.....ρε τον πουστη !

ευτυχώς έχω ενυδρείοIsaak the Greek έγραψε:Ο Γιωρικας γυρναει στο σπιτι μετα απο ψωνια.Στο δρομο συνανταει τον Κωστικα που ειχε να τον δει χρονια.
-Που εισαι ρε φιλαρακι...Ηρθες απ' την Αμερικη?
-Ηρθα ρε φιλε για μονιμα.
-Καλα τι εκανες εκει τοσα χρονια?
-Σπουδαζα λογικη.
-Μπα?Και τι ειναι αυτο δηλαδη?
-Κοιτα.Σε βλεπω τωρα που πας σπιτι φορτωμενος με δυο σακουλες ψωνια.Συμφωνα με τη λογικη λοιπον πρεπει να εισαι οικογενειαρχης μιας και κουβαλας τοσα ψωνια.
-Μπραβο ρε το βρηκες.Παντρευτηκα κι εχω δυο παιδια.
-Ειδες λοιπον?Επισης αφου εισαι οικογενειαρχης θα πρεπει να εισαι και κοινωνικος ανθρωπος , να σε ενδιαφερουν τα κοινα κι επισης θα πρεπει να αγαπας και τα ζωα , συμφωνα παντα με τη λογικη.
-Ναι ρε ετσι ειναι.Εχω ενυδρειο στο σπιτι.Μ' αρεσει να εχω κατοικιδια.Μπραβο...σπουδαιο πραγμα αυτη η λογικη.
-Ειδες ειδες?Εφοσον λοιπον εχεις κανει ολα αυτα εισαι πλεον ενας ολοκληρωμενος αντρας.Αντε πηγαινε σπιτι και θα τα πουμε μετα στο καφενειο.
Στο δρομο ο Γιωρικας συνανταει τον Πανικα.
-Ελα ελα να σε πω.Ειδα τον Κωστικα πριν.Γυρισε απ' την Αμερικη.
-Σωπα ρε.Καλα τι εκανε τοσα χρονια εκει?
-Σπουδαζε λογικη
-Κι αυτο παλι τι ειναι?
-Ειναι πολυ απλο ρε.Ενυδρειο στο σπιτι εχεις?
-Οχι
-Ε τοτε εισαι πουστης!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παρ'τε το και σε σκετσακιIsaak the Greek έγραψε:Ο Γιωρικας γυρναει στο σπιτι μετα απο ψωνια.Στο δρομο συνανταει τον Κωστικα που ειχε να τον δει χρονια.
-Που εισαι ρε φιλαρακι...Ηρθες απ' την Αμερικη?
-Ηρθα ρε φιλε για μονιμα.
-Καλα τι εκανες εκει τοσα χρονια?
-Σπουδαζα λογικη.
-Μπα?Και τι ειναι αυτο δηλαδη?
-Κοιτα.Σε βλεπω τωρα που πας σπιτι φορτωμενος με δυο σακουλες ψωνια.Συμφωνα με τη λογικη λοιπον πρεπει να εισαι οικογενειαρχης μιας και κουβαλας τοσα ψωνια.
-Μπραβο ρε το βρηκες.Παντρευτηκα κι εχω δυο παιδια.
-Ειδες λοιπον?Επισης αφου εισαι οικογενειαρχης θα πρεπει να εισαι και κοινωνικος ανθρωπος , να σε ενδιαφερουν τα κοινα κι επισης θα πρεπει να αγαπας και τα ζωα , συμφωνα παντα με τη λογικη.
-Ναι ρε ετσι ειναι.Εχω ενυδρειο στο σπιτι.Μ' αρεσει να εχω κατοικιδια.Μπραβο...σπουδαιο πραγμα αυτη η λογικη.
-Ειδες ειδες?Εφοσον λοιπον εχεις κανει ολα αυτα εισαι πλεον ενας ολοκληρωμενος αντρας.Αντε πηγαινε σπιτι και θα τα πουμε μετα στο καφενειο.
Στο δρομο ο Γιωρικας συνανταει τον Πανικα.
-Ελα ελα να σε πω.Ειδα τον Κωστικα πριν.Γυρισε απ' την Αμερικη.
-Σωπα ρε.Καλα τι εκανε τοσα χρονια εκει?
-Σπουδαζε λογικη
-Κι αυτο παλι τι ειναι?
-Ειναι πολυ απλο ρε.Ενυδρειο στο σπιτι εχεις?
-Οχι
-Ε τοτε εισαι πουστης!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()