ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Φιλε Isi, θα ξεφυγουμε με τα πολιτικα εδω μεσα κ τα λοιπα ασχετα αλλα

εκλογες λογικα θα εχουμε,

αν εχουμε, με απλη αναλογικα κ με τοσο σκατα που τα χουν κανει, αυτοδυναμοι δεν βγαινουν..

το θεμα ειναι ποιοι αλλοι θα ειναι μαζι τους αν ξαναβγουν εστω πρωτοι..

θα ναι τα ΠΑΣΟΚοΠΟΤΑΜΙΑ?? θα ναι ο Συριζας??

Τα Ελληνο μογγολικα πρεπει να λυθουν κ καποιοι καλοθελητες πρεπει να τα περασουν..

Οποτε τη ψηφο σας κ το νου σας..

Θα εχετε-εχουμε μια ακομα ευκαιρια στην χωρα μας οπως μας την παρεδωσαν..
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Θα πρέπει να στηριχτεί το πρότζεκτ Γκαρσία γιατί νιώθει ΠΑΟΚ.
Θεωρώ ότι θα βρεθεί τρόπος να αποκτηθεί ένας χαφ σε συνδυασμό με αποχώρηση ή αποχωρήσεις.
Έχουμε μπροστά μας την αναμονή για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων σχετικά με το παραμύθι της πολυιδιοκτησιας. Υπάρχει ενδεχόμενο εάν είναι πολιτικά επιβαλλόμενη να ανακοινωθεί πριν το ματς με τον πουστογαυρο.
Ο πόλεμος εναντίον του αθηναϊκού κατεστημένου συνεχίζεται.
Ας ξεπεράσουμε την εσωστρέφεια για να βοηθήσουμε το αγωνιστικό τμήμα να κάνει τα αναμενόμενα βήματα προόδου έως το καλοκαίρι και ας σταθούμε δίπλα στη διοίκηση για να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στην αθηνοχαβουζα και το βοθρολιμανο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά ξέρει κανείς αν ο Ουάρντα μπορεί να πάρει Ελληνικό διαβατήριο? γιατί νομίζω πιάνεται σαν ξένος.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

gika έγραψε:Σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.

Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".

Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.

Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
Εδω κ μερικές μερες γραφω πράγματα,κάποια παραπάνω στον σουρμε ,αφού κατάλαβα πως στο φόρουμ υπαρχει εκνευρισμός, τα οποία φυσικά αποδείχθηκαν αλήθεια.

Αυτό που γράφεις είναι λογικό,είναι τα σημάδια. Για όλους μας.Ομως μπέσα,στην ερώτηση " καλοκαίρι φεύγετε;" η απάντηση είναι "με τίποτα ".

Τώρα γιατί αφού δε εχει καμια διάθεση να φύγει ενεργεί τοσο αλλοπρόσαλλα, απάντηση δε έχω
Panvl1984

Δημοσίευση από Panvl1984 »

iasoiako έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν ο Ουάρντα μπορεί να πάρει Ελληνικό διαβατήριο? γιατί νομίζω πιάνεται σαν ξένος.
Μονο αν παντρευτεί ελληνιδα ή παρεμεινει στην ελλαδα για 7 χρονια!!!
Panvl1984

Δημοσίευση από Panvl1984 »

Το μια γνωστη κατασταση εντολης ιατρων εχει μεταφραστει 'παρατησε' την ομαδα δεν μπορω να το καταλαβω!! Αλλο ειναι ειναι ανίκανοι οι υπαλληλοι που προσελαβε και αλλο παραταω μια ομαδα!!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

