ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Όχι, απλά θέλουμε όταν φεύγει παίχτης βασικός και ποιοτικός ο αντικατάστατης του να είναι εφάμιλλου επιπέδου.
Αναπληρωματικο αριστερό μπακ έχουμε, τι να το κάνουμε ακόμα ένα;
Και στην τελική αν ειναι να ρισκάρεις με κάποιον μπας και σου κάνει για βασικός καλύτερα να το κάνεις με τον Περειρα που είναι 22 και έδωσες και 800Κ για να τον πάρεις παρα με ένα 29χρονο από μικρή ομάδα τον οποίο πρέπει μάλιστα να αγοράσεις κιόλας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναπληρωματικο αριστερό μπακ έχουμε, τι να το κάνουμε ακόμα ένα;
Και στην τελική αν ειναι να ρισκάρεις με κάποιον μπας και σου κάνει για βασικός καλύτερα να το κάνεις με τον Περειρα που είναι 22 και έδωσες και 800Κ για να τον πάρεις παρα με ένα 29χρονο από μικρή ομάδα τον οποίο πρέπει μάλιστα να αγοράσεις κιόλας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ για Σταφυλίδη, και δεν είμαστε για άλλα ρίσκα σε βασικές θέσεις αυτή τη στιγμή. Έναν από τους υπάρχοντες νεαρούς αν κρίνει ο Πάμπλο οτι είναι έτοιμος (πχ τον Περέιρα), ή τον Σταφυλίδη.danirifle έγραψε:με αντικατάσταση από στάφυ, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος
υγ. το γιαννούλη δε μπορείς να το κρατήσεις. άναγκαστικά τον πουλάς
αν τον κρατήσεις παρά τη θέλησή του, α) θα τον ξενερώσεις, β) θα ξενερώσεις του υπόλοιπους μικρούς που έρχονται, γ) θα σου φύγει του χρόνου τζαμπέ
- xrictoforoc
Αυτό γινόταν όταν ήμασταν εμείς στους ισχυρούς στις κληρώσειςParolos έγραψε:Βρε κλείστε τον Claesson της Κρασνοντάρ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!
Που είναι η παράδοση που όποιος σκοράρει με εμάς τον κλείνουμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Το καλοκαίρι ακούγαμε το πως πούλησαν με 13 εκ στην Αγγλία οι γαβροι.
Και πως τα κάνουν και μεις ποτέ θα μάθουμε να πουλάμε κτλ κτλ...
Ερχεται χειμώνας, ο γιαννουλης εδώ και 5 6 ματς ειναι από μετριος έως κακός,και από ότι φαίνεται πας για ένα εξωπραγματικο deal με τα λεφτά που ακούγονται.
Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι.
Το χα πει από τον Γκαρυ!
Οποιος δε θέλει μια στον ΠΑΟΚ εμείς δε θέλουμε 100! Εφόσον φέρει και τα λεφτά, στο καλό!
Ναι όπως είπε και ο tad χάνεις έναν Έλληνα και θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να μη χάσουμε το μέτρημα με. Τους ξένους γιατι θα έχουμε πρόβλημα με τις λίστες στην Ευρώπη.
Οπως ξανάειπε ο tad χαιρόμαστε που φεύγει ο παίκτης;;;
Ήμουνα από αυτούς που τρελαίνονταν όταν έφευγε κάποιος, ειδικά καλός παικτης(άσχετα αν ο γιαννουλης τελευταία δεν έχει καλά ματς, εξαιρώντας το προχθεσινο), αλλά δυστυχώς η φύση του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει εντελώς.
Στο μετέπειτα ας αξιοποιηθεί μέρος των χρημάτων να έρθει ένα σωστό πλάγιο μπακ, ένα σοβαρό χαφ και ότι άλλο θέλει ο προπονητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πως τα κάνουν και μεις ποτέ θα μάθουμε να πουλάμε κτλ κτλ...
Ερχεται χειμώνας, ο γιαννουλης εδώ και 5 6 ματς ειναι από μετριος έως κακός,και από ότι φαίνεται πας για ένα εξωπραγματικο deal με τα λεφτά που ακούγονται.
Ούτε χαίρομαι ούτε λυπάμαι.
Το χα πει από τον Γκαρυ!
Οποιος δε θέλει μια στον ΠΑΟΚ εμείς δε θέλουμε 100! Εφόσον φέρει και τα λεφτά, στο καλό!
Ναι όπως είπε και ο tad χάνεις έναν Έλληνα και θα πρέπει να έχουμε ως στόχο να μη χάσουμε το μέτρημα με. Τους ξένους γιατι θα έχουμε πρόβλημα με τις λίστες στην Ευρώπη.
