Βασίλης Γκαγκάτσης

kos

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από kos »

desperando έγραψε:
"kos"]καλησπερα.

1) ελαχιστοι ειναι αυτοι που θελουν τον γκαγκατση στον ΠΑΟΚ. αρκετοι ειναι αυτοι που θα δεχτουν τον γκαγκατση απλα και μονο επειδη ειναι επιλογη του ζαγορακη.

2) οποιοσδηποτε αλλος προεδρος ηθελε να κανει τετοια κινηση θα ειχε προβλημα να κυκλοφορησει στην θεσσαλονικη και να παει στο γηπεδο.
απο εχθες θα ειχαμε καταληψη στη τουμπα απο εξαγριωμενους συνδεσμιετες (που ειναι αυτα τα παιδια?)

3) ποσες ηταν δηλαδη οι χορηγιες της εθνικης πριν το 2004? μετα εγω η μονη που θυμαμαι ηταν η vodafone (συμπτωση?).

4) οποιος απο τον αυγουστο περιμενει διατησιες 50-50 θα διαψευστει. δεν ξερω τι θα δουμε αλλα το 50-50 δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε. μπορει να ειναι 80-20 μπορει να ειναι και 20-80.
βεβαια υπαρχουν ηδη τα non paper με τα ψευτοεπιχειρηματα.
στο 80-20 θα λεμε οτι τους χτυπαμε με τα ιδια μεσα και κανουμε οτι μας κανουν εδω και χρονια και στο 20-80 οτι διαψευστικαν οσοι νομιζαν οτι ο ΠΑΟΚ θελει να εχει την διατησια και πηρε τον γκαγκατση.
και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος. κανονικη επιστημη.

5) αυτο που διαβαζω τις τελευταιες μερες για τον γιο γκαγκατση και για το οτι παρα την παραιτηση του ειναι καθημερινα στα γραφεια σαν να μην συνεβει τιποτα και σαν να μην παραιτηθηκε ειναι κοροιδια. οπως και να δω δεν μπορω να το δικαιολογησω. καλυτερα να μην γινοταν δεκτη η παραιτηση. θα ηταν πιο ντομπρο απο τον ζαγορακη.
και ο μικρος ομως γρηγορα την ξεχασε την ευθιξια του.

6) η σχεση ζαγορακη-γκαγκατση, οσο ηπιος και να θελω να ειμαι, μου μοιαζει περισσοτερο οχι με σχεση εμπιστοσυνης αλλα με σχεση εξαρτησης. αυτην την επιμονη δεν μπορω να την δικαιολογησω αλλιως.

7) οποιος θελει τον γκαγκατση επειδη ειναι επιλογη της διοικησης που στηριζει δεν εχει κανενα δικαιωμα να μην θελει τον σαλπι αν τον θελει η διοικηση και ο προπονητης. αν νομιζει οτι εχει δικαιωμα να εκφρασει αντιρρησεις καπου εχει μπερδευτει.

8) το θεμα δεν το εφερες στη επικαιροτητα, εν μεσω πλει οφ, κανενας απο αυτους που δεν θελουν τον γκαγκατση. ουτε εγω, ουτε εσεις. το εφεραν διαρροες απο την διοικηση. εκει να ψαξετε αυτον που αποπροσανατολιζει τον κοσμο και την ομαδα. οποιος νομιζει οτι το εφεραν οι δημοσιογραφοι απλα υπερτιμα τις δυνατοτητες των αθλητικογραφων της θεσ/νικης.

9) στην πρωτη ή στην δευτερη στραβη ελαχιστοι απο αυτους που δεν θελουν τον γκαγκατση δεν θα βγουν να φωναξουν. αυτοι θα εχουν ηδη απογοητευει με αυτα που βλεπουν. ολοι αυτοι που εκαναν την κωλοτουμπα τωρα θα ξανακανουν ακομη μια και θα θυμηθουν τις αρχες και τις αξιες του ΠΑΟΚ.

10) αφου το εχω παρει πλεον αποφαση οτι θα τον φαω στη μαπα παρακαλαω τον θεο να μην κανει την ομαδα πουτανα. να μην παει να μπει σε ξενα χωραφια (σαντος, βρυζας). να μεινει στην αθηνα και να κανει μονο γραπτες δηλωσεις γιατι δεν μπορω να τον φανταστω να μιλαει εκπροσωποντας τον ΠΑΟΚ.