iasoiako έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν ο Ουάρντα μπορεί να πάρει Ελληνικό διαβατήριο? γιατί νομίζω πιάνεται σαν ξένος.
Εχει συμπληρωσει 5 έτη, οπότε μπορεί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και εγώ έτσι νόμιζα.
Έχει μεταβληθεί το νομικό πλαίσιο και πρέπει να έχει καταργηθεί η δυνατότητα των μόνιμα & νόμιμα διαμενόντων (πενταετία δηλαδή), να πολιτογραφηθούν.
Μάλλον και στην περίπτωση του γύπα πρέπει να ισχύει το γενικό όριο της εφταετίας.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ο ΙΒΑΝ δεν θα εγκαταλείψει τον ΠΑΟΚ.
ΤΟ γεγονός ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές δεν σημαίνει αποχώρηση ΙΒΑΝ. Έλεος.
Κανείς πραγματικός ΠΑΟΚτσής ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αποχώρηση ΙΒΑΝ. Τέλος
Με την όρεξη θα μείνουν στον περαία.
Άλλο είναι να εκφράζεται οργή για τις ξεφτίλες της ομάδας και να θεωρείται αναγκαία η στοχευμένη μεταγραφική ενίσχυση και άλλο να ΣΚΟΥΖΟΥΝ κάποιοι ότι φεύγει ο ΙΒΑΝ.
Είναι πολύ μεγάλο επιχειρηματικό μέγεθος για να τον κλονίσουν όλοι αυτοί που υπηρετούν το σύστημα οσφπ.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

το θεμα ειναι οτι παιζει να αποδωσουν οι εσωτερικες μεταγραφες που εγιναν και ο τσεχος
και οι μεταγραφες φερρειρα με ρεμπε τιποτα . Ειχε μεγαλη γνωση ο ρεμπε της αυστρουγγαριας κροατιας οπως φανηκε ....Η σιγανοπαπαδια!!! Ακομα κλαινε στο χαντερσφιλντ τα λεφτα τους!!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ίσως για αυτό το λόγο ελπίζω ότι θα βρεθεί διέξοδος στο ξεφόρτωμα συμβολαίων που δεν θέλουμε.
Τους Εγγλέζους όντως τους ανατίναξε. Πολλά χρήματα δόθηκαν για μεταγραφές στη θητεία του (αλλά και την προηγούμενη περίοδο) και οι καλές δουλείες γίνανε, με ποιον άλλο, τον τιτανοτεράστιο Γάλλο δικηγόρο και ατζέντη Ντα Βιλά. Ναι αυτόν του Εσίτι και διεκπεραιωτή, από ότι γράφεται, της πώληση Πρίγιο, αλλά και της επαφής για το δανεισμό του Κρέμτσικ.
Το Ρέμπε άραγε τον ψάξαμε εμείς ή μας τον πρότεινε κάνα κανάλι της Βενετίας? Αν συνέβη, που πολύ το φοβάμαι, το δεύτερο αναμένω το ίδιο το κανάλι να απορροφήσει ένα μέρος της ζημιάς για να μπορεί να ξαναδουλέψει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

gika έγραψε: Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.

Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
Έχε Πίστη αδερφέ μου. Έχε ΠΙΣΤΗ!

Δεν πρόκειται να περάσουν 34 χρόνια για να ξαναδείς πρωτάθλημα. Εύχομαι και ο πατέρας σου.
Γιατί κάποιοι, που μας βλέπουν από ψηλά,
τα πρωταθλήματά μας, τα είδαν μόνο από την γειτονιά των Αγγέλων.

Ο Σαββίδης ρε αδερφέ, είναι ένας από εμάς....με δισεκατομμύρια, ναι με δισεκατομμύρια ....με λάθη..ναι με λάθη...
Θα διορθωθούν όλα...και θα πάμε μπροστά με την επιμονή μας και την πίστη μας στην ομάδα.

