά αν μη τι άλλο όχι για φόρουμ ανταλλαγής απόψεων. Ίσως πιο ταιριαστή για κόμμα που οποίος διαφωνήσει θέλει τους άλλους στην εξουσία και δεν εμπιστεύεται τον αρχηγό τον ηγέτη τον αλάνθαστο.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Για μία ακόμα φορά ο ψυχοπαθητικός ιδεαλισμός-ιδεασμός αντιπαρατίθεται με τον ορθό λόγο. Αρχαίο το φαινόμενο, από τότε που οι δημοκράτες φιλόσοφοι εφηύραν την επιστήμη και οι άλλοι εφηύραν την ιδέα για να ενισχύσουν τα αξιώματα.
Ευνόητο, πρόδηλο, δεδομένο, οτι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και ότι συνεχίζει να αποδυναμώνεται. Οποιος λέει ο,τιδήποτε άλλο είναι εκτός πραγματικότητας.
Υπάρχει ο στόχος της ανασυγκρότησης, της αναστροφής της αποδυνάμωσης ή απλά η ομάδα σκόπιμα από τους ιδιοκτήτες των μετοχών της ΠΑΕ χαμηλώνει οριστικά επίπεδο ;
Αυτό προς το παρόν είναι, δυστυχώς, ένα πρόβλημα άλυτο. Δεν το γνωρίζουμε και είναι ευνόητο ότι ο χρόνος θα φέρει την απάντηση. Οπωσδήποτε οι μέχρι τούδε κινήσεις ή, καλύτερα, η απραξία γέρνουν την πλάστιγγα προς την αρνητική για την ομάδα 2η απάντηση. Αυτό ευνόητα μας πικραίνει και μας κάνει ανήσυχους.
Μπορώ να σκεφτώ πολλά, όπως ότι μας καλόμαθε ο Ιβάν κλπ. , εμείς όμως πάντοτε θεωρούσαμε και θέλαμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο, ακόμα και στις χειρότερες χρονιές του, αν και βλέπαμε τις περιορισμένες αγωνιστικές δυνατότητες.
Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχουμε τίποτα επίσημο, ενώ την ίδια ώρα παρακολουθούμε την βήμα προς βήμα αποδυνάμωση της ομάδας από σημαντικές μονάδες παικτών. Μας απομένει η ελπίδα του συνόλου, του ομαδικού ποδοσφαίρου, αλλά γνωρίζουμε ότι και αυτό έχει ένα όριο, ένα ταβάνι που το δημιουργεί η αξία των παικτών.
Δεν θα κάνω πρόβλεψη για το τι έχει ο Σαββίδης στο νου του. Θα ζητήσω να είμαστε ενωμένοι στον στόχο που μας φέρνει κοντά, στον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ του καλού ποδοσφαίρου και των τίτλων.

Υ.Γ. Σόρρυ αδέλφια, αλλά κάποιοι που ακούγονται δημοσιογραφικά για αρ. μπακ με κάνουν και ανησυχώ. Ευνόητα δεν είναι καλύτεροι του Φερράρι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

sourmenetes έγραψε:Πολλοί διαφωνούσαν και για τον παίκτη ουαρντα.

Εγώ είμαι από τους λίγους που ήθελα τον Ουάρντα.
Μπορώ όμως να κατανοήσω τις ενστάσεις όσων δεν τον ήθελαν.
Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε για τέτοια ζητήματα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Τώρα που το σκέφτομαι η πλάκα είναι πως έχει μεγαλύτερη λογική η απόκτηση δεξιού μπακ παρά αριστερού.
Έτσι και αλλιώς κενό έχεις και στα δύο άκρα. Από την μια έχεις τον 35αρι Vieri και τον Rodrigo και από την άλλη μόνο τον Pereyra.
Επειδή είναι -θεωρητικά- πάντα πιο εύκολο να βρεις ποιοτική ευκαιρία στα δεξιά. Πας και παίρνεις δανεικο με οψιόν παίχτη εκεί και μετακινείς Vieri αριστερά και μαζί με τον Pereira.
Αν δεν γυρίσει ο Γιαννούλης...
Σου κάνει ο Pereyra και ο καινούριος; Πας με αυτούς δίδυμο στο μέλλον.
Δεν σου κάνει κάποιος ή και κανείς; Έχεις χρόνο και το καλοκαίρι να ψάξεις με καλύτερες ευκαιρίες.
Αν γυρίσει ο Γιαννούλης...
Σου κάνει ο Pereyra και ο καινούριος; Φεύγει πχ. ο Rodrigo και μένεις με μεταγραφή/Vieri και Γιαννούλη/Pereyra ενώ έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για ενδεχόμενη νέα φυγή πχ. του Γιαννούλη.
Δεν σου κάνει κάποιος ή και κανείς; Ψάχνεις μόνο για δεξί μπακ ενώ έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για ενδεχόμενη νέα φυγή πχ. του Γιαννούλη ή/και απόκτηση για νεο δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Gospi έγραψε:Μπράβο ρε μεγαλε, κρατησες ολα τα ποστ π αναφερονται σε μενα κ εσβησες τα δικα μου.
Τι παλικάρι εισαι συ...

Για ποια λες; Ακόμα σβήνω
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πάμε για τις μεταγραφές τώρα (όσο δεν γίνονται τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν :lol: ).
Μην χαλιέστε με τα άλλα τα χαλασμένα.

