Ibrahima Bakayoko
Re: Ibrahima Bakayoko
Δε νομιζω να το λενε πολλοι αυτο αδερφε...αν αναφερεσαι στον Γκας πιο πανω,ειναι αστεϊσμος του...
Ειναι γνωστο οτι λατρευει Μπακαγιοκο...
Και μιας και εκλεισε νεο συμβολαιο στην ομαδα να του ευχηθουμε να ειναι γερος και να συνεχισει να σκοραρει..
Ειναι γνωστο οτι λατρευει Μπακαγιοκο...
Και μιας και εκλεισε νεο συμβολαιο στην ομαδα να του ευχηθουμε να ειναι γερος και να συνεχισει να σκοραρει..
gash04 έγραψε:Παρακαλείται ο κύριος Μπακαγιόκο να χαλαρώσει την μαλαπέρδα του και να πατήσει στο έδαφος τον αναζητεί το προπονητικό τίμ της ομάδος.
Ευχαριστώ...
Αμυντικά ήταν ένα αίσχος και μισό τουλάχιστον ο Μούσλι γυρνούσε και λίγο άμυνα πίεζε κάτι έκανε.
Ο αρτσούμπαλος Μπακαγιοκογκόλ έκοβε βόλτες μέσα στο γήπεδο.
Πάλι καλά που δεν τις έκανε άσκοπα να βρίζω σήμερα.
Για να το μεταφράσω λίγο γιατί έγινε αιτία παρεξήγησης απο φίλο που μάλλον δεν με εννόησε και ούτε και εγώ τον εννόησα αρχικά φυσικά.
Το γκολ του Μπακαπάνθηρα μου θύμισε το γκολ της Άννας Ρίζου στην διαφήμιση.
Σαν να έκανε κωλοτούμπα στον αέρα και να το κάρφωσε.
Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει ξεκ@υλ... και είναι κάπου ακόμα στον αέρα και κάνει τούμπες!
Πρώτος σκόρερ το παιχτάκι και δήμιος της ομάδας που τον ανέδειξε και τον αμφισβήτησε!
Αμυντικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θύμισε Johnny Walker.
Κάποιος παίχτης μπορεί να είναι πρώτος σε απόδοση την μια φορά και τελευταίος σε κάποιο άλλο ματσάκι.
Σε κάθε περίπτωση θα τον κρίνω και στις καλές του και στις κακές του.
Όταν είχε πρωτοέρθει γούσταρα τρελά με την συγκεκριμένη μεταγραφή και κρίμα που τα ποστ μου τα παλιά έχουν καταστραφεί.
Το προπονητικό τιμ όπως έγραψα τον αναζητεί (τυχαίο ποστάρισμα)!
Τελικά εισακούστηκαν οι προσευχές μου απο την διοίκηση και υπογράφει νέο συμβόλαιο σήμερα-αύριο σε έναν παίχτη που μετά την αμφισβήτηση απο το τυρί αμφισβητήθηκε αρχικά απο τους δικούς μας οπαδούς πριν ακόμα καλά καλά πατήσει το χόρτο και σήμερα γουστάρω τον καφέ μου (περισσότερο γλυκό τον έκανα??) περισσότερο απο ποτέ!
Baka μην ξεκαυλωνεις αγορι μου. Ασε την Μαλαπερδα σου που λεει και ο gash στον αερα να τους κανει Αλεο Αλεο.
ΥΣ Ρε Πηλαδακη πως επιτρεπεις τριποδους να παιρνουν μερος στη Σουπερ Λιγδα? Τιμωρια του ΠΑΟΚ τωρα.
ΥΣ Ρε Πηλαδακη πως επιτρεπεις τριποδους να παιρνουν μερος στη Σουπερ Λιγδα? Τιμωρια του ΠΑΟΚ τωρα.
εκτός αν με τον Μπάκα θέλουμε να σεντράρει μόνος του και παίρνει και την κεφαλιά
Αδερφέ...και αυτο θα το κανει γιατι αλανι ειναι.

