Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Taseos »

Dimitris++++ έγραψε:
Taseos έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Όποιος πει ότι ξέρει τον λόγο για τον οποίο ο Ιβάν δεν είναι Θεσσαλονίκη λέει ψεύδεται...από την άλλη ειρωνίες, ισοπεδωτικες προσεγγίσεις, αφορισμοί και υπερβολές θεωρώ ότι σε έναν άνθρωπο που έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τι είναι, ποιος είναι, αν έχει ή όχι δισεκατομμύρια ταιριάζουν στο ΒΟΘΡΟ 10 ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΙΝgr....σε αυτό το επίπεδο που παίζει ο Ιβάν υπάρχουν πληροφορίες και ενημερώσεις που δε γίνεται να ανακοινώνονται από τα site η τα ράδια..οι λόγοι μπορεί να είναι από τον πιο απλό έως κάπου που ούτε το μυαλό μας δεν πάει....λέτε να του είναι τόσο να κάνει μια βόλτα στην Μακεδονία να πιει και ένα τσαγακι και να την ξανακάνει για Ροστοβ..ας είμαστε λίγο εγκρατείς, καλοπροαίρετοι και ας αποδεχτούμε τις μελλοντικές εξελίξεις με λίγο εξυπνάδα γιατί ίσως να έχει ήδη επιλεχθεί ποιος θα τρέξει το καράβι σε λίγο καιρό....
Δεν υπαρχουν εξελιξεις.υπαρχει στασιμοτητα παγκοσμιως
Δεν εχει γραφει ακομη ο λογαριασμος της πανδημιας. Εχουν περασει οι εποχες που το αφεντικο μιας εταιριας επρεπε να ειναι στα γραφεια για να συντονιζει.ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τον ΠΑΟΚ που δεν ειναι επιχειρηση που θα αππφερει κερδος αλλα μια γκαυλα. Αν νομιζετε οτι το κεντρο του επιχειρηματικου κοσμου ειναι στην μικρας ασιας αυταπαταστε.δεν παει πουθενα ο ανθρωπος.θελει την υγεια του και την υγεια της οικογενειας του.οπως αντιλαμβανεσαι δεν θα χασει τιποτα αν δεν παει για τσαι εναν χρονο στη μοσχα την οδυσσο την ελλαδα την ρουμανια καο την αφρικη.οπτικη ινα λεγεται και διοικεις ανετα την agrocom και την dimera απο το σπιτι σου.δεν εσκαβε πριν.οδηγιες εδινε.
Λέμε κάτι διαφορετικό??? Πάντως για θεωρίες που " αιτιολογούν " την απουσία του έχουν εμφανιστεί δεκάδες.....
Και ολες εχουν την ιδια αστεια προελευση.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Αυτός ακριβώς!! Δεν χρειάζεται να είναι και ειδικά τώρα με τον covid είναι λογικό ο άνθρωπος να μην θέλει να το ρισκάρει. Το θέμα είναι ότι αυτοί που διοικούν εδώ είναι ανίκανοι! Έχουν βολευτει, νιώθουν διευθυντές δημόσιας υπηρεσίας που δεν τους κουνάει κανείς και κάποια στιγμή αν χρειαστεί κάνουν μια εμφάνιση για να δούμε ότι υπάρχουν. Στη διοίκηση μιας ομάδας εκτός από ανθρώπους με γνώσεις και ευστροφία, χρειάζεται και πυγμή.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουν
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Αν λέω αν θεωρήσει ο Ιβάν ότι τη δουλειά του την κάνει ο Μπέος θα βγούμε στα κάγκελα ή θα αποδεχτούμε την απόφαση αυτή ? Παρεμπιπτόντως δείτε τη σπουδή των βοθροsite να διώξουν τον μελισσανίδη από την αεκ ...ένας λιγότερος( όχι ότι τους βάζει πλέον κάνα εμπόδιο ) αλλά μπορεί ήδη ο κούλης να ετοιμάζει κάποιον δικό του για την αεκ..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτό που νομίζετε ότι οι εκατομμυριούχοι και οι δισεκατομμυριούχοι είναι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι επειδή είναι πιο έξυπνοι και πιο εργατικοί, να το κοιτάξετε. Επίσης δεν υπάρχει Άι Βασίλης.

