ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Dark Knight »

hawklord έγραψε:Απο μεταγραφες δεν ξερω. Το μανατζερ δεν το ακουμπησα ποτε, στη δικη μου γλωσσα χαιρομαστε με τη σανιδα τη Sasha Grey που εχει αποσυρθει, καποιοι ονειρευονται τη Λισα Ανν που επαιζε παλια μπαλα και τωρα περαν της αποσυρσης ειναι αλλος ανθρωπος απο τις πλαστικες. Καποιος μιλησε για τη Jenna Jameson που σιγουρα φοραει μασελα πλεον. Παλι καλα που δεν αναφερθηκε η Μια Καλιφα που οσα βιδωτα και να φυτεψει η ασχημια της δεν παλευεται κι ας εχουν μαζι της ονειρωξεις οι περαστικοι απο το "σπορ". Εμεις την εχουμε στη μαροκινη βερσιον. Κι εμενα μ αρεζε η Asia Carrera οταν πηγαινα στο λυκειο, αλλα δεν γινεται να εχω απαιτηση να τη βλεπω στο σπορ εν ετει 2021 που χωρια απο τα υπεροπλα που παιζουν μπαλα υπαρχουν και τα διαμαντακια της διπλανης πορτας (onlyfans) που πολλες φορες ειναι και καλυτερα. Δεν μπορω να κατανοησω πως ολες οι μικρομεσαιες ομαδες να ξερουν την συγκεκριμενη "αγορα" κι εμεις να επιμενουμε σε παραγωγες Stagliano και Rocco Siffredi που εχουν παρει συνταξη.
:lol: :lol: :opaokara: Έγραψες!!!!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ευτυχώς να πούμε αν δεν έρθει Ελλάδα το ημίπαλτο από τη Γουέστ Μπρομ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν μας βγει ο καραφλας ψηλεας για φορ και με Ουαρντα σε ελευθερο ρολο πισω του,μαζι με Τζολη Ζιφκο στα ακρα ανεβαινουμε επιπεδο μπροστα. Τελικα το ποσο μας κοστισαν οι ανεπαρκεις αναπληρωσεις των Πελκα-Ακπομ το καλοκαιρι δεν λεγεται
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλά ρε όλοι οι τσοντοβιοι εδώ έχετε μαζευτεί;
Εγώ λίγο Γκουσγκουνη έχω δει όταν έκανα κοπάνες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αψογος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

( Το τρολλ θα γράφει για πολύ ακόμα);
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως εμεις νομιζω εχουμε παθει το εξης κακο...
Στην μετα Σαββιδη εποχη δεν μας παει η καρδια να ρισκαρουμε σε παιχτες τυπου Μπαραλες κλπ που εχουν χαμηλο κοστος κτησης αλλα δεν εχουν κανει και κατι ιδιαιτερο στην καριερα τους, και κοιταμε τους δηθεν ποιοτικους και καλους, αλλα το προβλημα ειναι πως στα λεφτα που δινουμε δεν εχει ποιοτικους καλους γνωστους αλλα αντιστοιχους μετριοκαλους απο γνωστες ευρωπαικες ομαδες.
Δεν μπορεις εν ολιγοις να χτυπας πορτες ευρωπαικων ομαδων με 2 και 3 μυρια στο χερι και να περιμενεις να παρεις κατι καλυτερο απο τον αντιστοιχο Λημνιο τους...
Κακα τα ψεματα αν δεν ρισκαρουμε σε παιχτες αγνωστους θα καταληξουμε να σκορπαμε μπολικο χρημα σε χρυσες μετριοτητες...
Πρέπει να βρουμε τροπο να ανακαλυψουμε παιχτες και οχι να παμε σε ηδη γνωστους.
Βεβαια αυτο θελει και δουλεια και χρονο και κοπο, και ισως και χρημα...
Παντως ο τροπος με τον οποιο κινουμαστε δεν θα μας βγαλει σε καλο.
Εκτος βεβαια αν ανεβασουμε το οριο ηλικιας οποτε παρουμε ποιοτικους παιχτες σε αυτην την τιμη αλλα χωρις καμια μεταπωλητικη αξια...
Συγχωρεστε μ τον απλοϊκο τροπο γραφης αλλα η ωρα ειναι δυσκολη!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τους παίκτες δεν τους ανακαλύπτεις τους φτιάχνεις.
μιλάμε σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή που η πληροφορία ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα. Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να ανακαλύψεις κάτι γρηγορότερα από κάποιον άλλον?
Απλά μετά γίνεται η μοιρασιά ανάλογα με το πορτοφόλι και τις διασυνδέσεις που έχει ο καθένας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

