ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ο Κάνιας ήταν ένα αμ. χαφ των 300 - 400 χιλιάδων. Είχε παίξει σε Ισπανία και Αγγλία.
Δεν ήταν τοπ. Ηταν ένα στάνταρ.
Το ίδιο και λίγο καλύτερος ο Τσίμι. 500 χιλ. τον πήραμε από την Βοσνία.
Ποια σχέση έχουν αυτοί οι παίκτες (μπορώ να προσθέσω και Σάκχοφ, Μάου, αν και 8ρίζανε) με αυτούς που έχουμε.
Δεν μπορείς να τους έχεις καμία εμπιστοσύνη.
Πηγές κινδύνου είναι για όλη την λειτουργία της ομάδας.
Συνεπώς από αυτά που έχουμε και κοστίζουν περισσότερο από όλη την υπόλοιπη ομάδα, χίλιες φορές το στανταράκι και ας μην είναι Μπεκενμπάουερ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

milhouse777 έγραψε:Ο Λοντιγκιν ελευθερος ειναι
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι πλέον....Καλή περίπτωση μοιάζει και αυτός ο Νορβηγός ο Nyland!
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

tzoker έγραψε:Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ Εσιτι η Αγκουστο στο 6, είναι και οι 2 επικίνδυνοι.

Ποιος δεν θέλει χαφ να κάνει όργια στο κέντρο. Αφού δεν θα έρθει ομως. Να συνεχίσουμε να βλέπουμε την εικόνα του πρώτου ημίχρονου;

Δεν θέλω να διαφωνησω άλλο ότι ούτε η τριάδα Ουαρντα Καντουρι Σβαμπ δεν μπορεί να σταθεί σε αγώνες υψηλής έντασης, γτ είναι πολύ βαριά κορμιά κ δεν είναι καλοί αμυντικοί ούτε σε χώρο ούτε σε πσικτη. Ο Καντουρι σε κάθε αγώνα παίρνει κίτρινη για τράβηγμα φανέλας γτ είναι ένα χρόνο πίσω από τον αντίπαλο.
Άποψη μου έχετε τη δική σας.
Δίκιο έχεις, αλλά ποιόν ;
Γιατί εάν βάλεις αμ. χαφ (που δεν έχεις), κάποιον θα θυσιάσεις από μπροστά.
Η λειτουργία της ομάδας μεταξύ α' ημιχρόνου και β' ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Στο κέντρο η διαφοροποίηση ήταν μία : Εσίτι έξω, Καντουρί μέσα.
Συνεπώς από κάτι που χωλαίνει και είναι άρρωστο, καλύτερα το ρίσκο, αφού εναλλακτική δεν φαίνεται να έχουμε.
Από τους 2 αυτούς, βέβαια (Αουγκούστο, Εσίτι), καλύτερος ο Τσιγγάρας. Δεν το συζητώ. Τουλάχιστον έχει μία στάνταρ απόδοση.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πληροφοριακά, αλλά και ολίγο άσχετα, ο Cimirot διεγνώσθη με Covid-19.
Ψώνια από Χαλκιδική :lol:
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Τα μείζον ερώτημα είναι εάν με την ΕΟ παίξουμε με τρία χαφ (που είναι το πιθανότερο) ή με δύο.
Εκεί θα φανεί ότι είναι απαραίτητο ένα κανονικό εξαρι ή ένας χαφ box to box με ισορροπημένη ανασταλτική λειτουργία και συμμετοχή στη δημιουργική ανάπτυξη
(τύπου Σακχωφ).
Tσολακ δανεικός.
Εσιτι, Ρει δρόμο.
Μπισε πώληση στην ομάδα του Stelios Kitsiou.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Περιπτερος έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Ούτε Μεγιάδο, ούτε Φεράρι. Και φυσικά κανένας δεν υποτίμησε αγωνιστικά τον Ουάρντα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει παικταράδες και όχι ημίμετρα και μπαλώματα. Αν δεν βρίσκεται τώρα ο χαφ που θέλουμε, τότε δώσε ευκαιρίες σε Τσιγγάρα, Νινούα και Εσίτι. Και αυτοί αν πάνε στο 6ο Βόλο ή στον 8ο ΟΦΗ, παικταράδες θα φαίνονται. Τρώνε 3μπαλα από τον κακό ΠΑΟΚ και λένε ευχαριστώ.
Οπως τα γράφεις, μόνο οι τοπ ομάδες θα παρήγαγαν καλούς παίκτες. Ευτυχώς δεν ισχύει.
Ο Λαμποργκίνι μας βίδωσε και έπαιζε και στην απέναντι πλευρά από την κανονική.
Δεν είναι ο τοπ, είναι όμως πολύ καλύτερος από παίκτες τύπου Σοάρες. Τουλάχιστον μαρκάρει σωστά και δεν τρώει φάσεις στην πλάτη του. Κάθεται και στον πάγκο άμα λάχει.
Εχουμε σέντερ φορ επιτέλους.
Εχουμε κάποιον να κουβαλάει στον αξόνα.
Οριστικά δεν έχουμε αμ. χαφ.
Οριστικά κάποιοι δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Βρήκαμε μία ενδεκάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο, που ανοίγει άμυνες. Εχει μία αλληλοκάλυψη στην άμυνα. Εχει όρεξη να δημιουργήσει. Αυτό κρατάω από το β' ημίχρονο.
Ευνόητο ότι εάν έχουμε αυτή την απόδοση με τον γαύρο θα τους πετάξουμε 3-4 γκολ.
Μπορεί να φάμε 1-2, αλλά θα τους τσακίσουμε.
Πίσω είναι παρόμοια ομάδα με τον Βόλο.
Πάμπλο μην κάνεις καμία στραβή και αλλάξεις την ομάδα.
Ρε φίλε, δεν έχω θέμα να έρθει ο Δουβίκας, ο Φεράρι, ο Νινούα και ο Μεγιάδο για να δώσουν βάθος ή για παίκτες προοπτικής. Δεν έχω θέμα να έρθουν παίκτες από βόλο, τρίπολη και ακόμα και β' εθνική όταν έχω ήδη μια καλή ομάδα. Όταν έχω Μούσλι και Μπακαγιόκο, ας έρθει και ο Αναστασάκος, στα @@ μου. Κατάλαβες.