ΣΤΗΡΙΞΗ στην Ομάδα και στον Πάμπλο. Τα μηνύματα έχουν ληφθεί.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Τι βλακειες διαβαζω;..... ΚΑΝΕΝΑΣ Ιβαν δεν φευγει παρτε το χαμπαρι. Ο ανθρωπος λογο κορονοιου δεν ερχεται στο ελλαντα. Μολις τελειωσει ολο αυτο σιγουρα θα ερθει. Εχει φαει πολυ πολεμο και τον καταλαβαινω αλλα δεν παρατα καποιος ετσι μια ομαδα/επιχειρηση. Μην ξεχνατε οτι δεν εχει μονο τον ΠΑΟΚ στην ελλαδα..εχει πολλες επιχειρησεις. Οποτε ολα αυτα που διαβαζω ειναι βλακειες και καλα θα κανει καποιος moderator να μπαναρει για ενα χρονικο διαστημα τον @gika για αυτα τα πραγματα που γραφει και τρομοκρατει το community του φορουμ. Δεν γραφεις τετοια πραγματα ετσι απλα... Το κανεις εσκεμμενα και εχεις σκοπο να τρομοκρατησεις και γεμισεις οργη το community.

Τωρα για τις μεταγραφες που λετε οτι ο ιβαν δεν ασχολειται ειναι επισης βλακειες. Ο ανθρωπος εχει καταλαβει οτι οσες μεταγραφες και να κανει οσα λεφτα και να βαλει δεν υπαρχει περιπτωση να παρει πρωταθλημα με αυτην την κυβερνηση. Πρεπει να καταλαβετε πως ο οσφπ θα προσπαθει να παρει το πρωταθλημα αυτος με καθε τροπο...και οταν λεω με καθε τροπο καταλαβαινετε τι εννοω...
Ενα αλλο ειναι οτι με αυτους μεσα στην διοικηση ακομα και τον ronaldo να φερει ειναι ικανοι να τον βγαλουν αχρηστο... Δυστηχως χρειαζονται καποιες αλλαγες μεσα στην ΠΑΕ. Εχουν γινει μεγαλα λαθοι απο το double και αυτο πρεπει να διορθωθει. Ειχαμε μια ευκαιρια να ξεφυγουμε το 18-19 δυστηχως δεν το πετυχαμε αλλα τι να κανουμε; προχωραμε... Αυτο εχω να πω.
Μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν παρα μονο στο μυαλο σας. Λεει ο αλλος μαλλον φευγει ο σαββιδης.... Πραγματικα οτι ναναι. Εχουμε περασει πολλα μην προκαλειτε και μην ριχνετε λαδι στη φωτια. Οι αλλοι μας κανουν συνεχεια πολεμο και εμεις αντι να τους πολεμησουμε θα κανουμε εμφυλιο; αυτοι αυτο θελουν. Γιαυτο μην ακουω βλακειες για τον σαββιδη οτι φευγει και τετοια. Να στε σιγουροι οτι αν ειναι να φυγει ο σαββιδης πρωτοι εμεις θα το μαθουμε.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Κυνηγάει για αγορά όλα τα λιμάνια της Β. Ελλάδας, Καβάλα & Αλεξανδρούπολη.
Θα εμπλακεί με τον εφοπλιστικό κλάδο σε συνδυασμό με τα λιμάνια.
Στους επόμενους έξι μήνες τελειώνει το θέμα με το προεδρικό διάταγμα για το γήπεδο.
ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ;;;;;;;
Ούτε τον τρόπο σκέψης του ξέρετε , ούτε τα πλάνα του ξέρετε και πόσο μακροπρόθεσμα βλέπει.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μόνο η φυσική του παρουσία λείπει από την ομάδα. Η διαδικτυακή είναι, ίσως, και καθημερινή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τόπικ μεταγραφών, 340 σελίδες μετά: ''Φεύγει ο Σαββίδης''.
Ο Χριστός και η μάνα του.
Και ξέρετε ποιο είναι το αστείο στην όλη υπόθεση;
Αν είχαμε πάρει τα 2 τελευταία ματς, δε θα γραφόταν τίποτα απ' όλα αυτά.
Μιλάμε για παράνοια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”