Τον παω ρε τον μπακα.....σερνετε μεσα στο γηπεδο με την μπαλα νομιζεις θα πεσει κολυμπάει κολυμπάει κολυμπάει βγενει στην επιφάνεια και εκτελεί.
Βρε εισαι αλανι.
Ζαγορ κρατα τον.
Σαν το σχόλιο στην κεντρική του PRAKTORINOS για τον Σορλέν.
Είναι ικανός να καρφώσει το τεμάχιο με κεφαλιά στο τέρμα μετά απο εκτέλεση κόρνερ του ίδιου!
Είναι ικανός να καρφώσει το τεμάχιο με κεφαλιά στο τέρμα μετά απο εκτέλεση κόρνερ του ίδιου!

PABLO GARCIA έγραψε:εκτός αν με τον Μπάκα θέλουμε να σεντράρει μόνος του και παίρνει και την κεφαλιά...
Ναι ρε! Τί την έχει την μαλαπέρδα, άμα δεν μπορεί να του βγάλει μια σέντρα; Και σέντρα καλή, όχι γτπ!

Αδερφέ Pablo, χαλάρωσε λίγο. Ούτε ο Κονσεϊσάο τόσα νεύρα...
Falegkos έγραψε:Τον παω ρε τον μπακα.....σερνετε μεσα στο γηπεδο με την μπαλα νομιζεις θα πεσει
Την απάντηση την δίνει ο Adam4:
adam04 έγραψε:Κατω τα χερια απο την μαλαπερδα του Μπακαγκολ
Δεν το αφήνουν σε ησυχία το παληκάρι!

Ζαγορ κοψε λεφτά απο τον ζλαταν και δωστα στον μπακα.
Απλα κορυφαίος οτι ηθελε τους εκανε οοοοοοοοοτι ηθελε
Απλα κορυφαίος οτι ηθελε τους εκανε οοοοοοοοοτι ηθελε
o καλυτερος σημερα μαζι με τον Βιερινια. ο ενας βγηκε αλλαγη και ο αλλος επαιξε 25λεπτα.
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά ή είμαι στραβός ή εντελώς άμπαλος δεν ξέρω. Ο άνθρωπος αυτός με εκνευρίζει δεν κολλάει στο μοντέρνο ποδόσφαιρο μου θυμίζει άλλες εποχές όπως αλεξανδρή στον γαύρο και δημητριάδη στο χανούμι που στήναν περίπτερο και βγαίναν πρώτοι σκόρερ. Δεν νομίζω πως κολλάει σε μία πιό γρήγορη ομάδα που σίγουρα θα δημιουργίσουμε απο το καλοκαίρι και μετά. Υπερβολικά επιπόλαιος με την μπάλα στα πόδια κάνει μαλακίες και αναγκάζει τους υπόλοιπους να τρέχουν σαν τον μαλάκα να τις καλύψουν ενώ αυτός συνεχώς διαμαρτύρεται και παραπονιέται. Σημαντικό bonus του για φέτος τα γκόλ που έβαλε αλλά απο εκεί και πέρα το απόλυτο μηδέν.Ούτε πάσα ούτε ομαδικότητα ούτε τρέξιμο τίποτα .
Συμφωνω, ο παικτης δεν κανει. Καθε φορα που ακουμπαει την μπαλα προκαλει αφθονο γελιο. Τα γκολ του ηταν πολιτιμα αλλα ηταν αποτελεσμα "αστρου", το οποιο καποτε θα σταματησει. Ας τον ευχαριστησουμε και ας παει στο καλο, σε κανεναν ηρακλακο, κανεναν νιονιο. Για εκει ειναι.
Θελουμε δεν θελουμε ειναι ο πιο αποτελεσματικος στο σκοραρισμα,πιθανοτατα λογω και τυχης,και η διοικηση του ανανεωνει το συμβολαιο...οποτε δεν εχει νοημα να συζητατε αν πρεπει να φυγει ...
"και η διοικηση του ανανεωνει το συμβολαιο"
Αυτο απο που προκυπτει? Βγηκε τετοια ειδηση πουθενα?
Αυτο απο που προκυπτει? Βγηκε τετοια ειδηση πουθενα?