ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Dark Knight
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Εν τω μεταξύ, με τη λογική που συζητήθηκε παραπάνω, δεν κοιτάμε εμείς να βελτιωθούμε για να καλύψουμε τη διαφορά από το γαύρο (υπάρχουν τα μεταξύ μας παιχνίδια, υπάρχουν και τα πλέϊ-οφ), αλλά περιμένουμε (wtf?) από τον γάυρο να χειροτερέψει για να κάνουμε εμείς κίνηση και να καλυφθεί η διαφορά! Για μεσο-μακροπρόθεσμη βελτίωση της ομάδας με ουσιαστική στήριξη σε έναν προπονητή που οι ίδιοι έχουμε πει ότι είναι ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για το σωματείο, δεννννν ............... άστο καλύτερα!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δηλαδή αυτά είναι τα "εξωφρενικά" νούμερα που λένε;;;;Panvl1984 έγραψε:Δλδ εσυ δεν εμαθες οτι ο μανατζερ του παικτη χθες ειδοποιησε οτι με 650 τον χρονο και υποχρεωτικη ρητρα στα 4,5 εκατ την κυραικη ο παικτης μπορει να ειναι θεσσαλονικη;;; εγω ειπα αυτα που εμαθα απο πηγη που ειναι κοντα σε διοικητικό παραγοντα.rainmaker έγραψε:Εγώ προσωπικά κρατώ μια αμφιβολία να ξανά αλλάξουν τα πλάνα αν φύγουν παίκτες. Πχ η διαφορά με γαύρο μένει ίδια αλλά απελευθερώνεται μπάτζετ.
Υπομονή και βλεπουμε
Οκαυ...
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ότι στην ΠΑΕ είναι τόσο ηλίθιοι που να πιστεύουν ότι μεταγραφές θα γίνουν μόνον αν μειωθεί η διαφορά. Αυτή είναι μη λογική, είναι άποψη ανθρώπων που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπτερο.
Ο βροχοποιός τα έγραψε Αποστόλη, από πληροφορίες που έχει εντός ΠΑΕ.
-Ναι γεια σας
-Γεια σας
-Κλαμπ Μπριζ εκεί?
-Ναι παρακαλώ πείτε μου
-Ναι ο γάβρος μόλις έκανε 0-2 στην Τρίπολη απο Μ. Ασίας παίρνω,μήπως μπορούμε να δώσουμε πίσω τον ψηλό?Δεν αγωνίστηκε ακόμα προλαβαίνουμε?
-Τουτ...τουτ...τουτ...
-Ναι παρακαλώ μ ακούτε...??
Φτου ρε πουστη παει ο προγραμματισμός και φέτος δεν προλαβαμε...
-Γεια σας
-Κλαμπ Μπριζ εκεί?
-Ναι παρακαλώ πείτε μου
-Ναι ο γάβρος μόλις έκανε 0-2 στην Τρίπολη απο Μ. Ασίας παίρνω,μήπως μπορούμε να δώσουμε πίσω τον ψηλό?Δεν αγωνίστηκε ακόμα προλαβαίνουμε?
-Τουτ...τουτ...τουτ...
-Ναι παρακαλώ μ ακούτε...??
Φτου ρε πουστη παει ο προγραμματισμός και φέτος δεν προλαβαμε...
Παίζουμε και εμείς το ρόλο μας όμως. Του ελαιοχρωματιστή του φορτώσαμε όλα τα κακά (που μπορεί να βαραίνουν άλλους ως επιλογές). Και περιμένουμε από τον Παυλάρα να κάνει θαύματα.obanebane έγραψε:Να βρούμε όμως και έναν προπονητή που να κάτσει 3-4 χρόνια τουλάχιστον seaman μου,έτσι;
Αλλιώς αυτά θα έχουμε,φύγε εσύ,έλα εσύ.
Τρελένομαι όταν ακούω δεν έχουμε στόχους οπότε γιατί να φέρουμε παίχτες. Και γιατί συμμετέχουμε τότε? Για τα τηλεοπτικά και για να βγούμε στο Ράπαν να πάρουμε τα λίγα εκατομμύρια των Ομίλων του? Γίναμε Λάρισα, Βόλος, Τρίπολη και ντρεπόμαστε να το πούμε? Άκου περιμένουμε να μειωθεί η διαφορά? Πως? Όταν το λαμόγιο ο ανταγωνιστής σου, περνάει παντού τρένο, εσύ θα πρέπει να ενισχυθείς να τον πηδήξεις μέσα έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 06 Ιαν 2021, 20:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Mitsospaoki4 έγραψε:Δηλαδή αυτά είναι τα "εξωφρενικά" νούμερα που λένε;;;;Panvl1984 έγραψε:Δλδ εσυ δεν εμαθες οτι ο μανατζερ του παικτη χθες ειδοποιησε οτι με 650 τον χρονο και υποχρεωτικη ρητρα στα 4,5 εκατ την κυραικη ο παικτης μπορει να ειναι θεσσαλονικη;;; εγω ειπα αυτα που εμαθα απο πηγη που ειναι κοντα σε διοικητικό παραγοντα.rainmaker έγραψε:Εγώ προσωπικά κρατώ μια αμφιβολία να ξανά αλλάξουν τα πλάνα αν φύγουν παίκτες. Πχ η διαφορά με γαύρο μένει ίδια αλλά απελευθερώνεται μπάτζετ.
