Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από gika »

Όντος... :?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

kass4 έγραψε:Gash, σε καταλαβαίνω ρε.
Όμως πάντα με τραβούσε ο τζόγος.
Δέχομαι λοιπόν στοιχήματα :
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ;

Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
Ο ....

Αποδόσεις προσεχώς .
Για τον π@π@ρα με τη μάσκα, η απόδοση ποιά είναι????
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
Ο ....

Αποδόσεις προσεχώς .
kass αδερφε σε οπροσεχω αν και διαφωνω μαζι σου....να σου κανω καποιες ρητορικες ερωτησεις: εισαι ΠΑΟΚ ή αντιγκαγκατσης?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι αγγελος?
εισαι ΠΑΟΚ ή αντιφασιστας?
εισαι ΠΑΟΚ ή αντικομμουνιστής?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι 4-3-3?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι αντι-ΠΑΟΚ?
με λιγα λογια ποσο ΠΑΟΚ είσαι?εισαι τοσο που ανεχεσαι και καμια εκπτωσούλα οχι στις βασικες αξιες που διεπουν τη ωή σου αλλα στα ντεσου και στο περιτυλιγμα, μιας και μιλαμε απλα για το ασπρομαυρο τοπι?
για μενα φιλε το ερωτημα εχει απαντηθει, οχι τωρα αλλα 2 χρονια πριν...και οσο και να κανω update στην απαντηση, δε καταληγω αλλού......
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

οτι και να λεμε τωρα ο γκαγκ θα ερθει και θα φερει και τον κουτσιανικουλι τζαμπα και απο του χρονου βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν έφερε γούρι ο Γιούρι Γκαγκάτσιν. :)

Δεν είναι δικό μου, κάπου το άκουσα
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

diniko80 έγραψε:

Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
Ο ....

Αποδόσεις προσεχώς .
kass αδερφε σε οπροσεχω αν και διαφωνω μαζι σου....να σου κανω καποιες ρητορικες ερωτησεις: εισαι ΠΑΟΚ ή αντιγκαγκατσης?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι αγγελος?
εισαι ΠΑΟΚ ή αντιφασιστας?
εισαι ΠΑΟΚ ή αντικομμουνιστής?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι 4-3-3?
είσαι ΠΑΟΚ ή αντι αντι-ΠΑΟΚ?
με λιγα λογια ποσο ΠΑΟΚ είσαι?εισαι τοσο που ανεχεσαι και καμια εκπτωσούλα οχι στις βασικες αξιες που διεπουν τη ζωή σου αλλα στα ντεσου και στο περιτυλιγμα, μιας και μιλαμε απλα για το ασπρομαυρο τοπι?
για μενα φιλε το ερωτημα εχει απαντηθει, οχι τωρα αλλα 2 χρονια πριν...και οσο και να κανω update στην απαντηση, δε καταληγω αλλού......
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

Ντινικο80, κι εγώ σε προσέχω. Αφού φαίνεσαι ξύπνιο παληκάρι τι με ρωτάς πόσο ΠΑΟΚ είμαι ; Το έχουμε πει τόσες φορές ότι το παοκόμετρο δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Αλλά άντε ας πω ότι είμαι λίγο πάνω, λίγο κάτω όσο κι εσύ.
Στα σοβαρά τώρα : Όλη η συζήτηση γίνεται γι αυτή την πρόταση σου που την έκανα έντονη. Αν δηλαδή πρόκειται για εκπτωσούλα ή εκπτωσάρα. Τις εκπτωσούλες τις δέχομαι, δεν είμαι και εντελώς Καΐλας, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη εδώ δεν πρόκειται για τέτοια. Κι επειδή έχω ξενερώσει απίστευτα θα πρέπει να ανέχεσαι τέτοια ποστ, δεν ξέρω για πόσο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

οχι μονο τ'ανεχομαι τα συζητω κιολας, οι ερωτησεις με το εισαι πηγαινουν στο γενικο, σε ολους και σε μενα επισης,γι αυτο σημειωνω οτι ειναι ρητορικες....δυστυχως φιλε μου οι εκπτωσεις θα ξεκινησουν νωριτερα φετος
:?
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Εκπτωσεις ναι, ξεπούλημα οχι.

Αλλα στο συγκεκριμενο θεμα ας βαλουμε το κοινο ιδανικο μας πανω απο το ατομικο και ας περιμενουμε το αποτελεσμα. Λιγο ΠΑΟΚ πολύ ΠΑΟΚ, παντα ΠΑΟΚ. τουιστεντ
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Γκαγκάτσης

Έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στον ΠΑΟΚ είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό διοικητικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μάλιστα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του «δικεφάλου» του Βορρά, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί πάντως, μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας του Φερνάντο Σάντος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40811
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

gash04 έγραψε:Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη.
Συνεπώς θα το βουλώσω θα το κάνω γαργάρα και θα τουμπεκιαστώ απο εδώ και στο εξής όσο και αν με χαλάει.
Ο Αρχηγός ξέρει.
Τα ίδια έγιναν και όταν τον αμφισβητήσαμε για τις επιλογές του και τελικά σπάσαμε το ένα ρεκόρ πίσω απο το άλλο φέτος και μερικοί αποδείχτηκε ότι εκαναν λάθος.
Όχι φύγε εσύ όχι φύγε ο άλλος κλπ κλπ.
Πείτε με και Νάντια Κομανέτσι τώρα αλλά έτσι είναι.
Δεν μπορεί κάτι θα ξέρει ο Ζαγόρ.
Εύκολο απο την απ έξω να κάνεις αντιπολίτευση άλλα όταν έρθει η ώρα άλλα πράτει κανείς.
Ο Γκαγκάτσης μπορεί να είναι γκάνγκστερ και 1002 άλλα.
Όλοι όμως θα θέλανε να τον έχουν στην ομάδα τους είναι το μόνο σίγουρο και γκαγκατσοομάδα μας λέγανε εδώ με τον γιό που είχαμε και ποιοι αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε κιόλας.

