ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εγω ποτε δεν εγραψα οτι κανω χαρη σε κανεναν...Εγω προσπαθω να μιλαω με βαση τη λογικη,αλλοι ειναι αυτοι που την καταστρατηγουν σε μια προσπαθεια να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.Εγω βρισκω μια χαρα τη κινηση πωλησης του Γιαννουλη,βρηκα μια χαρα την αποκτηση του Τσεχου και την επιστροφη Ουαρντα παρα το ρισκο της,αλλα να βρω μια χαρα τη πιθανη αποκτηση ενος παικτη με ανυπαρκτο βιογραφικο στα 29 του,ειδος μεταγραφης που οπως εγραψε και ο rene εχουμε να δουμε απο τον Ρομπερ συγνωμη δεν θα παρω.
- Περιπτερος
Συντάσσομαι με όσους επιθυμούν ουσιαστικές εξηγήσεις από την διοίκηση της ομάδας.
Οσα και εάν έχει προσφέρει ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα αποκλειστικά του Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ είναι όλων μας, και αυτών που έφυγαν από την ζωή και όσων ζουν και όσων θα έλθουν.
Δεν πήρε τον Βατανιακό να τον πάει α' κατηγορία να πω ότι είναι ομάδα του Χ παράγοντα.
Είναι ιστορία ολόκληρη ο ΠΑΟΚ και περιέχει πολλούς αγώνες και πολλά πράγματα.
Συνεπώς ο Σαββίδης μετέχει του ΠΑΟΚ, είναι ο σύγχρονος ηγέτης του, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν υπάρχουν ούτε υπήκοοι, ούτε αδιάφοροι περαστικοί.
Η κάθε διοίκηση λοιπόν (κάθε ομάδας με κόσμο και ιστορία) οφείλει να ενημερώνει καθαρά για τις προθέσεις της, ώστε να μην υπάρχει στους φίλους της η οποιαδήποτε εντύπωση και κυρίως παραπληροφόρηση και συγχύσεις.
Επίσης, δεν μπορούν κάποιοι από εμάς να υποκαθιστούν την επίσημη ηγεσία της ομάδας και να είναι συχνά - πυκνά αυτοί που αιτιολογούν τις πράξεις και παραλήψεις της με διάφορες αιτιολογίες και ισχυρισμούς.
Και αυτό κακό κάνει στην συνοχή της ομάδας και στην εικόνα της.
Κυρίως όταν ουδείς αυτόκλητος υπερασπιστής κάθε επιλογής της διοίκησης επικαλείται συγκεκριμένη γνώση και αποδεικτικά μέσα, αλλά παρουσιάζει με ισχύ αξιώματος όσα μεταφέρει.
Τέλος, θέλω να πιστεύω, ότι δεν είμαστε πρόσωπα με σχέση εξάρτησης (οικονομική και επαγγελματική εννοώ) από τον ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ή την οικογένεια Σαββίδη.
Οσα και εάν έχει προσφέρει ο Ιβάν, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα αποκλειστικά του Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ είναι όλων μας, και αυτών που έφυγαν από την ζωή και όσων ζουν και όσων θα έλθουν.
Δεν πήρε τον Βατανιακό να τον πάει α' κατηγορία να πω ότι είναι ομάδα του Χ παράγοντα.
Είναι ιστορία ολόκληρη ο ΠΑΟΚ και περιέχει πολλούς αγώνες και πολλά πράγματα.
Συνεπώς ο Σαββίδης μετέχει του ΠΑΟΚ, είναι ο σύγχρονος ηγέτης του, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν υπάρχουν ούτε υπήκοοι, ούτε αδιάφοροι περαστικοί.
Η κάθε διοίκηση λοιπόν (κάθε ομάδας με κόσμο και ιστορία) οφείλει να ενημερώνει καθαρά για τις προθέσεις της, ώστε να μην υπάρχει στους φίλους της η οποιαδήποτε εντύπωση και κυρίως παραπληροφόρηση και συγχύσεις.
