Ιβάν Σαββίδης ΙV
-
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Τελικώς, κάποιοι εδώ μέσα με την επιμονή σας να αποδομήσετε τον Σαββίδη, μας οδηγείτε σε σκέψεις ότι έχετε αναλάβει ρόλο.
Καλή επιτυχία παιδιά.
Καλή επιτυχία παιδιά.
Αφού τους δίνεται βήμα εδώ μέσα, καλά κάνουν. Πολύ θα ήθελα σε κάποια ποστ τέτοιου τύπου, να ζητηθεί και η εγκυρότητά τους και η αξιοπιστία τους από τους υπεύθυνους του φόρουμ, εκεί θα βλέπαμε τον ένα λαγό μετά τον άλλο.
gika έγραψε:Α. Φοβάται μη κολλήσει κοβιντ.tsaousila έγραψε:ρε παιδια γιατι δεν ερχεται ο σαββιδης !! υπαρχει ανθρωπος που γνωριζει????
Β. Υπάρχει σχέδιο από τους Αμερικανούς της σι αι ει να τον φάνε.
Γ. Βαρέθηκε να ασχολείται με την ομάδα.
Ο νικητής κερδίζει μια κούτα τσιγάρα από ροστοφ.
Μπόνους ερώτηση: γιατί ο σαββιδης δεν πήγε να δει την ομάδα στο κρασνονταρ καμία ώρα από το σπίτι του;
Ναι τον παρακαλαει οκοκκαλης και ο μυτιληναιος να παρουν το εργο τβν 130 εκατομμυριων.Aye4 έγραψε:Ο καπνός αδελφέ προέρχεται από την ίδια την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Κι άσε τον ΠΑΟΚ... Έχει κάποιος, τίποτα γνωστούς στο λιμάνι για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι ακούγεται για την εκεί συμμετοχή του?potamda έγραψε:Στο τοπικ των μεταγραφών σου κάνανε και τα σαράντα Ιβάν...
Δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά φεύγεις από τον ΠΑΟΚ. Και δεν το λένε οι εχθροί, εμείς οι ίδιοι το λεμε πια.
Τα μέσα και η προπαγάνδα του Φαταουλ έκανε τη δουλειά της.
Άν το paokmania εκφράζει τη μάζα των οπαδών μας, βλέπω να σε διώχνουμε Ιβάν και με το ζόρι σε λίγο αν δε φύγεις.
Αρρώστια έχει καταντήσει, αηδία όσα διαβάζω πια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ντρέπομαι και λυπάμαι.
Εσείς οι παλιοί λείπετε...
-
Tasseος
, άδικος κόπος να αρχίζεις συζήτηση με ανθρώπους που μεταφέρουν εδώ οτι ακριβως επιθυμεί η πλευρά φαταουλ
, άδικος κόπος να αρχίζεις συζήτηση με ανθρώπους που μεταφέρουν εδώ οτι ακριβως επιθυμεί η πλευρά φαταουλ
Καλα κανουν.απλα να καταλαβουν οτι το 2021 δεν εχουμε μονο προσβαση στα συγκεκριμενα sites
Υπαρχουν και σοβαρα sites επιχειρηματικα που δεν τους νοιαζει τι θελει να περασει ο φαταουλ και γενικα το ποδοσφαιρο και εκει μπορεις να μαθεις τι γινεται.
Ενας ανθρωπος ππυ δυο φορες πξγε σρο διαβαλκανικο με προβλημα πιεσης μετα απο ματς ειναι λογικο οχι στην θεσσαλονικη να μην ερχεται αλλα ουτε στο κρασνονταρ να μην πηγαινει.να φοβαται για την ζωη του.εχειςντους γιατρους του.πιθανως τις εγκαταστασεις που χρειαζεται.χεστηκε τι θα πει ο αρδ του φαταουλ.30000 εργαζομενοι ανησυχουν περισσοτερο αποτι ο βαρελα.αε κατσει εκει ππυ ειναι και οταν με το καλο στρωσουν τα πραγματα ας ερθει.δεν θα πεθανουμε επειδη δεν πινει τσαι στα γραφεια της παε.
Υπαρχουν και σοβαρα sites επιχειρηματικα που δεν τους νοιαζει τι θελει να περασει ο φαταουλ και γενικα το ποδοσφαιρο και εκει μπορεις να μαθεις τι γινεται.
Ενας ανθρωπος ππυ δυο φορες πξγε σρο διαβαλκανικο με προβλημα πιεσης μετα απο ματς ειναι λογικο οχι στην θεσσαλονικη να μην ερχεται αλλα ουτε στο κρασνονταρ να μην πηγαινει.να φοβαται για την ζωη του.εχειςντους γιατρους του.πιθανως τις εγκαταστασεις που χρειαζεται.χεστηκε τι θα πει ο αρδ του φαταουλ.30000 εργαζομενοι ανησυχουν περισσοτερο αποτι ο βαρελα.αε κατσει εκει ππυ ειναι και οταν με το καλο στρωσουν τα πραγματα ας ερθει.δεν θα πεθανουμε επειδη δεν πινει τσαι στα γραφεια της παε.
