ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Μαλλον δεν εχουν αλλα χαφ οι συνεργαζομενοι μανατζερ.
Για να βρεις καλο χαφ αν δεν στο προτείνει καποιος, θα πρεπει να καθησεις να δουλεψεις και να το ανακαλυψεις μονος σου...
Δεν παιζουν αυτα στο δημοσιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να βρεις καλο χαφ αν δεν στο προτείνει καποιος, θα πρεπει να καθησεις να δουλεψεις και να το ανακαλυψεις μονος σου...
Δεν παιζουν αυτα στο δημοσιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολλές φάσεις και υπερτροφοδοτεί τα φορ του. Αν αυτοί είναι φοβικοί και αποφεύγουν τις φάσεις, δε φταίει η ομάδα. Ο Τζόλης από θέση εξτρέμ, επειδή το ψάχνει το γκολ, πόσες φορές μπήκε σε θέση φορ με την ΑΕΛ. Γιατί έκανε 6 τελικές και τα φορ μας τίποτα; Ο Τσέχος μου γεμίζει το μάτι και πιστεύω ότι θα πάρει άμεσα αγωνιστικό χρόνο.-Paoktzis έγραψε:Τι γινεται ρε παιδια κανας χαφ ακουγεται;
Μακαρι να ισχυουν τα δημοσιευματα που δειχνουν τον τσιμιροτ να ειναι ο εκλεκτος για την θεση 6. 28 χρονων ειναι μια χαρα ηλικια και ειναι και ετοιμος. Μια ανταλλαγη με τσολακ θα ηταν οτι πρεπει.
Εμενα προσωπικα με στεναχωρησε που δεν προχωρησε του κροατη. Φαινοταν παικτης απο το πανω ραφι.
Μακαρι φετος να κανουμε οσο πιο γρηγορα τις μεταγραφες. Πιθανον να μην προλαβαινει ολυμπιακο το καινουγιο χαφ. Ο φορ ομως γιατι οχι; αφου ειναι ηδη εδω και με καποιες προπονησεις θα ειναι ετοιμος. Εγω θα τον εβαζα και στον αυριανο αγωνα με τον ατρομητο ετσι για να ειναι πιο ετοιμος με τον ολυμπιακο. Να παρει γευση που λεμε με το πως παιζει η ομαδα.
Εμενα παντως κατι μου λεει πως θα μας βγει αρκει να μπορεσουν οι παικτες να τον τροφοδοτισουνε γιατι και τον λεβαντοφσκι να φερεις αμα δεν τροφοδοτηθει γκολ δεν βαζει.
joshua έγραψε:Ποσο τρελαινομαι παντως οταν διαβαζω αυτα τα δεν υπαρχουν πολλα χαφ στην αγορα και πως αν ναυαγησει του Κροατη ειναι δυσκολο να βρουμε αλλον...Πραγματικα ΕΛΕΟΣ...Ειδικα φετος ομαδες ψαχνουν να ελαφρυνθουν απο παικτες που δεν εχουν χρονο συμμετοχης σαν τρελες...
Μια χαρα χαφ υπάρχουν ,απόλυτο δικιο εχεις. Για μενα θα έπρεπε η προεργασία να εχει παραπάνω απο 2 π κάνουν στο προπονητή και αυτό ειναι μια αποτυχια με ονοματεπώνυμο
-
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς Joshua.Και πως γίνεται ποτέ να μην έχουμε εναλλακτικές;Γιατί πληρώνονται τότε κάποιοι κύριοι στην ΠΑΕ; 5 τουλάχιστον εναλλακτικές για κάθε θέση θα έπρεπε να υπήρχαν για κάθε θέση (ακόμα και για αυτές που προς το παρόν δεν επείγει μεταγραφή αλλά για μελλοντική χρήση)
Καλά,βρες κάνα δεξί εξτρέμ που θα βάλει κανα γκολ και θα δώσει καμιά ασίστ γιατί με τον Φετφατζίδη της Σερβίας σφιξαμε.Amsterdamer_87 έγραψε:Κανενα κομπλεξ δεν υπαρχει με τον Καντουρι..η αληθεια ειναι οτι ειναι ενας μετριοκαλος παιχτης,και πολυ ευπαθης.ομαδα πανω ραφι δεν προκειται να κανεις ποτε με τετοιους παιχτες και μια ζωη θα γκρινιαζουμεrenegade έγραψε:Επειδή το έχεις κουράσει το θέμα με το κόμπλεξ σου με τον καντουρι,πάρε δες τα στατιστικά του και αν βρεις καλύτερο ξαναμιλαμε.Dimg4 έγραψε:Ας δωσουμε Καντουρι και Εσιτι στις ανταλλαγες για να ερθει ΕΝΑ σωστο συγχρονο χαφ. Οχι χαφ που απλα τρεχει ή χαφ που μαρκαρει με τα ματια και κανει 5 πασες σε ολο το ματς και τον καταπινουν τα χαφακια του τυριου
Το 8αρι σού είναι με διαφορά πρώτος στα κλεψίματα και στις ανακτήσεις κατοχής
Είδες πόσο εύκολο είναι να αποδομησεις έναν παίκτη?
