ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tzoker έγραψε:Μεταγραφή ανθρώπου να γίνει ο αθλητικός διευθυντής κ να περνάνε όλα από τα χέρια του, με κλειδιά χωρίς να χωνονται ανίκανοι, πεινασμένοι κ ύπουλοι.

Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος αλλά στην υποαναπτηκτητη χώρα δεν μπορεί να έρθει. Γτ εκεί θα μας παίζουν τα κανάλια.

Όπως έχετε καταλάβει είτε μας έχουν παρατήσει όλοι, είτε δεν έχουμε βγάλει κανένα δικό μας άνθρωπο να μπει στο σύλλογο. Ας το αναλογιστουμε κ εμείς οι ίδιοι.

Τους δύο π έχουν απόμείνει, τον ένα το διασύραμε το καλοκαίρι, τον άλλο τώρα.
Η στενοχώρια είναι μεγάλη, κ δεν ευθύνεται η ήττα.
Αυτον τον ειχες και τον εκανες ρομπα και τον εβγαλες αχρηστο και λαμογιο...ποιος ηταν?? ΑΡΝΕΣΕΝ..εφυγε και ηρθαν κατι αμπαλοι κυπριοι σλοβακοι αγγλοι γαλοι πορτογαλοι,γιατι εφυγε?μαλλον δεν αφηνε να γινουν δαγκωνιες και δεν
βολευε σε καποιους,ο νοων νοειτω
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

thanos-xanthi έγραψε:Εβριτη πες μου ρε φιλε, τι σε κανει απο το προτζεκτ να εισαι αισιοδοξος
η προετοιμασια της ομαδας? η αμυντικη λειτουργια?
οι αλλαγες την ωρα του αγωνα? οι αλλαγες θεσεων και το μπερδεμα της τραπουλας?
το χτισιμο του παιχνιδιου? οι αυτοματισμοι?
εδω καθε αγωνιστικη παμε απο το κακο στο χειροτερο και ειναι ο μηνας των ντερμπι
ας κρατησουν αν ειναι να δουμε πως θα βγει ο Γεναρης, και αν η ομαδα δειξει κανα σημειο ζωης
αλλα ολες οι ενδειξεις ως τωρα ειναι οτι δεν...

Bansky +1926...απειρα εγκληματα
Η τελευταία μου πρόταση Θάνο. Όντως τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος μας,αλλά κρατάω την αισιοδοξία μου μέσα από την δήλωση του Παμπλο. Να είστε σίγουροι οτι θα κάνουμε μια μεγάλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:Αν είναι να πάρετε σαν αυτούς που ήρθαν ή για κάποιο λόγο ξεχνούν τη μπάλα που ξέρουν(;)
μην πάρετε κανένα

Τη μπάλα που ξέρουν την ξεχνάνε γιατί δεν δουλεύουν στις προπονήσεις, όλοι κάνουν χαβαλέ,ζέσταμα και ροντο,παιδική χαρά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Banksy έγραψε:Κάντε μεταγραφές! όχι όμως παίκτες
Ατομα που να το μυριζουν το τοπι. Οχι μεσα στις γραμμες. Στα γραφεια. Που θα ερχεται ο καθε μανατζαρεος να σου προτεινει ακριβοπληρωμενο παρταλι και θα τρεμει το φυλλοκαρδι του μην κοκκινισει ο σβερκος απ τις φαπες
Ακριβώς αυτό φίλε μου! Και αν νιώθουν από Π.Α.Ο.Κ. ακόμα καλύτερα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα παντως αν θα επρεπε να γινει μονο μια μεταγραφη εγω αλλαζω την ιεραρχια και θελω αμυντικο χαφ αλλα κατι τετοιο εχω την εντυπωση πως δεν περναει καν απο το μυαλο της διοικηση και του προπονητη...Που να μην ηταν και κορυφαιο τετοιο ο Παμπλο...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ θα το πω τώρα και ας με βρίσουνε πολλοι.
μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα και αυτή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορεί να αλλάξει 100% όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Φέρνεις τον μπέο και τον παρουσιάζεις ως το απόλυτο αφεντικό , με το ελεύθερο να ενεργεί όπως αυτός θέλει ( εντός πλαισίου νόμου) για τα πάντα σε ότι αφορά την ομάδα.
βάζω ότι στοίχημα θέλει ο καθένας ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα πάντα θα λειτουργούν στην εντέλεια σε όλους τους τομείς
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

