PAOKmania Web Radio
Re: Live αναμεταδόσεις
o αγώνας της ομάδας μας με την άεκ σήμερα θα αναμεταδοθεί παρέα με τον kareena!!!
ετοιμαστείτε!!!!!
ετοιμαστείτε!!!!!
Παιδιά επείδη έκανα φορματ προσφατα δεν είχα δοκιμάσει το ραδιοφωνο του παοκμάνια μέχρι τον αγώνα με το βάζελο... Δοκίμασα να το ανοίξω με Μεντια Πλειερ και μου έλεγε κάτι για άγνωστο τύπο αρχειου κτλ, με γουιναπ πάλι δεν έπαιζε (πατούσα το πλέι έκανε πως αρχίζει αλλά σταματούσε... Τι να κάνω για τον αγώνα σήμερα?
- tsipaoktsi
δεν έχει κρατήσει το codecgika έγραψε:Παιδιά επείδη έκανα φορματ προσφατα δεν είχα δοκιμάσει το ραδιοφωνο του παοκμάνια μέχρι τον αγώνα με το βάζελο... Δοκίμασα να το ανοίξω με Μεντια Πλειερ και μου έλεγε κάτι για άγνωστο τύπο αρχειου κτλ, με γουιναπ πάλι δεν έπαιζε (πατούσα το πλέι έκανε πως αρχίζει αλλά σταματούσε... Τι να κάνω για τον αγώνα σήμερα?
μπές στο clubpaokmania.com και κατέβασε το codec δεξιά αποθήκευσε και μετά τρέξε το προγραμματάκι και ξαναπροσπάθησε
θα είσαι λογικά τζέτ!!!!
κατά ένα 99% θα έχουμε ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα της ομάδας μας μέσα απο το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
κρατάμε και 1% καβάντζα!!!
κρατάμε και 1% καβάντζα!!!
ξερω οτι ειναι νωρις αλλα ετσι οπως το βλεπω του χρονου θα ακουμε εντος-εκτος η κανω λαθος?
Vaggt πολυ καλη η δουλεια σας αδερφε μου... Συγγχρητηρια!!! Συνεχιστε την και καθιερωστε την αν ειναι εφικτο.
Παιδιά είπαμ αθ το παλέψουμε το θέμα μεταδόσεων μέσα έξω.Είναι δύσκολο αλλά προσπαθούμε να βρούμε τις άκρες.Και όπως είδατε κάποιοι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι ήδη και άνοιξαν κάποιες πόρτες σε κάποιες έδρες.
Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν απλά κάντε λίγο υπομονή
ελπίζω να χαίρεστε τις μεταδόσεις αν και τελευταία το θέμα σύνδεσης είναι πολύ χάλια και έχουμε διακοπές τις οποίες παλεύουμε σε κάθε ματς
Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα γίνουν απλά κάντε λίγο υπομονή
ελπίζω να χαίρεστε τις μεταδόσεις αν και τελευταία το θέμα σύνδεσης είναι πολύ χάλια και έχουμε διακοπές τις οποίες παλεύουμε σε κάθε ματς
Παιδιά είστε φοβεροί, σας είχα ακούσει στο παιχνίδι με τις Σέρρες και σας καραγουσταρα, αφού προχθές σκέφτηκα σχεδόν να σκίσω το εισιτήριο μου και να μη πάω στο Ναό, για να σας ακούσω! (εντάξει, λέμε και καμια μαλακια κάπου κάπου!)
Συνεχίστε έτσι, για να "μυρίζουμε" Τούμπα κι όσοι από μας δεν μπορούν λόγω απόστασης να βρισκόμαστε συχνά εκεί...
υγ. Βαγγέλη, πες σε παρακαλώ στον Kareena να κόψει τις μ@λ@κίες και να γυρίσει στο site, αίντε να πούμε μη τα πάρω!
Συνεχίστε έτσι, για να "μυρίζουμε" Τούμπα κι όσοι από μας δεν μπορούν λόγω απόστασης να βρισκόμαστε συχνά εκεί...
υγ. Βαγγέλη, πες σε παρακαλώ στον Kareena να κόψει τις μ@λ@κίες και να γυρίσει στο site, αίντε να πούμε μη τα πάρω!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Boreios4 έγραψε: υγ. Βαγγέλη, πες σε παρακαλώ στον Kareena να κόψει τις μ@λ@κίες και να γυρίσει στο site, αίντε να πούμε μη τα πάρω!
Ναι ρε Βαγγέλη....φτωχότεροι είμαστε από προχτές...Ασε που μου λείπει και η ομορφούλα που έβαζε στο άβαταρ!!!!!
- tsipaoktsi
VAGGT παίξε καλά τον ΠΑΟΚ , που κρατάς και τον Άντζα για κάβα 1% !VAGGT έγραψε: κρατάμε και 1% καβάντζα!!!
Καλή αναμετάδοση και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και σποτάκι μe τα best of των αναμεταδόσεων του paokmania!
Θα τα φροντίσουμε όλα.Καλή θέληση να υπάρχει και νερό για το κρασί μας!
Τσί οργανώσου για αύριο!
Τσί οργανώσου για αύριο!
Παίξε κι εσύ μπάλα μωρή λουλού και πάρε το διπλό..tsipaoktsi έγραψε:VAGGT παίξε καλά τον ΠΑΟΚ , που κρατάς και τον Άντζα για κάβα 1% !VAGGT έγραψε: κρατάμε και 1% καβάντζα!!!
Καλή αναμετάδοση και ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει και σποτάκι μe τα best of των αναμεταδόσεων του paokmania!
- tsipaoktsi
Άντε VAGGT, δώστα όλα και...
πώς να χάσεις αγόρι μου?? ΠΟΤΕ?
Ο VAGGT είναι από τις 5 στο ΟΑΚΑ, έχει κάνει τα κονέ του , κάθεται δίπλα στον Μίνο και είναι έτοιμος για τρελλή αναμετάδοση!
Συντονιστίτε στο Paokmania web radio λέμε!!!
Το σκορ είναι 1-2
πώς να χάσεις αγόρι μου?? ΠΟΤΕ?
Ο VAGGT είναι από τις 5 στο ΟΑΚΑ, έχει κάνει τα κονέ του , κάθεται δίπλα στον Μίνο και είναι έτοιμος για τρελλή αναμετάδοση!
Συντονιστίτε στο Paokmania web radio λέμε!!!
Το σκορ είναι 1-2