Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
chabos4

Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από chabos4 »

Vieirinha στον Κουτρουμάνο....

Ήταν τόσο δύσκολο να το σκεφτείς?
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Petm έγραψε:
ο muslimovic δε στραβοκλοτσήσει στη μοναδική κλασική ευκαιρία του ΠΑΟΚ ως το 65

Στο 10' ο Μουσλι πλάσαρε αουτ προ κενου τερματος.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ναι αυτό λέω ,για την ίδια φάση μιλάμε
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ολόκληρα ποστ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish απαγορεύονται .. Θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση ..
Για τα νέ μέλη αυτό που δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τους κανόνες!
Α ρε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Φάνηκε στο mats που είναι το ταβάνι τις ομάδας.Όπως γράφτηκε και στη κεντρική σελίδα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.Η ομάδα είναι κατώτερη τον ομάδων του pok,φέτος τουλάχιστον.Μακάρι του χρόνου να αλλάξει.Η αεκ ήταν καλύτερη (είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες) και κέρδισε δικαια.
Παρεπιπτόντως τελειωσε και με 9 παίχτες το mats.
Φαντάζομαι τι θα λέγαμε εάν γινόταν το αντίθετο.
Επίσης φάνηκε πως είχε δίκιο ο santos που όλο το χρόνο σχεδόν επέμενε στο 4-5-1 αφού οποτε παίξαμε με 4-4-2 η ομάδα έμπαζε αμυντικά.Ίσος βεβαια να έχει και αυτός ευθύνη για αυτό αλλα αυτό δε το ξέρω,ξέρω μονο αυτό που είδα.
Το μονο που με χαλάει πραγματικά είναι ότι θα ξεκινήσουμε προκριματικά πολύ νωρίς. :!:
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Ας απολαύσουμε τον καταπληκτικό κόσμο του ΠΑΟΚ σε αυτήν την αναμέτρηση και ας κανονίσουμε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Χαίρετε μάγκες, μόλις γύρισα από πάνω, αλλά παρότι είμαι πτώμα δεν μπορούσα να μην μπω..

Καταρχήν δυο λόγια σχετικά με την όλη κουβέντα:
1. Ο Αναστασιάδης έπαιρνε ντέρμπι αλλά έχανε απ' τον οφη και τη χαλκηδόνα..Κύπελλο θα έπαιρνε και ο σάντος φέτος αν τον άφηναν
2. Ο Μπάγεβιτς είναι όντως ο καλύτερος προπονητής αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.. Όποιος διαφωνεί τον προκαλώ να βρει όλα τα αποτελέσματα που είχαν οι άλλες του ομάδες στα ματς με την αεκ(τουλάχιστον εμείς κ ο γαύρος)
3. Όντως αξίζουν συγχαρητήρια στην αεκ για τη μεγάλη νίκη της αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν αδικήθηκε απ' τη διαιτησία..Όπως είδα το ματς ο τύπος σφύριζε 9 στις 10 φορές που κερδίζαμε διεκδίκηση πάνω απ' το κέντρο(με κάθε επιφύλαξη το λέω γιατί ήμουν στο γήπεδο και δεν μπορώ να κρίνω)

Σχετικά με το ματς αυτό που έχω να πω είναι ότι προσωπικά το χάρηκα λόγω ατμόσφαιρας και πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω..Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ..Και λέω πλειοψηφία γιατί στο σημείο που ήμουν εγώ(στην άκρη της 5 δίπλα στην 4) η κατάσταση ήταν τραγική..Μόνο κράξιμο σε κάθε φάση, ο πιο ΠΑΟΚτσής απ' όλους ήταν ένας φίλος μου που δεν είναι καν ΠΑΟΚ αλλά γουστάρει το λαό μας και φώναζε για 3 ώρες..Το τι άκουσα δεν μπορείτε να φανταστείτε, ένας τύπος πίσω μου έκραζε τον σάντος μέχρι το 60 γιατί έβαλε μπακαγιόκο και στο τέλος τον ξαναέκραζε γιατί τον έβγαλε!!Ευτυχώς ήταν δίπλα η 4 και έπαιρνα θάρρος γιατί αλλιώς θα είχα απελπιστεί..Κάποια στιγμή πρέπει όλοι αυτοί οι προπονητές της κερκίδας να το πάρουν χαμπάρι ότι κάνουν ζημιά στην ομάδα και να μείνουν σπίτια τους μπας και έρθει στο γήπεδο κόσμος που μπορεί και θέλει να βοηθήσει αλλά εξαιτίας τους δεν βρίσκει εισιτήριο..Στην τελική κ εγώ έχω παράπονα από την ομάδα αλλά την ώρα του αγώνα δεν είναι ώρα γι' αυτό..