Επίσης, δεν μπορούν κάποιοι από εμάς να υποκαθιστούν την επίσημη ηγεσία της ομάδας και να είναι συχνά - πυκνά αυτοί που αιτιολογούν τις πράξεις και παραλήψεις της με διάφορες αιτιολογίες και ισχυρισμούς.
Και αυτό κακό κάνει στην συνοχή της ομάδας και στην εικόνα της.
Κυρίως όταν ουδείς αυτόκλητος υπερασπιστής κάθε επιλογής της διοίκησης επικαλείται συγκεκριμένη γνώση και αποδεικτικά μέσα, αλλά παρουσιάζει με ισχύ αξιώματος όσα μεταφέρει.
Τέλος, θέλω να πιστεύω, ότι δεν είμαστε πρόσωπα με σχέση εξάρτησης (οικονομική και επαγγελματική εννοώ) από τον ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ή την οικογένεια Σαββίδη.
Για τον Φεραρι δεν έχω καμία άποψη για την αξία του. Το ότι φαίνεται να τον θέλει ο Κολκας με κάνει πάντως επιφυλακτικό. Ένας παίκτης ελεύθερος που θεωρώ καλη επιλογή είναι αυτός ο Ρώσο Γερμανός με αξιόλογη καριερα
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... eler/45668
Σε λίγο θα γίνει 31. Είναι έμπειρος με αξιόλογα χαρακτηριστικά, δεν έχει ιστορικό τραυματισμών και θεωρώ πως θα βοηθούσε και την εξέλιξη του Περέιρα.
https://www.transfermarkt.com/konstanti ... eler/45668
Σε λίγο θα γίνει 31. Είναι έμπειρος με αξιόλογα χαρακτηριστικά, δεν έχει ιστορικό τραυματισμών και θεωρώ πως θα βοηθούσε και την εξέλιξη του Περέιρα.
Αν τελικά κλείσει η συμφωνία για τον Γιαννούλη στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ και με 20% ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης, είναι μια πάρα πολύ καλή συμφωνία. Να σκεφτούμε ότι ο Γιαννούλης, αμυντικός ων, θα πιάσει πενταπλάσιο ποσό από τον μεσοεπιθετικό Πέλκα (1,7 εκατομμύρια).
Ένα θέμα είναι με ποιον θα τον αντικαταστήσουμε μέχρι τη λήξη της σεζόν, δεδομένου ότι ο Βιερίνια δεν μπορεί πλέον να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά όπως πριν 2 χρόνια και ο Νορβηγός είναι στοίχημα. Τον Ferrari δεν τον έχω δει πλην των μεταξύ μας αγώνων και δεν έχω άποψη, όσο για τον Σταφυλίδη, δεν νομίζω δεδομένου ότι προέρχεται από τετράμηνη ήδη αποχή και δεν ξέρουμε πότε θα επανέλθει.
Το έμψυχο δυναμικό μας έχει αραιώσει σε μεγάλο βαθμό αν βάλουμε και αυτούς που δεν υπολογίζονται πλέον (Μπίσε-, Τσόλακ, Εσίτι, Ζαμπά-αλήθεια που είναι αυτός;) και ο ΠΑΟΚ δεν πετάει λευκή πετσέτα, πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη, ο ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα είναι τώρα η δεύτερη θέση, αλλά υπάρχει και το κύπελλο. Θέμα με το FFP λογικά δεν πρέπει να έχει πλέον η ομάδα και η ενίσχυση είναι απαραίτητη, αλλά χωρίς σπατάλες και αμφίβολες περιπτώσεις τύπου Colak, Murg. Esiti. Η αεχ με λίγα χρήματα έκλεισε ένα πολύ καλό παίκτη τον Λιβάι και απορώ το γιατί δεν βρίσκουμε εμείς τέτοιες περιπτώσεις μέσω Κοντρέρας, Λίνο, Νάγκμπε, αλλά τρέχουμε στον Κουτσολιάκο και στον κάθε επιτήδειο.
