31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
-
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Αλλού βαρουν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη...Η έξοδος του πρέπει να γίνεται σεμινάριο στους τερματοφύλακες στις ακαδημίες για να μάθουν τι δεν πρέπει να κάνουν...
Παικταρα μου.εχω ξεχασει ποσα ματς μεχεις γαμησει.καλα κανεις.συνεχισε ετσι.
Πασχαλάκη όταν κάνεις έξοδο δεν πληρώνεις τριακοσαρι πρόστιμο να ξέρεις
- painkiller4
Ο πασχαλάκης έχει ένα τεράστιο μειονεκτημα στις εξόδους κάτι που με ομαδική δουλειά μπορεί να κρυφτεί. Ο άλλος δυστυχώς είναι εκτός από χεστης και πολύ Άργος σε όλες του τις αντιδράσεις.
Η όλη διαφορά με ζιφκοβιτς μέσα θα ήταν ότι ο γάβρος θα προηγούνταν 0-1 στο πρώτο σουτ και θα κινηγουσαμε το σκορ από εκείνο το σημείο.
Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει περισσότερο είναι γιατί να κάνει ο ένας εκ των δύο πιο επικίνδυνων παικτών του γάβρου δέκα μέτρα κίνηση χωρίς αντίπαλο
Η όλη διαφορά με ζιφκοβιτς μέσα θα ήταν ότι ο γάβρος θα προηγούνταν 0-1 στο πρώτο σουτ και θα κινηγουσαμε το σκορ από εκείνο το σημείο.
Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει περισσότερο είναι γιατί να κάνει ο ένας εκ των δύο πιο επικίνδυνων παικτών του γάβρου δέκα μέτρα κίνηση χωρίς αντίπαλο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
οτι και να γραψεις ο ζιβκοβιτς ειναι καλυτερος τερματοφυλακας απο τον πασχαλακη...renegade έγραψε:Ο πασχαλάκης έχει ένα τεράστιο μειονεκτημα στις εξόδους κάτι που με ομαδική δουλειά μπορεί να κρυφτεί. Ο άλλος δυστυχώς είναι εκτός από χεστης και πολύ Άργος σε όλες του τις αντιδράσεις.
δεν ειναι κατι που ειναι συζητησιμο αλλα απολυτα ξεκαθαρο
βασικα δεν ειναι καν κατι που το λεω εγω επειδη απλα δεν γουσταρω τον πασχαλακη αλλα κατι που αποδεικνυεται απο ολα τα στατιστικα δεδομενα και τα analytics που υπαρχουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Norte την Τετ 13 Ιαν 2021, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε Πασχαλακη, εισαι μια χαρα σε ολο το ματς... και βγαινεις πισω απο τον Μπα?
-
- Mr Ξερόλας 2019
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αντε ντε;Dimg4 έγραψε:Ρε Πασχαλακη, εισαι μια χαρα σε ολο το ματς... και βγαινεις πισω απο τον Μπα?
Τί να πώ ρε αγόρι μου;
Κολλάει το μυαλό σου;, Θέλεις γυαλιά πρεσβυωπίας;
- ΑποστόληςΑ
Δεν είδα τον αγώνα, είδα μόνο τα hl της Nova και είδα τον Πασχαλάκη που ξέρω πέρυσι και φέτος. Έναν μέτριο τερματοφύλακα ικανό να μας κάψει, όπως και έγινε και σήμερα.
Στη φάση του δοκαριού του γαύρου η απόκρουση που κάνει είναι οικτρή. Την στέλνει (πάλι) πάνω στον αντίπαλο, αλλά είμασταν τυχεροί που η μπάλα πήγε στο δοκάρι.
Για το γκολ δεν το συζητάω.
Αν εξαιρέσω την σεζόν προ διετίας που πήραμε το αήττητο όπου έκανε καλές εμφανίσεις αλλά ήταν η εξαίρεση, ο παίκτης αυτός είναι πολύ μέτριος και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποχωρήσει.
Στη φάση του δοκαριού του γαύρου η απόκρουση που κάνει είναι οικτρή. Την στέλνει (πάλι) πάνω στον αντίπαλο, αλλά είμασταν τυχεροί που η μπάλα πήγε στο δοκάρι.
Για το γκολ δεν το συζητάω.
Αν εξαιρέσω την σεζόν προ διετίας που πήραμε το αήττητο όπου έκανε καλές εμφανίσεις αλλά ήταν η εξαίρεση, ο παίκτης αυτός είναι πολύ μέτριος και πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποχωρήσει.
την εξοδο στην γραμμη της περιοχης
που παει και τρακαρει πανω στον Ινγκασον και στο καπακι δινει φαουλ-δωρο
μονο εγω την ειδα?
που παει και τρακαρει πανω στον Ινγκασον και στο καπακι δινει φαουλ-δωρο
μονο εγω την ειδα?