τι χαφ ειναι; εξαρ; η 6-8αρ;laska4 έγραψε:ο αντολιτς φαινεται να ειναι ενα κανονικο χαφ που χρειαζομαστε
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χάχαχα ποιο σαΐνι από εδώ πήγε και το έγραψε κάτω από φώτο του Τοσκιτση;; :p
-
Αυτός αντικατέστησε τον ΄΄στρατηγό΄΄ της Λεγκια Τιμπό Μουλέν που ήθε σε μας σαν αντι-τσίμιροτ.Dimitris++++ έγραψε:Παιζει να είναι αυτός ο Antonic αν τον λέω σωστά που είπε προηγούμενα ο φίλος ...ελεύθερος , αμυντικό χαφ...πληροί προϋποθέσεις...
Χωρίς να μέμφομαι τον παπά,το παλικάρι έχει κάθε καλή πρόθεση,μου ακούγεται δύσκολο να περιμένουμε παίκτη και να μην έχει πάρει είδηση κανενα μέσο. Ρε παπά αξιόπιστη η πηγή;
- Dimitris_L4
-
Μακάρι να είναι αυτός ,ειναι απο γραφειο με πολυ ενδιαφέρον παίκτες , και εχει και αλλους παικτες που λήγουν τα συμβόλαια το 2021seaman έγραψε:Ο Antolic πάντως είχε ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος μέσος την προηγούμενη χρονιά στη Λέγκια (ναι από εκεί που προέκυψε και ο Πρίγιο)
Από τα βιντεάκια μοιάζει καλή περίπτωση. Τα πάντα κάνει και κλοτσάει και με τα δύο ποδαράκια. Και είναι και ελεύθερος. Μεγάλο πράγμα η ελευθερία![]()
Σε δηλώσεις του στις 6 του μήνα έλεγε ότι: "οι συνομιλίες συνεχίζονται ακόμη με ορισμένα κλαμπ. Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό σύντομα. Ελπίζω ότι η κατάσταση με το νέο κλαμπ θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα".
Μήπως ξεκαθάρισε?
- black_star_ninja
Δεν ειναι περίεργο που δε το ανακάλυψαν.. περίεργο ειναι που δε το διάβασαν εδω μεσα..
φιλος που δουλευει στο αεροδρομιο μου ειπεjoshua έγραψε:Χωρίς να μέμφομαι τον παπά,το παλικάρι έχει κάθε καλή πρόθεση,μου ακούγεται δύσκολο να περιμένουμε παίκτη και να μην έχει πάρει είδηση κανενα μέσο. Ρε παπά αξιόπιστη η πηγή;
στις 23.10 ερχεται παικτης απο Στουτγκαρδη και το κοβιντ τεστ ειναι στα κροατικα
το απογευμα ειχε πτηση για Στουτγκαρδη απο Σπλιτ-Ζαγκρεμπ
ειδα νεκρα και κατηφεια εδω μεσα και ειπα να ¨τονωσω¨ την κατασταση
υπομονη σε δυο ωριτσες θα μαθουμε
- thanos-xanthi
πραγματικαDimitris_L4 έγραψε:Ο παπας ήθελε να αποκτήσει νόημα η βραδιά μας...
για κατι τετοια ζουμε
και φωτογραφια απο τ αεροδρομιο στα μουλωχτα με μασκα, να προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι
σαν τον μαυρουλη τοτε στο μακ παλας
prist64 έγραψε:φιλος που δουλευει στο αεροδρομιο μου ειπεjoshua έγραψε:Χωρίς να μέμφομαι τον παπά,το παλικάρι έχει κάθε καλή πρόθεση,μου ακούγεται δύσκολο να περιμένουμε παίκτη και να μην έχει πάρει είδηση κανενα μέσο. Ρε παπά αξιόπιστη η πηγή;
στις 23.10 ερχεται παικτης απο Στουτγκαρδη και το κοβιντ τεστ ειναι στα κροατικα
το απογευμα ειχε πτηση για Στουτγκαρδη απο Σπλιτ-Ζαγκρεμπ
ειδα νεκρα και κατηφεια εδω μεσα και ειπα να ¨τονωσω¨ την κατασταση
υπομονη σε δυο ωριτσες θα μαθουμε
Σου είπε ότι έρχεται παίχτης για τον ΠΑΟΚ ή γενικά έρχεται παίχτης;
- Darklord67
Και ξέρεις ποιός παλιός γνωστός μας είναι απ'τους μανατζαραίους του συγκεκρμένου γραφείου;Ο Kresic!panpangr77 έγραψε:Μακάρι να είναι αυτός ,ειναι απο γραφειο με πολυ ενδιαφέρον παίκτες , και εχει και αλλους παικτες που λήγουν τα συμβόλαια το 2021seaman έγραψε:Ο Antolic πάντως είχε ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος μέσος την προηγούμενη χρονιά στη Λέγκια (ναι από εκεί που προέκυψε και ο Πρίγιο)
Από τα βιντεάκια μοιάζει καλή περίπτωση. Τα πάντα κάνει και κλοτσάει και με τα δύο ποδαράκια. Και είναι και ελεύθερος. Μεγάλο πράγμα η ελευθερία![]()
Σε δηλώσεις του στις 6 του μήνα έλεγε ότι: "οι συνομιλίες συνεχίζονται ακόμη με ορισμένα κλαμπ. Νομίζω ότι θα έχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό σύντομα. Ελπίζω ότι η κατάσταση με το νέο κλαμπ θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα".
Μήπως ξεκαθάρισε?
- sourmenetes
- Moderator
Τα βάζει μόνον του αν είναι από Tapatalkprist64 έγραψε:ποιος εβαλε παπακια στα αλφα-Α μου?prist64 έγραψε:ρε τι σαινια ειστε μερικοι
κι εγω ο μ@λ@κ@ς εμαθα κατι και ειπα να το μοιραστω,να μοιραστω την χαρα μου
για μιρλα και γκρινια ειστε μανουλες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Όλα τα θυμάσαι...thanos-xanthi έγραψε:πραγματικαDimitris_L4 έγραψε:Ο παπας ήθελε να αποκτήσει νόημα η βραδιά μας...
για κατι τετοια ζουμε
και φωτογραφια απο τ αεροδρομιο στα μουλωχτα με μασκα, να προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι
σαν τον μαυρουλη τοτε στο μακ παλας
Χαχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk