Σε σχέση με εσιτι ποιος είναι χειρότερος;;;constadine έγραψε:Εγώ έκατσα και είδα πέρσι ένα αγώνα του Τσίμιροτ, για να δω αν βελτιώθηκε.
Δεν είδα κάτι διαφορετικό ,από αυτό που είχα δει σε εμάς.
Σε σχέση με Εσίτι ,είναι βέβαια καλύτερος .
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
εμενα ο τσιμιροτ μαρεζε και τοτε σε μας ειδικα προς το τελος που πηρε μεταγραφη..απο τοτε δεν τον εχουμε αντικαταστησει
- pagotatzis
Σε σχέση με Εσιτι ναι σε Τσιμιροτ!!!
Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς χρειαζόμαστε ΧΑΦΑΡΑ !!!
Τύπου ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΙΡΑ !!!!!!
Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς χρειαζόμαστε ΧΑΦΑΡΑ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Τρί 05 Ιαν 2021, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- black_star_ninja
Εγώ το μόνο που θέλω ειναι να έρθουν παίκτες που ζητάει ο προπονητής. Τι να το κάνω να έρθει ο τσιμιροτ που γουστάρουμε εμείς κ να βλέπει τα παιχνίδια απο τον πάγκο.
- Dimitris_L4
Δε θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν ο γκοικο.. Θέλουμε αυτό ακριβώς.. Μακάρι να είναι αυτό το χαφ.. Αν κ παιχτη που ήθελε η Ρομα το καλοκαίρι να τον παρουμε εμεις ειναι απιθανο..
- Aigle_Noir
Πολυ δύσκολο να έρθει τέτοιος παίκτης...Ακόμα και ο Σέρτζιο ήρθε σε εποχή προ απειλής FFP, δανεικός για 1 εξάμηνο. Που και τότε, δε μπορέσαμε να τον αγοράσουμε.pagotatzis έγραψε:Σε σχέση με Εσιτι ναι σε Τσιμιροτ!!!
Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς θέλουνε ΧΑΦΑΡΑ !!!
Λύσεις τύπου Τσίμιροτ, είναι ιδανικές. Η ηλικία είναι σούπερ (28), χρόνος προσαρμογής 0. Το κακό είναι ότι παίζει αρκετά στην Σταντάρ, άρα δε μπορώ να καταλάβω γιατί να φύγει τώρα ή το καλοκαίρι (το συμβόλαιό του λήγει το 22).
Νομίζω η Σταντάρ έχει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει να πουλήσει.
- pagotatzis
Δεν γράφω ότι πρέπει να πάρουμε Ολιβέιρα αδερφέ
Τύπου Ολιβέιρα χρειαζόμαστε στα χάφ !
Ο Τσιμιροτ είναι για μένα ,και όσα είχα δει όταν ήταν σε εμάς , πολύ λαιιτ
Τύπου Ολιβέιρα χρειαζόμαστε στα χάφ !
Ο Τσιμιροτ είναι για μένα ,και όσα είχα δει όταν ήταν σε εμάς , πολύ λαιιτ
Eσυ δηλαδη προχτες δεν ειδες τη μαυρη τρυπα μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης αλλα σκεφτηκες πως αν ειχαμε ενα αμυντικο χαφ θα νικουσαμε?Dimitris_L4 έγραψε:Δε θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν ο γκοικο.. Θέλουμε αυτό ακριβώς.. Μακάρι να είναι αυτό το χαφ.. Αν κ παιχτη που ήθελε η Ρομα το καλοκαίρι να τον παρουμε εμεις ειναι απιθανο..
- Aigle_Noir
Αυτό λέω κι εγώ αδερφέ. Τέτοιου τύπου ή αξίας παίκτες, δεν έρχονται. Και πόσο μάλλον τώρα, που τα οικονομικά μας είναι με περιορισμούς. Μόνο αν πάρεις παίκτη μικρό και τον εξελίξεις. Από τη στιγμή όμως που θέλουμε έτοιμο παίκτη, ο Τσίμιροτ θα ήταν (για μένα) ιδανικός. Το θεωρώ λίγο δύσκολο πάντως. Για να δούμε...
Εκεί Βέλγιο μεριά παίζει και ένας ακόμα που δεν πιάνει θέση ξένου και ονομάζεται Ζεκα...δεν κοιτάνε λίγο και προς τα εκεί; τρεχαλαν είναι, κόβει απελευθερωνει τα άλλα δύο χαφ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτη η μαυρη τρυπα υπαρχει ματς τωρα, κι ενας σημαντικος λογος ειναι το πως παρατασσεται η ομαδα στο γηπεδο. Δεν ειναι θεμα ελλειψης παικτη, αλλα τακτικης. Υπο νορμαλ συνθηκες ο Τσιμιροτ θα βοηθουσε, γιατι δεν θα αναγκαζονταν ο Καντουρι να γυρισει στην περιοχη να κανει παιχνιδι. Αλλα και επιθετικο χαφ να παρουμε, αν γυρνανε τοσο πισω τα κεντρικα μας χαφ, η τρυπα θα υπαρχει. Επιθετικο χαφ θελουμε κυριως για να βαζει κανα γκολ η ομαδα που να μην ειναι με γιομες ή στημενες φασεις ή ατομικες ενεργειες του Τζολη. Ετσι οπως παιζει η ομαδα, εναν Βουκιτς ή εναν Λουκας θελει.joshua έγραψε:Eσυ δηλαδη προχτες δεν ειδες τη μαυρη τρυπα μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης αλλα σκεφτηκες πως αν ειχαμε ενα αμυντικο χαφ θα νικουσαμε?Dimitris_L4 έγραψε:Δε θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν ο γκοικο.. Θέλουμε αυτό ακριβώς.. Μακάρι να είναι αυτό το χαφ.. Αν κ παιχτη που ήθελε η Ρομα το καλοκαίρι να τον παρουμε εμεις ειναι απιθανο..
Αν με ρωτάς τον ζεκα προτιμώ με χίλια. Πνευμόνι, αυταπάρνηση, ικανοποιητικά τεχνικά στοιχεία, γρήγορη προσαρμογή.
- Περιπτερος
Συμφωνώ και είναι και καλό παιδί.chri5ti9 έγραψε:Εκεί Βέλγιο μεριά παίζει και ένας ακόμα που δεν πιάνει θέση ξένου και ονομάζεται Ζεκα...δεν κοιτάνε λίγο και προς τα εκεί; τρεχαλαν είναι, κόβει απελευθερωνει τα άλλα δύο χαφ.