Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
Ακριβώς, το λάθος δεν διορθώνεται με λάθος, χειρότερο γίνεται. Ξεφόρτωμα όπως όπως τα βαρίδια και ανασύνταξη. Τα λεφτά που κόστισαν δεν θα τα πιάσουν ποτέ, ας γλυτώσουμε τουλάχιστον τα συμβόλαια και την (ίσως ακόμα πιο ακριβή και ας μην αποτυπώνεται στα λογιστικά βιβλία) ανακατωσούρα σε ψυχολογία/προγραμματισμό/αποστολές/rotation/προπονήσεις κλπ που δημιουργεί η παραμονή τους.
- thodoris31
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Tι εγινε παλικαρι μου,μηπως μετα τον Νινουα κοβεις και τη μεταγραφη Εσιτι γιατι τον πιστευεις και αυτον?
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Πασάκα μου ακούς; Μιας και όπως λένε είσαι εξπέρ των πωλήσεων (να κλάψω η να γελάσω; ) δεν σπρώχνεις αυτόν τον Rodrigo( το καλύτερο δεξί μπακ της Πορτογαλίας ντε) σε καμμιά μικρομεσαία Πορτογαλική και να φέρεις εκείνο το "παλτό" που έμεινε ελεύθερος από Botafogo; Προσωπικά θα το αντέξω.....Άντε να ξαναφτιάξουμε ομάδα σιγά-σιγά..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έτσι ακριβώς! Το κακό όμως είναι πως πάλι θα λειτουργήσουμε αντίθετα από την κοινή λογική!renegade έγραψε:Απ' τη χασουρα κέρδος δεν έβγαλε κανένας.
Πάρε έναν έναν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ( και είναι και πολλοί) και διώξε όπως μπορείς,όπου μπορείς με όσο κέρδος μπορείς.
Αν περιμένετε ( όχι εσύ,οι ποιο πάνω σου) να πάρετε όσα δώσατε ή σχεδόν όσα δώσατε, θα χρυσοπληρωνετε παίκτες που ο προπονητής ούτε στην προπόνηση δεν θέλει.
Καθαρισε την ομαδα απο τα βαριδια και φερε παιχτες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Χαίρεται κύριε Όλαφ, συγγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας αλλά μπορείτε να φέρετε κανένα χαφ γιατί αρχίζω και λιγουρευομαι τον Μπαλάφα ή θεωρείται ότι είμαστε πλήρεις; Ήρεμα ρωτάω.
Μακάρι! Στην κατεύθυνση του να γίνουμε ένα από τα καλύτερα 20 ευρωπαϊκά club, όπως δήλωσε κάποτε ο Ιβάν, δηλαδή να έχουμε μια σύγχρονη και τεχνοκρατική προσέγγιση, μακάρι να επέστρεφε ο Άρνεσεν. Για μένα η ιδανικότερη επιλογή. Ειδικά τώρα που προσπαθούμε να γίνουμε selling club. Διαφορετικά κάποιος που να γνωρίζει την ομάδα, τους Σαββιδαίους και την ελληνική πραγματικότητα, κάποιος σαν τον Βρύζα π.χ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ο αρνεσεν νομίζω πως είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που υποδήλωναν πως είναι στη διάθεση της ομάδας.
1000 φορές καλύτερα Όλαφ.
Αφήστε τον να δουλέψει,να καταλάβει που ήρθε,να προσαρμοστεί χωρίς να στέλνετε sms στα φιλαράκια σας και θα δείτε τι θα κάνει ο Γερμανός μέσα και έξω από τις γραμμές
Αφήστε τον να δουλέψει,να καταλάβει που ήρθε,να προσαρμοστεί χωρίς να στέλνετε sms στα φιλαράκια σας και θα δείτε τι θα κάνει ο Γερμανός μέσα και έξω από τις γραμμές
Καλα ας διωξει πρωτα τα βαριδια και μετα ας δουλέψει...
Μεχρι στιγμης μας δουλευει κανονικα ο Γερμανός...
Μεχρι στιγμης μας δουλευει κανονικα ο Γερμανός...
Ποιοι ακριβώς στέλνουμε sms και σε ποια φιλαράκια μας;;; Μου φαίνονται τελείως τοξικά τα πράγματα εδώ μέσα τελικά, καλά κάνω που δεν γράφω...renegade έγραψε:1000 φορές καλύτερα Όλαφ.