θα ανακαλυψει πολυιδιοκτησια με ΠΑΟΚ η νοτιγχαμ και θα φαει μειον ..jibbie έγραψε:αρα δε θ ανεβει φετος η Νοριτς;
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Dark Knight
Τα χρήματα είναι πολύ καλά και σίγουρα ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του παιδιού. Αυτό που ανησυχεί είναι αν υπάρχει έτοιμο, σοβαρό πλάνο αντικατάστασής του που να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή
Ρει, Ζαμπα, Μπισε, Τσολακ, Εσιτι, Αουγκουστο. Θα ειναι σαν εχεις παικτες αλλα δεν θα εχεις. Αντε με το καλο να παιρνουν σειρα. Οσο κιαν με πειραζει η κατασταση του Μπισε, οσο κιαν ηλπιζα για Ζαμπα (ελπιζω το παιδι να μπορει να παιξει ποδοσφαιρο και να εχει μονο την αλακια στο κεφαλι) οσο κιαν περιμενα τον Αουγκουστο να στρωσει και να βοηθησει την ομαδα δυστυχως πρεπει να φυγουν αμεσα. Δεν εχω κακα συναισθηματα για κανεναν τους αλλα στον ΠΑΟΚ δεν μπορουν να προσφερουν αλλο. Μιση ενδεκαδα παικτες που θα μπορουσανε να παιζουν σε ομαδα που θα κυνηγουσε πρωταθλημα αλλα σε εμας δεν προκειται να δωσουν τιποτα.
Ας αδειασει λοιπον η ομαδα και να ερθουν κανονικοι ποδοσφαιρστες. Ουτε διαστημικοι παικτες ουτε τιποτα θεοι. Απλοι κανονικοι ποδοσφαιριστες να ειναι. Σαν τον Τσεχο ενα πραμα.
Ας αδειασει λοιπον η ομαδα και να ερθουν κανονικοι ποδοσφαιρστες. Ουτε διαστημικοι παικτες ουτε τιποτα θεοι. Απλοι κανονικοι ποδοσφαιριστες να ειναι. Σαν τον Τσεχο ενα πραμα.
- bersekeros
Dark Knight γράφτηκαν 2 ονόματα. Σταφυλίδης και Φεράρι.Dark Knight έγραψε:Τα χρήματα είναι πολύ καλά και σίγουρα ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του παιδιού. Αυτό που ανησυχεί είναι αν υπάρχει έτοιμο, σοβαρό πλάνο αντικατάστασής του που να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή
παντως το ειπε και ο Τοσκιτσης στο τουιτερ ξεκαθαρα. "Transfer is perfect" 

- john4serres
Μπορει να γινει η στραβη και να μην ανεβει η Νοριτς.
Ομως η Τσαμπιονσιπ ειναι βιτρινα και αυτο ειναι καλο
Αρκει να παιζει ο Γιαννουλης.
Ομως η Τσαμπιονσιπ ειναι βιτρινα και αυτο ειναι καλο
Αρκει να παιζει ο Γιαννουλης.
Το νόημα να βγαίνειjibbie έγραψε:παντως το ειπε και ο Τοσκιτσης στο τουιτερ ξεκαθαρα. "Transfer is perfect"
https://twitter.com/cjsouthwell1902/sta ... 4345734145
και απο αγγλια αν και λεει οτι δεν εχει κλεισει ακομα το deal
και απο αγγλια αν και λεει οτι δεν εχει κλεισει ακομα το deal
εκει στην Αγγλια εχουν κοσμο στα γηπεδα;
αν ειναι φορτωσουμε και τιποτα πουλμαντα να τους στειλουμε δανεικους οπαδους να σιγουρεψουμε την ανοδο.
αν ειναι φορτωσουμε και τιποτα πουλμαντα να τους στειλουμε δανεικους οπαδους να σιγουρεψουμε την ανοδο.
