καλημερα καλημερα !!!!να τα ωραια νεαtsaousila έγραψε:ΟΥΤΕ ΦΕΡΡΑΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.......99%
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δώσε κάνα στοιχείο στον λαό!tsaousila έγραψε:ΟΥΤΕ ΦΕΡΡΑΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.......99%
Αν του πει ο κουτσολιακος να έρθει, θα έρθει.Ιάσονας έγραψε:Μου αρέσει που γράφουμε για Ζαγαρίτη, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το γεγονός οτι ο Ζαγαρίτης δεν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύει πως μπορεί να παίξει Ιταλία
- Περιπτερος
Η ομάδα μέχρι τώρα έχει (χωρίς τα 8 εκ. περίπου του Γιαννούλη) + 2,4 από μεταγραφές
Εχει το μεγάλο συμβόλαιο της ΝΟVA, τα πριμ CL και EL, ξεφόρτωσε από προπονητή και παίκτες μεγάλα συμβόλαια, έφυγαν με ελευθέρας παίκτες όπως ο Μάτος, ο Μάου κλπ., κόπηκαν δανεισμοί, μειώθηκαν μισθοί.
Τα "καταστροφικό" πέρυσι ήταν τα 9 εκ. έλλειμμα της αύξησης κεφαλαίου.
Δεν θέλω παίκτες θεούς, λίγη αγωνιστική αξιοπρέπεια θέλω και απαιτώ.
Καλά που υπάρχει και ο Ρουμάνος και μας δίνει κουράγιο.
Εχει το μεγάλο συμβόλαιο της ΝΟVA, τα πριμ CL και EL, ξεφόρτωσε από προπονητή και παίκτες μεγάλα συμβόλαια, έφυγαν με ελευθέρας παίκτες όπως ο Μάτος, ο Μάου κλπ., κόπηκαν δανεισμοί, μειώθηκαν μισθοί.
Τα "καταστροφικό" πέρυσι ήταν τα 9 εκ. έλλειμμα της αύξησης κεφαλαίου.
Δεν θέλω παίκτες θεούς, λίγη αγωνιστική αξιοπρέπεια θέλω και απαιτώ.
Καλά που υπάρχει και ο Ρουμάνος και μας δίνει κουράγιο.
Παιδιά κλείστε αυτό το θέμα με τον κουτσολιακο
Αναμασάμε μια ιστορία που δεν έχει νόημα ούτε είμαστε και τόσο βέβαιοι ότι ισχύει.
Αναμασάμε μια ιστορία που δεν έχει νόημα ούτε είμαστε και τόσο βέβαιοι ότι ισχύει.
- sourmenetes
- Moderator
Και με προγνωστικά πλέον!!!tsaousila έγραψε:ΟΥΤΕ ΦΕΡΡΑΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.......99%
Ανεβαίνει ο tsaou....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
Αδελφέ το να κατεβαίνεις με τον Μπίσεσβαρ δεξί μπακ τι είναι ; έμπνευση του προπονητή; το ίδιο περίπου και με τον Κρέσπο ... .bersekeros έγραψε:Περιπτερος έγραψε: .....
Την ευρωπαϊκή ξεφτίλα την ζήσαμε φέτος ... .
Σε σχέση με το επίπεδό μας σε διεθνή σύγκριση υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που θα μας ήταν ταμάμ.
Ε όχι! Δεν ζήσαμε Ευρωπαϊκή ξεφτίλα φέτος!
Το να είσαι ένα βήμα από το όνειρο του CL και να πουλάς/να μην μπορείς να κρατήσεις το CF σου και να παίζεις με τον μόλις ήλθα Colak τι είναι ;
Το θέμα της πτώσης του Γιαννούλη εξηγείται και ποδοσφαιρικά. Ο Γιαννούλης έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του παίζωντας full back σε σχήμα 3-5-2, όπου ο Μιχαιλίδης τον κάλυπτε αμυντικά. Μην ξεχνάμε ότι ως νεός ο Γιαννούλης έπαιζε εξτρέμ. Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και ο Περέιρα.
Με 4-3-3 θες ένα μπακ που θα ανεβαίνει λιγότερο αλλά πρέπει να είναι συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Μπορώ να θυμηθώ πάνω από 5 κρίσιμα λάθη του Γιαννούλη που κατέληξαν σε γκολ. Το ίδιο θέμα είχε και με Λουτσέσκου.
