Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- KalamarGiannis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
πολύ ευχάριστα τα νἐα !
υπολογίζω περίπου 165.000 από τον κόσμο, άρα 13.000 από 10€ και περίπου 1.000 κάτι παραπάνω όσα θέλει ο καθένας...
εδὠ να μας δω...
αν δε βρεθούνε 13.000 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ σε όλο τον κόσμο να δώσουν από ένα 10ευρω, να μη μιλάμε για μέλλον.
Σκεφτήτε το εξωτερικό, δεν είναι τίποτα τα 10€ στη Γερμανία , στον Καναδά, στο Αμέρικα , Αυστραλία.
Αρκεί να γίνει μαζική κίνηση.
Εχω ΕΛΠΙΔΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ , ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
υπολογίζω περίπου 165.000 από τον κόσμο, άρα 13.000 από 10€ και περίπου 1.000 κάτι παραπάνω όσα θέλει ο καθένας...
εδὠ να μας δω...
αν δε βρεθούνε 13.000 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ σε όλο τον κόσμο να δώσουν από ένα 10ευρω, να μη μιλάμε για μέλλον.
Σκεφτήτε το εξωτερικό, δεν είναι τίποτα τα 10€ στη Γερμανία , στον Καναδά, στο Αμέρικα , Αυστραλία.
Εχω ΕΛΠΙΔΑ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ , ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Παρ 15 Ιαν 2021, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
- PAOK_Antarctica
- kataramenos5
-
- bersekeros
Μπράβο Black Friday.BlackFriday έγραψε:Εγώ πάντως τον έδωσα τον οβολό μου!
Να γίνουμε ο ένας motivation για τον άλλο.

Φοβερός ο Γιώργης και μπράβο του.KalamarGiannis έγραψε:πολύ ευχάριστα τα νἐα !
εδὠ να μας δω...
Εχω ΕΛΠΙΔΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Και κίνητρο δίνει και χρήμα θα βάλει.
Αν βάλει ο κόσμος 165Κ μέχρι τα 500 μπορεί να βάλει ο Χατζόπουλος 335Κ να του πάρει του Σαββίδη 2Χ335Κ

