Δημοσκόπηση διαρκείας 2008-2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Θα πάρετε διαρκείας 2008-2009 ?

Ναι
72
67%
Όχι
2
2%
Τα οικονομικά μου είναι σε χάλια κατάσταση
4
4%
Θα ανανεώσω
17
16%
Θα ανανεώσω και θα πάρω και καινούργιο
3
3%
Θα περιμένω να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις
6
6%
Θα περιμένω να φύγει ο Σάντος
3
3%

Σύνολο ψήφων: 107

Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσκόπηση διαρκείας 2008-2009

Δημοσίευση από lefis »

Επειδη ακουω πολλους που ευχονται να φαμε πολλα για να φυγει ο σαντος επειδη πολλοι χαρηκαν με αυτο που εγινε την κυριακη και ισως θα ηθελαν να φαμε παραπανω γκολ,επειδη πολλοι στηριζουν ολη αυτη την προσπαθεια επειδη επειδη επειδη...................
προτεινω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκδοσει τα διαρκειας της χρονιας 2008-2009. Εκει θα φανει στην πραγματικοτητα η στηριξη μας.Βγαλτε τα να μαζευτουν λεφτα και καντε σωστες κινησεις. Λαθη θα γινουν αυτο που ξερω ομως και με χαροποιει ειναι οτι τα λεφτα μου θα πανε εκει που πρεπει (σε παλιες οφειλες κλπ, στην ομαδα αλλα οχι σε τσεπες μυστηριες).Οσοι πιστευουν στο οραμα και το σχεδιασμο του ζαγορακη (καποιοι πιστευουν οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο) ας σχηματισουν ουρες για διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Η ιδέα είναι καλή από πολλές απόψεις, αλλά δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο (να κυκλοφορήσουν διαρκείας πριν καν τελειώσει η προηγούμενη χρονιά...)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Δεν εννοω να βγουν αυριο. να τελειωσει αυτη η κωλοχρονια και ας πουμε απο 1 μαιου να ξεκινησει η διαθεση.απλα θελω να πιστευω οτι η απαραιτητη προεργασια να εχει ηδη γινει.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Ε ναι, κι εγώ αυτό εννοώ. Ότι είναι μάλλον απίθανο και δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο να βγαίνουν τόσο νωρίς (Μάιο δηλαδή). Ωστόσο όπως είπα θα ήμουν υπέρ μιας τέτοιας κίνησης και θα πήγαινα να πάρω το διαρκείας μου από νωρίς ώστε να ενισχύσω!
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Στις ευρωπαϊκές ομάδες τα διαρκείας βγαίνουν περίπου τέτοια εποχή...Οπότε γιατί και εμείς να μην το επιχειρήσουμε?Όσο πιο νωρίς βγουνε τόσο πιο καλά πιστεύω ότι θα είναι...
ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Θα χαζεψουν ολοι
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
RambouloS

Δημοσίευση από RambouloS »

TRELA POULAME TA DIARKEIAS EKSANTLAME (eksantloume einai alla ok k otan vgoun)
douglas

Δημοσίευση από douglas »

Πρώτο post σε αυτό το Forum!
Παρακολουθώ διακριτικά εδώ και πολούς μήνες...

Είμαι έτοιμος να ανανεώσω το διαρκείας μου ακόμα και αύριο αν εκδωθούν τα εισητήρια... Θα ήθελα μάλιστα να κάνω και αναβαθμιση στο διαρκείας από τη Θ5 σε Θ3.

Θέλω όμως και μια μεταγραφή "κράχτη" για να γίνουμε από 12000 σε 15000 του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

oso pio noris toso pio kala :D
Άβαταρ μέλους
teo_____

Δημοσίευση από teo_____ »

Εγώ σκεύτομαι να πάρω ένα αλλά στο τέλος του καλοκαιριου γιατι δεν εχω πολα € €€€€€ $$$$$$$$$ (το χσρντζιλικι πανιχρο) παι ζει να μου στειλετε απο ενα € (στο εξοτερικο 2$) :oops: :oops: :oops: :) :) :) :)
bebys

Δημοσίευση από bebys »

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΛΕΦΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Έβαλα poll σ' αυτό το topic. Έβαλα σκέτα "ναι" κ "οχι".
Δικαιολογίες του θα δω τι θα γίνει με τις μεταγραφές κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε.
Εξαιρούνται τα ελάχιστα άτομα που δε μπορούν λόγο οικονομικών ν' αγοράσουν. Και είναι ελάχιστοι αυτοί γτ πιστεύω οι περισσότεροι λίγο πολύ βρίσκουμαι 150 ευρώ αν θέλουμε.
Το θέμα είναι πιος θέλει να στηρίξη την προσπάθεια που γίνετε.
Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ!
:D ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το ενα διαρκειςα που ειχα για την 4 αποδειχθηκε πολυ λιγο. Φετος θα ζευγαρωσει....

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Εννοείτε πως είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε με πράξεις τον πρόεδρο και την ομάδας μας.Όλοι διαρκείας.Και σήμερα ακόμα να βγουν εγώ θα πάρω.Δεν με νοιάζει τι μεταγραφές θα γίνουν.Δεν με νοιάζει αν μείνει η όχι ο σαρδέλας.Το μόνο που με νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.Πρέπει να πάρουμε ΟΛΟΙ διαρκείας.Να στηρίξουμε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.ΠΑΟΚ ήμουν,ΠΑΟΚ είμαι ΠΑΟΚ θα μαι εις τον αιώνα τον άπαντα.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
:) :) :shock: :) :x
Άβαταρ μέλους
esks

Δημοσίευση από esks »

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”