Καταρχήν να μην ξεχνάμε ότι ο Γκαρσία δεν έκανε προετοιμασία ..mkpaok έγραψε:Στην συνεχεια και επειδη η συμπεριφορα αυτη εγινε συνηθεια (δεν ηταν μονο οι φορες που αποβληθηκε και οι αντιδρασεις του αλλα και ολες οι μανουρες που εκανε χωρις να αποβληθει) καταλαβα οτι αγωνιστικα κανει κακο.
Σκεφτείτε δηλαδή πώς ήταν ο Κονσεϊσάο πέρυσι που ήρθε τον Ιανουάριο και πώς έπαιξε φέτος που έκανε προετοιμασία ...
Άρα όταν βλέπουμε μία τρομερή εμφάνιση του Γκαρσία αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με το 100% που θα έχει ο παίχτης με σωστή προετοιμασία.
Βάλε μέσα και τους δύο τραυματισμούς από ένα μήνα του Σιμάο και του Ντιέ ..
Λες ότι η συμπεριφορά έγινε συνήθεια ... Ποιες μανούρες και ποιες αντιδράσεις; Πέρα από τον Ντιόγο και τώρα με τον Σιμάο;
Όταν βουτάει ο Μουσλίμοβιτς για πέναλτι, ο Κώτσιος πάει και τον χτυπάει - σπρώχνει πολύ περισσότερο από αυτό που έκανε ο Γκαρσία στον Σιμάο .. Εγώ σου λέω ότι αν το έκανε ο Γκαρσία αυτό είχε φάει απευθείας κόκκινη και άλλες 4 αγωνιστικές ...
Ή μήπως να ανατρέξω σε αντιαθλητικά χτυπήματα; Δες την κάθε αγωνιστική και θα δεις τι ξύλο έπεσε το οποίο όμως δεν τονίστηκε τόσο από τα ΜΜΕ ..
Και γιατί δηλαδή να είναι υπόλογος μόνο αυτός που θα ξαναβαρέσει;
Αυτός που θα ξαναξαπλώσει δεν είναι μ@νόπανο; Ξαπλώνει ο άλλος για πέναλτι σε κάθε παιχνίδια .. Δεν διακομωδεί το άθλημα;
Επειδή το σπρώξιμο, η μπουνιά, το ξύλο είναι και καλά πιο βάρβαρο πρέπει να τιμωρείται με τέτοιες εξοντωτικές ποινές;
Που στην τελική κανείς δεν πονάει απο τέτοια πράματα .. Εκτός από τον Σιμάο που έκανε τη λουμπίνα και ούτε καν ένιωσε κάτι, ακόμη και ο Ντιόγο ο οποίος έφαγε το μπουνίδι στην κοιλιά τι νομίζετε ότι κατάλαβε;
Αυτός που βουτάει για πέναλτι όμως πάει να κοροϊδέψει τους πάντες .. Οπαδούς, διαιτητή, αντιπάλους και οποιονδήποτε σχετίζεται με το ποδόσφαιρο!
Και αυτό που έχω ξαναπεί .. Πείτε μου ένα τάκλιν του Γκαρσία που ήταν για να κόψει τη μπάλα σε κάποιον και να τον σακατέψει ..