συμφωνω 1000% και το εχω σκεφτει ποσες φορες
μια τετοια κινηση ειναι κινηση ματ
δημοσιουπαλληλικι τελος
renegade

joshua έγραψε:Οχι οτι εχει σημασια πια αλλα επειδη το διαβαζω δηλωσε ο Ρεμπε παλι οτι δεν θελουμε χαφ?
Συγνώμη αλλά έτσι όπως παίζει η ομάδα και το makeleio στα καλύτερά του Νάσου έφερναν πάλι θα φαινόταν ότι χρειάζεσαι χαφ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Μεγαλο πουλημα στον Παμπλο μεχρι τωρα απο την Διοικηση.
Ελπιζω εστω και με πωλησεις να υπαρχει ενισχυση εστω και δανεικων.
Πωληση τωρα Ινγκασον ή Μιχαηλιδη-προτιμω τον πρωτο)
και Γιαννουλη.
Δανεικοι Μπρανταριτς,Κροβινοβιτς και κεντρικου αμυντικου ΠΑΙΧΤΑΡΑ!
Καθως και ενα αριστερο μπακ
Τελειωνεις με ffp πας για οτι μπορεις να πετυχεις και το καλοκαιρι
με καθαρο ffp και εσοδα απο εισητηρια πας για τιτλο.
Αλλιως βγες και πες στον κοσμο και στον Γκαρσια οτι δε θα κανεις τιποτεμ
δεν εχεις στοχους και θα ξεκινησεις το χτισιμο το καλοκαιρι.
Αλλα χωρις πωλησεις δε μπορει να χτιστει τιποτε.....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Οχι οτι εχει σημασια πια αλλα επειδη το διαβαζω δηλωσε ο Ρεμπε παλι οτι δεν θελουμε χαφ?
Συγνώμη αλλά έτσι όπως παίζει η ομάδα και το makeleio στα καλύτερά του Νάσου έφερναν πάλι θα φαινόταν ότι χρειάζεσαι χαφ
Τουλαχιστον με εκανες και γελασα με το auto correction...Μου πηρε κανα διλεπτο να καταλαβω...Αδικο βεβαια δεν εχεις...
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

renegade έγραψε:Εγώ θα το πω τώρα και ας με βρίσουνε πολλοι.
μία μεταγραφή χρειάζεται η ομάδα και αυτή μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπορεί να αλλάξει 100% όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Φέρνεις τον μπέο και τον παρουσιάζεις ως το απόλυτο αφεντικό , με το ελεύθερο να ενεργεί όπως αυτός θέλει ( εντός πλαισίου νόμου) για τα πάντα σε ότι αφορά την ομάδα.
βάζω ότι στοίχημα θέλει ο καθένας ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα πάντα θα λειτουργούν στην εντέλεια σε όλους τους τομείς
Χρόνια τώρα το σκέφτομαι αυτό, σκεφτείτε και τι μήνυμα περνάει στον χοντρό. Δεν υπάρχουν τα...κότσια για μια τέτοια πρόσληψη, ούτε καν απο τον Ιβάν πιστεύω. Εν τω μεταξύ ο Μπέος παρακαλάει, 3-4 φορές στον Θωμαϊδη είπε "ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ".
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Φιλε τζόκερ ποιος παράγοντας υπάρχει αλλά θα μας πιάσουν τα κανάλια αν έρθει;

Σορρυ δεν κατάλαβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Πέμ 07 Ιαν 2021, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καναμε καποτε και με Γιδοπουλο.Δεν πιανουν αυτα στον ΠΑΟΚ...
renegade

Kostas_g4 έγραψε:
renegade έγραψε:Εγώ θα το πω τώρα και ας με βρίσουνε πολλοι.
Χρόνια τώρα το σκέφτομαι αυτό, σκεφτείτε και τι μήνυμα περνάει στον χοντρό. Δεν υπάρχουν τα...κότσια για μια τέτοια πρόσληψη, ούτε καν απο τον Ιβάν πιστεύω. Εν τω μεταξύ ο Μπέος παρακαλάει, 3-4 φορές στον Θωμαϊδη είπε "ΕΓΩ ΠΟΥΛΑΩ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ".
Οποίος ζει και αναπνέει για να τη φορέσεις στον χοντρό μετά από αυτό που του έκανε... Αλλά εμείς καλοί χριστιανοί
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ασχετοσυνη με το άθλημα δυστυχώς. Δεν έχουμε ούτε ΕΝΑ ικανό στέλεχος. Μονά αξία στελέχη που πέρασαν τα τελευταία χρόνια επί Σαββίδη ήταν ο Μιχελ ο Ίβιτς και ο Λουτσεσκου. Όλοι φύγανε κακήν κακώς. Αμπαλιαση στο μεγαλείο.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”