Υπομονή και βλεπουμε
Οκαυ...
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε υποχρεωτική ρητρα και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;
- Περιπτερος
Θαρρώ πως όχι. Για αυτό έχει μεγαλύτερη αξία η δική μας στήριξη, στον φιλότιμο καθαρά παοκτσήδικο αγώνα του.Mitsospaoki4 έγραψε:Να τον στηρίξουμε εμείς
Η διοίκηση θα τον στηρίξει;;;
seaman έγραψε:Παίζουμε και εμείς το ρόλο μας. όμως. Του ελαιοχρωματιστή του φορτώσαμε όλα τα κακά (που μπορεί να βαραίνουν άλλους ως επιλογές). Και περιμένουμε από τον Παυλάρα να κάνει θαύματα.obanebane έγραψε:Να βρούμε όμως και έναν προπονητή που να κάτσει 3-4 χρόνια τουλάχιστον seaman μου,έτσι;
Αλλιώς αυτά θα έχουμε,φύγε εσύ,έλα εσύ.
Τρελένομαι όταν ακούω δεν έχουμε στόχους οπότε γιατί να φέρουμε παίχτες. Και γιατί συμμετέχουμε τότε? Για τα τηλεοπτικά και για να βγούμε στο Ράπαν να πάρουμε τα λίγα εκατομμύρια των Ομίλων του? Γίναμε Λάρισα, Βόλος, Τρίπολη και ντρεπόμαστε να το πούμε. Άκου περιμένουμε να μειωθεί η διαφορά? Πως? Όταν το λαμόγιο ο ανταγωνιστής σου, περνάει παντού τρένο, εσύ θα πρέπει να ενισχυθείς να τον πηδήξεις μέσα έξω.
Έτσι.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει σημασία ποιος τα έγραψε. Εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι άνθρωποι έχουν τόσο άσχετες απόψεις. Για να είμαι πιο σωστός δεν θα ήθελα να το πιστέψω.obanebane έγραψε:Ο βροχοποιός τα έγραψε Αποστόλη, από πληροφορίες που έχει εντός ΠΑΕ.
Επίσης δεν θα έκανα ποτέ κονέ με Benfica. Αντίθετα θα φρόντιζα να έχω καλές σχέσεις με Porto (και άλλες ομάδες) για να μπορώ να παίρνω δανεικούς από κει.
Μετα τον rainmaker που χάθηκες;;; παρε τον Μάκη κ δώσε του το τηλέφωνο του βροχοποιου για να μάθει τα νέα... Αντε με το κάθε πανιβλακα1984 τρόλPanvl1984 έγραψε:απ πλευρα μακη γκαγκατσηIsi4 έγραψε:Για πες ρε αδερφέ...Από που τα μαθαίνεις αυτά;Panvl1984 έγραψε:εγω μαθαινω οτι μεχρι την κυριακη θα ειναι ελλαδα
!
Γιατί το όλο θέμα μάλλον για σήριαλ πάει,με Όχι καλή κατάληξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 06 Ιαν 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ Παύλε...πάρε ένα τηλέφωνο τον φίλο σου τον Λίνο να μας στείλει ένα δεκαράκι άμεσα, και άσε τους άμπαλους να ψάχνουν σε λίστες.
Άντε τ`αγόρι μου..
Άντε τ`αγόρι μου..
Βλέπω στις προπονήσεις τον Μπισεσβαρ να συμμετέχει κανονικά.
Τι φάση;
Τι παίζει με τον παίκτη;
Τι φάση;
Τι παίζει με τον παίκτη;
Η λογική πάντως λέει ότι τα νούμερα για τον Κροβίνοβιτς είναι αυτά που ανέφερε ο φίλος.
Το υφιστάμενο συμβόλαιό του είναι εκεί και η Μπενφίκα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το Σεπτέμβρη πίεζε για υποχρεωτική ρήτρα 7 εκ + 1.5 εκ. loan fee τους Εγγλέζους. Αν τώρα έπεσε στα 4.5 εκ είναι 100% βέβαιο ότι θα ζητάει υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι που και την παίρνει (αφού ο παίχτης ανανέωσε μέχρι το 23) και εμάς μας βολεύει.
Το υφιστάμενο συμβόλαιό του είναι εκεί και η Μπενφίκα μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το Σεπτέμβρη πίεζε για υποχρεωτική ρήτρα 7 εκ + 1.5 εκ. loan fee τους Εγγλέζους. Αν τώρα έπεσε στα 4.5 εκ είναι 100% βέβαιο ότι θα ζητάει υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι ή το μεθεπόμενο καλοκαίρι που και την παίρνει (αφού ο παίχτης ανανέωσε μέχρι το 23) και εμάς μας βολεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 06 Ιαν 2021, 20:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.