Και επειδή οι υπόλοιποι δεν είναι Παναγίες γύρω μας τους αγνοώ όπως πάντα είναι πολλοί λίγοι για το τι θα πουν.
Ζαγόρ προχώρα και μην ακούς κανέναν τελικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Εν λευκώ απο μένα γιατί δεν είμαι στην θέση του να ξέρω περισσότερα.
Απλά θα κρατήσω επιφυλακτική στάση για το τι μπορεί να προσφέρει ο γκριζομάλης παραπάνω.
Και πολύ ασχολήθηκα με της γριάς το μαλλί.
Θα συμφωνήσω μαζί σου gash.όσοι μας κατηγορούσαν τόσο καιρό το εκανάν ετσι κ αλλίως.κ ποιοι αυτοί που τόσα χρόνια μας έφαγαν την ψυχή.αρκετά ας κανουμε κ μεις κατι ισως πιασει.Τα παρασκηνιακα τα ξερει καλα καπου θα βοηθησει λιγο πολύ.Στα της σουπερ κλικας κτλ με τον καθε τυχαρπαστο τυρεμπορα για προεδρο που μας τα εχει πρήξει ολη τη χρόνια λες κ καποιος ειναι...για κατι τετοιους καλα κάνουμε κ τον βάζουμε στα της παε.Θα δουμε κ μετά μπορούμε να μιλήσουμε!
Άβαταρ μέλους
diniko80

ο ζαγορακης θα κριθει για την επιλογη των συνεργατων του.....οπως κριθηκε για το πολυ καλο διοικητικο συμβολυιο που εκανε.....για τις χορηγιες που πετυχε, για το ξεκινημα του προπονητικου κεντρου, για αυτα κριθηκε θετικα........

θα κριθει και για την επιλογη του στο κουμπαρο του....
το καλοκαιρι ημασταν του πολυμετοχικου τσατσοι, μετα γιναμε γαυροι του βορρα, παραδοσιακα ειμαστε γκαγκατσοομαδα, αλλοι ομως καιγονταν για το γκαγκατσοκυπελλο το οποιο αγγιζουν αλλα δεν πιανουν......εγω με το γκαγκατση δε θα ασχοληθω, το ιδιο και κανενας ΠΑΟΚτσης απο αυτους που βτηκα χθες στο γηπεδο....στα καφενεια και στο νετ ας βγαλουμε τα σωψυχα μας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε ακόμα με αυτό το θέμα ασχολείστε? Είναι δυνατόν για 2 βδομάδες αυτό το θέμα πάντα να είναι ψηλά? Τόσο ενδιαφέρον πια? Ρε δεν διοικούμε εμείς... Και γω εναντίον είμαι... Αλλά στις τελευταίες 20 σελίδες επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια απο τους ίδιους και τους ίδιους... Δεν βαρεθηκατε???
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πες τα ρε Γιαννάκη...

Πολύ αξία δώσαμε στον Γκάγκα...

2... διπλόπιτα στο ΟΑΚΑ λέμε!!! :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

gika έγραψε:Ρε ακόμα με αυτό το θέμα ασχολείστε? Είναι δυνατόν για 2 βδομάδες αυτό το θέμα πάντα να είναι ψηλά? Τόσο ενδιαφέρον πια? Ρε δεν διοικούμε εμείς... Και γω εναντίον είμαι... Αλλά στις τελευταίες 20 σελίδες επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια απο τους ίδιους και τους ίδιους... Δεν βαρεθηκατε???
gika μικρέ μου αδερφέ...
στο θέμα αυτό γράφτηκαν μερικά ωραιότατα post από πολλούς που βγάλαν τα εσώψυχα τους για το ποιόν ΠΑΟΚ θυμούνται και τι ΠΑΟΚ θέλουν και ονειρεύονται....και ίσως και ποιόν ΠΑΟΚ έστω και με πόνο ψυχής θα ανεχτούν γιατί είναι πολλά τα χρόνια της ανέχειας και έχουν κουραστεί...

Μην τα βλέπουμε όλα τόσο επιφανειακά και στο όνομα της όποιας ενότητας και συσπείρωσης-που δε λέω καλή είναι- καταστρέψουμε την ψυχή του ΠΑΟΚΤΣΗ....ο οποίος άλλωστε και τώρα αλλά και όταν θα φύγει ο Ζαγοράκης είναι και θα είναι αυτός που κρατάει ζωηρό το όνειρο που λέγεται ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συμφωνώ ότι έχουν γραφτεί πολύ ωραία ποστ εδώ μέσα, αλλά όλοι μας έχουμε πει τη γνωμη μας για το θέμα... Διαφωνήσαμε με κάποιους, συμφωνήσαμε με κάποιους άλλους... Αλλά είναι κουραστικό, να μπαίνω στο φορουμ (που μπαινω και συνέχεια), και να διαβάζω όλη μέρα τα ίδια πραγματα απο τους ίδιους, που τα είχανε γράψει πιο πριν και τα ξαναεπαναλαμβάνουν... Ντάξυ, μαθαμε την αποψη σου, όπως και πολλών άλλων... Δεν πρέπει να σταματήσουμε τώρα και να ασχοληθούμε με πιο σημαντικλα πράγματα??? Καταντάει εμμονη πια και όχι καλοπροαίρετη κριτική...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”