Δημοσκόπηση διαρκείας 2008-2009
Δημοσκόπηση διαρκείας 2008-2009
Επειδη ακουω πολλους που ευχονται να φαμε πολλα για να φυγει ο σαντος επειδη πολλοι χαρηκαν με αυτο που εγινε την κυριακη και ισως θα ηθελαν να φαμε παραπανω γκολ,επειδη πολλοι στηριζουν ολη αυτη την προσπαθεια επειδη επειδη επειδη...................
προτεινω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκδοσει τα διαρκειας της χρονιας 2008-2009. Εκει θα φανει στην πραγματικοτητα η στηριξη μας.Βγαλτε τα να μαζευτουν λεφτα και καντε σωστες κινησεις. Λαθη θα γινουν αυτο που ξερω ομως και με χαροποιει ειναι οτι τα λεφτα μου θα πανε εκει που πρεπει (σε παλιες οφειλες κλπ, στην ομαδα αλλα οχι σε τσεπες μυστηριες).Οσοι πιστευουν στο οραμα και το σχεδιασμο του ζαγορακη (καποιοι πιστευουν οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο) ας σχηματισουν ουρες για διαρκειας.
προτεινω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκδοσει τα διαρκειας της χρονιας 2008-2009. Εκει θα φανει στην πραγματικοτητα η στηριξη μας.Βγαλτε τα να μαζευτουν λεφτα και καντε σωστες κινησεις. Λαθη θα γινουν αυτο που ξερω ομως και με χαροποιει ειναι οτι τα λεφτα μου θα πανε εκει που πρεπει (σε παλιες οφειλες κλπ, στην ομαδα αλλα οχι σε τσεπες μυστηριες).Οσοι πιστευουν στο οραμα και το σχεδιασμο του ζαγορακη (καποιοι πιστευουν οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο) ας σχηματισουν ουρες για διαρκειας.
- trelogiatros
- trelogiatros
- taxidriver4
Πρώτο post σε αυτό το Forum!
Παρακολουθώ διακριτικά εδώ και πολούς μήνες...
Είμαι έτοιμος να ανανεώσω το διαρκείας μου ακόμα και αύριο αν εκδωθούν τα εισητήρια... Θα ήθελα μάλιστα να κάνω και αναβαθμιση στο διαρκείας από τη Θ5 σε Θ3.
Θέλω όμως και μια μεταγραφή "κράχτη" για να γίνουμε από 12000 σε 15000 του χρόνου...
Παρακολουθώ διακριτικά εδώ και πολούς μήνες...
Είμαι έτοιμος να ανανεώσω το διαρκείας μου ακόμα και αύριο αν εκδωθούν τα εισητήρια... Θα ήθελα μάλιστα να κάνω και αναβαθμιση στο διαρκείας από τη Θ5 σε Θ3.
Θέλω όμως και μια μεταγραφή "κράχτη" για να γίνουμε από 12000 σε 15000 του χρόνου...
- sakisPAOK1926sweden
- midenistis
- Επικοινωνία:
Έβαλα poll σ' αυτό το topic. Έβαλα σκέτα "ναι" κ "οχι".
Δικαιολογίες του θα δω τι θα γίνει με τις μεταγραφές κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε.
Εξαιρούνται τα ελάχιστα άτομα που δε μπορούν λόγο οικονομικών ν' αγοράσουν. Και είναι ελάχιστοι αυτοί γτ πιστεύω οι περισσότεροι λίγο πολύ βρίσκουμαι 150 ευρώ αν θέλουμε.
Το θέμα είναι πιος θέλει να στηρίξη την προσπάθεια που γίνετε.
Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ!
ΕΙΣΑΙ!
Δικαιολογίες του θα δω τι θα γίνει με τις μεταγραφές κλπ, είναι να χαμε να λέγαμε.
Εξαιρούνται τα ελάχιστα άτομα που δε μπορούν λόγο οικονομικών ν' αγοράσουν. Και είναι ελάχιστοι αυτοί γτ πιστεύω οι περισσότεροι λίγο πολύ βρίσκουμαι 150 ευρώ αν θέλουμε.
Το θέμα είναι πιος θέλει να στηρίξη την προσπάθεια που γίνετε.
Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ!

- fofanaserres
Εννοείτε πως είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε με πράξεις τον πρόεδρο και την ομάδας μας.Όλοι διαρκείας.Και σήμερα ακόμα να βγουν εγώ θα πάρω.Δεν με νοιάζει τι μεταγραφές θα γίνουν.Δεν με νοιάζει αν μείνει η όχι ο σαρδέλας.Το μόνο που με νοιάζει είναι ο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.Πρέπει να πάρουμε ΟΛΟΙ διαρκείας.Να στηρίξουμε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.ΠΑΟΚ ήμουν,ΠΑΟΚ είμαι ΠΑΟΚ θα μαι εις τον αιώνα τον άπαντα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