βγαλε το ισως.paranoid4 έγραψε:Με τρομάζει η σκέψη ότι: Ίσως δεν ήρθε η ώρα που ανέβηκε τόσο σε επίπεδο ο Αμρ για να γίνει βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ , αλλά έπεσε τόσο πολύ επίπεδο ο ΠΑΟΚ που πλέον ήρθε η ώρα ο Αμρ να μπορεί να γίνει βασικά γρανάζι του.
8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Ακομα και στον ΠΑΟΚ του νταμπλ ο Αμρ χωρουσε. Ποιοτικα ειναι μια χαρα, σε παρα πολυ καλο επιπεδο.
Το θεμα ειναι ο χαρακτηρας του, και μονο αυτο.
Ο Λουτσεσκου που ηθελε στρατιωτες, τον εδιωξε ενω επαιζε αρκετα συχνα. Αλλα δεν καταφερε να βαλει την ομαδα πανω απο το εγω του. Εκανε κογξες, ηθελε να παιζει βασικος, οποτε λογικο να αποχωρησει.
Και αυτα μονο στα αποδυτηρια. Γιατι στην προσωπική ζωη, εχει κατηγορηθει για τοσα πραγματα που ειναι ασκοπο να τα αναφερουμε.
Τεσπα, κι εγω κραταω μικρο καλαθι. In Pablo we trust
Το θεμα ειναι ο χαρακτηρας του, και μονο αυτο.
Ο Λουτσεσκου που ηθελε στρατιωτες, τον εδιωξε ενω επαιζε αρκετα συχνα. Αλλα δεν καταφερε να βαλει την ομαδα πανω απο το εγω του. Εκανε κογξες, ηθελε να παιζει βασικος, οποτε λογικο να αποχωρησει.
Και αυτα μονο στα αποδυτηρια. Γιατι στην προσωπική ζωη, εχει κατηγορηθει για τοσα πραγματα που ειναι ασκοπο να τα αναφερουμε.
Τεσπα, κι εγω κραταω μικρο καλαθι. In Pablo we trust
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το θέμα είναι το μυαλό του Αμρ. Κανένας λουτσεσκου, Άμπελ ή Πάμπλο μπορεί να του το αλλάξει. Μόνο ο ίδιος. Και από τις προηγούμενες θητείες του είμαι αρκετά απαισιόδοξος.
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι!
Μου αρέσει αυτή η δήλωση και συμφωνώ με τον Αποστόλη.Ουάρντα: «Έμαθα από τα λάθη μου, θα τους κάνω όλους περήφανους»
Μακάρι να μην πάει χαμένο αυτό το τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο!
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 8. Amr Warda
Καλως ηρθες για 4η φορα,ελπιζω πιο εμπειρος στο ΜΥΑΛΟ πλεον.
Ετοιμος να μπεις και να δειξεις,με βαση το παραπανω,οτι αξιζεις να παιζεις και να βοηθησεις και εμας και τον Παμπλο,στο εργο του.
Αιντε τρελε το μυαλο στο κεφαλι και παμε για ασιστ και γκολ,αρχης γενομενης απο σημερα.
ΥΓ. Τωρα βρειτε τον ενα μελαχρινακι,να καθεται μαζι στο σπιτι του.

Ετοιμος να μπεις και να δειξεις,με βαση το παραπανω,οτι αξιζεις να παιζεις και να βοηθησεις και εμας και τον Παμπλο,στο εργο του.
Αιντε τρελε το μυαλο στο κεφαλι και παμε για ασιστ και γκολ,αρχης γενομενης απο σημερα.
ΥΓ. Τωρα βρειτε τον ενα μελαχρινακι,να καθεται μαζι στο σπιτι του.

- ToMousiTouCrespo
- bersekeros
Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός.
Είσαι θεός, αρχαίος αιγυπτιακός.
Είσαι θεός, τρελός και θεοπάλαβος....
Και ευτυχώς.... που ήρθες πίσω τελικώς!
Πως έβγαλε όλο το ματς του δεξιά πραγματικά είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Τρικυμία εν κρανιω
Η ικανότητα του να υποδέχεται άριστα την μπάλα είτε έρχεται από χαμηλά είτε από ψηλά και να κερδίζει έξυπνα φάουλ θα βοηθήσει πολύ
Μακάρι και οι υπόλοιποι παίκτες μας να γίνουν πιο κυνικοί και να κλειδώνουμε τα ματς
Μακάρι και οι υπόλοιποι παίκτες μας να γίνουν πιο κυνικοί και να κλειδώνουμε τα ματς
Τι τσακάλια είμαστε αυτόν τον παίκτη δεξιά κ αριστερά κ εμμονή απέναντι του ποσο μπουνταλάδες σ αυτή την ομάδα είναι ν αρρωσταίνει κανεις
Πολύ στεναχωρέθηκα για το γκολ που δεν οδήγησε στη νίκη
Αρε αμρ έτσι είναι συνήθως οι μπούφοι είναι κ σοβαροφανείς κ έχουμε γεμίσει στην ομάδα από τέτοιους τόσα χρόνια εδώ και εκεί σα μπαλάκι
Πολύ στεναχωρέθηκα για το γκολ που δεν οδήγησε στη νίκη
Αρε αμρ έτσι είναι συνήθως οι μπούφοι είναι κ σοβαροφανείς κ έχουμε γεμίσει στην ομάδα από τέτοιους τόσα χρόνια εδώ και εκεί σα μπαλάκι
Eμεις θελουμε καλα παιδια και ας ειμαστε δευτερο τριτοι .......... Περαν της πλακας εχει βαλει γκολ ισοφαρισης με Μπενφικα και σε 5-6 ματς εχει κανει οσα δεν κανανε οι εκατομμυριουχοι κακομαθημενοι σε πολλά περισσοτερα.