32. Nika Ninua
Re: 32. Nika Ninua
Και οκλαδων να καθεται στη μεση του γηπεδου εγω τον θελω στην ομαδα για το διαβητη που εχει για δεξι και το μοιρογνωμονιο για αριστερο. Δεν γινεται να ειμαστε ακριβοι στα πιτουρα και να χαριζουμε σεζον προσαρμογης σε Ροντριγκο, Αουγκουστο, παλαιοτερα Βαρελα και τωρα Εσιτι και να σταυρωνουμε ενα παιδι που στο κατω κατω δεν εκανε και καμμια γκαφα αλλα αντιθετως εβαλε δυσκολο γκολ οχι κατα τυχη και εβγαλε μπαλιες που αλλοι δεν τις βλεπουν ουτε καν στον υπνο τους. Και μονο για τα στημενα πρεπει να εχει χρονο συμμετοχης οταν δυσκολευουν τα πραγματα.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα να παίξει σε κατώτερη ομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να παλέψει με τις αδυναμίες του για να ολοκληρωθεί σαν παίκτης και να παίξει σε ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό δεν θέλω να πάει κάπου δανεικός, με τον κίνδυνο να μην δουλευτεί, όπως έγινε με τόσους δανεισμούς του Λάμπρου. Καλύτερα να μείνει εδώ και να χύσει ιδρώτα υπό την επίβλεψη του Garcia. Ευκαιρίες θα πάρει γιατί στο β΄ γύρο θα έχουμε κύπελλο και πολλές τιμωρίες λόγω κίτρινων καρτών.
- Salvador Allende
Σε τέτοια ηλικία δεν έχει νόημα να κάθεσαι στον πάγκο. Πρέπει να μάθεις το τόπι και να σε μάθει και αυτό. Αυτό θα γίνει μόνο παίζοντας κανονικά και όχι στις προπονήσεις. Μακάρι να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα που θα παίζει βασικός.
-
Απορώ γιατί δεν παίζεις βασικός. Σε σχέση με Μουργκ θα βοηθούσες περισότερο. Πόδι διαβήτης
- PAOK_Antarctica
Το παιδί δεν υπολογίζεται και πρέπει να δοθεί δανεικός στην Κύπρο να πάρει αγώνες.
Αλλά τελικά υπολογίζεται και μπαίνει να γυρίσει το ματς.
Φακ λότζικ.
Αλλά τελικά υπολογίζεται και μπαίνει να γυρίσει το ματς.
Φακ λότζικ.
Για ότι πήραμε, το κάνει. Δεύτερο ματς θα μας έπαιρνε αλλά ας όψεται
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλουν να σε διώξουν. Ο προπονητής σου στη Λάρισα, δεν σε βλέπει καν στον πάγκο, προτιμάει να μην κάνει καν αλλαγές.
Σήμερα ο προπονητής σου, αποφασίζει ότι αξίζεις λιγότερο χρόνο από ένα καρτούν με πόδια που ακούει στο όνομα Λάμπρου. Μπαίνεις μέσα, κάνεις και μια ασίστ.
Εγώ παλικαράκι μου, λέω να πιέσεις να φύγεις δανεικός, μακριά από το τωρινό περιβάλλον.
Έχεις πολλές προοπτικές, και ιδίως ως δεκάρι με δουλειά και παιχνίδια θα δώσεις πολλά.
Σήμερα ο προπονητής σου, αποφασίζει ότι αξίζεις λιγότερο χρόνο από ένα καρτούν με πόδια που ακούει στο όνομα Λάμπρου. Μπαίνεις μέσα, κάνεις και μια ασίστ.
Εγώ παλικαράκι μου, λέω να πιέσεις να φύγεις δανεικός, μακριά από το τωρινό περιβάλλον.
Έχεις πολλές προοπτικές, και ιδίως ως δεκάρι με δουλειά και παιχνίδια θα δώσεις πολλά.
- ToMousiTouCrespo
Αν αυτός ο παίκτης δεν προσφέρει στον ΠΑΟΚ θα είναι έγκλημα όλων. Δεν υπάρχει τέτοιο πόδι στην Ελλάδα.
- painkiller4
Το ότι βρίσκεται παραγκωνισμενος αυτός ο παίκτης για να παίζει ο μουργκ είναι από τα πολλά ανεξήγητα που υπάρχουν.
Το παιδί στις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει πάρει έχει δείξει ακριβώς αυτά που φαινόταν στα βίντεο του
Τέλειες εκτελέσεις φάουλ,τέλειες εκτελέσεις κόρνερ
Η χρησιμότητα ενός τέτοιου χαρακτηριστικού είναι τεράστια,πρέπει να βελτιωθεί σε άλλους τομείς(δεδομένο) και πρέπει να βρούμε τρόπο να τον χωρέσουμε στην ενδεκάδα
Ίσως στη θέση 10 αυτή τη στιγμή να είναι πιο αποδοτικός από τις υπόλοιπες εναλλακτικές που έχουμε
Η χρησιμότητα ενός τέτοιου χαρακτηριστικού είναι τεράστια,πρέπει να βελτιωθεί σε άλλους τομείς(δεδομένο) και πρέπει να βρούμε τρόπο να τον χωρέσουμε στην ενδεκάδα
Ίσως στη θέση 10 αυτή τη στιγμή να είναι πιο αποδοτικός από τις υπόλοιπες εναλλακτικές που έχουμε
Πλάκα πλάκα και μόνο για τα στημένα του τον βάζεις μέσα.
Μήπως τελικά και με Λάρισα θα έπρεπε να μπει ή ήταν άλλο παιχνίδι εκείνο?
Μήπως τελικά και με Λάρισα θα έπρεπε να μπει ή ήταν άλλο παιχνίδι εκείνο?
Μα οι τομείς που έχει να διορθώσει είναι τομείς που φτιάχνονται. Αυτό το γλυκό του πόδι δεν διδάσκεται. Πλακωσε τον με σωστή διατροφή και γυμναστές ώστε να γίνει αθλητικά έστω μέτριος. Και αν όχι ταχύτητα έστω καντον διπλοπνευμονο.han-tyumi έγραψε:Το παιδί στις ελάχιστες ευκαιρίες που έχει πάρει έχει δείξει ακριβώς αυτά που φαινόταν στα βίντεο του
Μου θυμιζει κάπως το χαρακτηριστικό αυτο τον Θεοδωρίδη που ειχαμε και επιασε κυριως στο Αγρινιο. Σουτ και φαουλ λες και τα βαραγε με το χερι.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk