4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
Το καλύτερο του παιχνιδι στον ΠΑΟΚ μπράβο του.
Λίγο να βελτιώσει την εικόνα του μέσα στο κουτί σε επιθέσεις από πλάγια και θα είναι δύο φορές καλύτερος από τον βαρέλα στα καλύτερά του
Λίγο να βελτιώσει την εικόνα του μέσα στο κουτί σε επιθέσεις από πλάγια και θα είναι δύο φορές καλύτερος από τον βαρέλα στα καλύτερά του
έτσι ακριβώς ....paranoid4 έγραψε:Πριν 2 χρόνια αναρωτιόμασταν γιατί δώσαμε 4.5 χαρτιά για ένα σεντερ μπακ που δεν έμπαινε ούτε καν ως αλλαγή. Φέτος βλέπουμε γιατί.
εγώ επιμένω ότι δε μπορείς να πληρώνεις αμυντικό για τις επιθετικές επιδόσεις. αυτό έρχεται σα μπόνους
αμυντικά συνεχίζει να μου φαίνεται άγαρμπος
υγ. τελικά μήπως οι γαύροι δεν είναι αμερικανάκια, αλλά είναι ισλανδάκια?
αμυντικά συνεχίζει να μου φαίνεται άγαρμπος
υγ. τελικά μήπως οι γαύροι δεν είναι αμερικανάκια, αλλά είναι ισλανδάκια?
είναι ο καλλιτερος αμυντικός μας και είναι μια χαρά σε αμυνα και επίθεση .....και δεν μασάει από Καραϊσκάκη γαύρο κλπ.
- V-olakiotis
- ΑποστόληςΑ
Και στις δηλωσεις του λεει : Για ελαχιστες στιγμες χανουμε την συγκεντρωση μας και το πληρωνουμε. Πρεπει να το αλλαξουμε αυτο.
Δειχνει οτι νιωθει. Παρτε του ενα γρηγορο στοπερ παρτενερ και μαζι με Μιχαι (ο αγαπημενος μου κριμα που τραυματιστηκε) και Μιχαιλιδη (η πωληση Μιχα και αλλαγη με Διαμαντη) κανουν καλη τετραδα
Δειχνει οτι νιωθει. Παρτε του ενα γρηγορο στοπερ παρτενερ και μαζι με Μιχαι (ο αγαπημενος μου κριμα που τραυματιστηκε) και Μιχαιλιδη (η πωληση Μιχα και αλλαγη με Διαμαντη) κανουν καλη τετραδα
- ΑποστόληςΑ
Έφτασε κι αυτός τις 5 κίτρινες. Υπενθυμίζω ότι δεν παίζει στην Κρήτη, όπως δεν παίζουν και οι Kaddouri, Antrija Zivkovic.
Τετοια ματς τα εκανε και περσι, και φετος ειναι καλος. Ωστόσο ειναι αμυντικος που θα σου κανει και την γκελα, οπως περσι, οπως φετος.
Ωστοσο, παρα τις αδυναμιες και τα λαθη του, ειναι επαγγελματιας και δινει παντα το 100% για την ομαδα. Ιδρωνει τη φανελα και τιμαει τα λεφτα του.
MVP αποψε.
Ωστοσο, παρα τις αδυναμιες και τα λαθη του, ειναι επαγγελματιας και δινει παντα το 100% για την ομαδα. Ιδρωνει τη φανελα και τιμαει τα λεφτα του.
MVP αποψε.
- Salvador Allende
Τουλάχιστον σήμερα κερδίσαμε τον βασικό κι αναντικατάστατο στόπερ μας. Ψάχνουμε τον δεύτερο. Μάλλον Κρέσπο και μετά μεταξύ Μίχα-Βαρέλα.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εξαιρετικός ο ίνγκι, νιώθει απο ΠΑΟΚ και δίνει τα πάντα κάθε φορά..
Υ.Γ. οφ τοπικ αλλα τι στο καλό βλέπεται στον διαμαντή? εγώ όσα ματς έχω δει δεν βλέπω κάτι τοσο εξαιρετικό
Υ.Γ. οφ τοπικ αλλα τι στο καλό βλέπεται στον διαμαντή? εγώ όσα ματς έχω δει δεν βλέπω κάτι τοσο εξαιρετικό
Μην ξεγραφετε τον ΜιχαηλίδηSalvador Allende έγραψε:Τουλάχιστον σήμερα κερδίσαμε τον βασικό κι αναντικατάστατο στόπερ μας. Ψάχνουμε τον δεύτερο. Μάλλον Κρέσπο και μετά μεταξύ Μίχα-Βαρέλα.