ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από paok re niamou »

Τρακτέρ να αγοράσουμε μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.....
Η κριτική έστω και κακοπιστη είναι πολύ καλύτερη από την ισοπέδωση και την προώθηση εδω μέσα διχαστικων σχολίων που στόχο έχουν την φυγή αυτού που τους την έβαλε από τον κωλο και την έβγαλε απο το στόμα τους.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Τι μίρλα είναι αυτή ρε παιδιά; Λες και δεν είμαστε μαθημένοι στις δυσκολίες. ΠΑΟΚ είμαστε! Δεν είμαστε ούτε γαύροι, ούτε σκουλήκια, ούτε κλέφτες δηλαδή ούτε παράσιτα. Για κάποια ιδανικά γίναμε ΠΑΟΚτσήδες, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται αυτό. Άντε και βρεθήκαμε και πάλι με σαρδέλες. Ε και; Χρωστάμε σε κανέναν τίποτα; Κλέψαμε ή κοροϊδέψαμε κανέναν; Θα είμαστε λιγότερο ΠΑΟΚ; Ή πιστεύετε ότι θα γίνουμε λιγότεροι; ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Γιατί δεν έχει τι άλλο να κάνει, η μιρλα πήγε σε άλλο επίπεδο!
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Όλοι συμφωνούμε ότι το στήσιμο της ομάδας είναι ερασιτεχνικό..ότι υπάρχει δυσκοιλιότητα ( πώς αλλιώς να το πω) στη λήψη άμεσων αποφάσεων...οι μεταγραφές δεν είναι αυτές που ονειρευόμαστε αλλά πρέπει να ισορροπησουμε ανάμεσα στο μηδενισμό, τη καταστροφολογία και τον σκεπτικισμό..θεωρώ ότι μενει- φεύγει, ενδιαφέρεται - δεν, χαζος- έξυπνος θα λυθούν συντομότατα...και δεν είναι το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ - σιχαματα ( στα @@@) έχουμε αντέξει χειρότερα . Είναι το ΓΗΠΕΔΟ. αν το γήπεδο προχωράει και βλέπουμε να υλοποιείται τότε λύθηκαν όλες οι απορίες μου.....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κι εγώ νιώθω πως ο Ιβάν έχει παρατήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σταματήσει όμως να πληρώνει. Μεταγραφές γίνονται και δαπανηρές μάλιστα. Έχει πετάξει πάρα πολλά λεφτά ο άνθρωπος. Ευχομαι αυτο να ειναι που αποφάσισε να παρατήσει. Το πέταμα χρημάτων.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Περέιρα και Νινουα, πρέπει να φύγουν! Μάλιστα!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δεν είναι σωστό να βάλουμε όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι του γηπέδου. Όπως κάνει ο νιαου πολύ καιρό τώρα στην χάρτινη.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ νιώθω πως ο Ιβάν έχει παρατήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σταματήσει όμως να πληρώνει. Μεταγραφές γίνονται και δαπανηρές μάλιστα. Έχει πετάξει πάρα πολλά λεφτά ο άνθρωπος. Ευχομαι αυτο να ειναι που αποφάσισε να παρατήσει. Το πέταμα χρημάτων.
Καλοκαίρι θα έρθω να πάρω εγώ τον ΠΑΟΚ άμα φύγει μην μασάς. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

GI4NNEN4 έγραψε:Κι εγώ νιώθω πως ο Ιβάν έχει παρατήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σταματήσει όμως να πληρώνει. Μεταγραφές γίνονται και δαπανηρές μάλιστα. Έχει πετάξει πάρα πολλά λεφτά ο άνθρωπος. Ευχομαι αυτο να ειναι που αποφάσισε να παρατήσει. Το πέταμα χρημάτων.
Αυτό πιστεύω και εγώ συνιπολογιζοντας τον πόλεμο που δέχεται σε όλα τα επίπεδα.
Πόσοι από εμάς θα τα είχαν ήδη βροντηξει όλα και θα έφευγαν στην θέση του ?
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

