ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από laska4 »

Περιπτερος έγραψε:Εμεινε πριν λίγο ελεύθερος Επιθετικό ΧΑΦ. Μοιάζει με πελκίνιο με την μυική μάζα που λείπει από τον δικό μας.
Αξίζει τον κόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=xBlQTcO1JYI
καλη περιπτωση αλλα τι συζηταμε τωρα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ελεύθερος είναι. Του κάνεις το εισιτήριο και έρχεται. Εχει παίξει Ευρώπη.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Δωσαμε 5.000.000 το καλοκαιρι εν μεσω ffp για
δυο μετριους παιχτες και τωρα μας λενε και ενω
αναμενονται πωλησεις οτι χαλασε η μεταγραφη
Κρομινοβιτς που ηθελε ο Γκαρσια γιατι δε δωσαμε ενα
ποσο που ζητησε η Μπενφικα για δανεισμο......
Και ετσι χασαμε τον ενα παιχταρα που ζητησε
ο Γκαρσια για να παιρνουμε τα λιμα.....
Δηλαδη να τσιγγουνευονται και για εναν δανεισμο.
Και να εχουμε επιστροφες Λαμπρου και Ουαρντα
ενω υπαρχουν στον πλανητη γη τοσοι νεοι
παιχτες να ρθουν δανεικοι και να δουμε κατι αλλο.
Και ολα αυτα να πρεπει να τα θεωρησουμε
λογικα γιατι λεει υπαρχει το ffp......
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παίδες αυτα έχουν αναλυθεί πάνω από 100 φορές!!

Μιλαμε για τις μεταγραφές που είτε αφορούν είτε πρόκειται να γίνουν!!

Φτάνει με τις υπέρ αναλύσεις τι έγινε πέρυσι, το καλοκαίρι, πρόπερσι, με. Το φερευρα και ότι άλλο χωράει ο νους του καθενός!!

Φτάνει!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φίλε που έκανες λογαριασμό και μπήκες στις μεταγραφές για να κράξεις όλη τη διοίκηση μπες και διάβασε τους κανόνες πρώτα!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
Καλο κουραγιο.
Καντε το οπως κανατε με τη σεζον 2020-21 για να βρειτε την ηρεμια σας.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Napoli4 έγραψε:
Ρε obdulio, κι εγώ μαζί σου για τον Άμπελ. Πιστεύω πως είχε αδικηθεί και δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την πτώση μετά το double. Αλλά έχει κουράσει αυτή η ιστορία. Που αποσκοπείς;
Έφυγε ο Πορτογάλος, όσοι τον στηρίζαμε, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία. Αλλά ΠΑΟΚ είμαστε. Στα @@ μας τι κάνει η Παλμέιρας.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή, ο οποίος πρέπει να στηριχτεί. Γιατί έχει όλα τα φόντα να πετύχει το πιο σημαντικό πράγμα στον ΠΑΟΚ: να ενώσει τον κόσμο και την ομάδα. Μόνο αυτό πρέπει να μας νοιάζει.
Δεν πετάγομαι όμως εγώ να ξεκινήσω την κουβέντα για τον Φερέιρα. Άλλοι νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν. Όταν το κάνουν, απαντώ. Είμαι της λογικής να μη μηδενίζεται το παρελθόν αλλά να χτίζεται σε ότι υγιές υπάρχει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Krmencik in
Krovinovic in
Marcinho in
Cimirot in
Esiti out
Colak out
Biseswar out
Wague out
Ιδεατό αυτά που παραθέτεις!Επίσης μια χαρά θα έβρισκα και όπου Krovinovic-Marcinho-Cimirot τους Max Meyer-Francis Guerrero-Βασιλειάδη!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ένα ντιλ Τσόλακ-Τσίμιροτ θα ήταν άριστη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Με τους Cimirot και Max Meyer θα ειμασταν παραπανω απο καλα...μακαρι να γινει κανενα θαυμα και να τους φερουνε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Πετρωτός βλέπω γράφει εξελίξεις για τον χαφ μετά τον αγώνα στο Περιστέρι. :?:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν παρουμε ενα θεωρητικο σεναριο πωληση Γιαννουλη 7Μ, δανεικο Εσιτι με οψιον αγορας και ξεφορτωμα Ζαμπα, Μπισεσβαρ
και εχεις ενα μπατζετ ας πουμε 8.5Μ για 2-3 παιχτες, αριστερο μπακ και ενα χαφ ακομα η και εξτρεμ
αν ρωτησεις 100 ατομα εδω μεσα, τι ποσοστο αποτελεσματικοτητας και κατα ποσο ειναι βεβαιοι οτι θα κανουν αριστη επιλογη οι "υπευθυνοι" και θα αναπληρωσουν τα κενα, ενδεχομενως μενοντας και καποιο κερδος οικονομικο
νομιζω το ποσοστο που θα εδινε ψηφο εμπιστοσυνης στους δημοσιους υπαλληλους εκει στην ΠΑΕ δε πρεπει να ξεπερνα το 5%, μπορει να βαζω και πολυ...
γι αυτο φτανουν να σκεφτονται την ανανεωση Καντουρι και οποιονδηποτε αλλο ακομα και στα 32-33 με 3ετη και 4ετη συμβολαια
γιατι και οι ιδιοι δεν εχουν εμπιστοσυνη στον εαυτο τους, στην αντιληψη τους και στις επιλογες τους
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Απ το μυαλό του τα βγάζει.

