ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

sourmenetes έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτά τα ή ο Κροατης ή κάνεις, σε κάνουν να ανυσηχεις ακόμα περισσότερο...
"το κάνεις" σημαίνει ότι δεν είναι του επιπέδου που θέλει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι η database μας είναι 10 παίχτες;;
Δεν υπάρχει κανένας άλλος;;;

Μάλιστα για άλλη μια φορά η λογική πάει περίπατο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τρί 05 Ιαν 2021, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:Το πρόβλημα είναι, γιατί και για ποιον λόγο του κάνει ο κρομιδοβιτς
Ας τον ρωτήσουν.

Επίσης λέμε ότι καλό είναι να φέρνουμε κάποιον που καλύπτει τον προπονητή.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτά τα ή ο Κροατης ή κάνεις, σε κάνουν να ανυσηχεις ακόμα περισσότερο...

Tωρα κανεις πλακα φανταζομαι...Δεν υπαρχει στο πλανητη αλλος διαθεσιμος χαφ που να ειναι του επιπεδου που θελει?
Εξήγησα την έκφραση το κάνεις άλλος.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τους ειπε

Ή θα μου φέρετε κάτι ποιοτικο ή μη φέρετε. Και δε το θεωρώ λάθος.

GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δε καταλαβαίνω το τι σας μπερδεύει τοσο.

Αν ο Γκαρσία ηταν το καλοκαίρι πχ τη μεταγραφή τσολακ και τη μεταγραφή μουργκ πιθανώς να την έκοβε.

Αυτος παιζει το κεφαλι του,αυτος θελει να εχει το τελευταίο λογο.

Αν εχει μια λιστα με 10(ενδεικτικό νούμερο,δε γνωρίζω το ακριβες) πχ παικτες και τους 8 θεωρει ότι δε του κανουν τους κοβει.

Το γιατί του κανει ο χ ψ παίκτης και αν ειναι πρόβλημα ή όχι μονο ο χρόνος μπορεί να το δείξει.

Εκτος αν εχετε τοσο εμπεριστατωμένη αποψη που κόβεται χερι ότι δε κανει ο κροατης ή ξερετε τους νινουαδες της λίστας και ξέρετε ότι κάνουν.

Τοτε πάσο
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

και η μετροσπορτ για τσιμιροτ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

renegade έγραψε:Το πρόβλημα είναι, γιατί και για ποιον λόγο του κάνει ο κρομιδοβιτς
Το ότι του κάνει δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τον ζήτησε ο ίδιος.

Όπως είπε κι ο Τζαντζαράς το μεσημέρι, για όσους ακούσαν την εισαγωγή.

- Πεινάς;
- Πεινάω.

- Τι θέλεις να φας;
- Λάχανο με κρέας.

- Φακές έχουμε.
- Τότε τι με ρωτάς, τι θέλω να φάω;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το κατάλαβα παιδιά αυτό που λέτε αλλά το θέμα μου είναι άλλο.
Ας πούμε του δίνουν μια λίστα με 5 παίχτες.
Αυτός δεν θέλει κανέναν.

Τι κάνουν;
Δεν του φέρνουν κανένα ή του προτείνουν κάποιους άλλους;;;

Σε μια φυσιολογική ομάδα που στηρίζει τον προπονητή πας στο 2ο
Αν ο σχεδιασμός σου είναι ανύπαρκτος πας στο 1ο
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τα ονόματα ολα ειναι εισηγήσεις Ρέμπε. Ο Γκαρσια εξηγει θέσεις και χαρακτηριστικα. Ο Ρέμπε με την ομαδα σκ.(sic) κάνουν τις λιστες και ενημερώνουν τον προπονητή.

Αν εβρισκε με όνομα τους παικτες ο Γκαρσία τοτε τ.δ. ας ήταν ο καρυπιδης να πηγαίνε να τους κλείσει με.ενα μεταφραστή που ούτως η αλλως ειναι στον ΠΑΟΚ χωρις λογο.

Ομολογω πως δε γνωριζω αν εχει ζητήσει και κάποιον με ονοματεπώνυμο ο Πάμπλο,σίγουρα δε εχει ακουστεί τπ όνομα αν εχει συμβεί και δε εχει προχωρήσει.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

bersekeros έγραψε:
Το ότι του κάνει δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τον ζήτησε ο ίδιος.

Όπως είπε κι ο Τζαντζαράς το μεσημέρι, για όσους ακούσαν την εισαγωγή.

- Πεινάς;
- Πεινάω.

- Τι θέλεις να φας;
- Λάχανο με κρέας.

- Φακές έχουμε.
- Τότε τι με ρωτάς, τι θέλω να φάω;
για αυτο ειπα και εγω τι λεφτα δινουμε στον κροβινοβιτς ...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:[quote="joshua"
sourmenetes έγραψε:

Tωρα κανεις πλακα φανταζομαι...Δεν υπαρχει στο πλανητη αλλος διαθεσιμος χαφ που να ειναι του επιπεδου που θελει?
Εξήγησα την έκφραση το κάνεις άλλος.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τους ειπε

Ή θα μου φέρετε κάτι ποιοτικο ή μη φέρετε. Και δε το θεωρώ λάθος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Ε καλά τώρα...
Φυσικά και όποιος έρχεται, έρχεται γιατί θεωρείται ποιοτικός και ότι μπορεί να βοηθήσει..

Το θέμα είναι τι είναι αυτό που θα βοηθήσει τον Πάμπλο να παίξει αυτό που θέλει.
Δυστυχώς κανείς δεν έχει καταλάβει έως τώρα κ ούτε μιλάει για να δώσει μία εικόνα.
Εγώ πάντως θεωρώ τρελό και αδιανόητο,με προπονητή του Ουρουγουανό Πάμπλο Γκαρσία να έχω το ποιο λάιτ κέντρο που θυμάμαι
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ε οχι ε καλα.