Ένα άλλο θέμα στο καλοκαίρι, είναι ο αφελληνισμός της ομάδας-θεωρώ πολύ πιθανό και το τέλος του Πασχαλάκη-και πρέπει να πλαισιωθούμε και με πολύ αξιόλογους και όχι απλά συμπληρώματα, Έλληνες σαν τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη. Η δουλειά πρέπει να αρχίσει από τώρα σε όλους τους τομείς, η έρευνα να είναι σε βάθος και ενδελεχής προκειμένου να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, γιατί η ομάδα το έδειξε προχθές πως αδίκησε τον εαυτό της πετώντας αδικαιολόγητα έντεκα, ναι 11 βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Ένα θέμα είναι με ποιον θα τον αντικαταστήσουμε μέχρι τη λήξη της σεζόν, δεδομένου ότι ο Βιερίνια δεν μπορεί πλέον να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά όπως πριν 2 χρόνια και ο Νορβηγός είναι στοίχημα. Τον Ferrari δεν τον έχω δει πλην των μεταξύ μας αγώνων και δεν έχω άποψη, όσο για τον Σταφυλίδη, δεν νομίζω δεδομένου ότι προέρχεται από τετράμηνη ήδη αποχή και δεν ξέρουμε πότε θα επανέλθει.
Το έμψυχο δυναμικό μας έχει αραιώσει σε μεγάλο βαθμό αν βάλουμε και αυτούς που δεν υπολογίζονται πλέον (Μπίσε-, Τσόλακ, Εσίτι, Ζαμπά-αλήθεια που είναι αυτός;) και ο ΠΑΟΚ δεν πετάει λευκή πετσέτα, πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη, ο ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα είναι τώρα η δεύτερη θέση, αλλά υπάρχει και το κύπελλο. Θέμα με το FFP λογικά δεν πρέπει να έχει πλέον η ομάδα και η ενίσχυση είναι απαραίτητη, αλλά χωρίς σπατάλες και αμφίβολες περιπτώσεις τύπου Colak, Murg. Esiti. Η αεχ με λίγα χρήματα έκλεισε ένα πολύ καλό παίκτη τον Λιβάι και απορώ το γιατί δεν βρίσκουμε εμείς τέτοιες περιπτώσεις μέσω Κοντρέρας, Λίνο, Νάγκμπε, αλλά τρέχουμε στον Κουτσολιάκο και στον κάθε επιτήδειο.
Ένα άλλο θέμα στο καλοκαίρι, είναι ο αφελληνισμός της ομάδας-θεωρώ πολύ πιθανό και το τέλος του Πασχαλάκη-και πρέπει να πλαισιωθούμε και με πολύ αξιόλογους και όχι απλά συμπληρώματα, Έλληνες σαν τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη. Η δουλειά πρέπει να αρχίσει από τώρα σε όλους τους τομείς, η έρευνα να είναι σε βάθος και ενδελεχής προκειμένου να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, γιατί η ομάδα το έδειξε προχθές πως αδίκησε τον εαυτό της πετώντας αδικαιολόγητα έντεκα, ναι 11 βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Παρ 15 Ιαν 2021, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Τώρα μιλάμε σωστα Josh. Αν ήταν στο χέρι μου ούτε τον Ferrari θα έπαιρνα, ούτε τον Σταφ.
Απλά όπως προείπα, αν ήταν να πάρω κάποιον από τους δύο άμεσα θα κοίταζα τον πρώτο -δανεικό κατά προτίμηση με το βλέμα στο καλοκαιράκι-.
