PAOK_Antarctica έγραψε:Διψήφια διαφορά από τον γκέι και είναι ακόμα του Άι Γιαννιού.
Εδώ είμαστε 4 βαθμούς κάτω από τα σκουλήκια που έγιναν όντως αφεντικά της πόλης.
Τον δαφνομπουκωμένο θα χρειαστούμε σε λίγο τηλεσκόπιο για να τον βλέπουμε στη βαθμολογία.
Τα έχω γράψει εκτενέστατα 2 ή 3 φορές για το τι ισχύει εδώ και καιρό με ΠΑΟΚ και Σαββίδη.
Άλλοι συμφώνησαν, άλλοι φαντασιώνονταν κινήσεις αλλά Queen's Gambit σε μια υποτιθέμενη σκακιέρα, σε άλλους έχει κολλήσει η βελόνα στο "ευεργέτη ευτυχώς που υπάρχεις και ομορφαίνεις τις ζωές μας".
Είμαι τόσο αποκαμωμένος από το χτικιό που παρακολουθούμε κάθε εβδομάδα, είναι αμέτρητες οι παθογένειες που βλέπουμε, τόσο αδιανόητη η βουτιά από το νταμπλ που ήταν μόλις μιάμιση σεζόν νωρίτερα (μου φαντάζει δέκα χρόνια πριν πλέον), που δεν αντέχω να αναπτύξω καμία συλλογιστική.
Μονάχα δύο πράγματα: α) αυτό που συμβαίνει διαφαινόταν από καιρό. Ομάδα στην Ελλάδα με επενδυτή τύπου Ιβάν Σαββίδη, όταν ο επενδυτής είναι άφαντος, φλερτάρει παθιασμένα με τη διάλυση, είναι άγραφος κανόνας που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, β) αν είχα εμπιστοσύνη σε κάποιον ή σε κάτι, πραγματικά θα ήμουν υπέρ του τόταλ ριμπίλντινγκ, γάμησέ το για φέτος, πάμε για άλλα κτλ, φροντίστε μόνο να παίξετε με το μαχαίρι στα δόντια στο κύπελλο που είναι θέμα φόρμας και τύχης. Αλλά ποιος θα αναλάβει το χτίσιμο, με ποιον προορισμό και με ποια κριτήρια; Το χάος που επικρατεί τώρα προμηνύει δύσκολες μέρες για μπόλικο καιρό.