Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα προσπαθήσω να μην δω κανένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, live.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ωραίος. Ελπίζω να βρεις κάτι άλλο να κάνεις μεθαύριο με τον ατρομαχτοΑποστόληςΑ έγραψε:Ο γιατρός είπε για 1,5 μήνα να είμαι Παναγϊτσα, μέχρι να επουλωθεί η καρδιά.Μαυρο Χιονι έγραψε:Δεν πιστεύω να είδες το ματς; Δεν νομίζω να είσαι τόσο τρελός;
- thomas Murg
Έψαξα το Κοινωνία ώρα μηδέν να το βάλω αλλά είναι κλειδωμένο.
Το αφήνω λοιπόν εδώ με το ερώτημα: Ποιος είπαμε ότι κάνει κουμάντο σ'αυτήν τη χώρα;
Η είδηση από το site του έθνους.
Θεοφάνεια: Με παρουσία πιστών άνοιξαν οι εκκλησίες - Πού παρατηρείται συνωστισμός
ΕΛΛΑΔΑ
06.01.2021 07:11
Με την παρουσία πιστών τελείται σήμερα ο εορτασμός των Θεοφανίων στους ναούς όλης της χώρας, παρά το lockdown για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊου, αφού μπορεί η Εκκλησία να έκανε ένα βήμα πίσω ως προς τους αγιασμούς των υδάτων, ωστόσο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμμένει στη θέση του για ανοιχτούς ναούς.
Το αφήνω λοιπόν εδώ με το ερώτημα: Ποιος είπαμε ότι κάνει κουμάντο σ'αυτήν τη χώρα;
Η είδηση από το site του έθνους.
Θεοφάνεια: Με παρουσία πιστών άνοιξαν οι εκκλησίες - Πού παρατηρείται συνωστισμός
ΕΛΛΑΔΑ
06.01.2021 07:11
Με την παρουσία πιστών τελείται σήμερα ο εορτασμός των Θεοφανίων στους ναούς όλης της χώρας, παρά το lockdown για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊου, αφού μπορεί η Εκκλησία να έκανε ένα βήμα πίσω ως προς τους αγιασμούς των υδάτων, ωστόσο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμμένει στη θέση του για ανοιχτούς ναούς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για το καλό της υγείας σου Αποστόλη, μακρυά από αγώνες του ΠΑΟΚ για ένα μήνα.
Θα μας πεθάνουν φέτος
Θα μας πεθάνουν φέτος
- Mitsospaoki4
- Moderator
- bersekeros
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, αλλά ιδιαίτερα και στους/στις, ονομαστικώς, εορτάζοντες/εορτάζουσες.
- thomas Murg
Μάγκες το έγραψα και στο νήμα του αγώνα με τον ατρόμαχτο το γράφω κι εδώ.
Θέλω τη βοήθειά σας. Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα ματς από τον Βεροιώτη; Έκανα κανα δυο φορές αίτημα για να μπω στην ομάδα mao mao world αλλά δεν τα κατάφερα. Τι πρέπει να κάνω;
Θέλω τη βοήθειά σας. Τι μπορώ να κάνω για να βλέπω τα ματς από τον Βεροιώτη; Έκανα κανα δυο φορές αίτημα για να μπω στην ομάδα mao mao world αλλά δεν τα κατάφερα. Τι πρέπει να κάνω;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ έκανα δέκα φορές και με έγραψε (με απέρριψε δηλαδή) και τις δέκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 06 Ιαν 2021, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάνει μαζικές αποδοχές ανά καιρούςthomas Murg έγραψε:Μάγκες το έγραψα και στο νήμα του αγώνα με τον ατρόμαχτο το γράφω κι εδώ.
Αυτό τον καιρό που είναι κλειστά τα γήπεδα και δεν έχει paok TV, οι εγγραφές νέων μελών έχουν αυξηθεί πάρα πολύ.
Πριν τα Χριστούγεννα έκανε μαζικά αποδοχή καμία 500αρια άτομα, τώρα αν θες και δεις ότι δεν σε αποδέχεται, στείλε του ένα μυνημα..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ μια φορά έκανα αίτημα και την επόμενη μέρα ήμουν πλέον μέλος. Ξέρω άτομο που έκανε αίτηση τρεις φορές και την τέταρτη τον αποδέχτηκαν. Είναι ανάλογα μάλλον το μέγεθος των αιτήσεων
- ΑποστόληςΑ
-
- john4serres
Δοκιμασε να κανεις αίτημα 1-2 ωρες πριν το παιχνιδι.thomas Murg έγραψε:Μάγκες το έγραψα και στο νήμα του αγώνα με τον ατρόμαχτο το γράφω κι εδώ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το καλύτερο είναι να καμνει σπαμινγκ. Κάποια στιγμή θα βρεθούν και θα τον αποδεχτούν
- thomas Murg
Σας ευχαριστώ όλους για την απάντηση (mitsospaoki, Αποστόλη, Μαύρο Χιόνι και συνονόματε John Σερραίε) . Ήθελα να το κάνω νωρίτερα...αλλά ως καινούριος στο φόρουμ συμπλήρωσα τα 20 ποστ και περίμενα να πάει μεσάνυχτα για να γράψω! Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας.