ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ας παίξει μπάλα πρωτα, αυτό είναι το βασικό. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Κι αμα τα πάει καλά ο παίκτης και θέλει και ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης να μείνει, θα βρεθεί τρόπος.
Βιαζόμαστε όμως χωρίς να τον έχουμε δει ακόμη...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το θέμα της ρήτρας το έχετε κουράσει μερικοί. Εδώ ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε του Μίσιτς.

Εγώ δε βλέπω διαφορά. Η ομάδα θα θέλει να τα πάει καλά ο παίκτης για να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωτάθλημα με πλέι οφ δεν τελείωσε και υπάρχει το κύπελλο. Ήταν σωστό που τον φέρανε άμεσα πριν τα ντέρμπι, γιατί φορ δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ σήμερα. Το καλοκαίρι βλέπουμε. Πλέον είμαι χαρούμενος από την πορεία μέχρι τώρα το Γενάρη. Περίμενα την 1η μας μεταγραφή, δηλαδή του φορ, στις 20 Γενάρη. Έγινε σήμερα, άρα είμαι χαρούμενος. Φέραμε πίσω Ουάρντα και Λάμπρου, άρα έχουμε μεγαλύτερα πληρότητα σε επιθετικούς μέσους/εξτρέμ. Το χαφ δεν επείγει τόσο, μιας που έχουμε στον πάγκο τον Σβαμπ, που κακώς δεν μπήκε νωρίτερα. Υπάρχει και ο Τσιγγάρας, ίσως και ο Εσίτι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

trouman έγραψε:@ Kostas87

Ρητορικό το ερώτημα σου...και το αντιστρεφω: 《εσυ θα χαλιοσουν με το ( άλλο ένα εδώ μέσα υποθετικό) σενάριο που ανέφερα?》

Καταλαβαινεις τι εννοώ υποθέτω. Ότι λίγο πολύ αυτές οι συζητήσεις είναι χωρίς νόημα για πολλους λόγους. Βεβαια δε θα ήθελα να σταματησουν κι εγω ως paokmania addicted..
Βρε ότι ειναι χωρίς νόημα, είναι εκ των ουκ άνευ.
Τον πόνο μας μοιραζόμαστε...
Και για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά, θα χαλιομουν αν ο παίκτης βγει γκολτζης και δεν μπορώ να τον αποκτήσω. Δεν βλέπω πρωτάθλημα φέτος και θα ήθελα την ομάδα έτοιμη για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Χρειάζεται ρήτρα.

Και ο Ολιβέιρα γούσταρε εδώ. Άσχετα αν ήταν πολύ μεγάλη η ρήτρα και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Αυτοί καλά προστάτεύουν τα συμφέροντά τους όπως φαίνεται.

Χωρίς ρήτρα είναι τελείως ετεροβαρής η συμφωνία για δανεικό παίκτη.

Ας πάρουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω τώρα και μετά βλέπουμε.

Τον άρτον ημών τον επιούσιον δωσ' ημίν σήμερον....

Αύριο ή το καλοκαίρι, ποιός ζει και ποιός πεθαίνει.

Κάποια στιγμή όμως πρέπει τα πράγματα να αρχίσουν να γίνονται σωστά.

Προγραμματισμένα. By the book.
Και στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις.

Ίσως όταν βγούμε από την μέγγενη του FFP που κι εμείς εν μέρει φταίμε που μπήκαμε ή που δεν βγήκαμε, με το να μπαίναμε σε ομίλους Ch.L.

Βέβαια στην παρούσα φάση μια μέτρια ή ετεροβαρής συμφωνία, είναι απείρως καλύτερη από το να μην έχω άμεσα επιθετικό για άλλες 23 αγωνιστικές συν το Κύπελλο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κατ' εμέ τίποτα δεν τέλειωσε, δυο αποτελέσματα μπορουν να αντιστρέψουν τα πάντα. Και ευτυχώς φαίνεται το πιστεύουν και κάποιοι μέσα στην ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 05 Ιαν 2021, 03:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ακριβώς. Είναι κομβικό το 1ο ντέρμπι με την ΕΟ. Ας νικήσουμε, κι ας είμαστε 4 πόντους πίσω
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