Πχ μπορεί να σκέφτηκε ότι, ¨αν δεν κερδίσουμε σήμερα, καλύτερα να μήν κάνουμε μεταγραφές᾽᾽.
Ή κάτι αντίστοιχο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εσεις οι νεοι που γκρινιάζετε για τις 300 σελιδες μαθετε οτι αν δε πανε 400 μεταγραφη στον ΠΑΟΚ δε γινεται. Νομος.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Καλημέρα άρρωστα μου ΠΑΟΚτσάκια! Όνομα φυσικά και δεν ξέρει κανείς. Έχω την πεποίθηση ότι σήμερα θα γίνει μεταγραφική κίνηση. Ο ΠΟΡΚΥ-5 λέει ότι αυτή θα αφορά την αμυντική γραμμή! Υπομονή το πολύ 17 ώρες και θα δούμε αν βγει αληθινό...!!

"Εχω την πεποιθηση...", "Θα δουμε αν..."
Ο ΠΟΡΚΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑ? Ο ΠΟΡΚΥ?
φιλε το χακαρες το ακαουντ?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Cimirot ψάχνεται να φύγει. Εμείς από τον Colak δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι και η Σταντάρ ενδιαφέρεται. Πόσο πιο λογική κίνηση φαίνεται? Επίσης ο Marcinho έμεινε ελεύθερος. Αν κινηθείς γρήγορα τον κλείνεις γιατί δεν πιστεύω να μείνει και πολύ καιρό ελεύθερος. 24 χρονών τεχνίτης full back Βραζιλιάνος. Ο Εσίτι έχει καλό manager και ομάδες από Τουρκία και Βέλγιο σίγουρα θα ενδιαφέρονταν. Ο Krovinovic αν όντως είναι ο εκλεκτός και ισχύουν τα ποσά που ακούγονται δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επιμένουμε. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν εφικτές κινήσεις που μπορούν να σε βελτιώσουν άμεσα και πάνω σε αυτές να χτίσεις. Αν εγώ έχω εντεκάδα Πασχαλάκη Marcinho Γιαννούλη Ingason Μιχαηλίδη Cimirot El Kaddouri Krovinovic Τζόλη A.Zivkovic Krmencik ε σίγουρα θα πω ότι κάτι κάναμε προκειμένου να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Οι κινήσεις πάντως μέχρι τώρα δείχνουν λευκή πετσέτα όσον αφορά το πρωτάθλημα. Αποδεχόμαστε τη μοίρα μας δηλαδή αλλά δυστυχώς δεν προχωράμε παρακάτω. Και το παρακάτω είναι η προετοιμασία του ρόστερ για του χρόνου με σκοπό όντως την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”