Πως βγάζεις κέρδος σε dt

- Mitsospaoki4
- Moderator
Άλλη μια φορά μπράβο στο Σαββιδέικο!!
Για αυτούς που λένε ότι μας βαρέθηκαν..
Όχι μόνο δεν μας βαρέθηκαν, αλλά βοηθάνε και το μπάσκετ μας!!
Υγ: έκανα και εγώ το καθήκον μου
Για αυτούς που λένε ότι μας βαρέθηκαν..
Όχι μόνο δεν μας βαρέθηκαν, αλλά βοηθάνε και το μπάσκετ μας!!
Υγ: έκανα και εγώ το καθήκον μου
ΌΧΙ
ΌΧΙ
ΌΧΙ.
Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό τώρα Γιώργο.
Ας το άφηνες για τη τελευταία μέρα.
Πάλι θα βολευτούμε με την οικογένεια Σαββίδη.
Είμαι σίγουρος πως ο παρτάκιας ΠΑΟΚτσής που μπορεί να τον έπιανες στο φιλότιμο τώρα θα το γράψει κι αυτό στα @@ του αφού θα πει "δεν βαριέσαι ας βάλει ο Σαββίδης".
Τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο μάγκας θα ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚτσής χωρίς αυτή την ενέργεια.
ΌΧΙ
ΌΧΙ.
Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό τώρα Γιώργο.
Ας το άφηνες για τη τελευταία μέρα.
Πάλι θα βολευτούμε με την οικογένεια Σαββίδη.
Είμαι σίγουρος πως ο παρτάκιας ΠΑΟΚτσής που μπορεί να τον έπιανες στο φιλότιμο τώρα θα το γράψει κι αυτό στα @@ του αφού θα πει "δεν βαριέσαι ας βάλει ο Σαββίδης".
Τώρα δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο μάγκας θα ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚτσής χωρίς αυτή την ενέργεια.
Διαφωνω fossa. Μαλιστα πιστευω το ακριβως αντιθετο.
Αυτος ο διπλασιασμος θα πρεπει να ειναι ενα εξτρα κινητρο για τον κοσμο ωστε μην γινει το 1->2 αλλα το 100->200!
Αυτος ο διπλασιασμος θα πρεπει να ειναι ενα εξτρα κινητρο για τον κοσμο ωστε μην γινει το 1->2 αλλα το 100->200!
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώς ότι λέει ο Δημήτρης!!
Είναι μεγάλη ευκαιρία να μαζευτει ένα καλό. Πόσο!!
Γιώργο Σαββίδη μπράβο σου!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι μεγάλη ευκαιρία να μαζευτει ένα καλό. Πόσο!!
Γιώργο Σαββίδη μπράβο σου!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Άιντε να δούμε τώρα πόσα απίδια βάνει ο σάκος!
Και τώρα η μπάλα έρχεται στα χέρια μας. Ώρα να μετρηθούμε!!!!
Εχτές ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ είπε κάποια πράγματα με σημαντικότερα αυτά των χρεών.
Ελπίζω οι κύριοι που δύο χρόνια τώρα πετούσαν λάσπη κάθε μέρα στην προηγούμενη διοίκηση να πάρουν την απάντηση τους από τον κόσμο
Ελπίζω οι κύριοι που δύο χρόνια τώρα πετούσαν λάσπη κάθε μέρα στην προηγούμενη διοίκηση να πάρουν την απάντηση τους από τον κόσμο
συγχαρητηρια στην οικογενεια αλλα συμφωνω οτι στην τριτη μερα δεν το κανεις αυτο
δεν θελω να γινω πικροχολοσ αλλα 500 χιλ ουτε σε εναν χρονο δεν θα μπορουσαμε να μαζεψουμε
θεωρω για ενα διμηνο τριμηνο εφικτο το 200αρι αν δεν γινει ουτε αυτο πιστευω οτι δεν θα μασ αξιζει τπτ
βρεθηκε ενας ανθρωπος που χωνει ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεχρι το κοκκαλο και αυτον θα τον φαμε απο τα χρονια ΜΠΑΝΕ
που δεν μιλουσε κανεις στον κοσμο ο τρελοσ βγαινει και μιλαει σε οπαδικη σελιδα στο φεισμπουκ αναλογιστητε τι κ@υλα εχει να δει γεματο παλατακι σε συνελευσεισ μετοχων αγωνες ακομη και να ακουστει ενα συνθημα για αυτον
συνδεσμιτες δειτε και εσεις τι μεριδιο μπορειτε να καλυψετε μην χασουμε και αυτον τον ανθρωπο
επιφανεις οχι μονο αναγνωρισημοτητα λογω ΠΑΟΚ (πολιτικοι,φορεις του τοπου ,τραγουδιστες,δημοσιογραφοι, και αλλοι)
εαν αποτυχουμε ακομη και σε αυτο το πραγμα μην ξανακουσω ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα γτ τα καντυλια θα ειναι πολυ βαρια (οχι μονο για τους γειτονες αυτοι στα δυσκολα ειναι πραγματικα εκει)
δεν θελω να γινω πικροχολοσ αλλα 500 χιλ ουτε σε εναν χρονο δεν θα μπορουσαμε να μαζεψουμε
θεωρω για ενα διμηνο τριμηνο εφικτο το 200αρι αν δεν γινει ουτε αυτο πιστευω οτι δεν θα μασ αξιζει τπτ
βρεθηκε ενας ανθρωπος που χωνει ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεχρι το κοκκαλο και αυτον θα τον φαμε απο τα χρονια ΜΠΑΝΕ
που δεν μιλουσε κανεις στον κοσμο ο τρελοσ βγαινει και μιλαει σε οπαδικη σελιδα στο φεισμπουκ αναλογιστητε τι κ@υλα εχει να δει γεματο παλατακι σε συνελευσεισ μετοχων αγωνες ακομη και να ακουστει ενα συνθημα για αυτον
συνδεσμιτες δειτε και εσεις τι μεριδιο μπορειτε να καλυψετε μην χασουμε και αυτον τον ανθρωπο
επιφανεις οχι μονο αναγνωρισημοτητα λογω ΠΑΟΚ (πολιτικοι,φορεις του τοπου ,τραγουδιστες,δημοσιογραφοι, και αλλοι)
εαν αποτυχουμε ακομη και σε αυτο το πραγμα μην ξανακουσω ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα γτ τα καντυλια θα ειναι πολυ βαρια (οχι μονο για τους γειτονες αυτοι στα δυσκολα ειναι πραγματικα εκει)
- kataramenos5
1000 ατομα στο παλατακι τοσα χρονια.τι περιμενεις ρε πειν?painkiller4 έγραψε:Άιντε να δούμε τώρα πόσα απίδια βάνει ο σάκος!