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων επιχειρήσεων δεν βρίσκονται κοντά στις επιχειρήσεις τους, επειδή έχουν φροντίσει οι επιχειρήσεις αυτές να οργανωθούν και να στελεχωθούν έτσι που να κυλάνε όλα ρολόι και να μην είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία.

Ε στον ΠΑΟΚ αυτό δεν ισχύει. Οργανωτικά και διοικητικά είμαστε μαύρο χάλι. Τι να κάνουμε,το άσπρο μαύρο;
Αν δεν θέλει ο Ιβάν να είναι συχνά στη Θεσσαλονίκη να κουμαντάρει, δικαίωμά του. Ας οργανώσει την ΠΑΕ με τέτοιον τρόπο που να μην χρειάζεται.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεται ειτε ο Γιωργος, ειτε ο Νικος, μονιμα στην Θεσσαλονικη να αναλαβει ποστο μεσα στην ΠΑΕ. Δηλαδη 8+ χρονια εχουν τον ΠΑΟΚ πλεον, οτι ηταν να μαθουν το εμαθαν, ας ερθει ενας εδω να ειναι καθε μερα στα γραφεια αφεντικο. Προσοχη, δεν λεω να κανει οτι γουσταρει, απλα νομιζω οτι θα κανει τεραστια διαφορα να ειναι καποιος απο την οικογενεια καθε μερα εκει. Ο Γιωργος αν δεν κανω λαθος ειναι κοντα στα 30 πλεον. 8 χρονια εχει δει απο μεσα πως ειναι τα πραγματα.

Δηλαδη αν σε καθε meeting, σε καθε αποφαση υπαρχει και καποιος απο την οικογενεια που πληρωνει, νομιζω θα λειτουργει καλυτερα το πραγμα.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Προφανώς από την στιγμή που εμφανίστηκε ο Ιβάν το μεγάλο στοίχημα ήταν το εάν η Θεσσαλονίκη έχει τις υποδομές να υποστηρίξει τέτοιου είδους και εμβέλειας επενδύσεις. Και όταν λέω υποδομές εννοώ τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Για μένα η οποιαδήποτε αποτυχία του ΠΑΟΚ εκφράζει μία συνολική αποτυχία της πόλης να ορθοποδήσει και να δείξει μια ικανότητα να ξεφύγει από το τέλμα που έχει περιέλθει. Πάντα με προβλημάτιζαν ο κόσμος και ο τρόπος που προσέγγιζε τον Ιβαν, ο κόσμος που μπαινοβγαινε στις σουίτες και τα επίσημα της Τούμπας, ο κόσμος που τον συνόδευε στις εκδηλώσεις που παρίστατο. Και για εμένα το ερώτημα ακόμα παραμένει... Είμαστε ικανοί ως πόλη, ως ευρύτερη περιοχή να το διαχειριστούμε;. Μην γελιομαατε. Για όσους έχει τύχει να ζήσουν και να εργαστούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ειδικά στην Αθήνα είναι εύκολο να γίνουν τα παραπάνω κατανοητά. Άποψη μου είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρατήσουμε την προσπάθεια και να αποδείξουμε σε όλους τι μπορεί να κάνει η περιοχή...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Λαμόγια τον περιστοιχίζουν στη Θεσσαλονίκη, λαμόγια θα τον περιστοίχιζαν και στην Αθήνα.
Η διαφορά είναι ότι οι κάτω έχουν καλύτερο μάρκετινγκ, σου πουλάν τον εαυτό τους καλύτερα, σαν δήθεν επαγγελματίες και προηγμένοι, αλλά είναι χειρότεροι τεμπέληδες.
Μην ψάχνεις σοβαρά άτομα στην Ελλάδα, οι λίγοι σοβαροί έχουν φύγει έξω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