Οπως ξανάειπε ο tad χαιρόμαστε που φεύγει ο παίκτης;;;
Ήμουνα από αυτούς που τρελαίνονταν όταν έφευγε κάποιος, ειδικά καλός παικτης(άσχετα αν ο γιαννουλης τελευταία δεν έχει καλά ματς, εξαιρώντας το προχθεσινο), αλλά δυστυχώς η φύση του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει εντελώς.
Στο μετέπειτα ας αξιοποιηθεί μέρος των χρημάτων να έρθει ένα σωστό πλάγιο μπακ, ένα σοβαρό χαφ και ότι άλλο θέλει ο προπονητής.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Καλημερα ομάδα.. Εγώ χαίρομαι που φευγει ο Γιαννουλης.. Οχι μονο αγωνιστικά που φέτος αν εξαιρέσεις τ ματς με Μπενφίκα μ έχει κρεμάσει σε πολλα ματς, αλλά γιατί επιτέλους ο οργανισμός ΠΑΟΚ μαθαίνει να πουλα στο λιμιτ απ.. 8.5 μυρια!!!!!!! και 20% για τν Γιαννουλη.. Τρομερό μπράβο ρεμπε.. Η χρόνια φέτος είναι χαμενη.. Ας πάρουμε φεραρι, ας κοιταξουν να φυγουν και αλλά βαρίδια και το καλοκαιρι να σπρώξουν χρήμα μια και ο βραχνας του φφπ λογικά εξαφανίζεται....
Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, η προαγωγή στην πρέμιερ, πέρα από τις υπεραξίες που δημιουργεί, τσεπώνει η ομάδα καθαρά 150εκ περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά σε σχέση με Τσάμπιονσιπ και άλλα 50-100εκ περίπου μπόνους αν καταφέρει να παραμείνει, ως κίνητρο οι πρόεδροι να μην τα τσεπώνουν. Υπό αυτό το πρίσμα και το γεγονός ότι είναι ήδη 1η με διαφορά, κάνει πολύ καλά που επιλέγει το all in για αυτήν την άνοδο στην Πρέμιερ!
Μιας που πάμε να κάνουμε ένα καλό deal μαζί τους, αν μας κόβει, μπορούμε να πάρουμε ανταλάγματα, αν όχι για τώρα, αλλά να υπογράψουν για το καλοκαίρι που θα ανεβούν και η πρέμιερ θα έχει ανάγκη διαφορετικούς παίκτες πιο physical. πχ μου αρέσει πολύ ο Mario Vrancic.
https://www.transfermarkt.com/mario-vra ... eler/39372
https://www.youtube.com/watch?v=qceaIPSuaHk
Παίκτης τεχνικός, με σουτάρα, πατάει περιοχή, 31 ετών χαφάρα, 187 ύψος. Στην Ελλάδα τέτοιοι αποδίδουν. Είναι ευκαιρία να χτίσουμε καλές σχέσεις, και αν προκύψει κάποιον που δε θέλουν, να μας προτιμήσουν, γιατί και εμείς τους φτιάξαμε με τον παικταρά/πνευμόνι Γιαννούλη.
Έχουν και έναν παραγκωνισμένο φορ, τον Josip Drmic, 28ετών, που λήγει το 2022. Εδώ ας τον δανειστούν τώρα, με ρήτρα αγοράς 300Κ το καλοκαίρι. Ελεύθερο τον πήρανε, πεταμένος στην Κ23 είναι, θα γλυτώσουν και μέρος του μισθού του (καλό θα είναι να μην το πληρώσουμε εξολοκλήρου αν είναι ένα 500άρι ο μισθός). Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να κάνουμε μια τέτοια κίνηση για φορ που έπαιξε Λεβερκούζεν. Η Ελλάδα θα το ξαναπώ είναι χώρα που εύκολα ανασταίνει τεχνικούς παίκτες, λόγω του χαλαρού ρυθμού και των περιορισμένων αναγκών σε physical. Για αυτό παίζει μπάλα ο Ανσαριφάντ και σε εμάς ο Φακούντο Περέιρα, που Αγγλία ούτε στην league one δε θα άντεχε...
Μιας που πάμε να κάνουμε ένα καλό deal μαζί τους, αν μας κόβει, μπορούμε να πάρουμε ανταλάγματα, αν όχι για τώρα, αλλά να υπογράψουν για το καλοκαίρι που θα ανεβούν και η πρέμιερ θα έχει ανάγκη διαφορετικούς παίκτες πιο physical. πχ μου αρέσει πολύ ο Mario Vrancic.
https://www.transfermarkt.com/mario-vra ... eler/39372
https://www.youtube.com/watch?v=qceaIPSuaHk
Παίκτης τεχνικός, με σουτάρα, πατάει περιοχή, 31 ετών χαφάρα, 187 ύψος. Στην Ελλάδα τέτοιοι αποδίδουν. Είναι ευκαιρία να χτίσουμε καλές σχέσεις, και αν προκύψει κάποιον που δε θέλουν, να μας προτιμήσουν, γιατί και εμείς τους φτιάξαμε με τον παικταρά/πνευμόνι Γιαννούλη.