Καθώς υπάρχουν και οι φωνές που λένε να πάρουμε τώρα δεξί μπακ και το καλοκαίρι αριστερό.
Στο πλαίσιο αυτής της προοπτικής εκτιμώ ότι ο 27χρονος διεθνής Νορβηγός Jonas Svensson της ΑΖ(προσωρινά τραυματίας). https://www.transfermarkt.com/jonas-sve ... ler/136184, που φέρεται να ζαχαρώνει ο γνωστός αίλουρος τζάμπας (γιατί βέβαια τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση και για εμάς. Δύσκολα να μη σου βγεί...

edit: @GiorgosAtha, την ίδια σκέψη την ίδια στιγμή ρε φίλε? Σημαδιακό ότι θα έχουμε εξελίξεις δεξιά :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 16 Ιαν 2021, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

panta έγραψε:
Pellaios έγραψε:Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως προέκυψε ο Φεράρι; ....
Βασικά το όλο θέμα είναι παρεξήγηση, μιλούσαν ο Παμπλο με τον Σνάουτσερ και έτυχε να περνάει ο Ρέμπε την ώρα που ο Πάμπλο έλεγε οτι του αρέσει η Ferrari και είπε να φέρει τον Φεράρι γιατί δεν κατάλαβε οτι οι άλλοι μιλούσαν για αυτοκίνητα
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Η γνωμη μου ειναι οτι γενικα εδω μεσα, δεν ειναι προβλημα ο οικονομικος ορθολογισμος με μικροτερα συμβολαια ουτε η συμμετοχη παικτων μας απο την Κ19. Εξαλλου οχι μονο λογω FFP αλλα και λογω κορωνοιου τα εσοδα ειναι πολυ λιγοτερα.
Το προβλημα ειναι οτι παρολο το νεο οικονομικο πλανο, ξοδευτηκαν χρηματα σε παλτα ( ναι παλτα, γιατι παλτα ειναι οχι παικτες) και αυτοι που τα ξοδεψαν σε εποχες πολυ δυσκολες, συνεχιζουν να ειναι στην ομαδα και να διαχειριζονται συμβολαια αανανεωσεις κλπ κλπ.
Δεν ειμαι σιγουρος αν ο Ιβαν ειναι αυτος που αποφασιζει για την δουλεια των υπαλληλων αυτων ή απλα τους δινει κατευθυντηριες οδηγιες.
Οπως και να εχει λαθη οπως του Τσολακ Εσιτι Αουγκουστο δεν διορθωνονται και το κοστος ειναι παρα παρα πολυ μεγαλο.
Η απορια πολλων εδω μεσα εστω και αν εκφραζεται με διαφορετικο τροπο, ειναι οτι αυτοι που διαχειριζονται το οικονομικο κι αγωνιστικο πλανο, ενω εχουν δειξει οτι ειναι πολυ λιγοι, συνεχιζουν να ειναι στην θεση τους
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:Πολλοί διαφωνούσαν και για τον παίκτη ουαρντα.

Βασικα, δεν διαφωνούσαν για τον παίκτη Ουαρντα.

Δε νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιρανθρωπος στην Ελλάδα που να αμφισβητεί το ταλέντο του παίχτη. Εντος και εκτος ΠΑΟΚ.

Για τον επαγγελματία Ουαρντα διαφωνούσαν και απολύτως δικαιολογημενα κατ εμέ.

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβανουμε τα γνωστά, ο άνθρωπος ήταν εκτος τόπου και χρόνου και σίγουρα δεν έκανε για μεγάλη ομάδα. Καθαρα λόγω χαρακτήρα.

Τα πρώτα δείγματα από τη στιγμή που επέστρεψε είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Κυρίως σε επίπεδο συγκέντρωσης και σοβαρότητας εντός αγωνιστικού χώρου.

Μακαρι έστω και αργά να εβαλε μυαλό, κερδισμένοι θα βγούμε σαν ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

GiorgosAtha έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι η πλάκα είναι πως έχει μεγαλύτερη λογική η απόκτηση δεξιού μπακ παρά αριστερού.
Έτσι και αλλιώς κενό έχεις και στα δύο άκρα. Από την μια έχεις τον 35αρι Vieri και τον Rodrigo και από την άλλη μόνο τον Pereyra.
Επειδή είναι -θεωρητικά- πάντα πιο εύκολο να βρεις ποιοτική ευκαιρία στα δεξιά. Πας και παίρνεις δανεικο με οψιόν παίχτη εκεί και μετακινείς Vieri αριστερά και μαζί με τον Pereira.
Αν δεν γυρίσει ο Γιαννούλης...
Σου κάνει ο Pereyra και ο καινούριος; Πας με αυτούς δίδυμο στο μέλλον.
Δεν σου κάνει κάποιος ή και κανείς; Έχεις χρόνο και το καλοκαίρι να ψάξεις με καλύτερες ευκαιρίες.
Αν γυρίσει ο Γιαννούλης...
Σου κάνει ο Pereyra και ο καινούριος; Φεύγει πχ. ο Rodrigo και μένεις με μεταγραφή/Vieri και Γιαννούλη/Pereyra ενώ έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για ενδεχόμενη νέα φυγή πχ. του Γιαννούλη.
Δεν σου κάνει κάποιος ή και κανείς; Ψάχνεις μόνο για δεξί μπακ ενώ έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για ενδεχόμενη νέα φυγή πχ. του Γιαννούλη ή/και απόκτηση για νεο δεξί μπακ
Μια εξαιρετικά ορθολογική τοποθέτηση
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Gospi έγραψε:Μπράβο ρε μεγαλε, κρατησες ολα τα ποστ π αναφερονται σε μενα κ εσβησες τα δικα μου.
Τι παλικάρι εισαι συ...

Για ποια λες; Ακόμα σβήνω
Πασο. Όταν το εγραψα ελλειπε μονο το δικό μ.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”