Πιστεύω πως ο Περέιρα σε δύσκολα ματς θα έχει πολλά θέματα αμυντικά. Είναι και μυικά αδύναμος. Σε ματς με εύκολους αντιπάλους, εννοείται θα πετάει.. Αλλά τι να το κάνεις.. Νομίζω ο Πάμπλο και ο Μίρο το έχουν ήδη καταλάβει.
Η λύση Ζαγαρίτη και Φεράρι μαζί είναι ιδανική, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.
Αλλά για να είμαι ρεαλιστής, πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ.
Με 4-3-3 θες ένα μπακ που θα ανεβαίνει λιγότερο αλλά πρέπει να είναι συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα. Μπορώ να θυμηθώ πάνω από 5 κρίσιμα λάθη του Γιαννούλη που κατέληξαν σε γκολ. Το ίδιο θέμα είχε και με Λουτσέσκου.
Πιστεύω πως ο Περέιρα σε δύσκολα ματς θα έχει πολλά θέματα αμυντικά. Είναι και μυικά αδύναμος. Σε ματς με εύκολους αντιπάλους, εννοείται θα πετάει.. Αλλά τι να το κάνεις.. Νομίζω ο Πάμπλο και ο Μίρο το έχουν ήδη καταλάβει.
Η λύση Ζαγαρίτη και Φεράρι μαζί είναι ιδανική, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.
Αλλά για να είμαι ρεαλιστής, πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ.
ξεφτίλα θα ήταν αν διασυρόσουν .....τίποτε τέτοιο δεν έγινε μην παίζουμε με τις λέξεις .....η μπενφικα και η Μπεσίκτας ακόμη αναφέρουν τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ και ποσό τους στοίχισε......
Η ομάδα για να ξαναγίνει ομαδάρα θέλει κατά σειρά
1.αμυντικο χαφ
2.τερματοφυλακα
3.δεξι αριστερο μπακ
5.εξτρεμ
Αυτό με δεδομένο ότι θα κρατήσεις τον φορ και ο ουαρντα θα μείνει σε καραντίνα....
Αααα και ότι ο μιχαηλιδης παίρνοντας παιχνίδια θα μπορέσει να σταθεί βασικός...
Αλλιώς θες και έναν Κρεσπο μέχρι 30 χρονων...
Πρέπει να κρατήσεις σίγουρα ότι ποιοτικό έχεις για κορμό και να έρθουν οι από πάνω να τους συμπληρώσουν.
Αναφέρομαι σε :
ΙΝΓΚΑΣΟΝ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
ΣΒΑΜΠ
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΤΖΟΛΗ
ΟΥΑΡΝΤΑ
ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ
1.αμυντικο χαφ
2.τερματοφυλακα
3.δεξι αριστερο μπακ
5.εξτρεμ
Αυτό με δεδομένο ότι θα κρατήσεις τον φορ και ο ουαρντα θα μείνει σε καραντίνα....
Αααα και ότι ο μιχαηλιδης παίρνοντας παιχνίδια θα μπορέσει να σταθεί βασικός...
Αλλιώς θες και έναν Κρεσπο μέχρι 30 χρονων...
Πρέπει να κρατήσεις σίγουρα ότι ποιοτικό έχεις για κορμό και να έρθουν οι από πάνω να τους συμπληρώσουν.
Αναφέρομαι σε :
ΙΝΓΚΑΣΟΝ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
ΣΒΑΜΠ
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΤΖΟΛΗ
ΟΥΑΡΝΤΑ
ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ
Το έχεις τερματίσει με τη μιρλα σου φίλε ΠεριπτερεΠεριπτερος έγραψε:Αδελφέ το να κατεβαίνεις με τον Μπίσεσβαρ δεξί μπακ τι είναι ; έμπνευση του προπονητή; το ίδιο περίπου και με τον Κρέσπο ... .bersekeros έγραψε:Περιπτερος έγραψε: .....
Την ευρωπαϊκή ξεφτίλα την ζήσαμε φέτος ... .
Σε σχέση με το επίπεδό μας σε διεθνή σύγκριση υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που θα μας ήταν ταμάμ.
Ε όχι! Δεν ζήσαμε Ευρωπαϊκή ξεφτίλα φέτος!
Το να είσαι ένα βήμα από το όνειρο του CL και να πουλάς/να μην μπορείς να κρατήσεις το CF σου και να παίζεις με τον μόλις ήλθα Colak τι είναι ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
η κλασσικη περιπτωση , μεσαστην παε καποιοι θελουν φεραρι καποιοι αλλον ;;Isi4 έγραψε:Τζορμπατζογλου : Πρώτος στόχος ο Φεραρι.
Μάλιστα.