ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από paoki_ »

Πάντως ο Περέιρα είναι ήδη στα μάτια μου τουλάχιστον 50% Γιαννούλης, έχουν το ίδιο ακριβώς στυλ κ είναι 4 χρόνια μικρότερος.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Προσωπικά δε θέλω σταφυλιδη.. με τα τατου κ το κλασσικο στυλακι καγκουρο νέο έλληνα
Παικτικα λαθερ και μακροχρόνια ανέτοιμος
Ειδικά παίκτες που είναι ΠΑΟΚ κ φτιάχτηκαν εδώ όταν επιστρέφουν ειδικά μετά σπο εξωτερικό έχουν τη ψυχο διάθεση φεύγω από τη πόλη κ πάω στο χωριό στο σπίτι μου διακοπές τα Χριστούγεννα έρχονται εδώ κ χάνουν την οποία σοβαρότητα τα πόδια στο τραπέζι κ χαλαρότητα φάση γύρισα σπίτι μου
Δε με ψήνει αλλά άλλοι αποφασίζουν κ αν τον φέρουν με το καλό
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν έρθει με κασέ από 500 και κάτω, είναι πολύ καλή κίνηση ο Σταφυλίδης. Θα έχει και κίνητρο να επανέλθει κοντά στα παλιά του χρήματα. Στην τελική αν δεν πιάσει, εύκολα θα μπορεί να πάει κάπου δανεικός. Το κλειδί είναι οι αποδοχές του που πρέπει να είναι χαμηλές με μπονους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Αν αποδώσει, ας πληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ας μας γράψει κάποιος τα τελευταία 4 χρόνια πόσα παιχνίδια έπαιξε βασικός ο Στάφ. Δεν έχει κάν να κάνει με την ποιότητα του παίκτη αλλά με την ευαισθησία σε τραυματισμούς. Είναι 27 χρονών και έχει 3 με 4 χρόνια να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια σε κάποιο πρωτάθλημα. Εδώ οι μισοί κράζουν τον Καντουρί ότι είναι γυάλινος και θέλουμε να φέρουμε πιό γυάλινο;

Αλλά το σκάουτιν αυτούς ακριβώς βρίσκει και φέρνει. Γυάλινους ή αργούς.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ιατρικά δε θα περάσει ο παίκτης; Δεν υποτίθεται έχουμε ειδικούς να κρίνουν την κατάστασή του; Αν όντως το παλικάρι δε μπορεί, ας μην έρθει. Παίκτες υπάρχουν και όντως καλό είναι αν μην πιέσουμε την ομάδα πάρε τον τάδε, αλλά να αφήσουμε/ουν τον Πάμπλο να φέρει αυτόν που εκείνος θέλει.

Πάντως τι ωραία μετά από 2-3 κακές εμφανίσεις όλοι μας τον πάμε αεροδρόμιο τον Γιαννούλη... Τώρα όλα εξηγούνται.. Εγώ πχ δεν ήθελα με κανένα ποσό κάτω από 15εκ να φύγει, αλλά να ανανεώσει. Σήμερα και εγώ τον πάω αεροδρόμιο... Μας παίζουν για πλάκα και εμείς σκάμε. Όπως και να έχει, αν ισχύει το 8,5εκ + 20%, είναι ουσιαστικά πώληση τουλάχιστον 10εκ, γιατί το 20% των 8,5εκ είναι 1,7εκ. Βάσει της εργατικότητας του Γιαννούλη, ο παίκτης πιστεύω στην επόμενη πώληση θα πιάσει ένα νούμερο πάνω από 20εκ και ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει ένα καλό δώρο στο μέλλον, όπως και στην περίπτωση του Λούκας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Magpies4 έγραψε:Και ο Ουάρντα απ το Βόλο ήρθε και πρίν ήταν στα αζήτητα. Προχθές ήταν ο καλύτερος παίχτης και άν δεν είχες το πουλί για τερματοφύλακα θα σου έδινε τρίποντο.

