Olaf Rebbe
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Olaf Rebbe
Βιειρϊνια γιαυτή την θέση. Αυτή είναι η λύση που θέλω. Βάλτε και έναν Μουσλίμοβιτς στον πάγκο σε ρόλο γενικού αρχηγού. Εκμεταλλευτείτε αυτή την φουρνιά.
-
Dimg4
Μπερμπατοφ θελει αυτη η θεση, οχι Βιερινια. Παγκοσμιας κλασης προσωπικοτητα, τον φερνεις και ανοιγεις πορτες
Συμφωνω!
Και τεραστιο ονομα και χορτασμενος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τεραστιο ονομα και χορτασμενος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
panpangr77
Όσο θυμάμαι ότι τον έβαζε ο άσχετος να παίζει δεκαρι πίσω από τον Κλάους τρελαινομαι .Ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει έρθει στην Ελλάδα και τον καταστρέψαμε και αυτόν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Βεβαιως. Κι αυτη ειναι εξαιρετική λύση.Dimg4 έγραψε:Μπερμπατοφ θελει αυτη η θεση, οχι Βιερινια. Παγκοσμιας κλασης προσωπικοτητα, τον φερνεις και ανοιγεις πορτες
- bersekeros
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Όσο δεν ξέρω τι μπάτζετ είχε διαθέσιμο και πόσο "πράσινο φως" δόθηκε , δεν μπορώ να κράξω κανένα Ρεμπε.
- PAOK_Antarctica
Ε ναι.
Δεν ξέρουμε τίποτα για τις συνθήκες εργασίας του Ρέμπε, πως να τον κρίνουμε; Εδώ δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες είναι επιλογές του ΤΔ, ποιοι του προπονητή και ποιοι του Σαββιδέικου.
Το ίδιο ισχύει και για τους προηγούμενους.
Δεν ξέρουμε τίποτα για τις συνθήκες εργασίας του Ρέμπε, πως να τον κρίνουμε; Εδώ δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες είναι επιλογές του ΤΔ, ποιοι του προπονητή και ποιοι του Σαββιδέικου.
Το ίδιο ισχύει και για τους προηγούμενους.
Ο Ρεμπε ευθύνεται, που ένας δεν του είπε, με τον Κουτσολιακο μην κάνεις δουλειές;
Δεν ξέρουμε τι μπάτζετ δόθηκε. Τι μεσολάβησε στο ενδιάμεσο και κατά πόσο το Μαράκι δεν παρεμβαινε σε αυτό για το οικονομικό. Ο Ρεμπε πάλι φταίει που χτίστηκε μια ομάδα για το σύστημα του Φερειρα και τον δώσαμε. Το μεγαλύτερο του σφάλμα ήταν ο Τσολακ και αυτό υπό συνθήκες καθώς ο Τσουμπα πίεσε και έφυγε εν μια νυκτί. Το ίδιο συνέβη και με Πέλκα-Μουργκ. Και 10 παίκτες να έχει, όταν σου μένουν λίγες μέρες δεν προλαβαίνεις μόνος σου να μιλήσεις και να κλείσεις μεταγραφή. Όπως επίσης δεν γίνεται και να τους έχεις όλους stand by. Ας τον δούμε και το καλοκαίρι με προπονητή που θα κάτσει ένα χρόνο και θα ζητήσει 5 πράγματα. Τότε ναι ας κρίνουμε. Φέτος το μόνο που πρέπει να κριθεί είναι δηλώσεις περί πρωταθλητισμου από επίσημα χείλη.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρουμε τι μπάτζετ δόθηκε. Τι μεσολάβησε στο ενδιάμεσο και κατά πόσο το Μαράκι δεν παρεμβαινε σε αυτό για το οικονομικό. Ο Ρεμπε πάλι φταίει που χτίστηκε μια ομάδα για το σύστημα του Φερειρα και τον δώσαμε. Το μεγαλύτερο του σφάλμα ήταν ο Τσολακ και αυτό υπό συνθήκες καθώς ο Τσουμπα πίεσε και έφυγε εν μια νυκτί. Το ίδιο συνέβη και με Πέλκα-Μουργκ. Και 10 παίκτες να έχει, όταν σου μένουν λίγες μέρες δεν προλαβαίνεις μόνος σου να μιλήσεις και να κλείσεις μεταγραφή. Όπως επίσης δεν γίνεται και να τους έχεις όλους stand by. Ας τον δούμε και το καλοκαίρι με προπονητή που θα κάτσει ένα χρόνο και θα ζητήσει 5 πράγματα. Τότε ναι ας κρίνουμε. Φέτος το μόνο που πρέπει να κριθεί είναι δηλώσεις περί πρωταθλητισμου από επίσημα χείλη.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι στην ανθρωπινη φυση να βρουμε καποιον να κατηγορησουμε οταν ολα πανε στραβα,....Ακομα και αυτον που ηρθε να πουλησει ακριβα και να αγορασει φτηνα...Ειδικα εμεις οι Παοκτσηδες σε κατι τετοια ειμαστε μανουλες...Τον Πελκα του συραμε τα εξ αμαξης...Εφυγε το παλικαρι ησυχασε...