Η κύρια στόχευση τους δεν είναι οι δικοί τους αλλά οι δικοί μας. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο να δείξουν στους γαύρους πόσο χάλια είμαστε όσο να δημιουργήσουν εσωστρέφεια και αμφιβολία ανάμεσα στους οπαδούς.seaman έγραψε:Για να λαμβάνεις τα μέτρα σου πρέπει να εξετάζεις τα πάντα. Αν νομίζετε ότι εδώ μαζεύονται ή εκτρέφονται χάνοι τότε τα πράγματα είναι δυσκολότερα από όσο νόμιζα.
Είναι δυνατόν να έχετε περάσει από το Οπαδικό κίνημα και τους Συνδέσμου μας και να μην έχετε αντιληφθεί ότι εξετάζαμε και κουβεντιάζαμε (δεν ξέρω τι κάνει η νεότερη γενιά) κάθε κίνηση των κάθε λογής απέναντι? Ας κάτσουμε στο περίκλειστο μας μέχρι να μας τσακίσουν.
Το ανέβασες χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό σαν να το αποδέχεσαι και να λες διαβάστε να μάθετε πώς το πέσιμο στον μπισε ήταν μεθοδευμενο όχι γιατί κοροϊδεύει εδώ και 1,5 χρόνο αλλά γιατί δεν φεύγει να γλυτώσουμε το συμβόλαιο.
Γράψε γράψε θα σε δει κανένας από to10 και θα σε πάρει να αρθρογραφείς. Από το να πληρώνουν αυτούς που έχουν εσύ θα τους βγεις και τσάμπα αφού τα γράφεις από μόνος σου.gika έγραψε:Α. Φοβάται μη κολλήσει κοβιντ.tsaousila έγραψε:ρε παιδια γιατι δεν ερχεται ο σαββιδης !! υπαρχει ανθρωπος που γνωριζει????
Μπόνους ερώτηση: γιατί ο σαββιδης δεν πήγε να δει την ομάδα στο κρασνονταρ καμία ώρα από το σπίτι του;
Απόσπασμα από το εν λόγω site 28/12. Σου θυμίζει κάτι ;
«Ο κ. Σαββίδης δεν μετακινήθηκε, με τη δεδομένη ασφάλεια που διαθέτει, ούτε 150 χιλιόμετρα από την έδρα του για να δει να αγωνίζεται η ομάδα της καρδιάς του, αυτή που για χάρη της έχει πληρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 160 εκατομμύρια ευρώ, αυτή που του επιτρέπει να λειτουργεί ως ο απόλυτος «Θεσσαλονικάρχης», η ομάδα – όχημα όλων των επενδύσεων του στην Ελλάδα.»
Αστεία πράγματα
Εδει λειψει σε πολυ κοσμο ο συμπαθητικος παοκακος της 4ης θεσης.που του εληγαν τα ματς στο 85.και οι δηλωσεις για τον καταπληκτικο λαο του αφου περνουσαν απο δω μεσα αερα. προσπαθουν και δικοι μας να το πετυχουν ξανα,μιας και το παπλωμα μεγαλωσε πολυ και δε μπορουν να το κουμανταρουν.
Και ο Παοκακος που του άρπαζαν ότι καλύτερο είχε οι του ΠΟΚ πετώντας του ένα ξεροκόμματο για να βγει η χρόνια να προσθέσω
Το paokmania εχει πολυ μεγαλο ιστορικο.μπορεις να δεις ποιοι και που ηταν κρυμμενοι η αφαντοι στο νταμπλ στα κυπελλα.και εκει να καταλαβεις πολλα.κοσμος που δυσκολευοταν παρολη την "χαρα" να γραψει 3 -4 φορες.ηταν εδω ομως να πυροβολουν σε καθε προβλημα σε καθε στραβη.δε με πειθετε κυριοι.συγγνωμη κιολας. Οταν θα κραξουν οσοι ειμασταν εκεινο το μαγικο βραδυ με ρον λεβαδειακο στην τουμπα.τοτε θα ανησυχησω.ως τοτε σας ακουω σαν κατι μυγες στα αυτια μου.
-
Οπως κανουν αυτοί με τις επαναλαμβανόμενες διαρρήξεις σε σπίτια παιχτών τους.kos έγραψε:Η κύρια στόχευση τους δεν είναι οι δικοί τους αλλά οι δικοί μας. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο να δείξουν στους γαύρους πόσο χάλια είμαστε όσο να δημιουργήσουν εσωστρέφεια και αμφιβολία ανάμεσα στους οπαδούς.seaman έγραψε:Για να λαμβάνεις τα μέτρα σου πρέπει να εξετάζεις τα πάντα. Αν νομίζετε ότι εδώ μαζεύονται ή εκτρέφονται χάνοι τότε τα πράγματα είναι δυσκολότερα από όσο νόμιζα.
Είναι δυνατόν να έχετε περάσει από το Οπαδικό κίνημα και τους Συνδέσμου μας και να μην έχετε αντιληφθεί ότι εξετάζαμε και κουβεντιάζαμε (δεν ξέρω τι κάνει η νεότερη γενιά) κάθε κίνηση των κάθε λογής απέναντι? Ας κάτσουμε στο περίκλειστο μας μέχρι να μας τσακίσουν.