καλησπερα και παλι.[/quote]
Για τον υιό Γκαγκάτση μάλλον δεν θυμάσαι καλά την δήλωση της διοίκησης (δεκτή αλλά παραμένει στο πόστο του μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης , που εως τώρα δεν έχει βρεθεί. Όσο γενικά για την στάση σου στο όλο θέμα αντιλαμβάνομαι ότι βάζεις πολύ πάνω τον εγωισμό σου και τα θέλω σου από το συμφέρων της ομάδας μας με αφορμή κάποια αμαρτήματα σου που μας εξομολογηθηκες χθες[/quote]

φιλε μου δεν βαζω τιποτα πανω απο το συμφερον της ομαδας μου. αν εσυ περιοριζεις το συμφερον της ομαδας σε αγωνιστικο ή οικονομικο συμφερον προβλημα σου.
εγω μπορω να πω ελευθερα σημερα αυτο που εσυ θα πεις αυριο.
οτι δηλαδη ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει και μετα τον ζαγορακη. και το αστειο στην υποθεση ειναι οτι ενω το εχει πει ο ιδιος ο ζαγορακης (οτι δεν θα ειναι μια ζωη στον ΠΑΟΚ) εσεις ψαχνετε να βρειτε εχθρους και συνομοτες.
παντως το επιχειρημα σου οτι ολοκληρος ΠΑΟΚ δεν μπορεσε εδω και 4 μηνες να αντικαταστησει τον μικρο γκαγκατση ειναι το λιγοτερο προσβλητικο για τον συλλογο.

ΥΓ. πιστευω οτι ειναι μακραν σοβαροτερη υποθεση η ενασχοληση του γκαγκατση με τον ΠΑΟΚ απο την παραμονη ή οχι ενος ποδοσφαιριστη. ακομη και αν αυτος ειναι ο μεγαλος παμπλο γκαρσια.
προτινω στην admin team να κανει μια αντιστοιχη μετρηση για την αποδοχη του γκαγκατση απο τον παοκτσηδικο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Να ασχοληθούμε με πιό σημαντικά πράγματα??? Οπως???
Να κλείσουμε κανα παίκτη για τον ΠΑΟΚ ή να αποφασίσουμε για το που θα γίνει το καλοκαίρι η προετοιμασία???
Λοιπόν όσο και αν δεν σας αρέσει σε κάποιους η χρησιμότητα ενός forum είναι να ανταλάσσονται απόψεις και να γίνεται διάλογος....αν το βρίσκετε κάποιοι κουραστικό ή θεωρείται π@π@ριές τα όσα λέγονται δεν καταλαβαίνω γιατί τα διαβάζετε και γιατί δεν τα προσπερνάτε...σας υποχρέωσε κανένας??? και γω βρίσκω πολλά πράγματα εδώ κουραστικά αλλά δεν είπα σε κανένα να σταματήσει να λέει αυτό που κρίνει αυτός ότι πρέπει να πεί...
εδω γράφτηκαν δεκάδες σελίδες για παίκτες φανταστικούς που τους βλέπει ο άλλος στο internet και τους θέλει στον ΠΑΟΚ....
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΚ???
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Pablo τα δυο τελευταια σου ποστ ειναι περα για περα σωστα. Συμφωνω απολυτα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εσυ έχεις πει τη γνώμη σου για αυτό το θέμα??? Η απάντηση είναι ναι...
Τώρα αν θες να την επαναλαμβάνεις συνέχεια, τι να σου πω, δεν πρόκειται να πείσεις κανένα... Εντάξυ αλλοι των θέλουν, άλλοι όχι... Εγω δεν τον θέλω... ΚΑΙ??? Πρέπει να το λέω συνέχεια? Ειπα τη γνωμη μου, σταμάτησα... Εσυ γιατί δε σταματάς??? Πες αυτό που θέλεις με λίγα λόγια, κατανοητα και σταμάτα... Ουκ εν τω πολλώ το ευ... Με το να επαναλαμβάνεσε το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσε κουραστικός...

Φιλικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PABLO GARCIA έγραψε: ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ....
Το παοκμάνια το θεωρώ σπίτι μου, γιατί περνάω τη μισή μου μέρα εδώ, μαζί με τα αδέρφια μου...ΟΚ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DimisK έγραψε:Πες τα ρε Γιαννάκη...
Και όσο για σένα φίλτατε Ντίμισκ, τα "ρε" κομμένα! :) :)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Τσαμπούκι Πάμπλο ( γι αυτό διάλεξες αυτό το νικ ρε αλάνι ), άσε να τα πω εγώ στον μικρό πιο ήρεμα.
Καλέ, μικρέ μου Γκίκα, επειδή η καθημερινότητα μου είναι με 15, 16, 17χρονα έχω μάθει όχι μόνο να τα ακούω, αλλά πολλές φορές να κερδίζω από τον ατόφιο , αυθεντικό τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Από τη άλλη είναι και ευθύνη μου να τους δίνω την οπτική ενός μεγαλύτερου.
Η εισαγωγή ώστε να μου επιτρέψεις μια συμβουλή και αν δεν την θες πέταξε την :
Πάντα να λες τη γνώμη σου ελεύθερα και χωρίς φόβο. Πρόσεξε όμως αγόρι μου να είσαι πιο μετρημένος στην έκφραση της, αλλά και λιγότερο απόλυτος. Ακόμα διαμορφώνεσαι και σαν άνθρωπος αλλά και σαν άποψη. Φιλικά και με αγάπη πάντα.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Gika με τα 15 σου χρονια δε μπορεις να εχεις τις εμπειριες και τα βιωματα των μεγαλυτερων σου εδω μεσα. Αυτο ειναι κατι που πρεπει κι οφειλεις να σεβεσαι. Κανεις δεν ξερει τι αγωνες και τι πικρες εχει τραβηξει ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. Και μια κουβεντα παραπανω θα την πει ο μεγαλυτερος. Εχει αυτο το δικαιωμα νομιζω (οπως και στην κοινωνια μας).

Το αν σε κουρασε το ολο θεμα, εχει καλως και δικαιωμα σου. Μη μπαινεις σε αυτο το τοπικ και τελειωσε η υποθεση.

Εισαι καλος, σωστος και πολυ προχωρημενος γιοα την ηλικια σου, αλλα εχεις και τα ορια σου μικρε αδερφε μου. Μη το ξεχνας αυτο.

Ουκ εν τω πολλω το ευ μεν, γνωθι σεαυτον και μηδεν αγαν δε!!!

Επισης φιλικα... ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε:Εσυ έχεις πει τη γνώμη σου για αυτό το θέμα??? Η απάντηση είναι ναι...
Τώρα αν θες να την επαναλαμβάνεις συνέχεια, τι να σου πω, δεν πρόκειται να πείσεις κανένα... Εντάξυ αλλοι των θέλουν, άλλοι όχι... Εγω δεν τον θέλω... ΚΑΙ??? Πρέπει να το λέω συνέχεια? Ειπα τη γνωμη μου, σταμάτησα... Εσυ γιατί δε σταματάς??? Πες αυτό που θέλεις με λίγα λόγια, κατανοητα και σταμάτα... Ουκ εν τω πολλώ το ευ... Με το να επαναλαμβάνεσε το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσε κουραστικός...

Φιλικά...
Καςς βρίσκεις τίποτα λάθος εδώ???
gika έγραψε:Συμφωνώ ότι έχουν γραφτεί πολύ ωραία ποστ εδώ μέσα, αλλά όλοι μας έχουμε πει τη γνωμη μας για το θέμα... Διαφωνήσαμε με κάποιους, συμφωνήσαμε με κάποιους άλλους... Αλλά είναι κουραστικό, να μπαίνω στο φορουμ (που μπαινω και συνέχεια), και να διαβάζω όλη μέρα τα ίδια πραγματα απο τους ίδιους, που τα είχανε γράψει πιο πριν και τα ξαναεπαναλαμβάνουν... Ντάξυ, μαθαμε την αποψη σου, όπως και πολλών άλλων... Δεν πρέπει να σταματήσουμε τώρα και να ασχοληθούμε με πιο σημαντικλα πράγματα??? Καταντάει εμμονη πια και όχι καλοπροαίρετη κριτική...
Δες τι του γράφω... Και δες τι απαντάει...
PABLO GARCIA έγραψε:Να ασχοληθούμε με πιό σημαντικά πράγματα??? Οπως???
Να κλείσουμε κανα παίκτη για τον ΠΑΟΚ ή να αποφασίσουμε για το που θα γίνει το καλοκαίρι η προετοιμασία???
Λοιπόν όσο και αν δεν σας αρέσει σε κάποιους η χρησιμότητα ενός forum είναι να ανταλάσσονται απόψεις και να γίνεται διάλογος....αν το βρίσκετε κάποιοι κουραστικό ή θεωρείται π@π@ριές τα όσα λέγονται δεν καταλαβαίνω γιατί τα διαβάζετε και γιατί δεν τα προσπερνάτε...σας υποχρέωσε κανένας??? και γω βρίσκω πολλά πράγματα εδώ κουραστικά αλλά δεν είπα σε κανένα να σταματήσει να λέει αυτό που κρίνει αυτός ότι πρέπει να πεί...
εδω γράφτηκαν δεκάδες σελίδες για παίκτες φανταστικούς που τους βλέπει ο άλλος στο internet και τους θέλει στον ΠΑΟΚ....
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΚ???
ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ....
Απο ότι βλέπω είναι πολύ πιο "απόλυτος" απο μένα....
Και έχω μάθει όταν κάποιος μου την μπαίνει να μην κάθωμαι με σταυρωμένα χέρια... Ίσως είναι ελλάτωμα... Ίσως πρωταίρημα... Δεν ξέρω... Αλλά όταν μιλάς ευγενικά, λέγοντας τη γνώμη σου, δημοκρατικά πάντα, όπως θέλει να μιλάμε ο "απομίμηση του κανονικού Γκαρσία", και σου επιτίθετε, μάλλον αυτός έχει αδικό...
Και σε ρωτάω: Δεν βαρέθηκες να διαβάζεις τα ίδια πράγματα, απο τους ίδιους, αλλιώς διατυπωμενα τις τελευταίες βδομάδες???
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Επαναλαμβάνω.....γιατί μάλλον δεν το πιασες....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....

