ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Το γράφω από την καλοκαιρινή μεταγραφική ότι πρέπει να πάμε σε ανταλλαγές. Παίκτες σαν τον Εσίτι και τον Τσόλακ που έχουν κοστίσει και δεν μπορούν να φέρουν χρήματα μπορούν να φέρουν έναν παίκτη που περισσεύει στην ομάδα του. Πρέπει να δούμε και στην Τουρκία που λόγω πτώσης του νομίσματος οι ανταλλαγές είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Ο Τσιμιροτ είναι ευχή αν έρθει έχουμε να δούμε κανονικό κόφτη από τον Κάνιας. Με κόφτη πήραμε 3 κύπελλα και 1 πρωτάθλημα (χώρια τα κλεμμένα), χωρίς κόφτη βολοδερνουμε.
Επίτηδες στο ποστ μου δεν αναφέρθηκα σε εξωαγωνιστικά γιατί, παρότι παίζουν καθοριστικό ρόλο, αν επικεντρώνεσαι σε αυτά υποτιμάς (αγωνιστικά) τον αντίπαλο και τι χρειάζεται για να τον προσπεράσεις.renegade έγραψε: Σόρρυ φίλε μου αλλά καμία σχέση.
Ο ΠΑΟΚ των ντάμπλ είχε φυσιολογικούς καλούς αριθμούς.
Οι αριθμοί του φετινου γαύρου είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας.
Δεν γίνεται να έχεις xg 1,68 και τα γκολ σου ανά αγώνα να είναι 2,77... Ούτε η Μπαρτσελόνα στα καλύτερά της.
Δεν γίνεται να έχεις xgA 0,91 και τα γκολ που δέχεσαι να είναι 0,33... Ούτε αν παίζεις με δύο τερματαδες
Αν το συμπέρασμα που βγάζεις από τα στατιστικά είναι πως οφείλεται σε άλλους παράγοντες, τότε μαζί σου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Αν όμως θεωρείς πως με βάση τα στατιστικά τούς κοντράρουμε στη διάρκεια ενός πρωτάθληματος, διαφωνώ.
Μπορεί οι μεταξύ μας αγώνες να ξεκινάν αγωνιστικά στο 50-50, αλλά από τον ΠΑΟΚ λείπουν πράγματα για να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ.
Κοιτα εγω νομιζω οτι με τοσα προτζεκτ που τρεχουν παραλληλα στην ομαδα ισως εμενε πισω το παιδι. Αν ειμαστε σοβαροι θα τον εχουμε δωσει με καποια ρητρα συμμετοχων και θα εχουμε πει στον παικτη τι γυμναστικη να κανει για να βαλει μυικη μαζα τι ασκησεις να κανει κλπ ωστε να γυρισει το καλοκαιρι ποιο ετοιμος απο οτι ειναι τωρα. Αν λεω γιατι δεν πιστευω οτι θα συμβει κατι τετοιο. Νομιζω ομως στην κατασταση που ειμαστε μπορει να μας βοηθουσε σε κανα παιχνιδι αλλα ποιο πιθανο θα ειναι να τον χασουμε τελειως.Λεμεσος4 έγραψε:Γιατι τοση απαξιωση για Νινουα δεν καταλαβαινω. Γιατι να παει δανεικος στη Κυπρο; Μπηκε με Παναιτωλικο και μας καθαρισε το παιχνιδι. Χτες με τοσα στημενα αν τα εκελουσε σιγουρα θα ειχαμε καλυτερες προοπτικες. Εχει το μακρινο σουτ, εχει τη γλυκια μπαλια , εχει τα στημενα, οτι χρειαζεται για να ξεκλειδωσεις μια κλειστη αμυνα. Εχουμε παικτες στα ποδια μας και τους διωχνουμε.
Επομενως αν εχουμε δουλεψει σοβαρα νομιζω οτι καλο θα κανει και στον παικτη και σε εμας του χρονου.
Πολλα αν μαζευτηκαν......
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βλέπω πάντως το θέμα χαφ να μην κλείνει άμεσα..
Υποτίθεται θέλαν μες την βδομάδα να έχει κλείσει...
Αν αρχίσουμε τα εξετάζεται αυτός, σκεφτόμαστε αυτόν, περιμένουμε έγκριση, δεν πάμε για κανέναν, καλή 31 Ιανουαρίου..
