ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Amsterdamer_87 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι μεταγραφες παιχταραδων και χρημα θα ξαναπεσει αφου κανουμε το νεο γηπεδο και μετα..
Θα πεσουν 160 εκατομυρια για το γηπεδο..εχουν μπει ηδη 140 μεχρι τωρα στην ομαδα..Με διαιτησιες αισχος,με Αυγενακη υπουργο,Αδωνη παλι υπουργο και Εσκομπαρ πρωθυπουργο..Καλα εκανε ο Ιβαν και μαζευτηκε.Τα ξερει τα γραμματα εξαλλου γιατι κι αυτος βουλευτης ηταν..Ετσι θα παει μαλλον η κατασταση και ΝΑΙ ο Παμπλο θα κατσει τριετια και για τον λογο αυτο..Προσωπικο συλλογισμο εκφραζω για να μην παρεξηγηθω
Παραταύτα με κάποιο τρόπο πρέπει να καλυφθούν τα κενά. Με μικρούς, σε επαναδραστηριοποίηση κομμένων, με κάποιο τρόπο. Είναι τραγικό να παίζεις προκριματικά CL με τον Μπίσε δεξί μπακ (δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά), να πουλάς το CF πριν την πιο κρίσιμη μάχη.
Εγώ νομίζω ότι κυριαρχεί πολιτική "και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι". Αλλιώς δεν θα έδινε τόσα χρήματα για μεταγραφές ο Ιβάν. Απλά υπάρχουν τα ζητήματα που όλοι, λίγο ή πολύ έχετε επισημάνει.
Για αυτό ζήτησα την επιστημονική λειτουργία της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γεια σου πατερ.καλη χρονια!
Φερτε χαφ απο ακτη λελεφαντοστου.ενα εξαροδεκαρι.
Ολα εγω θα τα λεω.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στο ελλάδα μπορεί να εξαρτηθεί αν ένας επιχειρηματίας όπως ο ΙΒΑΝ θα αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη επιχειρηματική κίνηση, μια επένδυση και όχι αν θα κάνει δύο μεταγραφές.
Μην τα μπλέκουμε όλα. ΔΗλαδή αν άλλαζε ο κούλης τον αυγενάκη, σήμερα θα κάναμε οπωσδήποτε μεταγραφές ??
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

joshua έγραψε:Xειροτερο παντως και απο τη καθυστερηση στο θεμα του χαφ ειναι η καθυστερηση στις αποχωρησεις.Ο Ζαμπα κανει ταξιδακια αρνουμενος να παει εστω στον ατρομητο,ο Μπισεσβαρ ειναι εκτος ομαδας ενω εχει 1,5 χρονο ακομα συμβολαιο,Ρει,Εσιτι,Νινουα,Τσολακ...Ο μονος λογος για τον οποιο ο Σαββιδης εχει καποια δικια στο να αρνειται αν αρνειται νσ πει ναι σε νεα προσθηκη.
Αυτό όμως το τελευταίο αδελφέ είναι και η μοναδική ευθύνη που μπορώ να του καταλογίσω, διότι η συμπεριφορά κάποιων αφορά διοικητικές επιλογές.
Τεσπα, μην τρωγόμαστε και κουραζόμαστε.
Να είναι καλά η ΠΑΟΚάρα μας. Ολο και κάτι θα γίνει.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Άρα από τα τελευταία posts βγαίνει το ότι...Στημένο έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα, όλοι ανοίγουν τα πόδια στον χοντρό, αυτό είναι γεγονός.
Με εμάς όλες οι μικρομεσαίες ομάδες,βάζω και τις μικρές, μεταλλάσσονται σε γκαλακτικος και μεικτές κόσμου. Ίσως φταίμε εμείς λέω εγώ.

Για εμένα δεν υπάρχει απλά το "ααα ξέφυγε ο γαύρος, δεν κάνουμε μεταγραφές " απλά τα πράγματα!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Πέρα από τους οικονομικούς περιορισμούς, πόσο ελκυστικός (από άποψη επιπέδου και ικανοποίησης φιλοδοξιών) προορισμός είναι ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα για να έρθει αξιόλογος ξένος ?
Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι στις διαπραγματεύσεις δεν είναι ο ΠΑΟΚ το ισχυρό μέρος που μπορεί να επιβάλλει τους όρους του και τα θέλω του.
Αυτή είναι η αλήθεια. Και για αυτό ΠΛΕΟΝ θα είναι δύσκολο να φέρουμε τους παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγω δεν καιγομαι, ας ερθουν κ τελευταια μερα των μεταγραφων οι παικτες. Αρκει να φυγουν οι απαραδεκτοι αντιεπαγγελατιες, Ζαμπα, Μπισεσβαρ και οι παλαιστες Εσιτι και Βαρελα. Και μετα κ ο Ρεη που δεν προσφερει κατι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πέρα από τους οικονομικούς περιορισμούς, πόσο ελκυστικός (από άποψη επιπέδου και ικανοποίησης φιλοδοξιών) προορισμός είναι ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα για να έρθει αξιόλογος ξένος ?
Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ ότι στις διαπραγματεύσεις δεν είναι ο ΠΑΟΚ το ισχυρό μέρος που μπορεί να επιβάλλει τους όρους του και τα θέλω του.
Αυτή είναι η αλήθεια. Και για αυτό ΠΛΕΟΝ θα είναι δύσκολο να φέρουμε τους παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Φιλε μου τις αμεσως προηγουμενες μερες παικτες με πλουσιο βιογραφικο οπως ο Μπορινι και ο Μπερτολατσι πηγαν στην Καραμπουγκ...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Περιπτερος έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Εχω την αισθηση οτι μεταγραφες παιχταραδων και χρημα θα ξαναπεσει αφου κανουμε το νεο γηπεδο και μετα..
Θα πεσουν 160 εκατομυρια για το γηπεδο..εχουν μπει ηδη 140 μεχρι τωρα στην ομαδα..Με διαιτησιες αισχος,με Αυγενακη υπουργο,Αδωνη παλι υπουργο και Εσκομπαρ πρωθυπουργο..Καλα εκανε ο Ιβαν και μαζευτηκε.Τα ξερει τα γραμματα εξαλλου γιατι κι αυτος βουλευτης ηταν..Ετσι θα παει μαλλον η κατασταση και ΝΑΙ ο Παμπλο θα κατσει τριετια και για τον λογο αυτο..Προσωπικο συλλογισμο εκφραζω για να μην παρεξηγηθω
Παραταύτα με κάποιο τρόπο πρέπει να καλυφθούν τα κενά. Με μικρούς, σε επαναδραστηριοποίηση κομμένων, με κάποιο τρόπο. Είναι τραγικό να παίζεις προκριματικά CL με τον Μπίσε δεξί μπακ (δεν τα έχουμε ξαναδεί αυτά), να πουλάς το CF πριν την πιο κρίσιμη μάχη.
Εγώ νομίζω ότι κυριαρχεί πολιτική "και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι". Αλλιώς δεν θα έδινε τόσα χρήματα για μεταγραφές ο Ιβάν. Απλά υπάρχουν τα ζητήματα που όλοι, λίγο ή πολύ έχετε επισημάνει.
Για αυτό ζήτησα την επιστημονική λειτουργία της ΠΑΕ.
Δεν μπορω να διαφωνησω αε τιποτα απο αυτα που λες..γι αυτο πιστευω οτι επιστημονικα θα παμε απο την μεγαλυτερη επενδυση της ιστοριας μας και μετα..ο Ιβαν μονο αδαης δεν ειναι..ισως να παιρνει γνωμες κι απ τον Νιαου τον φιλο του
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με τα διπλά από την αμέσως μεγαλύτερη προσφορά.