Τελικά μάλλον είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα..Η ομάδα θα παίξει πλέον χωρίς άγχος και χωρίς τους μ@λ@κες που της κάνουν ζημιά μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα στα εκτός έδρας..Και επειδή ΠΑΟΚ είμαι κ όσο ζω ελπίζω ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..Αυτό που φοβάμαι είναι ότι αν τα κάνουμε μπορεί να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας στο τελευταίο εντός έδρας με τη λάρισα..Αλλά τεσπα ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε..

Περιμένω τα καλύτερα που έρχονται του χρόνου και
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!
:x
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Επίσης ένα σχόλιο σχετικά με την τακτική της ομάδας στα ντέρμπι, γιατί γενικά εύκολο είναι να κράζουμε μετά τα αποτελέσματα αλλά μάλλον πρέπει να το δούμε λιγάκι πιο σοβαρά..

Έχουμε σκεφτεί ποτέ πώς έπαιζαν οι αντίπαλοί μας στα ίδια παιχνίδια??
Και τι εννοω μ΄αυτό:
1.η αεκ στο πρωτο ματς στην τουμπα έπαιξε μόνο ξύλο και αντιποδόσφαιρο και πήρε το χ με γκολ που προήλθε απο 3 κόντρες
2.ο βάζελος επίσης αντιποδόσφαιρο όλοι πίσω αντεπιθέσεις κλπ κ κάποια στιγμή στο β ημίχρονο ανέβηκε κ λίγο μπας κ κλέψει το τρίποντο
3.ο γαύρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο πιο άμυνα κ απ' τον θρασύβουλο χωρίς καν να ελπίζει σε κάποιο γκολ(βλ. μήτρογλου)
4.ο βάζελος στα πλει οφ με όλη την ομάδα πίσω απ' το κέντρο ακόμα κ όταν έπαιζε με παίχτη παραπάνω
5.η αεκ χθες ξανά τα ίδια και αντεπιθέσεις

Όλοι αυτοί πήραν αποτέλεσμα χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να παίξει μπάλα
Αντίστοιχα εμείς:
1.χάσαμε από την αεκ λόγω μιας αδράνειας στην άμυνα κ επειδή εκνευρίστηκε ο κοντρέρας
2.χάσαμε από τον βάζελο γιατί ξεχάσαμε τον βύντρα σε 2 στημένα
3.χάσαμε στο καραισκάκη αν και χτυπήσαμε το ματς στα ίσια επειδή απλά ο γαύρος ήταν καλύτερος
4.για το κύπελλο στο καραισκάκη προφανώς δεν θα σχολιάσω κάτι

Συμπέρασμα(και απευθύνομαι κυρίως σ' αυτούς που κράζουν τον σάντος για τη νοοτροπία του):
-'Ολοι αυτοί που στην Τούμπα παίζουν χειρότερη μπάλα κ από ερασιτεχνικές ομάδες είναι τόσο μ@λ@κες όσο ο σάντος ή μήπως όχι επειδή απλά τους βγαίνουν τα αποτελέσματα?
-Οι ίδιοι αυτοί προπονητές που στα εντός έδρας ρίχνουν δύο άτομα στον μουσλι και από έναν που δεν ξεκολλάει από τους όποιους πλάγιους έχουμε κάνουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που κάνει ο σάντος??
-Τα γκολ που βάζουν τα βάζουν επειδή κάνουν 100 ευκαιρίες με το επιθετικογενές τους ποδόσφαιρο ή επειδή εκμεταλλεύονται το ταλέντο του εκάστοτε τζιμπούρ, μπλάνκο, γκαλέτι, καραγκούνη ή ένα στημένο έξω απ' την περιοχή??

Κ ένα τελευταίο σχετικά με τον βάζελο που χάνει από πανσερραικους και εργοτέληδες..Η εξήγηση είναι πολύ απλή, ο βάζελος χάνει απ' αυτούς γιατί τους αντιμετωπίζει σαν πανσερραικούς και εργοτέληδες..κ αν κανείς ειλικρινά είδε στο μεατσα, στη βρέμη, στο καραισκάκη και στην τουμπα τον ιδιο βαζελο που ειδε με τον εργοτελη μαλλον πρεπει να παει σε οφθαλμιατρο..συν το οτι πχ ο κουτσιανικουλης αν φορουσε μαυρα η κοκκινα θα ειχε φαει της χρονιας του απο τους μπακ του βαζελου, πραγμα που φανταζομαι θα το διαπιστωσουμε του χρονου, σ οποια ομαδα κ αν καταληξει..
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

geo_athens4 έγραψε:αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ..Μόνο κράξιμο σε κάθε φάση..Το τι άκουσα δεν μπορείτε να φανταστείτε....