vs40 έγραψε:Το θέμα της ρήτρας το έχετε κουράσει μερικοί. Εδώ ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε του Μίσιτς.
Φίλε μου δεν φταίει ο κόσμος που η ΠΑΕ μάλλον δεν γνωρίζει το λόγο ύπαρξης της ρήτρας σε έναν δανεισμό. Ειλικρινά δεν θυμάμαι ποτέ να ενεργοποιήθηκε καμία... Από τα παράλογα που συνέβαιναν με τον Ολιβέιρα μέχρι τα αδιανόητα του Μίσιτς. Και έρχεται να προστεθεί το σημερινό που τόσο καιρό επικοινωνείται ότι θα υπάρχει ρήτρα και τελικά δεν υπάρχει. Ο κόσμος βλέπει ακόμα μια χρονιά από πολύ νωρίς να πετιέται στα σκουπίδια και εκεί λες έστω γρήγορες κινήσεις να ετοιμαστούμε για του χρόνου και πραγματικά η ομάδα φαίνεται να κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη. Προσωπικά όταν ήρθε ο Πάμπλο στο τιμόνι το πίστεψα πολύ ότι θα άρχιζε ένα ανελέητο ξεκ*λιασμα σε όλους. Τελικά εκ του αποτελέσματος μάλλον δεν ήταν και τόσο εύκολο αυτό. Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη χρονιά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

vs40 έγραψε:Το θέμα της ρήτρας το έχετε κουράσει μερικοί. Εδώ ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε του Μίσιτς.

Εγώ δε βλέπω διαφορά. Η ομάδα θα θέλει να τα πάει καλά ο παίκτης για να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωτάθλημα με πλέι οφ δεν τελείωσε και υπάρχει το κύπελλο. Ήταν σωστό που τον φέρανε άμεσα πριν τα ντέρμπι, γιατί φορ δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ σήμερα. Το καλοκαίρι βλέπουμε. Πλέον είμαι χαρούμενος από την πορεία μέχρι τώρα το Γενάρη. Περίμενα την 1η μας μεταγραφή, δηλαδή του φορ, στις 20 Γενάρη. Έγινε σήμερα, άρα είμαι χαρούμενος. Φέραμε πίσω Ουάρντα και Λάμπρου, άρα έχουμε μεγαλύτερα πληρότητα σε επιθετικούς μέσους/εξτρέμ. Το χαφ δεν επείγει τόσο, μιας που έχουμε στον πάγκο τον Σβαμπ, που κακώς δεν μπήκε νωρίτερα. Υπάρχει και ο Τσιγγάρας, ίσως και ο Εσίτι.
Γενικά συμφωνώ μαζί σου και πάντα δίνω σημασία στα ποστ σου γιατί περιέχουν τουλάχιστον εμπεριστατωμενη άποψη. Σχεδόν πάντα ήσουν υπερ του σχεδιασμού και της σωστής λειτουργίας την ομάδας. Τι είναι αυτό που στην συγκεκριμένη περίπτωση σε ευχαριστεί? Σε σχέση με την ύπαρξη ρητρας
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kostas87 με ευχαριστεί γιατί η μεταγραφή έγινε. Επίσης γιατί έγινε 4/1/21 και όχι 20+/1/21, όταν το πουλάκι θα είχε πετάξει, εννοώ τα 2 ντερμπι με γαύρο και ΑεΧ. Προφανώς μια διαπραγμάτευση ρήτρας θα περιέπλεκε τα πράγματα, θα καθυστερούσε το ντιλ. Τον παίκτη τον πιστεύουν, και ξόδεψαν ένα μεγάλο ποσο να το αγοράσουν, για τα δεδομένα τους. Πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει παιχνίδια και να επανέλθει. Άρα σε αυτήν τη διαπραγματεύσεις, δεν είχαμε εμείς τη δύναμη. Γενικά, τα έχω πει, για την έλλειψη σχεδίου και ευχαριστώ που διαβάζεις τα ποστ μου, γιατί έτσι νιώθουμε λιγότερο μόνοι μέσα σε αυτήν την τρέλα, την έλλειψη πλάνου.