Εγώ το αντίθετο πιστεύω, ο Στάφ δεν θα σου δώσει τίποτα και ο Αργεντίνος μου φαίνεται μπορεί άμεσα να βοηθήσει και να κλείσει την τρύπα χωρίς ρίσκο.
O Oυαρντα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με Φεραρι.Ο Αιγυπτιος ηταν τεραστιος ταλεντο διεθνης με τη χωρα του και ο μονος λογος που βρεθηκε στο βολο δανεικος απο εμας δεν ηταν γιατι δεν ειχε δειξει τη ποιοτητα του αλλα δεν ειχε δειξει το μυαλο του.Το παραδειγμα του Ροντριγκο του κορυφαιου δεξιου μπακ της Πορτογαλιας δεν μας φτανει? Ετσι ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη που πηρε 8 μυρια απο μεταγραφη? Με προσθηκες επιπεδου Γουμενου?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε φαινεται οτι ετσι ονειρευονται και τον ολυμπιακο που πηρε τριπλασια.
kos

Δημοσίευση από kos »

Τον Φεράρι δεν τον έχω δει και δεν έχω άποψη.
Πιστεύω πως τον παίρνουν για να τον δώσουν ξανά στον Βόλο το καλοκαίρι.
Το ότι δεν φέρνουν τώρα παίκτη 3ετιας δεν είναι απαραίτητα κακό.
Μπορεί να μην βρήκαν, να μην είναι έτοιμοι ή να πιστεύουν πως θα βρουν καλύτερη λύση το καλοκαίρι.
Μπορεί να μην θέλουν να δώσουν χρήματα.
Γενικά δεν είναι λάθος να εξαργυρώσουν τώρα ότι μπορούν και να χτίσουν το καλοκαίρι.
Οι πωλήσεις σε καλές τιμές τώρα (εσιτι, Αουγκούστο), ακόμη και αν δεν επενδυθούν άμεσα, μπορούν να δώσουν τρελό boost το καλοκαίρι. Αρκεί έστω τότε να υπάρχει θέληση. Και υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά τα 8 ακόμα δεν τα πήραμε.
Και μια συνέπεια αυτού του είδους της συμφωνίας είναι ότι δεν μπορείς να κινηθείς άμεσα σαν να τα είχες, γιατί αν δεν ανέβουν οι άλλοι τι γίνεται;
Οπότε μας βλέπω για κανέναν δανεικό πάλι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Taseos έγραψε:Ε φαινεται οτι ετσι ονειρευονται και τον ολυμπιακο που πηρε τριπλασια.
Ο γαυρος πηρε Χολεμπας και δανεικο παικτη αξιας πανω απο 10 μυρια.Δεν του βγηκε και στη συνεχεια εκανε αγορα παικτη απο Πορτογαλια που διεκδικουσε η Πορτο.Δεν πηρε τον Γκανεα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Α μονο αυτον πηρε; Ή πηρε αλλους 6 που γελασε το συμπαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

shogoon έγραψε:Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι η φυγή Γιαννούλη.Το πρόβλημα είναι ότι και δεκαπέντε μυρρια να πάρεις μπορείς να τα πετάξεις στα σκουπίδια σε παίκτες κουβάδες με πόδια. Μεγάλη αμπαλιαση στο σκαουτινγκ. Κατά τα άλλα με 8 μυρρια άλλοι χτίζουν ανταγωνιστικη ομάδα στην Ελλάδα.
Θεωρώ ότι λόγω πάμπλο γιατί και αυτός έχει ρόλο δε θα έχουμε τέτοιες μαλακιες.

Θεωρώ ότι ο λόγος του σε παίκτες θα έχει σημασία.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ένα παιδί λυκείου να ρωτήσω το σταφυλλιδη θα πει. Σε θέση που εδώ κ ένα χρόνο ξέρουμε οτι θα φύγει έπρεπε να έχουμε 5παικτες τουλάχιστο, κι ο Πάμπλο να φάει 3 μέρες βλέποντας μόνο αυτούς... Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε ποτέ έτοιμη λύση...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Το να πάει στις 31/1 ο Περέιρα στον Βόλο και να πάρουμε και Σταφυλίδη μας περνάει καθόλου από το μυαλό?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βάλει μια δικλείδα ασφαλείας στη συμφωνία.
Αφού θες Γιαννούλη μου τόσο πολύ να φύγεις κι εγώ σου κάνω τη χάρη παίρνοντας ένα σοβαρό για τα δεδομένα ρίσκο, υπόγραψε κι εσύ την ανανέωση (ή ένα ιδιωτικό συμφωνητικό αν έχει ισχύ), έτσι ώστε αν δεν ανέβουν οι άλλοι να μην σε έχω με ένα χρόνο συμβόλαιο και σε 6 μήνες από το καλοκαίρι αρχίζεις να διαπραγματεύεσαι μόνος σου.
Αν καίγεσαι τόσο να φύγεις ας το πάρουμε μαζί το ρίσκο.
Γιατί λέμε ότι μπαίνει σε μια βιτρίνα, αλλά με ένα χρόνο στο συμβόλαιο δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”