ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Τι έγινε πουλήσαμε όλη την ομάδα με τα λόγια και τις πηγές.
Τέλος πάντων,αν ισχύει για μένα είναι στη σωστή κατεύθυνση αρκεί να είναι όντως καλά τα λεφτά,5+ και ποσοστό ή 7+ σκέτα.
Έγραψα στο τοπικ του,τον πουλάς τώρα αν δεν ανανεώνει.
Το καλοκαίρι θα μας χωρέψει και θα τον χάσουμε για λίγα.
Τέλος πάντων,αν ισχύει για μένα είναι στη σωστή κατεύθυνση αρκεί να είναι όντως καλά τα λεφτά,5+ και ποσοστό ή 7+ σκέτα.
Έγραψα στο τοπικ του,τον πουλάς τώρα αν δεν ανανεώνει.
Το καλοκαίρι θα μας χωρέψει και θα τον χάσουμε για λίγα.
- Περιπτερος
Τωρα θα μας πουν ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και δεν χρειάζεται μεταγραφές ή ότι δεν υπάρχουν στόχοι ...
-
.....cellophan έγραψε:Απίστευτο ήταν αυτό - χτυπιόμουν κάτω σαν το χταπόδι. Ανθή Σαλαγκούδη φάση - μηδέν νεύρο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα έκανα κωλοτουμπες αν πωληθεί ο Πολωνός. Όπως έκανα στην φάση που βγαίνει μπροστά στον Σα και δεν βάζει ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.
....,.++++. ......για μπατσες. ..ειναι.....η !!!!φουφουκα!!!!!!!
-
Αν έχουν προτάσεις 4εκ για Σβιντέρσκι και 8εκ για Γιαννούλη να τους πουλήσουν και να μην το σκεφτούν καν.
Ξεφορτώνεσαι και Εσίτι, Tσόλακ και παίρνεις αριστερό μπακ, Αρέτσο, και χαφ. Μακάρι θα πω εγώ.
Ξεφορτώνεσαι και Εσίτι, Tσόλακ και παίρνεις αριστερό μπακ, Αρέτσο, και χαφ. Μακάρι θα πω εγώ.
-
.....cellophan έγραψε:Απίστευτο ήταν αυτό - χτυπιόμουν κάτω σαν το χταπόδι. Ανθή Σαλαγκούδη φάση - μηδέν νεύρο.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα έκανα κωλοτουμπες αν πωληθεί ο Πολωνός. Όπως έκανα στην φάση που βγαίνει μπροστά στον Σα και δεν βάζει ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.
....,.++++. ......για μπατσες. ..ειναι.....η !!!!φουφουκα!!!!!!!
μια πηγη που δεν μιλαει χωρις λογο και γνωση ειπε για προταση καλη για γιαννουλη . Προτασεις υπηρξαν στο τραπεζι πολλες αλλα οχι << καλες>> .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΠΕ! απλα το μεταφερω
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν γίνουν αυτά λύνεις μια και καλή το θέμα του ffp, κανείς από τώρα κάποιες κινήσεις και το καλοκαίρι ρίχνεις χρήμα και φτιάχνουμε ομάδαρα.makispaspartou έγραψε:Αν έχουν προτάσεις 4εκ για Σβιντέρσκι και 8εκ για Γιαννούλη να τους πουλήσουν και να μην το σκεφτούν καν.
Μακάρι να πάει έτσι!!
Συμφωνώ αν έχεις προτάσεις πουλάς, την πατήσαμε αρκετές φορές
ο Γιαννούλης δείχνει να έχει το μυαλό του αλλού και ο Σβι είναι λάιτ.
ο Γιαννούλης δείχνει να έχει το μυαλό του αλλού και ο Σβι είναι λάιτ.
Αν είναι να κάνεις πωλήσεις τις κάνεις τώρα που είσαι εκτός στόχων, σε πρωτάθλημα μαρτύριο.
Με τα λεφτά όμως να φτιάχνεις τη νέα Ομάδα, όχι τους ισολογισμούς μόνο
Με τα λεφτά όμως να φτιάχνεις τη νέα Ομάδα, όχι τους ισολογισμούς μόνο
Έχω και εγώ πληροφορία για Γιαννούλη. Δεν ξέρω το ποσό αλλά η ομάδα είναι η Αταλάντα.tsaousila έγραψε:μια πηγη που δεν μιλαει χωρις λογο και γνωση ειπε για προταση καλη για γιαννουλη . Προτασεις υπηρξαν στο τραπεζι πολλες αλλα οχι << καλες>> .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΠΕ! απλα το μεταφερω
-
Το πρόβλημά μας είναι οτι δεν πρέπει να παίζει ούτε το πουλί, ούτε ο τροχονόμος. ΚΑΝΟΝΙΚΟ τερματοφύλακα θέλουμε όπως όλες οι σοβαρές ομάδες του πλανήτη.kostas.doumpis έγραψε:εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι δεν παιζει ο αλλος τερματοφυλακας και παιζει αυτο το πουλι!
ο ποδοσφαιριστής σφιντεφσκι να πουληθεί;
Και ποιος θα τον πάρει;;ο Άρης βοχαικου στην θέση του μπαρτζη που είναι στο σερβαιβορ;
Του κοτσαραμε το προσωνύμιο νέος λεβαντοφσκι,ρίξαμε και κάτι πενταροδεκαρες σε μερικούς αρδ,για να μας πουν ότι τον πήραμε μέσα από τα χέρια της Τζένοα και τον κάναμε επαγγελματία ποδοσφαιριστή από ερασιτέχνη...
Πίσω στην γιαγκελονια και πολύ του είναι..

Και ποιος θα τον πάρει;;ο Άρης βοχαικου στην θέση του μπαρτζη που είναι στο σερβαιβορ;
Του κοτσαραμε το προσωνύμιο νέος λεβαντοφσκι,ρίξαμε και κάτι πενταροδεκαρες σε μερικούς αρδ,για να μας πουν ότι τον πήραμε μέσα από τα χέρια της Τζένοα και τον κάναμε επαγγελματία ποδοσφαιριστή από ερασιτέχνη...
Πίσω στην γιαγκελονια και πολύ του είναι..
- Dark Knight
Συμφωνώ. Τώρα είναι η πλέον κατάλληλη περίδος για να πουλήσεις αν έχεις πραγματικά καλές προτάσεις. Να ξεμπερδεύεις με το FFP .Χωρίς τον στόχο του πρωταθλήματος, πρέπει άμεσα να ξεκινήσεις το χτίσιμο της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, με ποιοτικές και στοχευμένες κινήσεις.