Έχω πλέον καταλήξει ότι ποιοτικός παίκτης του ΠΑΟΚ (σε καλή ηλικία) δύσκολα μένει πάνω από 2 χρόνια στην ομάδα. Άρα, αν καταφέρουμε να τον δανειστούμε το καλοκαίρι, με πχ 500Κ αποζημίωση + μισθό, είναι μια χαρά για έμπειρο παίκτη. Αν τον αγοράζαμε πχ 4εκ, θα προσέφερε 2 χρόνια, θα γίνονταν 30,5 ετών και μετά πάλι θα πληρώναμε μια πιθανή υπεραξία, δίχως να μπορούμε να τον πουλήσουμε. Αφού γενικά δεν το έχουμε, πρέπει να ασχοληθεί η ομάδα με τους δανεισμούς περισσότερο, όπως είχε κάνει η ΑεΧ και έφερε παικταράδες μπροστά. Σχετικά με τις ρήτρες, η μαγκιά είναι να βάλεις ρεαλιστική ρήτρα σε 23-24χρονο δανεικό (2-4εκ).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ολες οι μεγάλες ομάδες είναι μίγμα (μή τελειωμένων) έμπειρων παικτών και νέων. Για μένα η αποχώρηση Μάτος και στο τάιμιν που έγινε ήταν έγκλημα πχ.

Αν βρεθεί έμπειρο 6άρι με κράτημα μπάλας θα ήταν μιά χαρά. Εχουμε καταντήσει να αναπωλούμε τον Κάνιας που έκανε 2 πράγματα σωστά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Κοιταξε, 28 χρονων είναι ο παίκτης, όχι 32. Έχει 4-5 πολύ καλα χρόνια μπροστά του και αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε αξίζει η επένδυση. Σιγουρα στο σημείο που βρισκόμαστε πρέπει να βγάζουμε λεφτα από τις μεταγραφές γιατί άλλος τρόπος να παμε μπροστά δεν υπάρχει. Αλλά για να μπορέσουν οι χ νεαροί παίκτες να φανούν χρειάζονται και κάποιους έμπειρους.
Δεν μπορούμε μια φορά να τα κάνουμε όλα σωστά? Και αμεσα μεταγραφές και όπως πρέπει, με σωστές τιμές, ρήτρες κλπ? Για αυτό σκάω, γιατί ακόμη και αυτό είναι μισό. Ο παίκτης δείχνει καλός και έρχεται στην ώρα του, γιατί να μην έχεις το δικαίωμα να τον αποκτήσεις κιολας.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Στο ενα ζυγι μπηκε η υπαρξη ρητρας με τις οποιες περισοτερες πιθανοτητες παραμονης του παικτη και στο αλλο ζυγι το να τελειωνει η υποθεση αμεσα γιατι το πρωταθλημα δεν χαριζεται. Φορ της προκοπης δεν εχουμε οπως περιμεναμε το καλοκαιρι και ο Σβι δεν μπορει να σταθει σε συγκριση με τον φορ του απογονου. Τουλαχιστον στα δικα μου ματια κανει καλα η παε που την εχω χιλιοκρινει για αδρανεια σε αλλα θεματα. Μακαρι να βγει ο παικτης και να ασχοληθουμε τοτε με τα της αγορας του.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