Εσύ θεωρείς όμως πως στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη το βάθος σε πάγκο και εξέδρα; Να πάρει 2-3 φθηνούς παίκτες για τα ρεπό των βασικών; Αν ναι, τότε διαφωνούμε. Τέτοιους παίκτες έχουμε μπόλικους. Εγώ θέλω έναν επιθετικό να είναι σημείο αναφοράς (μακάρι να είναι ο Τσέχος), θέλω 6άρι που να μπορεί να παίξει προκριματικά τσου λου κόντρα στην Μπενφίκα (επιπέδου Ολιβέιρα ή Μίσιτς). Αυτά πιστεύω πως χρειάζεται η ομάδα.

Τώρα για το ότι ο Φεράρι έπαιξε δεξια όντας αριστεροπόδαρος, έχει 100% λογική έχοντας απέναντί του τον Τζόλη να συγκλίνει. Οπότε καλύπτεις το καλό του πόδι με το καλό αριστερό του αμυντικού. Γι'αυτό άλλαξε πλευρές στα εξτρέμ ο Γκαρσία.

Και αυτό που γράφεις για 11άδα που ανοίγει άμυνες, είναι υπερβολή. Όπως και τα 3-4 γκολ στον γαύρο.
Ο ΠΑΟΚ έκανε φάσεις όταν ανοίχτηκε ο Βόλος. Μέχρι τότε δεχόμασταν όσες φάσεις κάναμε. Καμία ισορροπία. Κανένας κεντρικός να βοηθά στο αμυντικό τρανζίσιον. Με τον Εσίτι αργοί και από δημιουργία 0. Με τον Καντουρί απλά αργοί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν κερδίσουμε την Τετάρτη θα γίνει σίγουρα άλλη μια μεταγραφή.
Συναισθηματικος τύπος ο Ιβάν, πιστεύω έτσι θα λειτουργήσει και τώρα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αφου ειπε ο σναου οτι δεν εχει αλλες μεταγραφες.. τι συζηταμε..?
αν δεν φυγουν μπισε-εσιτι-τσολακ δεν εχει μεταγραφη... απλα τα πραγματα.. εδω ο ρευ δεν φευγει..
ολοι αυτοι μαζι περνουν 2,5 εκ ευρω +εφορια ...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Νάπολι ασυνεννοησία έχουμε.
Ευνόητα όλοι θέλουμε τον παικταρά, αλλά δεν έχουμε ούτε τα βασικά για να παίξει αξιοπρεπώς λίγδα.
Η διοίκηση δεν θέλει να δώσει καθόλου λεφτά. Ο β. προπονητής λέει πλήρεις και εμείς βλέπουμε από πέρυσι αυτό το χάλι. Η αλλαγή στα χαφ έγινε πέρυσι και κατέστρεψε όλη την ομάδα.
Πόσα γκολ έχουμε δεχθεί από τον Αουγκούστο και τον Εσίτι ; τα μισά από αυτά που έχουμε δεχθεί. Είτε από πουλήματα μπάλας, είτε επειδή τους την έφαγαν, είτε από ηλίθια φάουλ, είτε από μη μαρκαρίσματα. Οσο για προώθηση παιχνιδιού ...
Απέναντι σε όλο αυτό το τσίρκο ρεντίκολο : "ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, χίλιες φορές".
Αυτό λέμε. Οτι η διοίκηση, Τ.Δ. κλπ. δεν βλέπουν το πρόβλημα και δεν θέλουν να κάνουν το ορθό.
Ας κάνουν έστω κάτι βασικό.