Μπορούμε Μπορούμε!!
Αδερφέ ο,τι και να πεις έχεις δίκιο, αυτό το σαράκι με το κράξιμο, όσο και να το συνηθίσει κανεις, παραμένει σταθερά ανθυγιεινό...
Επειδή πλέον μένω μακριά και δεν πηγαίνω τόσο συχνά Τούμπα, αρρωσταίνω όταν ακούω αυτή τη μουρμούρα. Γι αυτό διαλέγω την 4 (παρα το προχωρημένο της ηλικίας μου!), εκεί τουλάχιστον μετά το παιχνίδι βουίζουν για ώρες τα αυτιά σου από τις φωνές για τον ΠΑΟΚ και δεν πρήζονται τα ... σου από τις εξυπνάδες του κάθε πικραμένου... :shock:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο το πραγμα με τη μουρμουρα δεν υποφερεται..κι εγω αγανακτησα με κατι μαλακες που κραζαν απ το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο..περιμεναν να καταληξει ασχημα καθε φαση για να βγαλουν χολη..μετα μην απορειτε που η μπαλα δεν εμπαινε στο πλεκτο..καποια στιγμη σκεφτομουν τι καλα που θα ταν η Τουμπα αν ολοι αυτοι οι μαλακες εμεναν σπιτια τους..
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Εκεί στην Αθήνα ρε παιδιά η μ@λ@κία πάει σύνεφο. Εδώ σήμερα οι Αθηναίοι παρουσιάζουν στην Εφημερίδα Γκολ τους Αντιπάλους της αεκ ...λέει στα προκριματικά τους Τσάμπιονς Λινγκ!!!!!!!!!!

http://www.contra.gr/press/newspapers/1 ... goal_l.jpg

Καλά με αυτούς τους τρόμπες είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε στο ίδιο κράτος. Αλλά δεν πειράζει. Το καλό για μας είναι ότι φουσκώνουν επικύνδινα τα μυαλά τους με αέρα και... σκατά!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν πρεπει να αναφέρθηκε για κανα δυο πέναλτυ που δεν πήραμε... Ενα σε διώξιμο του αμυντικού με το χέρι, και ένα δεν θυμάμαι ακριβώς πως έγινε, αλλα αριστερα απο το τέρμα ενω έχει βγει σέντρα ένας πιακτης της αεκ τραβάει το δικό μας... Και αν το πρώτο δεν είναι, το δευτερο είναι σιγουρα... Επισης ο ενσαλιβα έπρεπε να αποβληθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου... Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Σε άλλα ντέρμπι χάναμε πριν μπουμε στο γήπεδο... Εδώ μεχρι τελευταίο λεπτο ελπίζαμε και τραβουσαμε τα μαλλιά μας....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτό είναι μία νέα μοφή χολής κατά του ΠΑΟΚ από τον φαφούτη Γεωργίου:

ΦίλαθλοςΓιώργος Γεωργίου / Το καφενείο των φιλάθλων Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους εξυμνούν οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Γι’ αυτό πάνε στο γήπεδο. Όχι για να δουν και να θαυμάσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά για να ακούνε την άλλη μέρα τους υπόλοιπους Ελληνες να λένε «φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τι υπέροχος λαός είναι αυτός...». Εκεί έχει φτάσει η αρρώστια τους. Θέλουν όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους και όχι με την ομάδα. Και ξέρετε ποια είναι η δραματική εξέλιξη; Να το έχουν καταλάβει αυτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αντί για πρωταγωνιστές, να νιώθουνε κομπάρσοι!!!

http://www.contra.gr/pressroom.html

Υπάρχει μία αληθεια μέσα σε αυτό, αλλά υπερβάλει και μας χαρακτηρίζει άρρωστους και εγωιστές. Κάποιες χρονιές που δεν είχαμε ομάδα ίσως ίσχυε. Είχαμε παίκτες που νιώθανε σίγουρα μικροί και κομπάρσοι απέναντι σε αυτό το λαό.
Δηλ τι θέλετε κύριε Γεωργίου να μη πηγαίνουμε γήπεδο σαν τα δικά σας τα φλωράκια για να νιώθουν κσλά οι όσες σαρδέλες μας έχουν μείνει στην ομάδα???
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δείτε τι γράφει ο άσχετος....

''Γιώργος Γεωργίου / Το καφενείο των φιλάθλων Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους εξυμνούν οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Γι’ αυτό πάνε στο γήπεδο. Όχι για να δουν και να θαυμάσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά για να ακούνε την άλλη μέρα τους υπόλοιπους Ελληνες να λένε «φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ, τι υπέροχος λαός είναι αυτός...». Εκεί έχει φτάσει η αρρώστια τους. Θέλουν όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους και όχι με την ομάδα. Και ξέρετε ποια είναι η δραματική εξέλιξη; Να το έχουν καταλάβει αυτό οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αντί για πρωταγωνιστές, να νιώθουνε κομπάρσοι!!!''

Τι να πει κανεις. Και καποια ραδια τους βγαζουν απο αθηνα ανα μιλησουν για θεσσαλονικη...Αφου ειναι παρα πολυ μακρια πως να ξερουν τι νοιωθουμε εμεις εδω πανω..
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Αδελφια, βαλτε το στο topic Προπαγανδα των ΜΜΕ εις βαρος του ΠΑΟΚ γιατι αυτο το topic ειναι προσωρινο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”