Ομόλογα παπά.....prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
στο αεροδρομιο .......ειμαι

Ομόλογα παπά.....prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
Φύγε θα σιχαθείς.panta έγραψε:Υπάρχει κίνηση?prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
Νέος παπάς μετά τον Ξανθιώτη;;prist64 έγραψε:αντε να κανω ποδαρικο
Μάλλον περίπτωση Πέλκα μοιάζει. Δεν ήταν βασικός, ήθελε να φύγει, τελείωνε και το συμβόλαιό του και τον άφησαν με λίγα χρήματα. Διαβάζω ότι έχουν πολύ σεβασμό στην PSV σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της. Από 8 χρόνων εκεί. 17 χρόνια στην ίδια Ομάδα.joshua έγραψε:Aυτον τον Χεντριξ της Αιντχοβεν που αγορασε η Σπαρτακ με 700.000 τον θυμαστε απο τα παιχνιδια μας? Φανταζομαι θα πηρε μεγαλο συμβολαιο.
Καλός παίκτης...σκυλί αλλά και με καλή πάσα...κουτί θα μας καθόταν...seaman έγραψε:Μάλλον περίπτωση Πέλκα μοιάζει. Δεν ήταν βασικός, ήθελε να φύγει, τελείωνε και το συμβόλαιό του και τον άφησαν με λίγα χρήματα. Διαβάζω ότι έχουν πολύ σεβασμό στην PSV σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες της. Από 8 χρόνων εκεί. 17 χρόνια στην ίδια Ομάδα.joshua έγραψε:Aυτον τον Χεντριξ της Αιντχοβεν που αγορασε η Σπαρτακ με 700.000 τον θυμαστε απο τα παιχνιδια μας? Φανταζομαι θα πηρε μεγαλο συμβολαιο.
Από το στόμα σου και στου Ιβάν το αυτί! Κυρίως αυτός ο Marchinho είναι ένας Matos(ίσως και καλύτερος) στα 24!makispaspartou έγραψε:Aleix Garcia αντί Esiti
και Marcinho αντί Wague και είμαστε οκ για χειμώνα.
Υποχρεωτική ρήτρα κι ας είναι λιγότερα τα χρήματα.laska4 έγραψε:Κοντά στην έξοδο ο Εσίτι
Ο λόγος που έμεινε εκτός
Κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άντερσον Εσίτι.
Ο Νιγηριανός χαφ του Δικεφάλου δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο λόγος είναι το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του είναι προχωρημένες.
Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Γκεζτέπε, αλλά και άλλες δύο ομάδες με την μία να είναι επίσης από τη γειτονική χώρα.
Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του επιθυμεί να τοποθετηθεί και ρήτρα πώλησης στον δανεισμό, έτσι ώστε να αποδεσμευτεί από τον Εσίτι, που δεν έχει προσφέρει όσα θα ήθελαν οι άνθρωποι του Δικεφάλο
inpaok
tsaousila έγραψε:Καλυτερο το σκαουτινγκ τιμ του φορουμ χωρις πλακα , ειδαμε τους εχπερτς!!
Λοιπον ειρθε η ωρα για μεταγραφη μεσου μετα τον εσιτι , ας ελπισουμε να ερθει ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο αυτους που εχουμε, θα ανεβασει την ομαδα 30 % αν οντως ερθει κατι καλο! μαζι με ουαρντα και τον γκρισινο μπροστα θα δουμε αλλα πραγματα!!