- Dark Knight
Το δια ταύτα με ανησυχεί φίλε μου, το τι γράφεται το προσπερνάω. Μακάρι να μαθαίνουν εκεί στην ΠΑΕ από τα λάθη τους, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μιρλιάσουμε και θα στηρίξουμε όποιους παίκτες έχουμε!bersekeros έγραψε:Dark Knight γράφτηκαν 2 ονόματα. Σταφυλίδης και Φεράρι.Dark Knight έγραψε:Τα χρήματα είναι πολύ καλά και σίγουρα ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του παιδιού. Αυτό που ανησυχεί είναι αν υπάρχει έτοιμο, σοβαρό πλάνο αντικατάστασής του που να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή
Τι φεραρι και λαμποργκινι και σταφυλιδης...παντε παρτε απ την Αντβερπ τον Juklerod χθες κιολας αιντε ξυπνατε ληγει και το συμβόλαιο εξαιρετικο παικτακι αιντε...
οι πιθανοτητες να μην ανεβει η νοριτς απευθειας ειναι ελαχιστες...
σιγουρα ολα ειναι πιθανα αλλα επειδη εχω καλη εικονα του πρωταθληματος η νοριτς ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα της κατηγοριας και θα πρεπει να καταρρευσει στο δευτερο μισο για να παιξει στα μπαραζ...
σιγουρα ολα ειναι πιθανα αλλα επειδη εχω καλη εικονα του πρωταθληματος η νοριτς ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα της κατηγοριας και θα πρεπει να καταρρευσει στο δευτερο μισο για να παιξει στα μπαραζ...
- bersekeros
Θα κάνει και παρέα με τον άλλον το Νορβηγό που έχουμε εδώ. Αν προσθέσω και τον Ισλανδό, οι vikings θα είμαστε σε λίγο.agios έγραψε:Τι φεραρι και λαμποργκινι και σταφυλιδης...παντε παρτε απ την Αντβερπ τον Juklerod χθες κιολας αιντε ξυπνατε ληγει και το συμβόλαιο εξαιρετικο παικτακι αιντε...
Χιούμορ κάνω αδερφέ agios. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα pοst σου.

Μήπως να παίξουμε κάνα μύριο κάλυψη στο "Norwich don't get promoted" ως ΠΑΕ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολο χαρές είστε μερικοί όποτε μας φεύγει βασικός λες και πιάσατε το Λόττο. Και δεν καταλαβαίνετε οτι έτσι ομάδα δεν θα χτιστεί ποτέ. Μια φορά μας έκατσε όταν πουλήσαμε τον Πρίγιο για ένα πραγματικά μεγάλο ποσό και μας βγήκαν ευτυχώς αυτοί που πήραμε.
Εγώ ανησυχώ γιατί μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο αυτοί που έφυγαν ήταν σίγουρη αξία κι αυτοί που ήρθαν δεν μας βγήκαν. Έχουμε που έχουμε πρόβλημα στα μπακ, πάει κι ο Γιαννούλης.
Και να είναι αναπόφευκτο πάλι στενοχωριέμαι. Εγώ δεν είμαι οπαδός εταιρίας μπίζνες είμαι οπαδός μιας ιδέας. Τα οικονομικά είναι ένα αναγκαίο κακό. Όταν έφυγε ο Στογιάκοβιτς για να πάει στο ΝΒΑ εμένα μου στράβωσε και δεν έκατσα να τον ξαναδώ ποτέ. Για μένα πάνω από τα 4 γράμματα δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
Εγώ ανησυχώ γιατί μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο αυτοί που έφυγαν ήταν σίγουρη αξία κι αυτοί που ήρθαν δεν μας βγήκαν. Έχουμε που έχουμε πρόβλημα στα μπακ, πάει κι ο Γιαννούλης.
Και να είναι αναπόφευκτο πάλι στενοχωριέμαι. Εγώ δεν είμαι οπαδός εταιρίας μπίζνες είμαι οπαδός μιας ιδέας. Τα οικονομικά είναι ένα αναγκαίο κακό. Όταν έφυγε ο Στογιάκοβιτς για να πάει στο ΝΒΑ εμένα μου στράβωσε και δεν έκατσα να τον ξαναδώ ποτέ. Για μένα πάνω από τα 4 γράμματα δεν υπάρχει τίποτε άλλο.