Το θεμα ειναι να το πιστεύει ο προπονητής. Αν σου φέρνουν παίκτη που λεει ο τ δ , εδω παίζει στην Αυστρία στον ΠΑΟΚ δε θα κανεί διαφορά δε σημαίνει ποιοτητα.

Θέλει να εγκρίνει ολες τις μεταγραφές. Απλο ειναι.

Το αλλο που λες για τι θα τον βοηθήσει να παιξει οτι θελει,καταλαβαίνω ειναι επικοινωνιακό,θα ωφελούσε ανθρώπους σαν και εμας να ηρεμησουμε οτι δε παμε στα τυφλά αλλα αν το εχει εξηγησει στο τ.δ. δεν ειναι αρκετό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Τρί 05 Ιαν 2021, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε παιδιά αφού δε ξέρουμε τί του έδωσαν στις λίστες (αν υπάρχουν λίστες).

Μπορεί να είναι ο Κροβινοβιτς και από κάτω άλλοι 5 Νινουα και Εσιτηδες..
Ε σου λέει φέρε τον Κροάτη ή κανένα έχω και Τσιγγαρα..

Λογικό.. δε νομίζω να του προτείνουν παιχταραδες και να τους κόβει, αν αυτό εννοούν τα παιδιά που απορούν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

tsaousila έγραψε:Yποτιθεται οτι πρεπει να εχουν σε καθε θεση 20 παικτες τουλαχιστον στην βαση δε3δομενων τους.
Και ολοι αυτοι περνανε κοσκινο καθε κυριακη , παρακολουθουμε τα συμβολαια -ληξεις ανανεωσεις κλπκλπ
Τωρα θα βρεις σε μια εβδομαδα??? Αν ειναι ετσι θα παιρνουν τηλφωνα και θα ρωτανε μανατζερ? Δεν γινεται ετσι αυτο ....
Τουτεστιν θεωρω οτι δεν γινεται αυτο μπακαλιστικα .Αλλα να προσθεσω επισης συντροφοι οτι το σκαουτινγκ τιμ δεν μου γεμιζει το ματι πολυ . Βλεπω αξιολογους παικτες σε μικρομεσαιες ομαδες και αναρωτιεσαι που τους βρισκουν ( οπως πχ τον ουαρντα στην αρχη) Η Τριπολη ειναι ενα καλο παραδειγμα τα προηγουμενα χρονια και ο ατρομητος κλπ
Και ο ΟΦΗ φετος
συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο μέρος ,και ξέρουμε καλά ότι η διοίκηση ως τώρα έχει πενιχρά αποτελέσματα στο σκάουτινγκ .
διαφωνώ στο δεύτερο
οι αξιόλογοι παίκτες σε μικρομεσαίες ομάδες δεν είναι σίγουρα τη μπορούν να ανταπεξελθουν στο βάρος μιας μεγάλης ομάδας .
σε μικρές ομάδες παίρνουν πολλές ευκαιρίες ,και λάθη να κάνουν δεν τους λέει κανείς τίποτα ,
σε μια μεγάλη ομάδα είναι στην τσίτα γιατί κάθε λάθος κοστίζει .
οπότε αυτό που λέμε όλοι - που τους βρίσκουν - δεν είναι έτσι ακριβώς .
το κακό με εμάς πιστεύω είναι ότι δεν δίνουμε βάθος χρόνου ούτε σε προπονητές ούτε σε τεχνικούς διευθυντές και αλαζουμε πολιτική κάθε χρόνο
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Λεμεσος4 έγραψε:Γιατι τοση απαξιωση για Νινουα δεν καταλαβαινω. Γιατι να παει δανεικος στη Κυπρο; Μπηκε με Παναιτωλικο και μας καθαρισε το παιχνιδι. Χτες με τοσα στημενα αν τα εκελουσε σιγουρα θα ειχαμε καλυτερες προοπτικες. Εχει το μακρινο σουτ, εχει τη γλυκια μπαλια , εχει τα στημενα, οτι χρειαζεται για να ξεκλειδωσεις μια κλειστη αμυνα. Εχουμε παικτες στα ποδια μας και τους διωχνουμε.
Παλι καλα που το βλεπεις κι εσυ φιλε μου γιατι ειχα αρχισει να πιστευω πως βλεπω οραματα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Α ρε γαμωτο χασαμε τον Μισιτς την ατυχια μου μεσα. Παικτης που επαιρνε την μπαλα και κοιτουσε μπροστα και την εδινε σωστα και γρηγορα και καθετα. Κιας μην ηταν ο γρηγοροτερος του κοσμου. Μαζευοτανε οι αντιπαλοι στο πρεσινγκ τους μη καρφωθουνε πισω. Μας τελειωσε και ο Μπισε. Πισω κοφτη δεν εχουμε και εχουμε 3 στο κεντρο που κανεις τους δεν παιρνει κεφαλιά και δεν κοβει ευκολα και δεν ειναι δεκαρι. Στον παγκο το χαος. Ισως στα ντερμπυ που παιζουμε ποιο μαζεμενα το τριο Σβαμπ Καντουρι και Νταγκλας να εδινε πραματα αλλα τωρα μας μαθανε ολοι.

Τι να πω. Εχουμε ελειψη και στο 8αροδεκα και στο 6-8αρι. 2 παικτες αξιοπρεπεις θελουμε. Να κανουνε τα βασικα. Τον σκιζαν καποιοι αλλα ρε συ μακαρι να ειχα τον τοτε Κανιας τωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”