υποθετικά σενάρια..
Αν η Μπριζ τελευταία στιγμή έβαλε εμπόδια στην διαπραγμάτευση τύπου δεν μπαίνει καθόλου ρήτρα ή η ρήτρα είναι 6μυρια όσο τον αγοράσαμε τι να έλεγε η ΠΑΕ;...
Η υπόθεση θα πήγαινε σε ναυάγιο ήδη είχαν βγει κάτι δημοσιεύσεις για ουνιον. μπροστά. στην πίεση του χρόνου αποδέχτηκαν την συμφωνία χωρίς ρήτρα...
Αν μπαίναμε σε διαπραγματεύσεις ρήτρας και καθυστερούσαν πάλι θα τ ακουγαν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Athens έγραψε:υποθετικά σενάρια..
Αν η Μπριζ τελευταία στιγμή έβαλε εμπόδια στην διαπραγμάτευση τύπου δεν μπαίνει καθόλου ρήτρα ή η ρήτρα είναι 6μυρια όσο τον αγοράσαμε τι να έλεγε η ΠΑΕ;...
Η υπόθεση θα πήγαινε σε ναυάγιο ήδη είχαν βγει κάτι δημοσιεύσεις για ουνιον. μπροστά. στην πίεση του χρόνου αποδέχτηκαν την συμφωνία χωρίς ρήτρα...
Αν μπαίναμε σε διαπραγματεύσεις ρήτρας και καθυστερούσαν πάλι θα τ ακουγαν
Αυτό ακριβώς πιστεύω συνέβη. Βάλανε τα 6 εκ, γιατί να βάλουν 4 πχ; Πιστεύω γι αυτό ακριβώς δεν συμφώνησαν στην ρήτρα. Είτε 6 είτε χωρίς ρήτρα, το ίδιο και το αυτό. Τι εναλλάκτική είχαμε; Να μήν τον πάρουμε. Πιστεύω ότι αν πάει καλά ο παίκτης και πιέσει ο ίδιος τότε μπορεί να αποκτηθεί. Αν ο ίδιος θέλει να πάει αλλού το καλοκαίρι, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Απ᾽ότι κατάλαβα του Κροβίνοβιτς είναι ακριβώς η αντίθετη περίπτωση. Η Μπενφίκα θέλει να τον παρκάρει εδώ για 6 μήνες και μετά να τον στείλει αλλού. Ισως και ο ίδιος ο παίκτης να συζητάει μόνο αυτή την συνεργασία. Φυσικά και το 6άμηνο συμβόλαιο θα είναι αλμυρό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βλεπω έχουμε γινει experts στην ανευρεση δικαιολογιων και στο χρυσωμα χαπιου...
Καθε χρονο βρισκουμε τροπο να τα βλεπουμε ολα δικαιολογημενα, ολα αθωα, και ολα βαση σχεδιου και πλανου.
Βεβαια στο τελος της χρονιας μας φταιει ο αναδρομος ερμης και η εκδιδομενη η τυχη μας.
Οσο συνεχίζουμε να λειτουργουμε ετσι, η ομαδα θα κατρακυλαει αντι να κανει βηματα προοδου!
Δεν αποτελει στηριξη το να κανουμε τα στραβα ματια και το να βαυκαλιζομαστε οτι ολα πανε καλα...
Καποτε θα πρεπει ολοι αυτοι που καλοπληρωνονται μεσα στην ΠΑΕ να αρχισουν να δουλευουν σωστά και να οργανωθει επιτελους το ποδοσφαιρικο τμημα σε ευρωπαικα προτυπα!
Και για να προλαβω μερικους, δεν με νοιαζει αν θεωρηθω γκρινιαρης υποπτος μιζερος απαισιοδοξος και ολα τα ωραια που κατα καιρους εχω ακουσει στην προσπαθεια μας να εξωραΐσουμε αυτα που δεν εξωραΐζονται.
Εδω και καιρο γινονται λαθη στην ΠΑΕ, για να μην τα ονομασω εγκληματα, με χαρακτηριστικη ανεση και απαθεια. Δεν ιδρωνει κανενα αυτι και δεν κουνιεται ευκολα κανενας απο την θεσουλα του.
Πεταμε καθε μεταγραφικη κοντα 8 μυρια για να φτανουμε στον Γεναρη με τρυπαρες στο ροστερ και ψαχνομαστε χειμωνιατικα να καλυψουμε τα κενα και τον "κωλο" μας (αυτο παει σ αυτους που κανουν τον σχεδιασμο) με δανεικους κι αγυριστους...
Αυτο δεν λεγεται ουτε προγραμματισμος, ουτε σχεδιασμος, ουτε καν σοβαρη φιλοδοξια για πρωταθλητισμό.
Τετοιον σχεδιασμο μπορω να κανω και εγω. Ποσο δύσκολο να ναι πια το να προκρινεις προτασεις μανατζαρεων?
Ελπιζω ο φετινος χειμωνας να ναι ο τελευταιος που παρακολουθουμε αυτην την φαρσοκωμωδια και απο το καλοκαιρι να αρχισει να λειτουργει διαφορετικα η ομαδα, αν δεν θελουν να γινει το κονφερενς ο φυσικος μας χωρος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”