buffalobill4 έγραψε:Δεν είναι ότι ο Σαββίδης δεν είναι εδώ και άρα δεν προχωράει τίποτα. Είναι που όσοι είναι εδώ δεν μπορούν να διοικησουν. Απλά είναι τα πράματα. Θέλει να είναι στο ροστοφ; δικαίωμα του. Εγώ μπορώ να απαιτώ η ομάδα να έχει διοίκηση στην Θεσσαλονίκη;
Προφανως δε δικαιουσαι να απαιτεις τιποτα γιατι δεν εισαι τρισεκατομμυριουχος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

buffalobill4 έγραψε:
Taseos έγραψε:Σου εχει απαντησει.οτι εχει τον μακη και την μαρια εδω.το αν δε σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.
Μα ακριβώς για αυτούς λέω. Για Μάκη και κυρκυρ κσι μαρια. Και αν η μαρια έχει διοικήσει και μια δυο πέντε δεν ξέρω και εγώ πόσες εταιρείες ο Μάκης και ο Κυριάκος είναι τα παιδιά του σωλήνα. Αν εσένα σου κάνουν δεν θα μαλωσουμε, εμένα δεν μου κάνουν όχι τώρα στα δύσκολα. Ούτε στα καλά μου κάνανε. Δεν είναι αν μου αρέσουν η όχι. Ειναι το αν μπορούν να διοικησουν
Μα τι να μου κανουν αδερφε.δεν ειμαι ιδιοκτητης ουτε αφεντικος τους να τους αξιολογησω.μπορει να συμφωνω και μαζι σου.δεν ξερω ομως τι γινεται στις εταιριες αυτες.ουτε στην αεκ ξερω τι γινεται
Δεν εχει κατι καλυτερο.ουτε στον ολυμπιακο.μια δικηγορο βρηκαν και την εβαλαν προπεεσυ κουμαντο.θποθετω οτι αν το εκανε ο ΠΑΟΚ αυτο θα ειχαμε ηδη παλλαικη επανασταση.σε καθε περιπτωση ολοι αξιολογουνται εκει ππυ δινουν λογο. Ο μακης φανταζε ιδανικος πχ δυο χρονια πριν.πηρε 3 κυπελλα 2 πρωταθληματα.τωρα που εν μεσω πανδημιας δεν πανε καλα τα πραματα φανταζει τραγικος.θα κριθει
Εχει αφεντικα.δεν ειναι ακεφαλη η παε.εχει γινει ζαμπλουτη η cisco σε ολο τον πλανητη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ron-swanson έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεται ειτε ο Γιωργος, ειτε ο Νικος, μονιμα στην Θεσσαλονικη να αναλαβει ποστο μεσα στην ΠΑΕ. .
Γιατί βρωμάν οι ανάσες μας, ρε φτωχάτζες!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κριτικη να κανετε στον κοσμο του ΠΑΟΚ.στον πειραια δε σαρωσε η νδ.στην θεσσαλονικη σαρωσε. Τι να κανουμε τωρα; Δεννειχε ταρχιδια ο λαος του ΠΑΟΚ να τα βαλει με ενα κομμα και πρεπει να τα βαλει ο σαββιδης; Γιατι; Κοροιδο ειναι;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κριτικη να κανετε στον κοσμο του ΠΑΟΚ.στον πειραια δε σαρωσε η νδ.στην θεσσαλονικη σαρωσε. Τι να κανουμε τωρα; Δεννειχε ταρχιδια ο λαος του ΠΑΟΚ να τα βαλει με ενα κομμα και πρεπει να τα βαλει ο σαββιδης; Γιατι; Κοροιδο ειναι;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ron-swanson έγραψε: Δηλαδη 8+ χρονια εχουν τον ΠΑΟΚ πλεον, οτι ηταν να μαθουν το εμαθαν, ας ερθει ενας εδω να ειναι καθε μερα στα γραφεια αφεντικο.

Ο Γιωργος αν δεν κανω λαθος ειναι κοντα στα 30 πλεον. 8 χρονια εχει δει απο μεσα πως ειναι τα πραγματα.

αααχχαχααχαχαχαχαχαχ, μπα σε καλό σου Σαββατιάτικα! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”