Βασίλης Γκαγκάτσης
Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;
kos, ξαναδιάβασε το ποστ μου .
Μου φαίνεται παρεξήγησες.
Μου φαίνεται παρεξήγησες.
- PABLO GARCIA2
Κass φίλε μου η λίστα έκλεισε όπως καταλαβαίνεις.....5 και πολλοί είμαστε..αντε δώσε και τις αποδόσεις τώρα να τελειώνουμε....
έχουμε και να προετοιμαστούμε για την υποδοχή του κυρ-Βασίλη....μην αργήσουμε και παρεξηγηθεί ο άνθρωπος και μας φύγει και χάσει ο ΠΑΟΚ την μοναδική αυτή ευκαιρία...
ΤΗΕ SHOW MUST GO ON....
έχουμε και να προετοιμαστούμε για την υποδοχή του κυρ-Βασίλη....μην αργήσουμε και παρεξηγηθεί ο άνθρωπος και μας φύγει και χάσει ο ΠΑΟΚ την μοναδική αυτή ευκαιρία...
ΤΗΕ SHOW MUST GO ON....
το post σου φιλε ομαρ ειναι απολυτα σωστο.
η διαφορα ειναι οτι εγω πιστευω πως στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αφουγκραζεται τον λαο αλλα επιβαλει την αποψη του 1) κανοντας "καταχρηση" της εμπιστοσυνης και της αγαπης του λαου και 2) μεθοδευοντας και τρομοκρατοντας τον κοσμο οτι θα αποχωρησει αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στις επιλογες του.
η διαφορα ειναι οτι εγω πιστευω πως στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν αφουγκραζεται τον λαο αλλα επιβαλει την αποψη του 1) κανοντας "καταχρηση" της εμπιστοσυνης και της αγαπης του λαου και 2) μεθοδευοντας και τρομοκρατοντας τον κοσμο οτι θα αποχωρησει αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη στις επιλογες του.
[/quote]kass4 έγραψε:Gash, σε καταλαβαίνω ρε.
Όμως πάντα με τραβούσε ο τζόγος.
Δέχομαι λοιπόν στοιχήματα :
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ;
Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
O κος ;
Ο κασσ
Ο ....
Αποδόσεις προσεχώς .
Έξι γίναμε...
Άντε καληνύχτα, όση πίκρα είχα για σήμερα την έβγαλα.
- PABLO GARCIA2
Γιουκο Μισιμα ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης.
..οπου τζογος και χαρα ο αρεκο πρωτος. παρακαλω να μπω και εγω στη σταλι...twisted
..οπου τζογος και χαρα ο αρεκο πρωτος. παρακαλω να μπω και εγω στη σταλι...twisted
-
Μάλλον ώρα να φύγει το ερωτηματικό από τον τίτλο του τόπικ...ελπίζω να φύγει το ερωτηματικό μόνο του χωρίς τους υπόλοιπους..
- PABLO GARCIA2
εγώ θα ήθελα να φύγουν και οι 2 λέξεις που είναι πριν το ερωτηματικό....
ειρηνη ημιν.....εδω αλλοι θελουνε να διωξουν το μουσλι το κοντρερας το βερον τον χαλκια (αυτον του χρονου) το γκαρσια στη προσληψη του τσηγκαγκα θα κολουσαμε?? αγγελος ή σαντος, μακης ή πατερας? νεα ερωτηματα προκυπτουν τις μερες πριν το ματς με αεκ
Κος αδερφε,με ωραιο τροπο αντιλαμβανεσαι την Δημοκρατια.kos έγραψε:το post σου φιλε ομαρ ειναι απολυτα σωστο.
Αφου δεν κανει ο Ζαγορ αυτο που θελεις εσυ και καποιοι αλλοι,λες οτι δεν αφουγκραζεται τον λαο και επιβαλει την αποψη του.
Λαος του ΠΑΟΚ δηλαδη για σενα εισαι εσυ και αυτοι που συνφωνουν μαζι σου.
Μαλιστα λες οτι κανει καταχρηση εξουσιας.
Δικαιωμα σου ειναι να εχεις την αποψη σου,αλλα να λες οτι κανει καταχρηση εξουσιας επειδη κανει κατι που δεν σου αρεσει ειναι τουλαχιστον εγωιστηκο.
Φιλικα.
SATANAS έγραψε:Γιουκο Μισιμα ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης.
Σαϊτάν-μαν, Αμήν κι Αμάν
Δεν σε λέω γκελ μπουρντάν, τα κουκιά τώρα μπαγλάν
Λίστα locked . Επιτρέπονται μόνο αποχωρήσεις.
Αγών δεδικαίωται, Κουτσιανικούλης έσεται.
ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΟΥΝΤΕ ΙΛΙΚΑ ΙΚΟΔΟΜΟΝ
ο Ζαγοράκης το μονο που κάνει είναι να διοικεί. ούτε κατάχρηση , ούτε εκβιασμούς , ούτε τίποτε άλλο. σε οποιον δεν αρέσει sorry αυτό θα συνεχίσει να γίνετε όσο αυτός είναι πρόεδρος
- DimisK
- Επικοινωνία:
PABLO GARCIA έγραψε:εγώ θα ήθελα να φύγουν και οι 2 λέξεις που είναι πριν το ερωτηματικό....
Ευσεβείς πόθοι....δυστυχώς...