ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Darklord67
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
+++++
Δεν υπάρχει πια λόγος για μεταγραφές...
Ας παίξουν αυτοί που έχουμε,ας δοκιμαστούν και τα νέα παιδιά και ο Garcia και το καλοκαίρι βλέπουμε.
Δεν υπάρχει πια λόγος για μεταγραφές...
Ας παίξουν αυτοί που έχουμε,ας δοκιμαστούν και τα νέα παιδιά και ο Garcia και το καλοκαίρι βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darklord67 την Πέμ 07 Ιαν 2021, 21:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- thanos-xanthi
- PAOK_Antarctica
Εγώ λέω να μην κάνουμε μεταγραφές για 2 χρόνια γιατί και του χρόνου θα είναι μεταβατική χρονιά οπότε δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα.
Έχουμε και ένα γήπεδο να μην χτίσουμε.
Έχουμε και ένα γήπεδο να μην χτίσουμε.
Αντί για μεταγραφές, ας μετονομαστεί το φόρουμ σε πωλήσεις. Ποιες μεταγραφές όταν ο Τ.Δ. λέει πως δεν θέλουμε μέσους. Πωλήσεις πρώτα και βλέπουμε.
Πάμε για μάχη για την τρίτη θέση και αν...
Πάμε για μάχη για την τρίτη θέση και αν...
-
έχεις δίκιο. Την πατήσαμε με Κλάους, την πατήσαμε με Πέλκα και μυαλό δεν βάλαμε.danirifle έγραψε:όταν έρχεται καλή πρόταση ΠΟΥΛΑΣ
8 σου έδιναν για γιαννούλη? ΠΟΥΛΑ
Ο Γιαννούλης παίζει εκτός θέσης. Η θέση του είναι wing back σε 343 η 352. Όσο παίζει αριστερός οπισθοφυλακας τόσο θα πέφτει και αξία του και θα δυσκολεύει την ομάδα αμυντικά.
Θανο ο προπονητης φταιει που σαν ομαδα πρωταθλητισμου που λες οτι εισαι κανεις 54 λαθη εναντι 32 του περιστεριου?Γελανε και τα γελια με την απαθεια τους μεσα στο γηπεδο.κανενα νοημα για καμια κινησηthanos-xanthi έγραψε:Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η
και Μ Ε Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ
αντε και του χρονου
Το γράφω εδώ - για δεύτερη φορά - μπας και το δει κανένας mod και μου πει τι να κάνω.
Πάει κανας μήνας που δε βλέπω τα threads των αγώνων και ποιος ξέρει τι άλλο. Τι πρέπει να γίνει; Επίσης γενικά με βλέπω ως μη συνδεδεμένο - ακόμα και αν είμαι - ενώ αν αναζητήσω τις παλιές μου δημοσιεύσεις βγαίνει το γνωστό Guru μήνυμα.
Help guys.
Πάει κανας μήνας που δε βλέπω τα threads των αγώνων και ποιος ξέρει τι άλλο. Τι πρέπει να γίνει; Επίσης γενικά με βλέπω ως μη συνδεδεμένο - ακόμα και αν είμαι - ενώ αν αναζητήσω τις παλιές μου δημοσιεύσεις βγαίνει το γνωστό Guru μήνυμα.
Help guys.
Οχι οτι εχει σημασια πια αλλα επειδη το διαβαζω δηλωσε ο Ρεμπε παλι οτι δεν θελουμε χαφ?
-
Το ίδιο κ σ εμένα.....lazar4 έγραψε:Καλησπέρα, είναι κάπου το topic του σημερινού αγώνα ; Εδώ και αρκετό καιρό δεν εμφανίζονται στην αρχική.![]()
Υ.γ το βάζω λόγω κίνησης στο συγκεκριμένο topic.
- thanos-xanthi
Mula4 έγραψε:Θανο ο προπονητης φταιει που σαν ομαδα πρωταθλητισμου που λες οτι εισαι κανεις 54 λαθη εναντι 32 του περιστεριου?Γελανε και τα γελια με την απαθεια τους μεσα στο γηπεδο.κανενα νοημα για καμια κινησηthanos-xanthi έγραψε:Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η
και Μ Ε Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ
αντε και του χρονου
πες μου απο αγωνα σε αγωνε ρε Μουλα σε τι βελτιωνεται η ομαδα
τι παιζει?
εκτος απο γιομες στα πλαγια
που οταν στραβωνει το ματς, ο παγκος κοιμαται, η ομαδα τα χανει και παγωνει
ενα μαυρο χαλι, και ερχεται και ντερμπι σε μια βδομαδα
αν του αρεσει αυτο που παρουσιαζει τι να πω? εμεις ας ειμαστε με κολλυρια
σε παιζουν οι αλλοι ταμπουρι, δε μπορεις να σκοραρεις, επειδη στηνουν λεωφορειο
σε παιζουν ανοιχτα οπως σημερα, και ψοφησαμε
αλλαγες αλλα αντ αλλων, ομαδα μπερδεμενη, κι αυτος ακομα πιο μπερδεμενος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το ποδόσφαιρο είναι κλειστό στους μη συνδεδεμένους. Αόρατο. Λογικά είναι κάποιο bug που σε παιδεύει. Σβήσε κουκις, αποσυνδέσου και ξανασυνδεσου μήπως και φτιάξειcellophan έγραψε:Το γράφω εδώ - για δεύτερη φορά - μπας και το δει κανένας mod και μου πει τι να κάνω.
Help guys.
Παλιές δημοσιεύσεις μου δεν μπορώ να δω ούτε και εγώ. Όπως και να κάνω σχετικό search. Εδώ και πολλούς μήνες
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κλείνετε το τοπικ, μεταγραφές τέλος.
Η ομάδα θα θα παραπαίει κ εμείς θα βγάζουμε τρέλα κ άγχος
Η ομάδα θα θα παραπαίει κ εμείς θα βγάζουμε τρέλα κ άγχος