Απλά όπως προείπα, αν ήταν να πάρω κάποιον από τους δύο άμεσα θα κοίταζα τον πρώτο -δανεικό κατά προτίμηση με το βλέμα στο καλοκαιράκι-.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 15 Ιαν 2021, 15:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- dravinosRa
Βρε ας κανουμε ενα μπασιμο τα περισσότερα λεφτά στο χαφ. Έναν πραγματικά καλό και γρήγορο ομως, να οργώνει και να οργανώνει ολο το κέντρο. Και θα δεις μετά για πότε ο Ροντρίγκο θα μοιάζει Ντάνι Άλβες και ο Περέιρα Μαρσέλο
- bersekeros
DimitrisS έγραψε:Θεος εισαι αγοριμ.Obdulio έγραψε:Μπράβο πρώτα στον Στρατηγό Φερέιρα
Ο Στρατηγός ''Δεκαβάλας'' Φερέιρα, γιατί δεν στέλνει μια καλή πρόταση αγοράς στα γραφεία της ΠΑΕ, για τον Αουγκούστο που του φούσκωσε τα μυαλά και τώρα θέλει να φύγει;
ΥΓ Τον Φερέιρα τον ευχαριστώ για τις ιστορικές προκρίσεις επί μπεσίκτας και μπενφίκα. Αλλά δε μου λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ!
- PAOK_Antarctica
Πάντα χαίρομαι όταν βρίσκονται άνθρωποι να κάνουν καλό και σωστό χιούμορ σε δύσκολες εποχές.Obdulio έγραψε:Μπράβο πρώτα στον Στρατηγό Φερέιρα που επί της θητείας του εκτόξευσε τις μετοχές του Γιαννούλη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και μετέπειτα στον Γεωργιάδη που πρώτος τον έκανε μπακ αλλά και στον Κάναντι που δούλεψε καλά μαζί του.
Υγεία και κάθε επιτυχία στον Γιαννούλη.
Είναι κάτι που έχει ανάγκη το ηθικό όλων μας.
- stravostomis
Από τον Βόλο να πάρουμε τον Γκαραβελη αν είναι, από τον Πασχαλάκη σίγουρα θα είναι καλύτερος
Σαν τον Αγκουστο ενα πραμα;sotos26 έγραψε:Αναρωτιέμαι πόσους σούπερ πιτσιρικάδες θα μπορούσε να αγοράσει από Βραζιλία, Αργεντινή με αυτά τα λεφτά του Γιαννούλη... Δηλαδή κάθε φορά τα ίδια; Σταφυλίδη μπλα μπλα Φεράρι. Νέους παίχτες με όρεξη και μεταπωλητική αξία πρέπει να κοιτάμε. Παίχτες φτασμένοι επιπέδου δεν έρχονται Ελλάδα τέλος. Πάντως πάρτε ένα εξάρι γρήγορο, δυνατό αρχηγό στο κέντρο και θα δείτε πως θα συμμαζευτεί η ομάδα. Έπαιζε ο πρώτος με τον δεύτερο και είχαν και οι δυο μισό αμυντικό χαφ...Πω ρε επίπεδο!
Εγώ είμαι από αυτούς που λέγαν ότι θα πρεπε να φύγει ι Γιαννουλης ακόμη και με 6 εκατομμύρια καθόσον οι προοπτικές τελείωναν και για τον ΠΑΟΚ και για τον παίχτη.
Ωστόσο αντικειμενικά το Ντιλ δεν είναι καλό και στηρίζεται σε ξεκάθαρο ρίσκο. Ο παίχτης δίνεται δανεικός και αν ανέβει η Νόριτς θα πάρουμε τα φράγκα. Αλλιώς θα μείνουμε με 800Κ και τον Γιαννούλη πίσω ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με ανανέωση έστω για έναν ακόμη χρόνο!!!!
Επίσης αν η Νόριτς δε μπορούσε να δώσει τώρα τόσα χρήματα θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε πώληση με 3-4 εκατομμύρια και ποσοστό 50 τοις εκατό μεταπώληση. Έτσι και εμείς θα παίρναμε σίγουρα λεφτά και η Νόριτς θα έπαιρνε με τα μισά λεφτά τον παίχτη και αν δεν τον κρατούσε τον πουλούσε στα διπλά χωρίς να χάσει κάτι και εμείς θα παίρναμε το 50 τοις εκατό και τα 3-4 εκατομμύρια μετρητά τώρα.
Αυτή η συμφωνία που γίνεται αν η Νόριτς δεν ανέβει μας αφήνει ξεκρεμαστούς από κάθε πλευρά.
Ωστόσο αντικειμενικά το Ντιλ δεν είναι καλό και στηρίζεται σε ξεκάθαρο ρίσκο. Ο παίχτης δίνεται δανεικός και αν ανέβει η Νόριτς θα πάρουμε τα φράγκα. Αλλιώς θα μείνουμε με 800Κ και τον Γιαννούλη πίσω ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με ανανέωση έστω για έναν ακόμη χρόνο!!!!
Επίσης αν η Νόριτς δε μπορούσε να δώσει τώρα τόσα χρήματα θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε πώληση με 3-4 εκατομμύρια και ποσοστό 50 τοις εκατό μεταπώληση. Έτσι και εμείς θα παίρναμε σίγουρα λεφτά και η Νόριτς θα έπαιρνε με τα μισά λεφτά τον παίχτη και αν δεν τον κρατούσε τον πουλούσε στα διπλά χωρίς να χάσει κάτι και εμείς θα παίρναμε το 50 τοις εκατό και τα 3-4 εκατομμύρια μετρητά τώρα.
Αυτή η συμφωνία που γίνεται αν η Νόριτς δεν ανέβει μας αφήνει ξεκρεμαστούς από κάθε πλευρά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Παίκτης με μεταπωλητική αξία υπάρχει για την θέση και λέγεται Περέιρα. Προφανώς θέλουν να τον στηρίξουν. Έτσι εξηγείται η απόκτηση του Φεραρι.
Και ποιος σου λέει ότι είναι καλύτερο ντιλ αυτό που γράφεις; Μια χαρά συμφωνία είναι και όπως φαίνεται η Norwich θα είναι ανάμεσα στις πρώτες δυο ομάδες του Championship. Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις σκέψεις με θεωρεία ότι δήθεν με τα μισά και ποσοστό θα μαστε καλύτερα! Ποιος μας λέει ότι Γιαννουλης θα εξελιχθεί άλλο τόσο και θα φύγει με πολλά φράγκα; Κανείς! Ας πιστέψουμε λοιπόν ότι θα ανέβουν και θα τσεπώσουμε πολλά λεφτά!ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Εγώ είμαι από αυτούς που λέγαν ότι θα πρεπε να φύγει ι Γιαννουλης ακόμη και με 6 εκατομμύρια καθόσον οι προοπτικές τελείωναν και για τον ΠΑΟΚ και για τον παίχτη.
συγνωμη που επεμβαινω..
500 χήνες και 7-8 μυρια το καλοκαιρι ΑΝ ανεβει..
δλδ 500 χήνες τωρα...
δλδ 500 χήνες θα ειναι διαθεσιμες για μεταγραφες ΤΩΡΑ..
τι φραγκα θα ριξεις για τον χαφ εαν και εφοσον παρεις φεραρι για αντικαταστατη γιαννουλη (που καλως φευγει)..
με βαση αυτα που εχουμε δει απο τους νεους, μουργκ-ζιφκο-περειρα-τσολακ-σβαμπ..
εσιτι-ροντριγκο απο τους παλιους, εσεις σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ, τι προσδοκατε δλδ?
αδικο εχει τζατζαρας και μιζερογλου να ειναι μιζεροι?
