Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Gospi »

Taseos έγραψε:
Gospi έγραψε:
Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Γελαει ο κοσμος με τον Μακη...
Οσο δε για την Μαρια, ακομη αναρωτιεμαι πως μια οικονομολογος π δεν ξερει τι σχημα εχει η μπαλα, διοικη μια ΠΑΕ.
Θα ηθελα να μου κατονομασεις ενα διοικητικο στέλεχος με αποδεδειγμενη γνωση του αθληματος και σπουδες στο αθλητικο μανατζμεντ.

Δεν σε θυμαμαι μετα το νταμπλ να εχεις τετοιες αποριες για την δομη της παε ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε προσκαλω να κανεις το ιδιο στην παε αεκ και στην παε ολυμπιακος
Μα δεν με.ενδιαφερει η κουλα και ο γκευ αγαπητέ.
Μου ειναι παγερα αδιαφοροι. Δεν ειναι το προτυπο οργανωσης που θελω.
Να το κανουμε σε κανενα σοβαρο ευρωπαικο κλαμπ?
Αλλα και παλι αν πιάσουμε την κουλα κ τον γκευ. Η κουλα δεν ξερω αν εχει αλλα γ αυτό και ειναι σε χειροτερη κατασταση απο μας και ο γαυρος εχει τον Καρεμπε που το ξερω με.σιγουρια και έχει αποδειξει οτι το χει. Αν εχει αλλους δεν το ξερω και δεν με αφορα.
Αυτου του τυπου οι επιχειρηματολογιες .ας εχουν φερει εδω.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Οσο δε για την Μαρια, ακομη αναρωτιεμαι πως μια οικονομολογος π δεν ξερει τι σχημα εχει η μπαλα, διοικη μια ΠΑΕ.
Θα ηθελα να μου κατονομασεις ενα διοικητικο στέλεχος με αποδεδειγμενη γνωση του αθληματος και σπουδες στο αθλητικο μανατζμεντ.

Γιώργος Σαββίδης
Ξερει απο μπαλα ο Γιώργος Σαββιδης? Ή εχει σπουδες αναλογες?
Εγω θυμαμαι την επομενη του νταμπλ μας ειπε οτι θα παθουμε.πλακα μ αυτους π θα ρθουν και ηρθε ο Αουγκουστο που τον εκθειαζε λες και θα ρθει ο Τσαβι και ο Εσιτι με τον Στοχ...
Α ναι και ο Χατσεριντι και ο Βερμπλουμ...
Ποιους εφερε αποδεδειγμενα ο Γιωργος και καναν τα αναμενομενα?

renegade

Δημοσίευση από renegade »

kataramenos5 έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"

Γιώργος Σαββίδης
Πρεπει να πεσε πολυ σκονακι.Για να καταφερεις να διωξεις Λουτσο μετα απο αηττητο νταμπλ...[/quote]
Στα @@ του ο λουτσος πήρε λεφτά που ούτε φανταζόταν ποτέ ότι θα πάρει,την ίδια στιγμή που δεν τον ενδιέφερε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί σε πιο νέους για να πάρει υπεραξίες.
Έβαλε και τον μπαμπά του να πει δυο μαλακίες και τελειώσαμε
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ίσως η ιστορία με το Λουτσο πρέπει να σταματήσει. Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε, διάλεξε το δρόμο και το τρόπο του. Και να κρατούσες όσους άφησες και Λούκας Ροντριγκεζ να του έφερνεε, πάλι θα έφευγε. Για αυτόν ήταν ειλημμενο όταν είδε το ποσό στο νέο του συμβολαίο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"

Γιώργος Σαββίδης
Εγω θυμαμαι την επομενη του νταμπλ μας ειπε οτι θα παθουμε.πλακα μ αυτους π θα ρθουν και ηρθε ο Αουγκουστο που τον εκθειαζε λες και θα ρθει ο Τσαβι και ο Εσιτι με τον Στοχ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Εσύ ρώτησες ποιος έχει γνώσεις αθλητικού μάνατζμεντ...ε αυτό σε απάντησα.