καθόλου φιλικά......

και να κάνω και γω μιά υπόδειξη αφού βλέπω ότι είναι της μόδας....

πήγαινε διάβασε το πολύ πιό ενδιαφέρον τόπικ σχετικά με το "ποιόν παίκτη θα θέλατε στην ΠΑΟΚΑΡΑ' που έχει φτάσει μόνο τις 90 τόσες σελίδες για παίκτες που βλέπετε στο youtube και στο football manager και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να έρθουν στον ΠΑΟΚ......

ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ....
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Gika δε θελω να παρει διαστασεις το θεμα, το οποιο ειναι πλεον περα απο τα ορια του επιτρεπτου (κοινως off topic). Αν θελετε συνεχιστε μεσω pm, αλλα παρακαλω εδω μεσα τελος αυτα.

Μην δινουμε συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Platon έγραψε:Gika με τα 15 σου χρονια δε μπορεις να εχεις τις εμπειριες και τα βιωματα των μεγαλυτερων σου εδω μεσα. Αυτο ειναι κατι που πρεπει κι οφειλεις να σεβεσαι. Κανεις δεν ξερει τι αγωνες και τι πικρες εχει τραβηξει ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. Και μια κουβεντα παραπανω θα την πει ο μεγαλυτερος. Εχει αυτο το δικαιωμα νομιζω (οπως και στην κοινωνια μας).
Φυσικά πρέπει να σέβομαι τους "μεγαλύτερους" και το τηρώ... Τους μεγαλύτερους απο μένα σε άλλα πράγματα και όχι στην ηλικία αδελφέ Πλάτων... Δεν θα σέβομαι τον άλλον επειδή είναι μεγαλύτερος. Αμα θέλει τον σεβασμό μου πρέπει να τον κερδίσει με το σπαθί του... Όπως πολλά άτομα-προσωπικότητες το έχουν κάνει εδώ μέσα. Ατομα τα οποία σέβομαι για τον τρόπο που εκφράζονται, για τα πιστεύω τους, και ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφωνίες μας...

"Κανεις δεν ξερει τι αγωνες και τι πικρες εχει τραβηξει ο αλλος για τον ΠΑΟΚ."
Και κανείς δεν ξέρει τι πίκρες έχω τραβήξει εγώ για θέματα του ΠΑΟΚ και για θέματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ... Νομίζω όλοι έχουμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ... Εδώ δεν μπαίνει παοκόμετρο σε άλλα πιο σόβαρα θέματα, θα μπει στην ηλικία????

"Και μια κουβεντα παραπανω θα την πει ο μεγαλυτερος. Εχει αυτο το δικαιωμα νομιζω (οπως και στην κοινωνια μας)."
Όχι ο μεγαλύτερος... Ο σοφότερος... Ο σωστότερος... Και αυτό θα το κρίνουν οι άλλοι, όχι ο ίδιος...

Φιλικά πάντα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κατ' αχήν δεν έχω γράψει στο τόπικ που αναφέρεις... Όποτε άκυρο το παράδειγμά σου...

Πλάτων, οκ... Σταματάω... Έχεις δίκιο... Αμα θές κύριε Παμπλο να το συνεχίσεις στειλε μου πμ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ξέρει κάποιος να μας πει τι δουλειά θα κάνει ο Γκαγκάτσης στον ΠΑΟΚ;
Ρωτάω επειδή από ότι φαίνεται η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μαλλον θα ειναι ο μονιμος αντιπροσωπος του ΠΑΟΚ στην Αθηνα και τα κεντρα αποφασεων. Τωρα τι ακριβως σημαινει αυτο δε γνωριζω ακριβως, οποτε πριν πω καμια κουταμαρα, σταματω εδω!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”