εδω απ οτι φαινεται, ο ρουλης εχει καλυτερο ροστερ απο εμας, και η κουλα το ιδιο (πχ παιχτη σαν τον λεβι δεν εχεις, και ειναι κ παιχταρα μεγαλη ο συγκεκριμενος...
μπορουμε να δουμε λιιιγο εστω και δίκαια τα πραγματα?
οκ, αντικειμενικα δεν μπορουμε να τα δουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και οι δικοι μας θα ειναι παντα καλυτεροι απο των αλλων..
συν τοις αλλοις, η διοικηση, δεν εχει την παραμικρη προθεση να ορισει τους στοχους της τρεχουσας σεζον..
το λεω εδω και εναν-δυο μηνες τουλαχιστον.. ολος ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα ειναι ο τζολης.. ποσο να αντεξει ο αντελινο στα 35 του πλεον (σε εναν μηνα τοσο γινεται..)
αντε και ο γκουσγκουνης μπροστα,
ο ιγκασον με το πνευμα του μαχητη, ο σβαμπ που στα δικα μου ματια ειναι κουρασμενος γιατι απο την αρχη τον παει πιπα κωλο με τα συνεχωμενα ματς..
βαρελα-κρεσπο φαινεται να εχουν μεγαλωσει..
στο τερμα ειμαστε χαλια..
πειτε μου ρε παιδια, υπαρχει κατι αισιοδοξο?
μονο αν σταξεις φραγκα κ παρεις 3 παιχταραδες, αλλα που..
500 χήνες και 7-8 μυρια το καλοκαιρι ΑΝ ανεβει..
δλδ 500 χήνες τωρα...
δλδ 500 χήνες θα ειναι διαθεσιμες για μεταγραφες ΤΩΡΑ..
τι φραγκα θα ριξεις για τον χαφ εαν και εφοσον παρεις φεραρι για αντικαταστατη γιαννουλη (που καλως φευγει)..
με βαση αυτα που εχουμε δει απο τους νεους, μουργκ-ζιφκο-περειρα-τσολακ-σβαμπ..
εσιτι-ροντριγκο απο τους παλιους, εσεις σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ, τι προσδοκατε δλδ?
αδικο εχει τζατζαρας και μιζερογλου να ειναι μιζεροι?
εδω απ οτι φαινεται, ο ρουλης εχει καλυτερο ροστερ απο εμας, και η κουλα το ιδιο (πχ παιχτη σαν τον λεβι δεν εχεις, και ειναι κ παιχταρα μεγαλη ο συγκεκριμενος...
μπορουμε να δουμε λιιιγο εστω και δίκαια τα πραγματα?
οκ, αντικειμενικα δεν μπορουμε να τα δουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και οι δικοι μας θα ειναι παντα καλυτεροι απο των αλλων..
συν τοις αλλοις, η διοικηση, δεν εχει την παραμικρη προθεση να ορισει τους στοχους της τρεχουσας σεζον..
το λεω εδω και εναν-δυο μηνες τουλαχιστον.. ολος ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα ειναι ο τζολης.. ποσο να αντεξει ο αντελινο στα 35 του πλεον (σε εναν μηνα τοσο γινεται..)
αντε και ο γκουσγκουνης μπροστα,
ο ιγκασον με το πνευμα του μαχητη, ο σβαμπ που στα δικα μου ματια ειναι κουρασμενος γιατι απο την αρχη τον παει πιπα κωλο με τα συνεχωμενα ματς..
βαρελα-κρεσπο φαινεται να εχουν μεγαλωσει..
στο τερμα ειμαστε χαλια..
πειτε μου ρε παιδια, υπαρχει κατι αισιοδοξο?
μονο αν σταξεις φραγκα κ παρεις 3 παιχταραδες, αλλα που..
Πάντως η ψυχαγωγία που προσφέρει το συγκεκριμένο τόπικ είναι σταθερά σε υψηλά επίπεδα. Πιάσε και ένα κιλό μπακαλιαράκια μάστορα, έχει κέφια η κυρά.