Εγώ ρωτάω... γιατί να έρθουν μεταγραφές?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

joshua έγραψε:Xειροτερο παντως και απο τη καθυστερηση στο θεμα του χαφ ειναι η καθυστερηση στις αποχωρησεις.Ο Ζαμπα κανει ταξιδακια αρνουμενος να παει εστω στον ατρομητο,ο Μπισεσβαρ ειναι εκτος ομαδας ενω εχει 1,5 χρονο ακομα συμβολαιο,Ρει,Εσιτι,Νινουα,Τσολακ...Ο μονος λογος για τον οποιο ο Σαββιδης εχει καποια δικια στο να αρνειται αν αρνειται νσ πει ναι σε νεα προσθηκη.
Αυτο παλι ειναι πραγματικα ανεξηγητο..Με ποιο δικαιωμα δηλαδη αρνειται ο Ζαμπα και ο Μπισε να πανε εκει που τους στελνει η ομαδα..Το λογικο ειναι οτι οσο ανηκεις σε μενα και σε πληρωνω θα πας και εκει που θα σου πω..αλλιως το μπαγιοκο στη μεση,οπως γινεται σε ολες τις Α.Ε.παγκοσμιως,αν κανω λαθος διορθωστε με..Ο χαμπιμπης και ο Ρει πως πηγανε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτο ειναι ερωτημα η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα.Θα δωσουμε στο Γκαρσια τα οπλα που ζηταει για να εξελιξει την ομαδα και να μην φθαρει ο ιδιος απο ευθηνες αλλων η πρεπει πρωτα ο Γκαρσια χωρις τα απαραιτητα οπλα να αποδειξει οτι αξιζει να του δωσουμε τα επιπλεον?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Λιγο που έψαξα παίκτες σοβαροί που να μπορούμε να πάρουμε το καλοκαιρι δεν υπάρχουν ,αν κλειναμε τον Καντουρι θα ήμουν ευχαριστημένος. Οι λύσεις των δανεικών θα παίζουν και για του χρόνου .
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Οι μεταγραφές, πρέπει να γίνουν όχι μόνο για να μείνεις έστω κοντα στο γαυρο.. Πρέπει να γίνουν γτ δε γίνεται, να τους πάρεις όλους μαζεμένους το καλοκαίρι.. Ο Ρεμπε ήταν να μιλήσει γύρω στις γιορτές. Και δε μίλησε.. Σέβομαι απεριόριστα το φρένο Ιβάν, ελέω εγκληματικής. Ωστόσο θα ήταν καλό να λείπουν οι δηλώσεις κυρ κυρ ότι πάμε για πρωτάθλημα κλπ. Όταν ξεκινάει η χρονιά κ στηρίζεσαι και σε παιδιά της Β ομάδας κ αφήνεις (δε μπορούσες αλλιώς), αυτούς που έφυγαν με τόσα λίγα λεφτά, χτυπάει άσχημα.. Εγώ νιώθω ότι Δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός.. Έτυχε να υπάρξει σερί ο ιβιτς και ο Ρουμάνος που έβαλαν μια σειρά και μια λογική.. Έχουμε γυρίσει ήδη σε εποχές 2013 και μάλιστα με ffp στο κεφάλι..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στο ελλάδα μπορεί να εξαρτηθεί αν ένας επιχειρηματίας όπως ο ΙΒΑΝ θα αποφασίσει να κάνει μια μεγάλη επιχειρηματική κίνηση, μια επένδυση και όχι αν θα κάνει δύο μεταγραφές.
Μην τα μπλέκουμε όλα. ΔΗλαδή αν άλλαζε ο κούλης τον αυγενάκη, σήμερα θα κάναμε οπωσδήποτε μεταγραφές ??
Φιλε ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ σωστα τα λες,προς θεου οχι δυο και τρεις και τεσσερεις μπορει να κανει,αλλα οταν βλεπει να φευγει ενα 10αρικο σε Εσιτι,Τσολακ και Μουρκγ..αλλα σου λεει να ριξω κι αλλα 10 στην αμφιβολια? εχω και το ΦΦΠ..δεν τα κραταω καλυτερα να τα χωσω στην επενδυση του γηπεδου??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”