κλαίμε για καλούς παίκτες...
γιατί όπως είναι γνωστό... όλοι οι παίκτες Α΄ class έχουν απο μικροί όνειρο να παίξουν
σουπαλιγδα... τι θα πάρεις? κανα λαχείο, κανέναν που θα ρθει να στα πάρει χοντρά και θα σου μαμήσει το FFP
να παρακαλάς να παίξει έστω στο 50%... κανένα πολυτραυματία, κανα ρεμάλι Χαλκιδικής... κάποτε που η ομάδα ήταν 5-6 στην βαθμολογία και με τέτοιους παίκτες ήσουν ευχαριστημένος... Τώρα?
Θα έρθει ο παικταράς να παίξει στους Ζωσιμάδες και στο Μαδριγάλ... θα καραγουστάρει ....θα δει και το επίπεδο διαιτητών που είναι για τον πέοντα...
γιατί όπως είναι γνωστό... όλοι οι παίκτες Α΄ class έχουν απο μικροί όνειρο να παίξουν
σουπαλιγδα... τι θα πάρεις? κανα λαχείο, κανέναν που θα ρθει να στα πάρει χοντρά και θα σου μαμήσει το FFP
να παρακαλάς να παίξει έστω στο 50%... κανένα πολυτραυματία, κανα ρεμάλι Χαλκιδικής... κάποτε που η ομάδα ήταν 5-6 στην βαθμολογία και με τέτοιους παίκτες ήσουν ευχαριστημένος... Τώρα?
Θα έρθει ο παικταράς να παίξει στους Ζωσιμάδες και στο Μαδριγάλ... θα καραγουστάρει ....θα δει και το επίπεδο διαιτητών που είναι για τον πέοντα...
Yποτιθεται οτι πρεπει να εχουν σε καθε θεση 20 παικτες τουλαχιστον στην βαση δε3δομενων τους.
Και ολοι αυτοι περνανε κοσκινο καθε κυριακη , παρακολουθουμε τα συμβολαια -ληξεις ανανεωσεις κλπκλπ
Τωρα θα βρεις σε μια εβδομαδα??? Αν ειναι ετσι θα παιρνουν τηλφωνα και θα ρωτανε μανατζερ? Δεν γινεται ετσι αυτο ....
Τουτεστιν θεωρω οτι δεν γινεται αυτο μπακαλιστικα .Αλλα να προσθεσω επισης συντροφοι οτι το σκαουτινγκ τιμ δεν μου γεμιζει το ματι πολυ . Βλεπω αξιολογους παικτες σε μικρομεσαιες ομαδες και αναρωτιεσαι που τους βρισκουν ( οπως πχ τον ουαρντα στην αρχη) Η Τριπολη ειναι ενα καλο παραδειγμα τα προηγουμενα χρονια και ο ατρομητος κλπ
Και ο ΟΦΗ φετος
Και ολοι αυτοι περνανε κοσκινο καθε κυριακη , παρακολουθουμε τα συμβολαια -ληξεις ανανεωσεις κλπκλπ
Τωρα θα βρεις σε μια εβδομαδα??? Αν ειναι ετσι θα παιρνουν τηλφωνα και θα ρωτανε μανατζερ? Δεν γινεται ετσι αυτο ....
Τουτεστιν θεωρω οτι δεν γινεται αυτο μπακαλιστικα .Αλλα να προσθεσω επισης συντροφοι οτι το σκαουτινγκ τιμ δεν μου γεμιζει το ματι πολυ . Βλεπω αξιολογους παικτες σε μικρομεσαιες ομαδες και αναρωτιεσαι που τους βρισκουν ( οπως πχ τον ουαρντα στην αρχη) Η Τριπολη ειναι ενα καλο παραδειγμα τα προηγουμενα χρονια και ο ατρομητος κλπ
Και ο ΟΦΗ φετος
- bersekeros
Ο Κρομίνοβιτς κάνει στον προπονητή;GINOLA έγραψε: Μια χαρα χαφ υπάρχουν ,απόλυτο δικιο εχεις. Για μενα θα έπρεπε η προεργασία να εχει παραπάνω απο 2 π κάνουν στο προπονητή και αυτό ειναι μια αποτυχια με ονοματεπώνυμο.