Νομίζω ότι και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιώργης βλέποντας το παιχνίδι θα κατάλαβαν την μέρα με τη νύχτα των δύο ημιχρόνων, που τα άλλαξε μία αλλαγή στο κέντρο.

Υ.Γ. Τον Καντουρί, εγώ τον αποκάλεσα Καβουρί. Αργούτσικος αλλά είναι μπαλαδώρος, αξίζει και σήμερα ως αμυντικό χαφ ήταν καλύτερος από τους "ειδικούς".
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εσύ λες: Έχουμε κενό στο κέντρο, θέλουμε παικταρά, μέχρι τότε ας το καλύψει ο Μεγιάδο
Εγώ λέω: Έχουμε κενό στο κέντρο, θέλουμε παικταρά, μέχρι τότε ας το καλύψουν οι υπάρχοντες.

Στα 2/3 συμφωνούμε. Μια χαρά είμαστε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Napoli4 έγραψε:Εσύ λες: Έχουμε κενό στο κέντρο, θέλουμε παικταρά, μέχρι τότε ας το καλύψει ο Μεγιάδο
Εγώ λέω: Έχουμε κενό στο κέντρο, θέλουμε παικταρά, μέχρι τότε ας το καλύψουν οι υπάρχοντες.

Στα 2/3 συμφωνούμε. Μια χαρά είμαστε :mrgreen:
Δεν είπα ποτέ για Μεγιάδο.
Είπα αυτή είναι η 11άδα και δεν έχουμε ούτε μία αλλαγή/εναλλακτική.
Επειδή θα χρειαστεί (αδήριτα) αλλαγή και αμ. χαφ, αφού δεν τα σκας και έχεις και λάθος εικόνα για το ποδόσφαιρο (αλλιώς δεν θα ακριβοπλήρωνες ... ) φέρε έστω ένα στάνταρ να υπάρχει κάβα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Θέλω τον Τσίμιροτ, έστω και για δανεικό για έξι μήνες.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Μόνο καμιά ανταλλαγή Τσόλακ με παίκτη στυλ Τσίμορ, θα μας έσωζε.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Καταλάβα τι σκέφτεται ο Πάμπλο, θα παίξω 4-2-3-1 και όποιος αντέξει. Σου λέει θα βρω παίχτες για το σύστημα αντί σύστημα για αυτούς τους παίκτες που ήδη έχω. Για να δούμε τι έχει: Striker τσεκ, δεξιά και αριστερά μπροστά κουτσα στραβά τσεκ, δεκάρι πες οκ στόπερ τέρματα τσεκ... Τώρα αριστερό μπακ αν επανέλθει ο Γιαννούλης τσεκ οπότε θέλει δυο καθαρούς κόφτες και ένα δεξί μπακ. Ααα ναι και να διώξει όλους αυτούς που χρυσοπληρώνονται βέβαια...Πραγματικά δυο καλούς κεντρικούς μέσους θέλει, αθλητικούς, τακτικούς με καλή πρώτη πάσα και ας τους άλλους μπροστά να φτιάχνουν φάσεις. Φαίνεται ότι θέλει να πιέσει αλλά δυνάμεις δεν υπάρχουν με τους υπάρχοντες αθλητές...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

πάμε αεροδρομιο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”