Η μόνη ομάδα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έβαλε άνθρωπο στην διοίκηση που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο ήταν η Μπαρτσελόνα με τον Κρόιφ,ο οποίος ήταν στις ακαδημίες.

Πιστεύεις δηλαδή ότι οι τελευταίες επιτυχίες της Λίβερπουλ από κει που ήταν στην φαπα οφείλονται σε κάποιον μαστερμαιντ ποδοσφαιρανθρωπο στην διοίκηση?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Gospi έγραψε:
Taseos έγραψε:
Gospi έγραψε:Γελαει ο κοσμος με τον Μακη...

Δεν σε θυμαμαι μετα το νταμπλ να εχεις τετοιες αποριες για την δομη της παε ΠΑΟΚ

Σε προσκαλω να κανεις το ιδιο στην παε αεκ και στην παε ολυμπιακος
Μα δεν με.ενδιαφερει η κουλα και ο γκευ αγαπητέ.
Μου ειναι παγερα αδιαφοροι. Δεν ειναι το προτυπο οργανωσης που θελω.
Να το κανουμε σε κανενα σοβαρο ευρωπαικο κλαμπ?
Αλλα και παλι αν πιάσουμε την κουλα κ τον γκευ. Η κουλα δεν ξερω αν εχει αλλα γ αυτό και ειναι σε χειροτερη κατασταση απο μας και ο γαυρος εχει τον Καρεμπε που το ξερω με.σιγουρια και έχει αποδειξει οτι το χει. Αν εχει αλλους δεν το ξερω και δεν με αφορα.
Αυτου του τυπου οι επιχειρηματολογιες .ας εχουν φερει εδω.

Ποιο σοβαρο ευρωπαικο.περιβαλλον αγαπητε μου και ππιο club.η εταιρια εχει εδρα και δραστηριιποιειται στην ελλαδα.αυυο ειναι το περιβαλλον και η δεξαμενη στελεχων ειναι συγκεκριμενη.δεν εχεις παρει χαμπαρι τι φινεται στη χωρα; Αν ονειρευεσαι οργανωση τηε λιβερπουλ στην ελλαδα καλυτερα μην ασχολεισαι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Α επισης ο γαβρος σεν εχει καρεμπε.εχει αντιπροεδρο καραπαπα και σουλουκου.ο καρεμπε δεν διοικει.αν ζηλευεις τον χοντρο και την δικηγορινα πεσμπυ να στειλω 4-5 στα γραφεια να διαλεξουν μια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:[quote="Gospi"Γελαει ο κοσμος με τον Μακη...

Γιώργος Σαββίδης

Εσύ ρώτησες ποιος έχει γνώσεις αθλητικού μάνατζμεντ...ε αυτό σε απάντησα.

Η μόνη ομάδα που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έβαλε άνθρωπο στην διοίκηση που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο ήταν η Μπαρτσελόνα με τον Κρόιφ,ο οποίος ήταν στις ακαδημίες.

Πιστεύεις δηλαδή ότι οι τελευταίες επιτυχίες της Λίβερπουλ από κει που ήταν στην φαπα οφείλονται σε κάποιον μαστερμαιντ ποδοσφαιρανθρωπο στην διοίκηση?[/quote]Ωραια λοιπον. Δεν χρειαζεται ποδοσφαιρανθρωπους. Τι χρειαζεται? Γιατι εμεις κάνουμε κατι τραγικα λαθος.
Ποιος διαχειριζεται τις ανανεωσεις στην Λιβερπουλ?
Με ποιον τροπο διαχειριζονται το αγωνιστικο τμημα στην ευρωπη?
Γιατι ειναι ξεκαθαρο πως αυτο το ελα εσυ φυγε εσυ που κανουμε εμεις σε επιπεδο ΤΔ δημιουργεί μεγαλα κενα στο ροστερ και μεγαλες πληγες στο μπατζετ...

giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε: Στα @@ του ο λουτσος πήρε λεφτά που ούτε φανταζόταν ποτέ ότι θα πάρει,την ίδια στιγμή που δεν τον ενδιέφερε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί σε πιο νέους για να πάρει υπεραξίες.
παπαριές γράφεις. Συγγνώμη αλλά δε γίνεται μετά απο 2 χρόνια να λέμε τις ίδιες μαλακίες που λέγαμε τότε για να χρυσώσουμε το χάπι. Δεν είμαστε ιθαγενείς ξέρεις.
renegade