Εάν ναι τότε...
ποιός είναι ο δεύτερος που του κάνει;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτά τα ή ο Κροατης ή κάνεις, σε κάνουν να ανυσηχεις ακόμα περισσότερο...
Το εχω γράψει φιλε.μου, ο άλλος χαλασε εδω και καιρο,ο κροβινοβιτς ηταν ο επόμενος.bersekeros έγραψε:Ο Κρομίνοβιτς κάνει στον προπονητή;GINOLA έγραψε: Μια χαρα χαφ υπάρχουν ,απόλυτο δικιο εχεις. Για μενα θα έπρεπε η προεργασία να εχει παραπάνω απο 2 π κάνουν στο προπονητή και αυτό ειναι μια αποτυχια με ονοματεπώνυμο.
Εάν ναι τότε...
ποιός είναι ο δεύτερος που του κάνει;
- Amsterdamer_87
Ποιο σκαουτινγκ τιμ??..τι ειναι αυτο.???tsaousila έγραψε:Yποτιθεται οτι πρεπει να εχουν σε καθε θεση 20 παικτες τουλαχιστον στην βαση δε3δομενων τους.
Και ο ΟΦΗ φετος
και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι φιλε
- sourmenetes
- Moderator
"το κάνεις" σημαίνει ότι δεν είναι του επιπέδου που θέλει.Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτά τα ή ο Κροατης ή κάνεις, σε κάνουν να ανυσηχεις ακόμα περισσότερο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρόβλημα είναι, γιατί και για ποιον λόγο του κάνει ο κρομιδοβιτς
Tωρα κανεις πλακα φανταζομαι...Δεν υπαρχει στο πλανητη αλλος διαθεσιμος χαφ που να ειναι του επιπεδου που θελει?sourmenetes έγραψε:"το κάνεις" σημαίνει ότι δεν είναι του επιπέδου που θέλει.Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτά τα ή ο Κροατης ή κάνεις, σε κάνουν να ανυσηχεις ακόμα περισσότερο...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+++++tsaousila έγραψε:Yποτιθεται οτι πρεπει να εχουν σε καθε θεση 20 παικτες τουλαχιστον στην βαση δε3δομενων τους.
Και ο ΟΦΗ φετος
Έτσι ακριβώς
Σωστή η απορία: Αυτοί οι άνθρωποι γιατί πληρωνονται;
20 παίκτες στο κασέ του ΠΑΟΚ για κάθε θέση, με διαρκή παρακολούθηση, είναι ενα μικρό excelάκι. Από αυτούς σε κάθε χρονική περίοδο κάποιοι θα είναι σε καλυτερη κατάσταση ή πιο προσιτοί προς διαπραγμέτευση, για κάθε θέση από τους 20 θα μπορείς να κάνεις ένα τοπ5 και να διαπραγματευτείς όταν έρθει η ώρα ταυτόχρονα και με τους 5. Μπορεί η ταυτόχρονη διαπραγμάτευση να "θίγει" κάποιους, αλλά ξυδάκι. Όταν έχεις παράλληλες διαπραγματεύσεις με αρκετούς στόχους, την πίεση την έχει η άλλη πλευρά και το negotiation edge βρίσκεται στη δική σου πλευρά.
Επίσης, ομάδες χτίζουν, όπου μπορούν, ήδη καλές σχέσεις με την πλευρά του παίκτη μήνες πριν. Τέλος, από προτάσεις μάνατζερ, θα πρέπει να εξετάζονται μόνο περιπτώσεις που φωνάζουν ότι αξίζει κανείς να ασχοληθεί, χωρίς όμως να αποπροσανατολίζουν την ομάδα.
Υγ: Αν δεν κάνω λάθος (είχαμε/έχουμε;) στη Βραζιλία τον Λίνο. Πώς είναι δυνατόν να μην έχει προτείνει τόσα χρόνια έναν παικταρά να βγάζει μάτια; Εμείς πχ είδαμε τον Δουβίκα, αυτοί εκεί, με καλό πρωτάλθημα και στη β εθνική τους, δεν έχουν τίποτα που να αξίζει ο ΠΑΟΚ να επενδύσει;