Πραγματικά η γνωστή παθογένεια της έλλειψης εναλλακτικών..
Υγ: μου κάνει εντύπωση που site με πληροφόριση(sdna, inpaok) δεν έβγαλαν ακόμα ότι χάλασε του Κροατη. Για να δούμε..
Υποτίθεται θέλαν μες την βδομάδα να έχει κλείσει...
Αν αρχίσουμε τα εξετάζεται αυτός, σκεφτόμαστε αυτόν, περιμένουμε έγκριση, δεν πάμε για κανέναν, καλή 31 Ιανουαρίου..
Πραγματικά η γνωστή παθογένεια της έλλειψης εναλλακτικών..
Υγ: μου κάνει εντύπωση που site με πληροφόριση(sdna, inpaok) δεν έβγαλαν ακόμα ότι χάλασε του Κροατη. Για να δούμε..
- thomas Murg
Γαμώ τη γκαντεμιά μας έχω να πω. Εάν στην ομάδα που έχουμε είχαμε και τον περσινό Μίσιτς όλοι θα ήταν ανεβασμένοι σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη κι ο Τσόλακ. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός παίκτης όσο έχει φανεί έως τώρα.
Δεν νομίζω αδερφέ μου να τον απαξιωνουνTotem_pk έγραψε:Λεμεσος4 έγραψε:Γιατι τοση απαξιωση για Νινουα δεν καταλαβαινω. Γιατι να παει δανεικος στη Κυπρο; Μπηκε με Παναιτωλικο και μας καθαρισε το παιχνιδι. Χτες με τοσα στημενα αν τα εκελουσε σιγουρα θα ειχαμε καλυτερες προοπτικες. Εχει το μακρινο σουτ, εχει τη γλυκια μπαλια , εχει τα στημενα, οτι χρειαζεται για να ξεκλειδωσεις μια κλειστη αμυνα. Εχουμε παικτες στα ποδια μας και τους διωχνουμε.
Απλά είναι γιγαντιαίο το βήμα από την Γεωργία στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο πρωταθλητής τους παίζει να παλεύει για την σωτηρία εδώ. Έχει καλά στοιχεία τα έγραψες αλλά είναι και η προσαρμογή....
Μάλλον κανείς δεν έχει κατάλληλη πληροφόρηση.Κόλκας SDNA
Αυτό που βλέπω να καθυστερεί είναι του χαφ. Ο Κροβίνοβιτς μαθαίνω πως δεν έρχεται, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη να πείσεις έναν 25χρονό που παίζει στη Πρέμιερσιπ να έρθει στην Ελλάδα.
Ο Σταυρής μας λέει ότι δεν μπορούμε να πείσουμε τον παίχτη να έρθει Ελλάδα, όχι ότι δεν τα βρίσκουμε με τη Μπενφίκα.
Άμα δεν έχεις πείσει τον παίχτη τι κουβέντα κάνεις τότε με την Ιδιοκτήτρια? Να τον πείσει αυτή?
- sourmenetes
- Moderator
Η υπόθεση παλεύεται ακόμα του κράτη.
Δεν έχει τελειώσει κι ο Γκαρσία τον θέλει.
Αυτό ξέρουμε προς το παρόν.
Δεν έχει ναυαγήσει εντελώς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει τελειώσει κι ο Γκαρσία τον θέλει.
Αυτό ξέρουμε προς το παρόν.
Δεν έχει ναυαγήσει εντελώς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για το θέμα του Κροατη περίεργα μας τα λένε.
Τοσκιτσης : Χάλασε οριστικά.
Inpaok : Υπάρχουν θέματα με την Μπενφίκα αλλά ο παίχτης θέλει να έρθει και πιέζει
Metrosport :Διαφωνία στην ρήτρα
Sdna : σιγή για το θέμα (περίεργο)
Οτι είναι να γίνει μακάρι να γίνει γρήγορα
Τοσκιτσης : Χάλασε οριστικά.