Το ανέβασες χωρίς τον παραμικρό σχολιασμό σαν να το αποδέχεσαι και να λες διαβάστε να μάθετε πώς το πέσιμο στον μπισε ήταν μεθοδευμενο όχι γιατί κοροϊδεύει εδώ και 1,5 χρόνο αλλά γιατί δεν φεύγει να γλυτώσουμε το συμβόλαιο.
Θέλουν να δείξουν οτι είμαστε ίδιοι.
Εεε δεν είμαστε ίδιοι, είμαστε ΠΑΟΚ
- Dimitris++++
Από το βράδυ που τους γαμουσε ( συγγνώμη αλλά μόνο έτσι μπορω να απευθυνθώ σε σιχαματα) ο ΠΑΟΚ, ο Κόσμος του και ο Σαββίδης και αγγιζαμε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια, τόσους νεκρούς, τόσα δάκρυα , τόσα βραδια που κοιμομασταν με ουφ και ξυπνούσαμε με ένα περίεργο αίσθημα σαν να έχει γίνει κάτι κακό στην οικογένειά μας στήθηκε ο μηχανισμός εξόντωσης...εκείνο το βράδυ ο χοντρός και η συμμορία κάθισαν παρέα με τον κούλη έστρωσαν τι πρέπει να αγοράσουν, τι να στήσουν, ποιους να λαδωσουν ,ποιους δούρειους ίππους να εμφανισουν...
Εκείνο το βράδυ πουλήθηκαν τα σκουλήκια, εκείνο το βράδυ ο Ιβάν έπρεπε να στοχοποιηθει ,να εξευτελιστει ,να κονιορτοποιηθεί... Εγώ τη χάρη δε θα τους την κάνω....είμαι γεμάτος...πήρα πρωταθλήματα, πήρα κύπελλα, είδα παιχταραδες και θέλω να με αξιώσει ο Θεός με τα δύο αγόρια μου να μπω στο γήπεδο...αν γίνει αν δεν γίνει, ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Είμαι παλιάς κοπής σε κάποια πράγματα και ούτε τα τρολλ με αγγίζουν και ούτε μπορούν να κλονίσουν τις αξίες μου ...και ο Ιβάν μου πρόσφερε...αφού μου πρόσφερε θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους.....στα @@@ μου αν θα ρθει ένας παίκτης λιγότερος ή περισσότερος...
Εκείνο το βράδυ πουλήθηκαν τα σκουλήκια, εκείνο το βράδυ ο Ιβάν έπρεπε να στοχοποιηθει ,να εξευτελιστει ,να κονιορτοποιηθεί... Εγώ τη χάρη δε θα τους την κάνω....είμαι γεμάτος...πήρα πρωταθλήματα, πήρα κύπελλα, είδα παιχταραδες και θέλω να με αξιώσει ο Θεός με τα δύο αγόρια μου να μπω στο γήπεδο...αν γίνει αν δεν γίνει, ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Είμαι παλιάς κοπής σε κάποια πράγματα και ούτε τα τρολλ με αγγίζουν και ούτε μπορούν να κλονίσουν τις αξίες μου ...και ο Ιβάν μου πρόσφερε...αφού μου πρόσφερε θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους.....στα @@@ μου αν θα ρθει ένας παίκτης λιγότερος ή περισσότερος...
-
Περιμένουν το κάθε στραβοπατημα, την κάθε ευκαιρία να βγάλουν τη μιζέρια τους η να φέρουν σε πέρας τον ρόλο που έχουν αναλάβει. Δεν έχουν καμιά αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Μόνο το εγώ τους και η ανεπάρκειά τους.
Απίστευτο. Copy paste. Εξωφρενικό , ο τύπος είτε είναι στημένος είτε ηλίθιος.riegel έγραψε:Γράψε γράψε θα σε δει κανένας από to10 και θα σε πάρει να αρθρογραφείς. Από το να πληρώνουν αυτούς που έχουν εσύ θα τους βγεις και τσάμπα αφού τα γράφεις από μόνος σου.gika έγραψε:Α. Φοβάται μη κολλήσει κοβιντ.tsaousila έγραψε:ρε παιδια γιατι δεν ερχεται ο σαββιδης !! υπαρχει ανθρωπος που γνωριζει????
Απόσπασμα από το εν λόγω site 28/12. Σου θυμίζει κάτι ;
«Ο κ. Σαββίδης δεν μετακινήθηκε, με τη δεδομένη ασφάλεια που διαθέτει, ούτε 150 χιλιόμετρα από την έδρα του για να δει να αγωνίζεται η ομάδα της καρδιάς του, αυτή που για χάρη της έχει πληρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 160 εκατομμύρια ευρώ, αυτή που του επιτρέπει να λειτουργεί ως ο απόλυτος «Θεσσαλονικάρχης», η ομάδα – όχημα όλων των επενδύσεων του στην Ελλάδα.»
Αστεία πράγματα