Να σταματήσουν τα ράβε-ξήλωνε
Να σταματήσω να νομίζουν κάποιοι ότι βρίσκονται στο king's landing
Να αποφασίσουν οι διοικητικοι για ένα διοικητικό πλάνο και οι του αγωνιστικού για το αγωνιστικό πλάνο.
Να αποφασίσουν για την ποδοσφαιρική ταυτότητα του club και βάσει αυτής να γίνονται οι όποιες επιλογές.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω τα στηρίζουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει σωστή και ειλικρινή επικοινωνία με τον κόσμο.
Ψεματάκια σαν τα καλοκαιρινά μόνο αρνητισμό καχυποψία και έλλειψη πίστης μπορώ να προσφέρω
renegade

giapas έγραψε:
renegade έγραψε: Στα @@ του ο λουτσος πήρε λεφτά που ούτε φανταζόταν ποτέ ότι θα πάρει,την ίδια στιγμή που δεν τον ενδιέφερε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να στραφεί σε πιο νέους για να πάρει υπεραξίες.
παπαριές γράφεις. Συγγνώμη αλλά δε γίνεται μετά απο 2 χρόνια να λέμε τις ίδιες μαλακίες που λέγαμε τότε για να χρυσώσουμε το χάπι. Δεν είμαστε ιθαγενείς ξέρεις.
Δεν πειράζει άσε με εμένα να γράφω παπαριές και γράψε εσύ τα φιλοσοφήματα σου και τις εξυπνάδες σου
Προφανώς για να μη γράφω παπαριές θα πρέπει να σπαστό τα λεγόμενα του λουτσέσκου ότι και καλά έφυγε επειδή δεν του κρατήσανε το σαχοφ.
Και έφυγε όχι για κανένα καμπιονάτο καμία premier league αλλά για την Αραβία...οκ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δηλαδή είναι τόσο απίστευτο το να έφυγε ο Λούτσος επειδή τον λούσανε με μύρια; Τόσο παράλογο ακούγεται πια;
Προσωπικά περισσότερο μου φαίνεται σαν χρύσωμα του χαπιού το να ψάχνουμε στα πάντα υπόγειες και υποχθόνιες αιτίες, παρά το να δεχθούμε το προφανές.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τα χρήματα μπορεί κάλλιστα να ήταν η αφορμή, αλλά μπορεί κάλλιστα να μην ήταν η αιτία.
Το θέμα δεν ο Λούτσο, το θέμα είναι το ξήλωμα που επακολούθησε σε κάθε επίπεδο που αφορούσε την day to day λειτουργία της ομάδας.
renegade

Όχι ρε συ μη λες τέτοια πράγματα αφού ο λούτσος έχει πλούσιο μπαμπά και δεν χρειάζεται τα χρήματα.
εξάλλου είναι γνωστό ότι όταν ήρθε στον Παύλο ζήτησε συμβόλαιο να του πληρώνουμε μόνο τις βενζίνες ζήτησε έτσι για το καλό.

Αν και δεν ήμουν και κανένας σπουδαίος μαθητής θυμάμαι στην ιστορία στους μεγάλους πολέμους να μας εξηγούν τη διαφορά της αφορμής και της αιτίας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδη φανταζει τοσο απιθανο περα απο φιλοχρηματος ο Λουτσεσκου να πηρε χαμπαρι αυτο που ξερουν και οι πετρες και να την εκανε να γλιτωσει?
Πως η ομαδα δεν εχει ενα σοβαρο στελεχος να συμεργαστει για να χτισει την ομαδα οπως την ηθελε και πως ο ιδιοκτητης είναι ελαφρως πιο παρεμβατικος απ οσο θα επρεπε? ή καλυτερα για να τα λεω σωστα, ο γιος του ιδιοκτητη ηταν πιο παρεμβατικος απ οσο θα πρεπε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”