Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
john4serres

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από john4serres »

sn0ufel4 έγραψε:Τσόλακ, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Ρέυ, Ζαμπά και Βρακάς πρέπει να βρουν ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Βεβαια υπάρχει και η αποψη π λεει οτι απο τα βαριδια τα πρώτα απαλλαχθηκες καταβαλλοντας αποζημιωσεις. Ενω απο αυτα τα τωρινα π δεν μπορεις να καταβαλεις δεν βλεπω πως θα απαλλαγεις.
Προς το παρον φτασαμε 14 Γεναρη και ηρθε ενας παιχτης δανεικος χωρις ρητρα και κανενα βαριδιο δεν εχει κουνηθει.
Οταν λοιπον διωξει εστω καποιον εκ των Εσιτι Ζαμπα Μπισε Τσολακ, τοτε μπορουμε να αναθεωρησουμε την ασχημη εικονα π εχουμε για τον δηθεν γκουρου των αποδεσμευσεων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε είσαι και νομικός ρε γαμωτο.
Τι μπορεί να κάνει ένας τεχνικός διευθυντής αν ο Χ παίκτης έχει αποφασιστεί να κάνει διακοπές?
Πώς μπορεί να απαλλαγεί από παίκτες όπως ο μπίσεσβαρ ή ο ζαμπα ?
Αυτές οι υποθέσεις μόνο με τακτικές γάβρου λύνονται και όχι με τ διευθυντες.

Όσο για την ομάδα που την έχει ημίγυμνη,νόμιζετε ότι ο Ιβάν του λέει πάρε 10 μυρια για μεταγραφές και αυτός λέει είμαστε καλά?
Όταν σε μια συνέντευξη τύπου σου έχει πει 10 φορές την λέξη βιωσιμότητα,τι άλλο θες?
Δεν μπορω να καταλαβω τι σημασια εχει το ότι ειμαι νομικος. Δεν μιλησα για αποδεσμευση για να συζηταμε για μεθοδους κ τροπους νομιμης αποδεσμευσης. Εγω απαιτω να βρισκει προτασεις και να πουλαει παίχτες. Αν ειναι να πουλαει μονο αυτους π εχουν ζητηση, τοτε να παω να κανω εγω τη δουλεια του. Ευκολακι...

Και ΟΚ ας δεχθω λοιπον πως οι φιλοι του οι μανατζερ που του φεραν τους Τσολακηδες και τους Μουργκηδες δεν μπορουν να τον βοηθησουν να απαλλαγει απο τα βαριδια...
Αλλα αυτο π λες για τα 10 μυρια δεν με βρισκει συμφωνο...
Το καλοκαιρακι διαχειριστηκε 5μιση μυρια με τον χειροτερο δυνατον τρόπο...
Ας τα διαχειριζοταν καλυτερα κι ας εφερνε αντί για 2 παιχτες μ αυτα 3 και καλυτερους απο αυτους π εφερε.
Και μη μ πεις οτι δεν εχει καλυτερους μ αυτα τα λεφτα...
Δεν το δεχομαι.
Αν στρωσει τον κωλο του και δουλεψει θα βρει.
Αλλα μαλλον κανει μονο PR αντι να δουλευει πραγματικα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Συγνώμη πως μπορεί να απαλλαγεί η ομάδα από τον μπίσεσβαρ ή τον βαρέλα?

Συγνώμη αλλά όταν η ομάδα του δίνει ταβάνι 5 κατοστάρικα για επιθετικούς και επιθετικογενη παίκτη είναι κορόνα γράμματα.
Ο πέλκας που στο 80% των οπαδών της ομάδας ήταν λίγος πήρε συμβόλαιο κοντά στο 1,5, έτσι για να καταλαβαίνουμε και τις μισθολογικές τάσεις
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Τελικά να φύγει ή να μεινει..

Οι γνωστές βιαστικές κρίσεις, συχνα βουτηγμένες σε αρνητισμό και η πλάκα είναι ότι στηρίζονται κυριως σε υποθεσεις και σε αξιόπιστες πηγές του στυλ : "άκουσα στο ράδιο"..

Άλλο ένα καλό ντιλ λοιπόν. Ταμείο όταν έρθει η ώρα για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 15 Ιαν 2021, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να φύγει...... Αφού μείνει όμως πρώτα!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι....να μείνει....τουτ.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι...να φύγει....τουτ.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι....να μείνει....τουτ.

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι...να φύγει....τουτ.

Και ούτω καθεξής. :D
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Εάν εν τέλει πουλήσουμε Γιαννούλη στα 8.5 χαρτιά, περιμένω να δω όσους βγαίνατε στα κάγκελα να μιλήσετε πάλι για τον "ψυχρό", "εκτός κλίματος", "Γερμανό που τα τσεπώνει"
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μόνο που ένας ΤΔ δεν κρίνεται μόνο από τις πωλήσεις που κάνει αλλα και από το ποιους φέρνει.