hawklord έγραψε:Απο μεταγραφες δεν ξερω. Το μανατζερ δεν το ακουμπησα ποτε, στη δικη μου γλωσσα χαιρομαστε με τη σανιδα τη Sasha Grey που εχει αποσυρθει, καποιοι ονειρευονται τη Λισα Ανν που επαιζε παλια μπαλα και τωρα περαν της αποσυρσης ειναι αλλος ανθρωπος απο τις πλαστικες. Καποιος μιλησε για τη Jenna Jameson που σιγουρα φοραει μασελα πλεον. Παλι καλα που δεν αναφερθηκε η Μια Καλιφα που οσα βιδωτα και να φυτεψει η ασχημια της δεν παλευεται κι ας εχουν μαζι της ονειρωξεις οι περαστικοι απο το "σπορ". Εμεις την εχουμε στη μαροκινη βερσιον. Κι εμενα μ αρεζε η Asia Carrera οταν πηγαινα στο λυκειο, αλλα δεν γινεται να εχω απαιτηση να τη βλεπω στο σπορ εν ετει 2021 που χωρια απο τα υπεροπλα που παιζουν μπαλα υπαρχουν και τα διαμαντακια της διπλανης πορτας (onlyfans) που πολλες φορες ειναι και καλυτερα. Δεν μπορω να κατανοησω πως ολες οι μικρομεσαιες ομαδες να ξερουν την συγκεκριμενη "αγορα" κι εμεις να επιμενουμε σε παραγωγες Stagliano και Rocco Siffredi που εχουν παρει συνταξη.
I can relate to this
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πάντως ο Τσέχος λόγω καράφλας, έναν συσχετισμό με Γκουσγκούνη τον έχει! Αν τα χώνει κιόλας, ε τότε τον έχει τον ρόλο στο τσεπάκι του!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:Αυτό που βλέπω εγώ και με ενοχλεί και για να πω την αλήθεια τον φοβόμουνα κιόλας είναι ότι με Γκαρσία πάει να δημιουργηθεί μία ανάλογη κατάσταση όπως κάποτε η Άγγελου.
Όχι τον πολεμάνε
Όχι δεν του δίνουν τους παίκτες που θέλει
Όχι Ο Γκαρσία θέλει ουρουγουανούς και ο ρεμπε δεν του τους φέρνει... Και άλλα ωραία
Το να απαιτεί να έρθουν έτοιμοι παίκτες, γιατι αυτό είπε, είναι λάθος;;

Το να φέρουμε στοιχήματα που θα θέλουν κάνα μήνα θα ήταν καλύτερα;;

Συμφωνώ απόλυτα και εξηγώ....αυτά τα οποία ειπώθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και νομίζω ότι αποδείχτηκε στη συνέχεια, αν και φαινόταν από τότε.

Θυμίζω:
Αυτό είναι το ρόστερ μας, είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Σε κάθε θέση έχουμε τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές και σε κάποιες παραπάνω από δύο. Καταλαβαίνω ότι είναι ελκυστικό να μιλάμε για μεταγραφές, αλλά νιώθω άνετα αν μείνουμε έτσι.
Αυτά με Πάμπλο τέλος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τι έγραψες ρε άνθρωπε

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Τους παίκτες δεν τους ανακαλύπτεις τους φτιάχνεις.
μιλάμε σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή που η πληροφορία ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα. Πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να ανακαλύψεις κάτι γρηγορότερα από κάποιον άλλον?
Απλά μετά γίνεται η μοιρασιά ανάλογα με το πορτοφόλι και τις διασυνδέσεις που έχει ο καθένας
Υπαρχουν και παιχτες που μπορει να κανουν την δουλεια καλυτερα απο αυτους που θεωρουνται ποιοτικοτεροι. Δεν σημαινει οτι τους ανακαλυπτεις εσυ...
Σημαινει οτι εχεις κατανοησει τι ψαχνεις και τι ταιριαζει στην φιλοσοφια σου αλλα και στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα της ομαδας αλλα και τους πρωταθληματος, ωστε να αποκτησεις αυτον που χρειαζεσαι και οχι απαραιτητα αυτον που κουβαλαει την ταμπελα του ποιοτικοτερου.
Κι αν τους παιχτες τους ξερουν ολοι τοτε πως μερικες ομαδες τσιμπανε κατι παιχτακια απο τα αζητητα που κανουν ξαφνικα τρομερο ξεπεταγμα? Εκτος αν εκει παει το "τους φτιαχνεις", υπο την εννοια οτι βρισκουν παιχτες αγουρους και τους δουλευουν σωστα ωστε να γινουν κατι ποιοτικοτερο...
Οπως και να χει εμεις κατι κανουμε πολυ λαθος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο κολλάει και προχωρά μακροπρόθεσμα με αυτό.

Στον ΠΑΟΚ αλλάζουν τα πλάνα τρίτη Πέμπτη Σάββατο

Σήμερα στο ποδόσφαιρο τη διαφορά στην κάνει η τεχνογνωσία να φτιάχνεις τους παίκτες.
Αν δεν μπορείς να αγοράσεις τζολιδες θα πρέπει να αγοράζεις βρακαδες και να τους πηγαίνεις όσο γίνεται πιο κοντά στους τζολιδες... αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ωραιος !!!!

Δωστε του ανθρωπου το ποστ του μηνα που θαγινει και τους ετους μαλλον!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”