Inpaok : Υπάρχουν θέματα με την Μπενφίκα αλλά ο παίχτης θέλει να έρθει και πιέζει
Metrosport :Διαφωνία στην ρήτρα
Sdna : σιγή για το θέμα (περίεργο)
Οτι είναι να γίνει μακάρι να γίνει γρήγορα
- Amsterdamer_87
Κανενα κομπλεξ δεν υπαρχει με τον Καντουρι..η αληθεια ειναι οτι ειναι ενας μετριοκαλος παιχτης,και πολυ ευπαθης.ομαδα πανω ραφι δεν προκειται να κανεις ποτε με τετοιους παιχτες και μια ζωη θα γκρινιαζουμεrenegade έγραψε:Επειδή το έχεις κουράσει το θέμα με το κόμπλεξ σου με τον καντουρι,πάρε δες τα στατιστικά του και αν βρεις καλύτερο ξαναμιλαμε.Dimg4 έγραψε:Ας δωσουμε Καντουρι και Εσιτι στις ανταλλαγες για να ερθει ΕΝΑ σωστο συγχρονο χαφ. Οχι χαφ που απλα τρεχει ή χαφ που μαρκαρει με τα ματια και κανει 5 πασες σε ολο το ματς και τον καταπινουν τα χαφακια του τυριου
Το 8αρι σού είναι με διαφορά πρώτος στα κλεψίματα και στις ανακτήσεις κατοχής
- Dimitris++++
Αν τον θέλει ο Γκαρσία τα λόγια περιττεύουν αφού του κάνει τη δουλειά...Μακάρι να ναι εδώ μέχρι Παρασκευή για να είναι έτοιμος στις 13 με τα σιχαματα...
Τι γινεται ρε παιδια κανας χαφ ακουγεται;
Μακαρι να ισχυουν τα δημοσιευματα που δειχνουν τον τσιμιροτ να ειναι ο εκλεκτος για την θεση 6. 28 χρονων ειναι μια χαρα ηλικια και ειναι και ετοιμος. Μια ανταλλαγη με τσολακ θα ηταν οτι πρεπει.
Εμενα προσωπικα με στεναχωρησε που δεν προχωρησε του κροατη. Φαινοταν παικτης απο το πανω ραφι.
Μακαρι φετος να κανουμε οσο πιο γρηγορα τις μεταγραφες. Πιθανον να μην προλαβαινει ολυμπιακο το καινουγιο χαφ. Ο φορ ομως γιατι οχι; αφου ειναι ηδη εδω και με καποιες προπονησεις θα ειναι ετοιμος. Εγω θα τον εβαζα και στον αυριανο αγωνα με τον ατρομητο ετσι για να ειναι πιο ετοιμος με τον ολυμπιακο. Να παρει γευση που λεμε με το πως παιζει η ομαδα.
Εμενα παντως κατι μου λεει πως θα μας βγει αρκει να μπορεσουν οι παικτες να τον τροφοδοτισουνε γιατι και τον λεβαντοφσκι να φερεις αμα δεν τροφοδοτηθει γκολ δεν βαζει.
Μακαρι να ισχυουν τα δημοσιευματα που δειχνουν τον τσιμιροτ να ειναι ο εκλεκτος για την θεση 6. 28 χρονων ειναι μια χαρα ηλικια και ειναι και ετοιμος. Μια ανταλλαγη με τσολακ θα ηταν οτι πρεπει.
Εμενα προσωπικα με στεναχωρησε που δεν προχωρησε του κροατη. Φαινοταν παικτης απο το πανω ραφι.
Μακαρι φετος να κανουμε οσο πιο γρηγορα τις μεταγραφες. Πιθανον να μην προλαβαινει ολυμπιακο το καινουγιο χαφ. Ο φορ ομως γιατι οχι; αφου ειναι ηδη εδω και με καποιες προπονησεις θα ειναι ετοιμος. Εγω θα τον εβαζα και στον αυριανο αγωνα με τον ατρομητο ετσι για να ειναι πιο ετοιμος με τον ολυμπιακο. Να παρει γευση που λεμε με το πως παιζει η ομαδα.
Εμενα παντως κατι μου λεει πως θα μας βγει αρκει να μπορεσουν οι παικτες να τον τροφοδοτισουνε γιατι και τον λεβαντοφσκι να φερεις αμα δεν τροφοδοτηθει γκολ δεν βαζει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Η ρήτρα είναι το θέμα με τον Κροβίνοβιτς. Το ίδιο πρόβλημα είχε και η Μπρομ το καλοκαίρι.