paok re niamou έγραψε:Δεν είναι σωστό να βάλουμε όλα τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι του γηπέδου. Όπως κάνει ο νιαου πολύ καιρό τώρα στην χάρτινη.
Συμφωνώ απόλυτα, το έχω πει προηγούμενα ότι το αγωνιστικό συσπειρώνει και ζεσταίνει...το γήπεδο το ανέφερα για την βεβαιότητα κάποιων ότι είναι ήδη παρελθόν...παρελθόν , αμέτοχος , αδιάφορος και φτιάχνει γήπεδο?? Ασυμβατότητα...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Απο το να κριτικαρουμε αυστηρα και καλως
τη Διοικηση για τα τεραστια λαθη
και τις μεταγραφες, μεχρι να λεμε
οτι ο Σαββιδης θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ
η διαφορα ειναι χαωδης.
Αυτα που γραφονται ειναι αστοιχειωτα
και επικινδυνα. Ο Σαββιδης ηρθε
για να μεινει στην Ελλαδα
και στον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββιδης δε βγαινει απο το σπιτι
λογω κορωνοϊου και δεν παει πουθενα.
Ουτε στην Ρωσια μετακινειται ουτε πουθενα
και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο Σαββιδης πριν λιγες μερες εβαλε 10.000.000
για να καλυψει και παλι την ΑΜΚ.
Ο Σαββιδης ετοιμαζει γηπεδο 150.000.000 ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ.
Αν εχετε στοιχεια εκτος απο τα "ρεπορταζ" που ελεγχονται
απο τους αναριθμητους εχθρους του Σαββιδη στην Ελλαδα,
την ΕΕ και τις ΗΠΑ να τα παρουσιασετε.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Αν και δεν έχει σχέση με τα μεταγραφικά για εδώ μέσα,

ορισμένοι έχετε μπλέξει, έχετε μπερδέψει το
"έχει παρατήσει τη χρονιά κ τον πρωταθλητισμο φέτος" με το
"έχει παρατήσει την ομάδα ο Ιβάν, πουλάει, φευγει"..

Ρε παλικάρια δε το βλέπετε?? Ο άλλος και 20/20 να κάνεις μέχρι το τέλος κ να τους πάρεις αμπάριζα θα κάνει 21/20, θα βρει καμία κυριαρχικη επιρροή, κάτι θα βρει.. Κυβερνάει γαρ..

Η εκτίμηση μου ειναι, καλώς κατέβασε πλέον στροφές ο Ιβαναρος, ας ξςσκαρταρουμε φέτος κ από Σεπτέμβριο με νέα κυβέρνηση-συγκυβέρνηση βλέπουμε..

Δεν χτυπιούνται φέτος, όχι αγωνιστικα, αλλά έξω αγωνιστικά με τον φίλοΤούρκο πραιμ μινιστερ..

Χαλαρωστε..
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Vet_eranos έγραψε:Αν και δεν έχει σχέση με τα μεταγραφικά για εδώ μέσα,

ορισμένοι έχετε μπλέξει, έχετε μπερδέψει το
"έχει παρατήσει τη χρονιά κ τον πρωταθλητισμο φέτος" με το
"έχει παρατήσει την ομάδα ο Ιβάν, πουλάει, φευγει"..

Ρε παλικάρια δε το βλέπετε?? Ο άλλος και 20/20 να κάνεις μέχρι το τέλος κ να τους πάρεις αμπάριζα θα κάνει 21/20, θα βρει καμία κυριαρχικη επιρροή, κάτι θα βρει.. Κυβερνάει γαρ..

Η εκτίμηση μου ειναι, καλώς κατέβασε πλέον στροφές ο Ιβαναρος, ας ξςσκαρταρουμε φέτος κ από Σεπτέμβριο με νέα κυβέρνηση-συγκυβέρνηση βλέπουμε..

Δεν χτυπιούνται φέτος, όχι αγωνιστικα, αλλά έξω αγωνιστικά με τον φίλοΤούρκο πραιμ μινιστερ..

Χαλαρωστε..
Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης η συγκυβέρνησης...Δυστυχώς θα τους φάμε στην μάπα και δεύτερη 4ετια.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

gika έγραψε:Σε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.

Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".

Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.

Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
συκεωτάκι, θυμάμαι τα ποστ σου από παλιά
γιατί τόσος αρνητισμός ρε συ?
πολύ αυστηρός και απαισιόδοξος επανήλθες

όλα καλά θα πάνε
και να μην πάνε, ΠΑΟΚ εμείς
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

εχουμε χρονο να αναδιοργανωθουμε ως το καλοκαιρι. Οτι εγινε εγινε τωρα δεν αλλαζει.
τωρα πρεπει να γινει η αναγεννηση της ομαδας ειρθε η ωρα. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ 7-8 ΠΑΙΚΤΕΣ -θα ερθουν 7-8 παικτες οι μισοι εμπειροι 30 ρηδες ψημενοι και οι μισοι με μεταπωλητικη αξια συν 2-3 μικρους αν φυγουν και ενας με δυο,. ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΧΗ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ . Ειρθε η ωρα του Γιαννη βαλαωρα!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”