Έχουν και έναν παραγκωνισμένο φορ, τον Josip Drmic, 28ετών, που λήγει το 2022. Εδώ ας τον δανειστούν τώρα, με ρήτρα αγοράς 300Κ το καλοκαίρι. Ελεύθερο τον πήρανε, πεταμένος στην Κ23 είναι, θα γλυτώσουν και μέρος του μισθού του (καλό θα είναι να μην το πληρώσουμε εξολοκλήρου αν είναι ένα 500άρι ο μισθός). Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να κάνουμε μια τέτοια κίνηση για φορ που έπαιξε Λεβερκούζεν. Η Ελλάδα θα το ξαναπώ είναι χώρα που εύκολα ανασταίνει τεχνικούς παίκτες, λόγω του χαλαρού ρυθμού και των περιορισμένων αναγκών σε physical. Για αυτό παίζει μπάλα ο Ανσαριφάντ και σε εμάς ο Φακούντο Περέιρα, που Αγγλία ούτε στην league one δε θα άντεχε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 15 Ιαν 2021, 07:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχουν πολύ καλά αριστερά μπακ που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Παρά πολύ καλά και πολλές επιλογές.
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή την ξέρω τη μοίρα μας θα το χάσουμε το bet "Norwich get promoted" και θα βρεθούμε με Περέιρα , Φεράρι, Γιαννούλη το καλοκαίρι.
Το επίσης κακό είναι ότι δεν μπορείς να επενδύσεις τώρα μέρος του ποσού για χαφ για παράδειγμα, καθώς δεν είναι εξασφαλισμένο.
Ε γαμώ τα καναρίνια σας δηλαδη.
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή την ξέρω τη μοίρα μας θα το χάσουμε το bet "Norwich get promoted" και θα βρεθούμε με Περέιρα , Φεράρι, Γιαννούλη το καλοκαίρι.
Το επίσης κακό είναι ότι δεν μπορείς να επενδύσεις τώρα μέρος του ποσού για χαφ για παράδειγμα, καθώς δεν είναι εξασφαλισμένο.
Ε γαμώ τα καναρίνια σας δηλαδη.
Ας του κάνουν μια επέκταση του Γιαννούλη, έστω για 6 μήνες, της περιόδου δανεισμού. Έτσι, το καλοκαίρι μια χαρά πουλιέται σε άλλη ομάδα ή μένει στον ΠΑΟΚ να προσφέρει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ας μείνουμε με 3 μπακ, ο νεαρός Περέιρα θα είναι καλό να πάει δανεικός σε ομάδα της λίγκας μας.
Η Νόργουιτς πάντως κατά 80% θα ανέβει.Πούλησε το καλοκαίρι Ben Godfrey με 27.5εκ και έχει χρήμα να φέρει, αν χρειαστεί, επιπλέον ποδοσφαιριστή για την άνοδό της. Δεν είναι έτσι απλά ένα στοίχημα. Οι πρώτες 2 προάγονται άμεσα και μετά παίζουν τα πλέι οφ οι 3-6 για μια θέση. Βάσει υλικού και εικόνας, κατά 80% θα ανέβει, ειδικά τώρα που θα ενισχυθεί εκεί που πονάει, με τον Γιαννούλη να είναι τεράστια προσθήκη επιθετικού μπακ.
Υγ: Για Σταφυλλίδη είμαι πολύ θετικός, είναι στην καλύτερη ηλικία να προσφέρει, έχοντας ζήσει το όνειρο του εξωτερικού τόσα χρόνια. Μπορεί στην Ελλάδα να βρει το ρυθμό του και να ξαναγίνει πιο επιθετικό μπακ, από ότι είναι, άρα να αποκτήσει την ιδανική ισορροπία. Αν έρθει με συμβόλαιο στο 500ρικο είναι τοπ μεταγραφή Έλληνα διεθνή.
Υγ2: Το 20% ποσοστό μεταπώλησης που ακούστηκε για Γιαννούλη, είναι πολύ καλή φάση. Πολύ άνετα μπορεί κάποια στιγμή να πουληθεί 25εκ στην Πρέμιερ, και να τσιμπήσουμε άλλα 5εκ!!!