Εκτος αν το βλέπουμε καθαρά λογιστικά το θέμα και μας ενδιαφέρει απλα να δώσουμε σε καλή τιμή ότι ασημικά έχουμε.

Αντε να το βλέπει η διοίκηση ετσι να το καταλάβω, να το βλέπει ο οπαδός πραγματικά αδυνατώ να το καταλάβω. Λες και μπαίνουν στην τσέπη μας.

Η πράξη δείχνει ότι η ομάδα από το καλοκαίρι και δωθε εχει αποδυναμωθει στον υπερθετικό βαθμό και στην συντριπτική πλειοψηφία αυτοί που ηρθαν ως αντικαταστατες απλα δεν.

Αν το deal του Γιαννουλη είναι το έναυσμα για να έρθουν 3-4 σοβαροί (επιτέλους) παιχτες και να αρχίσει να στήνεται ένας σωστός κορμός εχει καλώς.

Αν πάμε πάλι σε μεσοβεζικες λύσεις και ακριβοθωρητα παλτα ας ρίξουμε καλου κακού μια ματιά στην βαθμολογία της ΣΛ σήμερα. Ετσι για να συνηθίζουμε σιγά σιγά...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ε τα γνωστά θα γίνουν παλι... με τα λεφτα του Γιαννούλη θα πάρουμε 2-3 πανάκριβες μετριοτητες.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Τον μουργκ μήπως βιαζόμαστε να τον απαξιωσουμε. Αν μη τι άλλο δείχνει κανονικός ποδόσφαιριστης, με "κανονικό" βιογραφικό.
Με 10 σκαρτες συμμετοχές σε ομάδα που ψάχνεται;
Ούτε παίκτες που είναι χρονιά στην ομάδα δεν προσφέρουν φέτος
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Προσοχή.
Ακολουθεί αιρετική άποψη.

Εμένα τα deal του ως τώρα μου δείχνουν το εξής... εναν ΤΔ με α) πολύ καλές ικανότητες διαπραγματευτικές και β) όχι καλό "ποδοσφαιρικό μάτι".
Λογικό λοιπόν οι καλές του κινήσεις είναι οι πωλήσεις αφού σε αυτές χρειάζεται μόνο το α) και να χάνει στις αγορές αφού εκεί εκτός του α) μεγάλο ρολο παίζει και το β).
Ίσως εκεί κολλάει και αυτό που είπε κάποιος έδω μέσα, δηλαδή η ενεργοποίηση Pablo όσο αναφορά στην επιλογή ποδοσφαιριστών απευθείας από αυτόν και όχι από τον ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

GiorgosAtha έγραψε:Προσοχή.
Ακολουθεί αιρετική άποψη.

Εμένα τα deal του ως τώρα μου δείχνουν το εξής... εναν ΤΔ με α) πολύ καλές ικανότητες διαπραγματευτικές και β) όχι καλό "ποδοσφαιρικό μάτι".
Λογικό λοιπόν οι καλές του κινήσεις είναι οι πωλήσεις αφού σε αυτές χρειάζεται μόνο το α) και να χάνει στις αγορές αφού εκεί εκτός του α) μεγάλο ρολο παίζει και το β).
Ίσως εκεί κολλάει και αυτό που είπε κάποιος έδω μέσα, δηλαδή η ενεργοποίηση Pablo όσο αναφορά στην επιλογή ποδοσφαιριστών απευθείας από αυτόν και όχι από τον ΤΔ.
Καθόλου αιρετική. Συμφωνώ απόλυτα..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για να λέμε και τα καλά και να μην μένουμε στα στραβά.

Το ντιλ με Γιαννούλη φέρει την υπογραφή σου και είναι η μεγαλύτερη πώληση παίχτη από τις ακαδημίες μας!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κοίτα κοκκινομάγουλε, με τα 8 που θα μπουν στα ταμεία, να τα χρησιμοποιήσεις σωστά και να μην έχουμε άλλα 5 πεταμένα στον κάλαθο

βρες ένα αριστερό μπακ καλό τώρα ή αν δε μπορείς, φέρε τον τσαούση μέχρι το καλοκαίρι
όχι άλλο σαπάκι με 2-3 εκατομμύρια, σε παρακαλώ δηλαδή

κράτα και ένα μέρος για τον φαλάκρα ε?

υγ. δε νομίζω ότι είναι από τις ακαδημίες ο γιαννούλης
παραμένει όμως καλή πώληση
ελπίζω σε ανάλογη αντικατάσταση φυσικά, ειδάλλως τζάμπα η πώληση
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάμε Ρέμπε, εχουμε αλλες 4-5 πιθανες αποχωρήσεις.

Και να φερουμε ενα δυνατο χαφ ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ ΧΑΦ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”