Η Νόργουιτς πάντως κατά 80% θα ανέβει.Πούλησε το καλοκαίρι Ben Godfrey με 27.5εκ και έχει χρήμα να φέρει, αν χρειαστεί, επιπλέον ποδοσφαιριστή για την άνοδό της. Δεν είναι έτσι απλά ένα στοίχημα. Οι πρώτες 2 προάγονται άμεσα και μετά παίζουν τα πλέι οφ οι 3-6 για μια θέση. Βάσει υλικού και εικόνας, κατά 80% θα ανέβει, ειδικά τώρα που θα ενισχυθεί εκεί που πονάει, με τον Γιαννούλη να είναι τεράστια προσθήκη επιθετικού μπακ.
Υγ: Για Σταφυλλίδη είμαι πολύ θετικός, είναι στην καλύτερη ηλικία να προσφέρει, έχοντας ζήσει το όνειρο του εξωτερικού τόσα χρόνια. Μπορεί στην Ελλάδα να βρει το ρυθμό του και να ξαναγίνει πιο επιθετικό μπακ, από ότι είναι, άρα να αποκτήσει την ιδανική ισορροπία. Αν έρθει με συμβόλαιο στο 500ρικο είναι τοπ μεταγραφή Έλληνα διεθνή.
Υγ2: Το 20% ποσοστό μεταπώλησης που ακούστηκε για Γιαννούλη, είναι πολύ καλή φάση. Πολύ άνετα μπορεί κάποια στιγμή να πουληθεί 25εκ στην Πρέμιερ, και να τσιμπήσουμε άλλα 5εκ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 15 Ιαν 2021, 07:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι η φυγή Γιαννούλη.Το πρόβλημα είναι ότι και δεκαπέντε μυρρια να πάρεις μπορείς να τα πετάξεις στα σκουπίδια σε παίκτες κουβάδες με πόδια. Μεγάλη αμπαλιαση στο σκαουτινγκ. Κατά τα άλλα με 8 μυρρια άλλοι χτίζουν ανταγωνιστικη ομάδα στην Ελλάδα.
-
Παιδιά ο μικρός ο Περέιρα είναι μια χαρά αμυντικός, με τη βοήθεια και του μπαλαντέρ Βιερινια η χρονιά θα βγει.
Δε βγαίνει η χρονιά με Βιεϊρίνια αριστερό μπακ, όταν δεν υπάρχει και σοβαρό δεξί μπακ, εκτός και αν μπορούν να φέρουν πίσω το Μάτος ή άλλο καλό δεξί μπακ. Ο Περέιρα για μένα είναι καλύτερο να πάει δανεικός και να μάθει τη λίγκα μας, να πάρει αυτοπεποίθηση και να ανεβεί αμυντικά που πάσχει πολύ. Γενικά είμαι πολύ φαν των νεαρών και των wonderkids, όμως η ομάδα μας έχει αυτή τη στιγμή πολλούς νέους που καθιερώνει και καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία, ειδικά στην άμυνα.
- falconakis
Μας φεύγει Έλληνας το λογικό είναι να αντικατασταθεί με Έλληνα...ο Σταφ είναι καλή περίπτωση ...νσ ρωτήσω κάτι το ότι ο Σταφ είναι αργός το βγάλατε με βάση τα παιχνίδια του στην Μπουτεσλιγκα;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Πραγματικα με δουλευετε καποιοι...Πουλας εναν Ελληνα ποδοσφαιριστη,τη δευτερη μεγαλυτερη πωληση στην Ιστορια μας με 8 μυρια και θελετε για αντικαταστατη εναν 29χρονο Αργεντινο χωρις κοινοτικο διαβατηριο,που μεχρι περσι επαιζε σε μια Μητρα, επειδη εχει κανει καποια καλα παιχνιδια στο βολο και επειδη καποιοι ελεγαν και για νουμερα με 2 ασιστ σε 49 παιχνιδια με τον Βολο αλλα σας χαλουσαν τα νουμερα του Σταφυλιδη στη Μπουντεσλιγκα...
Και ο Ουάρντα απ το Βόλο ήρθε και πρίν ήταν στα αζήτητα. Προχθές ήταν ο καλύτερος παίχτης και άν δεν είχες το πουλί για τερματοφύλακα θα σου έδινε τρίποντο.
Εγώ το αντίθετο πιστεύω, ο Στάφ δεν θα σου δώσει τίποτα και ο Αργεντίνος μου φαίνεται μπορεί άμεσα να βοηθήσει και να κλείσει την τρύπα χωρίς ρίσκο.
Εγώ το αντίθετο πιστεύω, ο Στάφ δεν θα σου δώσει τίποτα και ο Αργεντίνος μου φαίνεται μπορεί άμεσα να βοηθήσει και να κλείσει την τρύπα χωρίς ρίσκο.